Zcash (ZEC), Kusama (KSM) og Hedget (HGET) svæver, når Bitcoin rammer $ 40.000

Den skarpe korrektion i Bitcoin (BTC) kan have rystet mange gearede handlende, men dataene viser, at hvaler og institutioner aggressivt købte dipen, og nu har tyre vist, at de er fast besluttet på at skubbe Bitcoin-prisen tilbage over $ 40.000. Den samlede kryptomarkedsværdi er også genoprettet og steg igen ovenover $ 1 billioner

Kryptomarkedsdata daglige visning. Kilde: Mønt360

Pantera Capital grundlægger og administrerende direktør Dan Morehead sagde, at han står ved sin tidligere forudsigelse på $ 115.000 for Bitcoin i august i år. Morehead mener, at Kinas digitale yuan-udvikling kan øge antagelsen af ​​krypto og vise sig at være en bullish udløser.

Flere altcoins er også blevet positive og følger Bitcoin højere. Lad os undersøge de grundlæggende årsager til deres stigning for at afgøre, om der er mulige mål på hovedet.

ZEC / USD

Den Europæiske Centralbanks præsident Christine Lagarde gentog for nylig sin opfattelse af, at Bitcoin skulle reguleres af Bitcoin. Regulering kan være et tokantet sværd, og de imod det har hævdet, at det gentagne gange har fejlet i traditionel finansiering. Da stemmer for regulering vokser, foretrækker nogle investorer derfor fortrolighedsmønter som Zcash (ZEC).

Zcash Foundation ønsker, at samfundet øger den afskærmede adoption og at applikationer tillader transaktioner ved hjælp af afskærmet Zcash. For at gøre det planlægger fundamentet at fremskynde udviklingen af ​​Zebra, en konsensus-kompatibel Zcash-node-klient skrevet i Rust.

Zcash afsluttede også sin tredje store netværksopgradering kaldet Blossom den 11. december. Opgraderingen reducerede blokeringstider i halve, muliggjorde hurtigere transaktionsbekræftelser, sænkede gebyrer og fordoblede netværkets gennemløb.

Mens Zcash tager de nødvendige skridt til at forbedre brugeroptagelsen, fortsætter projektet med varme på grund af dets privatlivsmærke. For nylig meddelte kryptobørs Bittrex, at den afnoterede ZEC sammen med to andre privatlivsmønter, der startede den 15. januar. Lad os se, om nogen af ​​disse udviklinger fungerer i ZECs favør.

ZEC steg fra et intradag-lavpunkt på $ 54,3150 den 1. januar til et intradag-højt på $ 120,7119 den 13. januar, en stigning på 122% inden for to uger. Dette rally har ugyldiggjort et bearish faldende trekantmønster, og dette er et stærkt bullish tegn.

ZEC / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Det er dog usandsynligt, at bjørnen let giver op, og de forsøger i øjeblikket at forsvare $ 125,3626 modstanden. ZEC / USD-paret kunne nu teste det seneste breakout-niveau på $ 102,6824.

Hvis parret springer tilbage fra denne support, vil det antyde, at niveauet er vendt til support, og dette kan bruges som en startplade til en pause over $ 125,3626.

Hvis køberne lykkes at opnå det, kan parret samle sig til $ 140 og derefter til $ 160. Et udbrud af denne modstand kunne bane vej for en samling til $ 220.

I modsætning til denne antagelse kan faldet strække sig til $ 84, hvis bjørnene synker og opretholder prisen under $ 102,6824. Et sådant fald vil antyde, at momentum er svækket.

KSM / USD

Den nylige crypto bull run har ikke kun øget Bitcoins pris, men har også belønnet altcoins, der tilbyder løsninger på de problemer, der går i stykker med eksisterende projekter. Polkadot (DOT) sigter mod at imødegå problemer med interoperabilitet og skalerbarhed, og for nylig har handlende skubbet prisen i top-fem kryptokurver ved markedsværdi. Dette har også gavnet sin fætter, Kusama (KSM).

