BTC-hintasilmät 30%: n korjaus: 5 asiaa, joita katsella Bitcoinilla tällä viikolla

Bitcoin (BTC) alkaa uudelle viikolle toisen viikonlopun jälkeen suuresta volatiliteetista – mutta tällä kertaa tie oli alaspäin, ei ylöspäin. 

Kun omaisuus menettää 7000 dollaria, eniten “vertikaalisen” hinnannousun alkamisen jälkeen, Cointelegraph esittelee viisi asiaa, jotka voisivat pitää sen liikkeellä lähipäivinä.

BTC-pudotus saa Guggenheimin halun myydä

Bitcoiners-aiheiden luettelon kärjessä on kryptovaluutan äkillinen pudotus lauantaina ja sunnuntaina.

Lähes 42 000 dollarin korkeudesta BTC / USD joutui myyntiin tuntien ulkopuolella, jolloin karhut ajoivat parin alas nykyisiin paikallisiin mataliin 32300 dollariin.

Lasku on suurin tänä vuonna ja merkittävin sen jälkeen, kun koronaviruspandemia aiheutti varojen välisen kaatumisen maaliskuussa 2020, mutta analyytikot ennustivat sen laajasti ja väittivät, että Bitcoinista oli tullut liikaa.

“#Bitcoin kaatuu >10%: Pahin Bitcoinin syöksyminen maaliskuun jälkeen muistuttaa viimeistä puolittamisjaksoa vuosina 2016/2017. Rallia seurasi yli 50%: n taantuma vuonna 2017 ”, taloudellinen kommentaattori Holger Zschaepitz yhteenveto varovaisilla sanoilla Twitterissä.

BTC / USD 1 tunnin kynttiläkaavio (Bitstamp). Lähde: TradingView

Itse asiassa 23%: n lasku ei ole mikään uusi pitkäaikaisille Bitcoin-hodlerille, ja merkittävämpien tappioiden puute viittaa siihen, että jopa yli 30 000 dollarin ostajatuki on edelleen vahvaa.

“Nämä ja tulevat laskut ovat mahdollisuuksia, joita etsit #FOMO-tunteiden aikana, kun sinulla oli 40 000 dollaria. Käytä niitä ”, Cointelegraph Markets -analyytikko Michaël van de Poppe jatkoi.

Julkaisun jälkeen Bitcoin oli jo elpymässä, ja 35 000 dollaria seurasi nopeasti alimpia. Tämä ei riittänyt institutionaaliselle Bitcoin-ostajalle Guggenheimille, mutta sijoitusjohtaja Scott Minerd ilmoitti yhtäkkiä, että rahasto myisi osan BTC-asemastaan.

”Bitcoinin parabolinen nousu on kestämätöntä lähitulevaisuudessa. Haavoittuvainen takaisku “, hän väitti maanantaina.

”Tekninen tavoitetaso, 35 000 dollaria, on ylitetty. Aika ottaa rahaa pöydältä. ”

Toiset panivat merkille suurten ostajien mahdollisen kaupan.

“Laitokset ravistavat todella kaikkia heikkoja käsiä saadakseen lisää #Bitcoinia”, David Gokhshtein, Gokhshtein Median perustaja, yhteenveto nykytilasta.

Biden puhuu 3 biljoonan dollarin rahatulostuksesta

Yhdysvalloissa potentiaalinen härkä merkki Bitcoinista massiivisen 3 biljoonan dollarin kannustinohjelman muodossa tulevasta Bidenin hallinnosta peittää äskettäinen rebound dollarin vahvuudessa.

Klassinen Bitcoinin käänteinen korrelaatio, Yhdysvaltain dollarin valuuttaindeksi (DXY) jatkoi voittojaan viime päivinä ja palasi 90-merkin yläpuolelle saavutettuaan alimman tason maaliskuun 2018 jälkeen.

Viime vuonna dollarin heikkeneminen antoi Bitcoinille vauhtia, kun muut hintasuhteet olivat tasaisesti hajoamassa.

“Dollari on niin äärimmäisen ylimyydyn, yli-vihatun ja liian lyhyt, että kaikki on pakko rallia jonkin aikaa pian”, Matt Maley, Miller Tabak + Co: n päämarkkinastrategi, kertoi Bloomberg.

“Dollari on hyvin kypsä vaihdettavissa olevalle palautumiselle – joka kestää ainakin useita viikkoja ja ehkä jopa pari kuukautta.”Yhdysvaltain dollarin valuuttaindeksi 1 päivän kynttilänäkymä Lähde: TradingView

Pitkällä aikavälillä oli kuitenkin monille tällä viikolla selvää, että Yhdysvallat yksinkertaisesti potkaisi todellisia taloudellisia vaikeuksiaan tiellä. Vastaanottava presidentti Joe Biden aikoo antaa amerikkalaisille 2000 dollarin arvoisia elvytyssekkejä osana suurta rahanpainotusharjoitusta, jonka arvo voi olla 3 biljoonaa dollaria.

Jos se menee ohi, keskuspankin likviditeetti kasvaa eniten yhdessä hetkessä koronaviruspandemian alkaessa, ja Yhdysvaltojen liittovaltion velka ylittää 30 biljoonaa dollaria ensimmäistä kertaa historiassa.

“Aika suunnitelmalle B”, Danny Scott, Ison-Britannian toimitusjohtaja, vaihtaa CoinCorneria, vastasi suunnitelmiin.

