BitMEX päättyy vuoteen, kun vakuutusrahastossa on 13K BTC: tä, kasvua 61%

BitMEX-vakuutusrahastolla on lisätty melkein 13000 BTC: tä vuonna 2019, saavuttaen yhteensä hieman yli 33491 BTC: tä 30. joulukuuta mennessä. Tämä vastaa 0,19% kaikista liikkeessä olevista Bitcoinista, Blockchain.com-sivustossa olevien tietojen perusteella..

Rahasto, jonka kryptovaluutanvaihto perusti varmistamaan velkaantuneisiin positioihin liittyvien selvitystilausten täyttämisen, päättyi vuonna 2018 lähes 20800 BTC: llä. Tämä tarkoittaa, että rahaston kasvu on ollut 61% vuoden 2019 alusta.

Kuinka BitMEX-vakuutusrahasto toimii?

Salausjohdannaispörssi BitMEX perusti rahaston antamaan marginaalikauppiaille enemmän varmuutta siitä, että he saavat voittonsa. Tässä on rahaston taustalla oleva logiikka.

Viputetussa kaupankäynnissä markkinaosapuolet voivat lyödä vetoa siitä, että omaisuuserän hinta joko nousee tai laskee kerrannaisina (jotka voivat olla jopa 100x) heidän tallettamastaan ​​summasta. Ajatuksena on kasvattaa potentiaalista voittoa oikean panoksen tekemisestä.

Tässä on kaksi vipuvaikutteista kaupan skenaariota.

Lähde: BitMEX

Yllä yksinkertaistetussa esimerkissä kauppias A, joka on tehnyt voittavan kaupan, odottaa tuottavansa 5000 dollaria voittoa perustuen 500 dollarin Bitcoin-hinnan nousuun kerrottuna 10-kertaisella vipuvaikutuksella. Koska häviävän kauppiaan todellinen asema on kuitenkin vain 4 000 dollaria, voittajalla on 1000 dollarin alijäämä.

Kuten edellisessä Cointelegraphin artikkelissa Poloniexin äkillisestä kaatumistapahtumasta todettiin, perinteisten vipuvaikutteisten markkinoiden elinkeinonharjoittajien on maksettava johdannaiskauppapörssiin pääsyä tarjoaneen välitystoiminnan menetys tai riski..

Suurten rahoituslaitosten kanssa käytävässä kaupankäynnissä, jossa maksukyvyttömyystilanne vaarantaisi merkittävästi rahoitusjärjestelmän, on olemassa useita turvallisuustasoja. Perinteisillä johdannaispörsseillä on suuria vakuutusrahastoja, jotka ovat miljardeja.

CME: llä, maailman suurimmalla johdannaispörssillä, on noin 22 miljardia dollaria turvajärjestelmä. Ja jos suojarahasto ei riitä kattamaan laiminlyötyä määrää, pörssi voi käyttää valtaansa pyytää osallistuvia määritysosapuolia auttamaan maksukyvyttömien jäsenten rahoittamisessa. Ja äärimmäisissä tilanteissa hallitus voisi antaa pelastuspalvelua laiminlyönneille laitoksille, varsinkin kun tapahtuma uhkaa talouden vakautta.

Eri talousasiantuntijoilla ja kommentaattoreilla on väitti Johdannaisilla oli merkittävä rooli vuoden 2008 finanssikriisissä, jolloin hallitus pelasti suuria rahoituslaitoksia.

Salausmarkkinoiden irtautuminen perinteisestä finanssitilasta tarkoittaa, että tällaista vankkaa turvallisuutta ei ole mahdollista salausmarginaalikauppiaille. Siksi erilaiset salausvaihdot ovat kehittäneet erilaisia ​​mekanismeja tarjoamaan tietyn tason turvallisuutta. BitMEX: lle tämä on vakuutusrahasto.

Miksi rahasto on kasvanut?

BitMEX on kehittänyt järjestelmän, jolla vakuutusrahasto kasvaa likvideillä markkinoilla, kapea osto / myynti -hajonta. Salausjohdannaisten analysointialusta Skew löysi BitMEX: n nestemäisin joukossa ylin salauspörssi, joka tarjoaa johdannaiskauppaa.

Vino on ollut seuranta tärkein ikuinen swap-osto- / myyntirajoitus $ 1, $ 5 ja $ 10 miljoonalle. Muita seurattavia pörssejä ovat Binance, bitFlyer, Deribit, FTX, Huobi, Kraken ja OKEx.

Seuraavat kaaviot ovat peräisin 24. joulukuuta kello 7.30 GMT.

Suurimmat tapahtumat rahastossa vuonna 2019

Skew: n tutkimuksen mukaan BitMEX: n korkea maksuvalmius on uskottava selitys sille, miksi rahasto on kasvanut. BitMEXin mukaan:

“Vakuutusrahasto kasvaa selvitystiloista, jotka pystyttiin toteuttamaan markkinoilla parempaan hintaan kuin kyseisen kannan konkurssihinta.”

Silti rahaston saldossa on tapahtunut muutama pieni päivittäinen lasku. Suurin nosto rahaston alkamisen jälkeen yli kolme vuotta sitten tapahtui 12. huhtikuuta 2018, johon osallistui noin 5,1 miljoonan dollarin arvoinen Bitcoin.

Tärkeimmät tiedot rahastosta

Kritiikki

BitMEXiä on kritisoitu laajalti vakuutusrahaston avoimuuden puutteesta. Kritiikki on vaihdellut siitä, miten vaihto ei toimi täysin paljastaa kaikki kauppamuuttujat, kuten konkurssihinta, kauppiaille.

Salausjulkaisu The Block myös huomioitu että BitMEX-vakuutusrahastosta puuttuu tiedossa oleva erittely siitä, kuinka nostot tehdään sopimusta kohti. Kaikki tämä on saanut jotkut ehdottamaan, että BitMEX pitää rahastoa taseessa oleva omaisuuserä.

Kilpailija Deribit mainittiin blogissa lähettää että BitMEXin kaltaiset suuret vakuutusrahastot voivat osoittaa liian aggressiivista selvitysmekanismia, mikä voi vähentää kannustinta harjoittaa muita markkinaturvainnovaatioita.

Muut johdannaisvakuutusrahastot

Ainakin kolmella muulla johtavalla johdannaispörssillä on myös vakuutusrahasto: Deribit, Huobi ja OKEx. Toisin kuin BitMEX, joka käyttää automaattista velan vähentämistä tappioiden huomioon ottamiseksi, joita sen vakuutusrahasto ei pysty kattamaan, nämä muut pörssit käyttävät sosiaalistettuja tappiorakenteita vakuutusrahaston saldoja suurempien tappioiden kirjaamiseen.

BitMEX-vakuutusrahasto kuitenkin kääpiö näiden kolmen muun pörssin rahastosaldot.

Joulukuun 24. päivästä lähtien OKEx-vakuutusrahaston arvo on lähes 46,3 miljoonaa dollaria, paljon pienempi kuin BitMEX-rahaston vuonna 2019 näkemä 100 miljoonan dollarin lisäys. Deribit sanoi kesäkuussa, että sen vakuutusrahasto oli noussut 150 BTC: ään, kun taas Huobin rahastotiedot ovat pääsy.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map