3 syytä Bitcoinista on tulossa globaali turvasatama sijoittajille

Kiinan viimeaikainen valuutan devalvaatio näyttää olevan vastaavanlaista politiikkaa, jota käydään ympäri maailmaa. Katsotaanpa, miksi Bitcoinin hinta nousee seurauksena ja miksi sijoittajat harkitsevat yhä enemmän turvapaikkaa Bitcoinissa – neutraalissa ja rajattomassa verkostossa arvon tallentamiseen ja siirtämiseen – perinteisten turvasatamavarojen rinnalla.

Jokainen fiat-valuutta devalvoi itsensä tarkoituksella

Yhdysvaltojen ja muiden maiden yrittäessä vahvistaa talouskasvua koronlaskuilla, sijoittajat alkavat parveilla kultaa, käteistä, valtion joukkolainoja ja yhä enemmän Bitcoinia suojauksena, ekonomisti Raoul Palin mukaan.

Twitterissä lanka, Goldman Sachsin entinen johtaja kertoo, miksi maailma lähestyy nopeasti valuuttakriisiä. Pal uskoo myös, että Bitcoin menestyy koko lähestyvän rahamurhan aikana. Hän varoittaa, että:

”Olemme tärkeimmässä vaiheessa valuuttakurssimarkkinoilla koko 30 vuoden urani aikana. Dollari näyttää olevan hallitsemattoman nousun vaarassa. “

Pal huomauttaa, että Fed Broad Trade -painotettu dollariindeksi on kirjaimellisesti murtumassa massiivisen kuppi- ja kahvakuvion yläpuolella.

USTWBROA-indeksi

Samaan aikaan ADXY (Asia Dollar) -indeksi on pudotettavissa kriittisen trendilinjan alapuolelle. Pal sanoo, että 20 prosentin tai suurempi lasku KAIKISSA Aasian suurimmissa valuutoissa on tuonut indeksin kasvotusten siihen, mitä hän kutsuu “kuoleman kallioksi”.

ADXY-indeksi

JP Morganin kehittyvien markkinoiden valuuttaindeksi on myös huonompi kulumiselle ja uuden matalan pudotuksen partaalla.

FXJPEMCS-indeksi

Ainakin seitsemän muun fiat-valuutan arvo on laskussa, Pal toteaa, että dollarin vahvistuminen katalysoi massiivista globaalia deflaatioaalloa, mikä voi johtaa finanssikriisiin. Hopeavuori on kuitenkin se, että tämä voi olla hyvin nouseva Bitcoin-hinnalle.

Pal päättelee sanomalla:

”Valitettavasti olemme historian suurimmilla markkina-alueilla. Voit olla eri mieltä arvioinnistani kertoimista. Sillä ei ole merkitystä. Mutta et yksinkertaisesti EI voi sivuuttaa riskiä.

Joukkovelkakirjat. Dollareita. Bitcoin ja kulta.

Kiitos huomiosta. “

Bitcoin ei aina korreloi perinteisten markkinoiden kanssa

Sijoittajat ovat yhä hermostuneempia, kun keskuspankit ovat osoittaneet jatkavansa lieventämistä. Viime viikon lopulla Yhdysvaltain keskuspankki ilmoitti että se alentaisi korkoja ja alle viikkoa myöhemmin Kiina devalvoi sen valuutta.

Esimerkiksi seuraava USD / CNY-kaavio ajoi mediaaaltoja viime viikolla.

USD / CNY

On selvää, että CNY: n ja USD: n ulosvirtaus vaikuttaa Bitcoinin hintaan, koska viimeksi mainittu on noussut yli 14% viime viikolla. Lisäksi uusimmat tiedot SFOX: n mukaan Bitcoin on korreloimassa vähiten perinteisten markkinoiden kanssa.

Digitaalisen omaisuuden ja kullan välinen korrelaatio

Digitaalisen omaisuuden ja kullan välinen korrelaatio: Lähde: SFOX

Samaan aikaan Yhdysvaltojen ja Kiinan keskuspankit eivät ole ainoat, jotka kilpailevat pohjaan. Viime aikoina Thaimaan keskuspankki laski korkoaan 25 peruspisteellä, ensimmäisen kerran vuodesta 2015, kun taas Uuden-Seelannin keskuspankki otti käyttöön 50 peruspisteen alennuksen, mikä tuli yllätyksenä monille sijoittajille.

Lisäksi Intian varapankki laski korkoja 35 peruspistettä. Huomionarvoista on, että Intian keskuspankkikurssi näyttää olevan käänteisessä suhteessa Bitcoinin hintaan viime vuosina Global Macro Value Quant Expert John M.Spallanzanin julkaiseman kaavion mukaan..

XBT

Mielenkiintoista on, että koronnostot näyttävät olevan sama kuin Bitcoinin hintapohjat ja päinvastoin parin viime vuoden aikana.

Bitcoin voi tuottaa epäsymmetrisiä tuottoja

Muut analyytikot ovat myös yhtä mieltä siitä, että Bitcoin ilmestyy yhä useammin vaihtoehtoisten turvasatamien etsijöille.

Esimerkiksi aiemmin tällä viikolla haastattelun aikana CNBC, Morgan Creek Digitalin perustaja Anthony Pompliano keskusteli siitä, kuinka Bitcoin reagoi nykyiseen maailmanlaajuiseen rahan keventämiskehitykseen.

Pompliano on samaa mieltä siitä, että Kiinan devalvoinnilla on suuri osa Bitcoinin nykyisessä härkätaistelussa. Hän lisää myös, että instituutiot tarkastelevat yhä useammin Bitcoinia, koska se on “osoittautunut korreloimattomaksi ja tuottavan epäsymmetrisen tuoton perinteisiin varoihin verrattuna”.

Samaan aikaan Fundstratin tutkimuspäällikkö Tom Lee uskoo, että Bitcoin on irronnut vahvasta dollarista, mikä oli syy vuoden 2018 hintalaskulle, ja “mennyt negatiiviseksi korrelaatiossa osakemarkkinoiden kanssa”.

Siksi ei ole mikään yllätys, että BTC korreloi yhä enemmän kullan kanssa samalla, kun se ylittää huomattavasti jalometallit, perinteiset osakkeet ja melkein kaikki varat vuonna 2019.

Lee sanoo, että tämä trendi voi kiihtyä, kun sijoittajat etsivät suojaa perinteisiltä osakkeilta. Hän uskoo myös, että keskuspankin viimeisimmät koronleikkaukset vaikuttavat positiivisesti Bitconin hintaan. Hän sanoi 31. heinäkuuta, että:

“Bitconista on tulossa yhä enemmän makrohedge sijoittajille asioita vastaan, jotka voivat mennä pieleen. Koronleikkaukset lisäävät likviditeettiä. Likviditeetti työntää rahaa kaikkiin näihin riskivaroihin ja myös suojauksiin, mikä auttaa Bitcoinia. “

Aiemmin tänä vuonna Leeen sanotaan, että tällä nopeudella Bitcoin aikoo helposti nostaa kaikkien aikojensa korkeimman tason.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map