Big Move -panimo Bitcoin-hinnalle, mutta osakkeet päättävät 6 000 tai 8 000 dollaria

Bitcoin (BTC) käy kauppaa 1,72% viimeisen 24 tunnin aikana ja 1,5% tämän päivän istunnossa. Kun tarkastellaan suorituskykyä suhteessa ikäisiinsä ja sitä vastoin Ether (ETH) ja EOS ovat myös tappiollisia viimeisen 24 tunnin aikana, mutta ovat edelleen jonkin verran joustavampia. Tämän seurauksena Bitcoin-määräävä asema on laskenut 63,7%.

Salausmarkkinoiden päivittäinen suorituskyky

Salausmarkkinoiden päivittäinen suorituskyky. Lähde: Kolikko360

Yhden viikon Bitcoin-kaavio

BTCUSD 1 viikon kaavio

BTCUSD 1 viikon kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Bitcoin sulki viime viikolla neljännen peräkkäisen vihreän kynttilän, joka oli myös neljäs peräkkäinen kerta, kun 100 viikon liukuva keskiarvo, joka on hieman yli 7000 dollaria, on hylätty..

Määrä laski hieman viime viikolla, mutta on edelleen korkea verrattuna keskimääräiseen. Hintojen nousu volyymin laskiessa on yleensä laskeva, mutta ottaen huomioon suhteellisen suuren volyymin, se voidaan tulkita harhaanjohtavaksi tässä tapauksessa.

MACD tulostaa korkeammat matalat arvot histogrammiin, mikä osoittaa myös divergenssirakentamisen hintojen tullessa matalammiksi, mikä johtuu suurelta osin toipumisvauhasta 3,8 tuhannen dollarin pohjasta, jossa käytiin lyhyesti. Tästä huolimatta MACD on edelleen trendissä nollan alapuolella, mikä tarkoittaa, että indikaattorin perustana olevat 12 ja 26 EMA: ta ovat edelleen laskussa, mikä osoittaa, että suuntaus on laskenut, vaikka heillä on merkkejä heikentymisestä.

Katse yläpuolella, 20 viikon MA on 7800 dollaria ja sillä on yleensä keskeinen rooli määritettäessä markkinoiden yleistä nousu- tai laskusuuntaa. Tämän linjan takaisin saaminen hiekkaan olisi merkittävää sonneille.

Yhden päivän Bitcoin-kaavio

BTCUSD 1 päivän kaavio

BTCUSD 1 päivän kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Tarkastelemalla tarkemmin tämän viikon tähänastista toimintaa näemme selvästi, että Bitcoinia pidättää 50 päivän liukuva keskiarvo ja kontrollipiste (hinta, jolla suurinta määrää on vaihdettu).

Bitcoin istuu nyt aikaisempaan vastarintaan, joka on nyt kääntänyt tuen, ja 6700 dollaria on puolustettu voimakkaasti viikonloppuna ja suurin osa hintatoiminnasta tapahtuu hieman alle 7000 dollaria.

Tämän alueen päivittäisissä kynttilöissä on pieniä runkoja, joissa on sydänlanka molemmilla puolilla, mikä osoittaa päättämättömyyttä, mikä viittaa epävakaaseen liikkeeseen, joka voisi seurata, kun markkinat päättävät suunnasta. Myös päivittäinen volyymi on vähentynyt huomattavasti, kuten odotetaan konsolidointikaudella.

Päivittäinen MACD osoittaa Bitcoinin menettäneen vauhtia histogrammin pudotessa ja uhkaavan laskevaa ristiä.

Jos Bitcoin hajoaa, näkyvä profiilin näkyvä alue tai VPVR viittaa siihen, että 6 250 dollarin alueen ympärillä olisi jonkin verran ostoharjoituksia. Vastus ylöspäin olisi 100 ja 200 DMA: ta, jotka laskevat noin 8 000 dollarista – 20 viikon liukuvan keskiarvon alue.

Bitcoinin volatiliteetin yhden päivän kaavio

Bitcoinin volatiliteetin yhden päivän kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Yhden päivän volatiliteettikaavio osoittaa, että sen jälkeen kun ennätyskorkeudet eivät ole olleet nähtävissä joulukuusta 2017 lähtien, se on nopeasti laskenut ja pysähtynyt vakauttamaan ennen kuin markkinat päättävät, mihin suuntaan he haluavat hinnan liikkuvan.

Korrelaatio perinteisiin markkinoihin osoittaa, että Bitcoinin hinta korreloi edelleen sekä kultaan että S: ään&P 500. Tämä viittaa siihen, että lyhyellä aikavälillä Bitcoin on todennäköisesti edelleen perintömarkkinoiden armoilla, jotka ovat nähneet positiivisen muutoksen parin viime viikon aikana.

Bitcoin-korrelaatiokerroin

Bitcoin-korrelaatiokerroin. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

4 tunnin Bitcoin-kaavio

Sekä Bitcoinin päivittäiset että viikoittaiset kaaviot osoittavat, että BTC / USD on päätöksentekopaikassa, ja noin kuukausia on jäljellä ennen lohkopalkkion puolittamista, mikä on viime kädessä tarkoitus olla nouseva tapahtuma johtuen Bitcoinsin markkinoiden puolittumisesta myydään markkinoille.

Sekä laskeva että nouseva tapaus voidaan tehdä nykyisen vakauttamisen / päättämättömyyden aikana.

Bearish-kotelo

BTCUSD 4 tunnin kaavio

BTCUSD 4 tunnin kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Bitcoin käy tällä hetkellä kauppaa nousevalla kiilalla, jonka yhdessä volyymin laskun kanssa pidetään tyypillisesti laskevana.

Hintatoiminta on hyvin samanlainen kuin aiemmin vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, kun kiilan ulkopuolella oli ensimmäinen tauko, joka muodosti timanttikuvion ja pään oikean olkapään ja hartioiden yläkuvion, mikä lopulta hajosi ja saavutti teknisen haittapuolen tavoitteen noin 8800 dollaria.

Jos samanlainen skenaario toistuu, 6 000 dollarin odotetaan olevan testattu uudelleen ja mahdollisesti alhaisempi.

Nouseva tapaus

Vaikka Bitcoin on tällä hetkellä laskussa asennossa, jonka pää ja hartiat ovat ylhäällä, olemme nähneet samanlaisen markkinarakenteen maaliskuun lopussa nousussa vuotuisista matalista.

Oikean olkapään yläpuolella oleva tauko ei vain mitätöi mallia, vaan se merkitsisi irtautumista 50 päivän liukuvasta keskiarvosta, mikä pitää hintaa alhaalla.

Jos näin käy, se todennäköisesti jättää oven auki testaamaan liikkuvia keskiarvoja, joista keskusteltiin, ja tilauslohko 7 800 – 8 100 dollaria.

BTCUSD 4 tunnin kaavio

BTCUSD 4 tunnin kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Odotan innolla

Yhdistymisjakso näyttää olevan nopeasti päättymässä, kun Bitcoin on siirtymässä kohti $ 8K tai takaisin ja testata $ 7K uudelleen.

Johtuen suuresta korrelaatiosta perinteisiin markkinoihin ja ollessaan yleensä epävakaassa ympäristössä, Bitcoin pystyi silti pitempään konsolidoitumaan ennen puolittumista, ja selvä mitätöinti oli yli 7200 dollarin hintaa lähitulevaisuudessa.

Resistenssin yhtymäkohdan rikkominen 8 000 dollarilla on sonnien korkea tilaus, ilman että perinteiset markkinat jatkavat nousua niin kauan kuin korkea korrelaatio pysyy.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjailija eivätkä välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map