Den kommende Substrate 3.0-udgivelse giver Ethereum-kompatibilitet, og den forventes lanceret i første halvdel af dette år. Opgraderingen kan yderligere øge Polkadots popularitet. I mellemtiden blev Plasm-netværket den første faldskærm på Polkadots testnet-faldskærm, Rococo V1. Den samme kode kører på Kusama, og et voksende antal projekter, der sigter mod at vinde Polkadot-parachain-slotsauktionen, kan først prøve Kusama.

Selvom Kusama er sit eget unikke netværk, vil dets formuer nøje følge Polkadots bane.

Diagrammerne viser KSM i en opadgående tendens, og prisen er steget fra en 11. januar intradag-lav til $ 57.877 til en intradag-høj på $ 85.239 i dag. Dette repræsenterer en imponerende 47,27% rally inden for fire dage. Begge glidende gennemsnit skråner op, og det relative styrkeindeks (RSI) er i den positive zone, hvilket indikerer, at tyre er i kontrol.

KSM / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Bjørnene havde forsøgt at starte en korrektion den 11. januar, men tyre forsvarede aggressivt det 50-dages enkle glidende gennemsnit ($ 58). Dette antyder en stærk efterspørgsel på lavere niveauer. KSM / USD-paret kan stige til $ 88 og derefter til $ 100.

Den lange væge på dagens lysestage antyder dog, at du sælger på højere niveauer. Hvis bjørnene trækker prisen under $ 76, kan parret falde til det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit ($ 67). Et stærkt rebound fra det vil holde de opadrettede mål intakte.

På den anden side kan en pause under 20-dages EMA resultere i et fald til 50-dages SMA. Hvis denne support revner, kan det signalere en trendændring.

HGET / USD

Handlende bruger gearing via derivater på stærke trendmarkeder for at maksimere deres gevinster. Imidlertid kan kryptomarkeder blive ustabile, hvilket resulterer i hurtig afvikling af futurespositioner. Derfor bruger professionelle handlende muligheder for at begrænse deres risiko og deltage i rallyet, samtidig med at de også afdækker deres futurespositioner. På markeder i hurtig bevægelse vil efterspørgslen efter optioner sandsynligvis forblive høj, og dette har været til fordel for Hedget (HGET), den decentrale protokol til handel med optioner.

Ved handel med optioner er prisfastsættelse en vigtig faktor, der skal overvejes for både køber og sælger. Hedget annoncerede for nylig partnerskab med Umbrella Network vil give volatilitetsmålinger fra Genesis-volatilitet til effektiv prisfastsættelse af DeFi-optionskontrakter. Da flere kryptohandlere forstår og bruger muligheder for at afdække deres risici, kan Hedget fortsætte med at klare sig godt.

HGET er steget fra $ 1.675 den 11. januar til et højt intradag på $ 3,20 i dag, en gevinst på 91% inden for kort tid. Dette rally har skubbet prisen over downtrend-linjen, hvilket indikerer en mulig trendændring.

HGET / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

Hvis tyrerne kan opretholde prisen over downtrend-linjen, kan HGET / USD-parret stige til $ 3,945, hvor det kan have hård modstand fra bjørnene. Hvis prisen falder fra dette niveau, men ikke synker tilbage under downtrend-linjen, vil det foreslå starten på en ny uptrend.

En pause på over $ 3.945 kan skubbe prisen til $ 5. Dette niveau kan fungere som en stiv modstand, men hvis tyrerne ikke giver meget grund, kan op-bevægelsen genoptages. Der er ingen signifikante modstandsniveauer, når $ 5 er krydset, derfor kan momentumet stige.

Den 20-dages EMA ($ 2,23) er dukket op, og RSI er i det overkøbte område, hvilket tyder på, at den mindste modstands vej er opad. Denne positive opfattelse bliver ugyldig, hvis prisen falder til under 2,75 $.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map