4 syytä, miksi Ethereum-optioiden kauppiaat odottavat ETH-hinnan olevan 880 dollaria

Eterin (ETH) hinta on noussut 88% marraskuusta lähtien, hämmästyttäen jopa kaikkein nousevimpia sijoittajia, kun ylin altcoin saavutti vuoden 2020 korkeimman hinnan 750 dollaria.

Sen lisäksi, että CME ETH-futuurit käynnistetään 8. helmikuuta, hajautettuihin rahoitusprotokolliin lukitun kokonaisarvon ilmiömäisellä kasvulla oli myös tärkeä osa.

Kokonaisarvo lukittu, USD. Lähde: DeFi Pulse

Kuten yllä olevat tiedot osoittavat, sijoittajat ovat vieläkin varmempia siitä, että Eth2 on ollut menestys huolimatta viivästysten ja toteutusesteiden todellisista mahdollisuuksista.

Toinen mahdollinen nouseva tekijä taustalla on äskettäinen kahden vuoden alhainen ETH-kaivosmiehen saldo. Tämä varmasti lievittää potentiaalista myyntipainetta ja avaa tilaa edelleen nousulle.

Viimeisten kolmen kuukauden aikana avoin kiinnostus Ether-optioihin kasvoi 150% yhteensä 880 miljoonaan dollariin. Tämä uskomaton kertyminen tapahtui, kun kryptovaluutta mursi 700 dollarin vastuksen ja saavutti korkeimman hinnan toukokuun 2018 jälkeen.

Eterivaihtoehdot avaavat kiinnostuksen. Lähde: Crytorank.io

Put-call-suhde kääntyi nousuun

Mittaamalla, meneekö enemmän aktiviteettia osto- tai myyntioptioiden kautta, voidaan mitata markkinoiden yleinen ilmapiiri. Yleisesti ottaen ostovaihtoehtoja käytetään nousustrategioissa, kun taas asetetaan vaihtoehtoja neutraaleista laskeviin.

Eterivaihtoehdot avoimen koron myynti- / puhelusuhde. Lähde: Cryptorank.io

Viimeaikaisesta hintakehityksestä huolimatta myynti- ja puhelusuhde on laskenut huomattavasti. Tämä siirto osoittaa, että nousupuheluvaihtoehdot ovat olleet hallitsevia määriä. On odotettavissa juuri päinvastoin, kun kauppiaat lukitsevat voittoja tai valmistautuvat mahdolliseen haittapuoleen.

Se on silmiinpistävä kontrasti kahden viikon takaisesta 0,94-tasosta, mikä osoitti, että myyntioptiot olivat tasapainossa neutraalien tai nousevien ostovaihtoehtojen kanssa..

Optiotiedot osoittavat, että kauppiaat odottavat jälleen 20 prosentin nousua 880 dollariin

Nykyisten optiokauppojen kertoimet lasketaan Black- ja Scholes-mallien mukaan. Deribit-vaihto esittää nämä tiedot muodossa "delta." Lyhyesti sanottuna nämä ovat prosenttipohjaiset kertoimet jokaisesta lakosta.

Ether 29. tammikuuta soittovaihtoehtojen delta. Lähde: Deribit

Edellä mainittujen tietojen mukaan tammikuun 25. päivän 880 dollarin lakolla on 34% mahdollisuus esiintyä, kun taas eniten vaihdettu 960 dollarin lakko omistaa 25% pariton optioiden hinnoittelumallin mukaan..

Huomaa, että tilastollinen malli on yleensä liian konservatiivinen, koska jopa 720 dollarin lakolla on vain 59% outoa.

Maaliskuun voimassaolon päättyminen on myös erittäin nouseva

Kun 86 päivää on jäljellä maaliskuun 2021 päättymiseen, Eetterin hinnan kerroin ylittää 880 dollaria on vielä todennäköisempää.

Ether 25. syyskuuta puheluvaihtoehtojen delta. Lähde: Deribit

Samalla 880 dollarin lakolla on nyt 49% outoa Black and Scholes -hinnoittelumallin mukaan, kun taas hämmästyttävä 1120 dollarin voimassaolo päättyy 33%.

Kuten yllä on esitetty, maaliskuun 2021 optiot ovat kaupankäynnin kohteena oleva määrä ja hinta 114 dollaria kappaleelta. Nämä tiedot ovat kiistaton todiste elinkeinonharjoittajien noususta.

Futuurimarkkinatiedot heijastavat noususuuntausta

Vielä parempi tapa mitata ammattimaisten sijoittajien mielipiteitä markkinoista on analysoida futuurimarkkinoiden palkkio. Tämä mitataan pitkäaikaisten tulevien sopimusten ja nykyisen Ether-spot-hinnan erolla.

Maaliskuu 2021 Eterin futuuripreemia. Lähde: Digitaalisen omaisuuden tiedot

Yllä olevasta kaaviosta käy ilmi, että indikaattori saavutti huippunsa 5,8%: ssa 19. joulukuuta ja saavutti jälleen saman tason 28. joulukuuta, kun eetterin hinta nousi monivuotiseksi. Yli 3,5 prosentin jatkuva futuuripreemio heijastaa optimismia, vaikka se ei ole läheskään liian suuri.

Nykyinen 4,3 prosentin korko vastaa 18 prosentin vuotuista vakuutusmaksua ja on huomattavasti edellisiä kuukausia korkeampi. Tämä osoittaa, että huolimatta huipputason noususta 750 dollarin tasolla, ammattimaiset kauppiaat luottavat Eterin tulevaisuuden potentiaaliin.

Voi olla liian aikaista määrittää, vähentävätkö johdannaismarkkinat optimistisuuttaan, mutta tällä hetkellä sonnit näyttävät olevan täysin hallinnassa.

Vaikka eetterihinnassa on aina mahdollisuus korjata, se ei todennäköisesti ole tarpeeksi vahva aiheuttamaan tuhoja, koska markkinoilla ei ole merkkejä liiallisesta optimismista.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjailija eivätkä välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map