Varastot jauhavat ylöspäin

Osakekauppiaat ovat alkaneet herättää toiveitaan tulevasta voitosta tällä viikolla Yhdysvaltojen viimeaikaisten tapahtumien järkytyksen ansiosta, mikä lisää markkinoiden nykyisiä voittoja.

Maanantaina oli Intian vuoro valokeilassa, ja osakkeet kilpailivat kohti uusia kaikkien aikojen korkeimpia kohtia. Kuten Cointelegraph kertoi, muut markkinat ovat jo omissa ennätyksissään tai lähellä niitä. Muualla Aasiassa ja muualla Hongkong ja Etelä-Korea tuottivat voittoja, kun taas Australia näki tappioita.

Yhdysvaltain futuurien ollessa alhaalla ennen Wall Streetin avaamista, laajasti sekoitettu kuva tervehti markkinaosapuolia, kun kulta myös kamppaili, mutta öljy eteni.

Bitcoinin riippuvuus osakemarkkinoiden liikkeistä on jälleen epäilyttävää, koska viikonlopun volatiliteetti ei näytä olevan miltään nykyiseltä makroympäristöstä. Koska kaikki merkittävät osakepelit ovat menestyneet Teslaa lukuun ottamatta, kun markkinat elpyivät maaliskuussa 2020 tapahtuneesta kaatumisestaan, Bitcoin on yhä enemmän luonut oman polunsa makron estämättä.

“Odotan Bitcoin- ja tech-osakkeiden kaksinkertaistuvan jälleen seuraavien 6-9 kuukauden aikana”, Immad Akhund, startup-keskittyvän Mercury-pankin toimitusjohtaja, ennustettu Viikonlopun yli.

“On selvää, että olemme varojen kuplassa, jota ruokkivat finanssipoliittiset elvytykset, matalat korot ja ironisesti korkeammat käytettävissä olevat tulot pandemiassa. Ei todennäköisesti pääty hyvin, mutta nauti matkasta ylöspäin! “

Akhund, kuten monet muutkin, lisäsi, että hänen aikajankansa osui samaan aikaan koronavirusta vastaan ​​annettujen massarokotusten käyttöönoton kanssa. Uutiset ovat edelleen lisänneet varastojen kokonaiskasvua viime viikkoina.

Kaivostyöläiset ottavat vakavia voittoja

Yksi selitys Bitcoinin hinnanlaskulle on tiukasti itse Bitcoin-verkossa. Klassisessa asennuksessa kaivostyöläiset näyttävät jälleen myyvän omistuksiaan merkittävillä hinnoilla.

Ketjun seurantaresurssin CryptoQuant tietojen mukaan myynti on nyt saavuttanut korkeimman tason heinäkuusta 2019 lähtien, jopa ylittäen viimeisimmän tukituen puolittamisen toukokuussa 202 seuranneet..

CryptoQuant käytti Miner Position Index (MPI) -määritystään kaivostyöläisten laskevien BTC-varastojen määrittämiseen toimitusjohtaja Ki Young Ju: n kanssa. kuvaava nykytilanne “lyhyellä aikavälillä laskevana markkinana”.

“Viime vuoden joulukuusta lähtien he olivat myyneet BTC: tä, mutta korjaus oli pieni institutionaalisen ostovoiman takia”, hän lisäsi kommentteihin.

Bitcoin MPI 30 päivän liukuva keskiarvo. Lähde: Ki Young Ju / Twitter

Cointelegraphin talon analyytikolla Joseph Youngilla oli lisää ajatuksia. Hänelle Bitcoin kaikkien aikojen korkeimmillaan, 42 000 dollaria, tuli sen ajanjakson lopussa, jonka aikana markkinat olivat yksinkertaisesti ylirasittaneet itsensä. Arviointikausi – kenties kirjaimellisesti – oli enemmän kuin tarpeen.

“2,7 miljardia dollaria selvitettiin tänään”, hän huomioitu maanantaina.

“Yksinkertainen vastaus on, että markkinat olivat ylivivutettuja, ahneiksi, jatka ensimmäisten dipien ostamista alle 39 000 dollaria.”

Ei "alt kausi 2.0" vielä

Bitcoinin alemmat tasot saattavat päätyä lahjaksi altcoin-hodlersille, jotka ovat innokkaasti odottaneet härkäajojen voimakkuuden vähenemistä, jotta muut merkit voivat hengittää.

Kuten Coitelegraphin van de Poppe toteaa usein, altcoiinit eivät mene hyvin parabolisten jaksojen aikana Bitcoinissa, ja niiden pääteho tapahtuu sen jälkeen, kun Bitcoin on jäähtynyt.

“#Altcoin -markkina-arvo näyttää edelleen hyvältä”, hän kommentoi maanantaina.

“Impulssiaallon ensimmäinen taso osui 320 miljardiin dollariin. Niin kauan kuin se pysyy yli 225 miljardin dollarin yläpuolella, seuraava ajo tuo #altcoin-kapitalisaation kohti uusia kaikkien aikojen korkeimpia kohtia. “

Maanantaina oli kuitenkin selvää, että tätä mallia ei ollut vielä pelattu, altcoinien seuratessa Bitcoinia alaspäin ja jopa ylittäen tappiot.

Kymmenestä suurimmasta kryptovaluutasta markkina-arvon mukaan monet menettivät 17% ja 20% välillä päivänä, ja markkinajohtaja Ether (ETH) oli lähellä $ 1000 tukea. Nostoista huolimatta monet säilyttivät edelleen vankat voitot pidemmällä aikavälillä. Kymmenen parhaan tapauksessa Cardanon ADA oli johtava, mikä on edelleen 27% enemmän kuin viikko sitten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map