Bitcoinin hintataulukot ehdottavat $ 9K: n umpikujaa, joka saattaa lopettaa ensi viikolla

Bitcoinin (BTC) hinta on jatkanut edellisen viikon heikkoutta, koska 9 000 dollarin tukea on testattu monta kertaa. Markkinat itsessään eivät kuitenkaan toimi laskusuuntaisesti, koska esimerkiksi DOGE: n kaltaiset altcoiinit nousevat vasemmalle ja oikealle. 

Onko markkinat valmiita BTC: n vauhdinmuutokseen ja suureen epävakaaseen liikkeeseen? kärkisijoilla oleva kryptovaluutta markkina-arvon perusteella?  

Salausmarkkinoiden päivittäinen suorituskyky

Salausmarkkinoiden päivittäinen suorituskyky. Lähde: Kolikko360

Bitcoin toimii lopullisilla tasoilla tukeakseen härkäskenaarioita

Bitcoinin hinta lepää edelleen merkittävällä tuella, koska sonnien ja karhujen välillä on umpikuja.

Koska Bitcoinin hinta on vakiintunut, on syytä väittää, että hinta laskee jatkuvasti korkeammat alamäet 12. maaliskuuta lähtien. Viimeisin alin arvo on alue 8700-8900 dollaria. Se on nouseva tapaus.

Hinta on kuitenkin laskenut korkeimmasta korkeudesta 10 300 dollariin ja on laskenut alhaisimpia korkeimpia. Tämä johtaa markkinoiden yleiseen konfliktiin, koska sekä nouseva että laskeva argumentti ovat olemassa.

BTC / USDT 1 päivän kaavio

BTC / USDT 1 päivän kaavio. Lähde: TradingView

Bitcoinin hinta on tällä hetkellä 100 päivän ja 200 päivän liukuvien keskiarvojen yläpuolella, kuten kaavio osoittaa. Samanaikaisesti keskeinen tukitaso 8700-8900 dollaria on edelleen voimassa ja vahvisti myös pienemmän tukitason 9050-9100 dollaria, missä BTC / USD on tällä hetkellä..

Samaan aikaan potentiaalinen nouseva kolmio on valmis muodostumaan, jos Bitcoinin hinta rikkoutuu lyhyellä aikavälillä yli 9 300 dollarin.

BTC / USD 4 tunnin kaavio

BTC / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Neljän tunnin kaavio näyttää selkeän erittelyn $ 9,150-9,200: sta, jota parhaillaan testataan resistanssin varalta, ja vahvistus tästä tuesta / vastuskiinnityksestä, koska sitä tukee tällä hetkellä $ 9,000-9,050.

Tämä on huomattavaa Bitcoinin hintatoiminnan kannalta viime aikoina, koska tasot ovat muuttuneet hyvin kapeiksi ja johtaneet hyvin pieniin hintaliikkeisiin. 

Lisäksi, kun hinta toimii niin pienellä alueella, volyymi pienenee. Volyymi syntyy tyypillisesti minkä tahansa rakenteen purkamisen kautta, joka todennäköisesti tapahtuu ensi viikolla. 

Kokonaismarkkina-arvo osoittaa enemmän voimaa kuin Bitcoin

Salauksen kokonaismarkkina-arvo 1 päivän kaavio

Salauksen kokonaismarkkina-arvo 1 päivän kaavio. Lähde: TradingView

Markkina-arvo osoittaa enemmän voimaa kuin Bitcoin-hinta. Markkinakatto osoittaa selkeän nousutrendin, joka käänsi jokaisen edellisen vastustason tukeen, kuten 255 miljardia dollaria (ylempi vihreä laatikko). 

Seuraava merkittävä askel markkina-arvon läpimurtoon on 270 miljardia dollaria. Jos tämä taso rikkoutuu, siirtyminen kohti 305 miljardia dollaria on todennäköistä.

Altcoinin markkina-arvo yhteensä 1 päivän kaavio

Altcoinin markkina-arvo yhteensä 1 päivän kaavio. Lähde: TradingView

Kokonaismarkkina-arvo osoittaa enemmän voimaa kuin Bitcoin johtuen altcoineiden viimeaikaisesta vahvuudesta myöhään. 

Altcoin-markkinoiden kokonaiskorko osoittaa selkeän purkautumisen ja 91-92 miljardin dollarin tuen / vastuksen. Niin kauan kuin vihreä ruutu pysyy tukemassa eikä altcoin-markkinoiden kokonaiskorko laske alle, altcoinit jatkavat todennäköisesti rallia.

Seuraava vastustuskykyalue on 113 miljardia dollaria, mikä on noin kaksikymmentä prosenttia täältä. 

Bitcoinin nouseva skenaario 

Nouseva skenaario on rakennettu ensisijaisesti 9200 dollarin vastustason läpimurtoon, ja toinen tukitason testi voi vaikuttaa nousevaan skenaarioon.

BTC / USD 4 tunnin nouseva skenaariokaavio

BTC / USD 4 tunnin nouseva skenaariokaavio. Lähde: TradingView

Kaavio näyttää monia ylösalaisin testaamattomia tasoja, jotka todennäköisesti testataan, jos 9200 dollaria murtuu. 

Ensimmäinen potentiaalinen vastustaso 9200 dollarin jälkeen on 9 400 dollarin vastusvyöhyke. Kuten kaavio osoittaa, tätä edellistä tasoa ei ole tehty. Testi tarkoittaa hintatasoa kohti tätä tasoa vahvistaakseen kyseisen tason hylkäämisen. Tällainen hylkääminen voidaan luokitella vastustukseksi, ja sitten hinta kääntyy.

Kaavio näyttää kuitenkin monia testaamattomia tasoja nykyisen hintatason yläpuolella. Paitsi että 9 400 dollaria ei ole testattu, samankaltainen tapaus voidaan nähdä esimerkiksi 9 600 ja 9 800 dollarin kanssa. Jos Bitcoinin hinta rikkoo 9200 dollaria, tuen / vastuksen kääntö tällä tasolla lisää todennäköisyyttä, että $ 9,600 pian.

9 200 dollarin läpimurto muodostaa myös nousevan kolmion rakenteen. Sitten tulee massiivisesti todennäköisemmäksi, että hinta testaa ja tarkastelee uudelleen 10000-10 500 dollarin aluetta ja mahdollista jättiläismurtaa edelleen ylöspäin. 

Bitcoinin laskeva skenaario

BTC / USD 6 tunnin laskusuuntauskaavio

BTC / USD 6 tunnin laskusuuntauskaavio. Lähde: TradingView

Laskeva skenaario koostuu 9200 dollarin tason hylkäämisestä ja sitten 9 000 dollarin tukitason menettämisestä. Jokainen edellisen tukitason hylkääminen resistanssilla merkitsisi BTC: n hinnan nousun todennäköisyyttä edelleen alaspäin.

Nämä signaalit vahvistavat kauppiaille, että Bitcoinin hinta on valmis seuraavaan laskuun. 9200 dollarin läpimurto kohti 9 400 dollaria, jonka jälkeen 9200 dollaria menetetään, koska tuki merkitsisi myös sitä, että yksikään ostaja ei astu sisään – toinen laskeva signaali. 

Koska Bitcoinin hinta todennäköisesti nousee, kun se ylittää 10 500 dollarin esteen, päinvastoin on laskutapauksessa, jos 8600 dollarin tuki ei ole voimassa.

Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että tukitasoja ei ole paljon alle 8600 dollarin, mikä viittaa siihen, että hinta voi nopeasti pudota 1000 dollaria muutamassa tunnissa, koska kauppiaiden pysäytys / tappiot voivat myös lisätä laskupainetta hinnan pudotessa alle kriittisen kahden kuukauden pituisen tukitaso. 

Seuraava tärkeä tukitaso alle 8600 dollaria on 7500 dollarin alue.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjailija eivätkä välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map