Chainlink (LINK), Tezos (XTZ) Jatka härkäajoa Bitcoinilla yli 10 000 dollaria

Viime aikoina parhaiten menestyneet omaisuuserät ovat olleet Chainlink (LINKKI) ja Tezos (XTZ), mikä on huomionarvoista, kun otetaan huomioon, että tämä on pitkä nouseva hintatoiminta muista suurikapasiteettisista kryptoista kuin Bitcoin (BTC) ja Ether (ETH). Chainlink on noussut 165% tämän vuoden alusta, kun taas Tezos teki 180% ylöspäin. Nämä ylöspäin suuntautuvat liikkeet edellyttävät kaavioiden analysointia.

Salausmarkkinoiden päivittäinen suorituskyky. Lähde: Kolikko360

Tezosilla on yksi este ennen massiivista ylöspäin suuntautuvaa liikettä

XTZ BTC 3 päivän kaavio. Lähde: Cointrader.Pro

3 päivän XTZ / BTC-kaavio osoittaa selkeän resistenssin purkautumisen 0.0002570-0.0002600 satoshis. Tämä taso oli merkittävä vastus pitkään, koska Tezosin hinta ei onnistunut murtamaan tätä tasoa neljä kertaa viimeisten 18 kuukauden aikana. Viides yritys teki lopulta selvän läpimurron.

Suuri ero edellisten ja nykyisten yritysten välillä on äänenvoimakkuuden äkillinen kasvu. Viime kuukausien aikana Tezoksen äänenvoimakkuus on kasvanut merkittävästi, mikä johti tämän elintärkeän vastustason puhkeamiseen.

Tezos-hinta on tällä hetkellä viimeisen esteen ympärillä ennen nousevan nousun jatkamista. 0,0003450 satoshis-tason läpimurto sopisi jatkoa vauhdille. Seuraavat kohteet ovat 0,0005000 ja 0,0005500 satoshis, mikä voi lisätä vielä 50% hintaan.

XTZ BTC 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Neljän tunnin kaavio näyttää selkeän alueen Tezos-hinnan liikkuessa. Tezosin hinta laski viime päivinä kohti tukea ja vahvisti 0,0002915 satoshis-tason tueksi.

Viimeaikainen Bitcoin-hintakorjaus oli tärkein syy tähän pudotukseen. Monet altcoiinit, mukaan lukien Tezos, hyppäsivät heti ylöspäin, ja jotkut heistä tekivät jo uusia korkeuksia Bitcoin-parissaan.

0,0003380-0 0003500 satoshis-resistenssiä testataan parhaillaan, ja tämän tason läpimurto johtaa jatkamaan nousua.

Tezos johtaa kohti 4 dollaria seuraavaksi vastustasoksi

XTZ USD 3 päivän kaavio. Lähde: Cointrader.Pro

Tezosin USD-kaavio näyttää monia yhtäläisyyksiä BTC-kaavion kanssa, koska se osoittaa myös merkittävän volyymin kasvun. Ilmeinen läpimurto vastarinnasta $ 1.75: ssä, mikä saa ylöspäin suuntautuvan vauhdin jatkamaan kohti $ 3.50. Seuraava este on 4 dollarin taso.

Jos Tezos-hinta voi murtautua $ 4 -resistanssista, todennäköisesti jatkuu kohti $ 5.85- $ 6.

Aikaisempien vastustasojen uudelleentesti ei kuitenkaan ole epäonnistunut. Jos tällainen liike tapahtuu, tasot, joihin keskitytään, ovat 1,75 ja 2,50 dollaria.

XTZ USDT 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

XTZ / USD-pari näyttää myös alueeseen sidotut liikkeet 4 tunnin kaaviossa, aivan kuten Bitcoin-pari. On kuitenkin havaittavissa yksi iso ero. USDT-pari näyttää ilmeisen tuen / vastuksen kääntämisen $ 2.75 tasolla.

2,75 dollarin taso oli aiemmin vastarinta, joka on nyt vahvistettu tueksi, koska ostajat astuivat sisään tällä tasolla.

Ottaen huomioon, että 2,75 dollarin taso vahvistettiin tueksi, ylöspäin jatkaminen näyttää todennäköisemmältä kuin lasku. $ 3.50-3.55 -resistanssin uudelleentestaaminen johtaisi yleensä kohti purkautumista ja jatkamista kohti $ 4-tasoa.

LINK / USDT lähestyy kaikkien aikojen korkeinta tasoa

LINK USDT 1 päivän kaavio. Lähde: TradingView

Ketjulinkki osoittaa selkeän nousutrendin upeilla tuki / vastus kääntyy. Tammikuun 2,30 dollarin testin jälkeen kaikki tasot on testattu uudelleen tueksi. Jokainen näistä testeistä johti nousutrendin jatkumiseen.

Tällä hetkellä vastaava testi on tehty 3,75 – 3,80 dollarin alueella, joka toimii tällä hetkellä taas tukena.

On todennäköistä, että Chainlink jatkaa liikkumistaan ​​ylöspäin, koska se on osoittanut voimaa koko salakirjojen markkinoilla. Mahdollisen kohteen määrittäminen on vaikea tehdä, koska Chainlink siirtyy hintojen löytämiseen.

LINK USDT 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

4 tunnin aikataulu osoittaa selkeän paluun edelliseen tukitasoon 3,80 dollaria, mikä johtuu pääasiassa korjaavasta siirtymisestä Bitcoinista. Ostajat astuivat kuitenkin heti tälle tasolle, koska Chainlinkin hinta on tällä hetkellä 17% korkeampi kuin tämä tukitaso.

Tällainen voimakas palautuminen saisi minut odottamaan testin vastustasosta $ 4,50- $ 4,60: ssa ja todennäköisestä läpimurrosta. Tämä taso on viimeinen este Chainlinkille ennen kuin se voi alkaa siirtyä hintatutkimukseen.

Kuitenkin, jos hinta hylätään $ 4,50- $ 4,60: lla, todennäköisesti tehdään uudelleen $ 3,80 -taso. On myös syytä mainita, että mitä useammin taso testataan, sitä heikompi siitä tulee. Tezosin hinta vaati neljä testiä 18 kuukaudessa, ennen kuin se pystyi lopulta läpäisemään merkittävän vastuksen.

Siksi, jos Chainlink ei pysty läpäisemään 4,50–4,60 dollaria, ensimmäinen tukitaso on 3,80 dollaria. Tämä merkitsisi kuitenkin uusia testejä, jotka yleensä heikentävät tukea ja saattavat johtaa trendin kääntymiseen lyhyellä aikavälillä.

LINK / BTC saavuttaa uuden kaikkien aikojen ennätyksen

LINK BTC 1 päivän kaavio. Lähde: TradingView

LINK / BTC-pari on jo osoittanut valtavaa voimaa, koska se on hintatutkimuksessa. Vastaavasti kaaviosta voidaan nähdä monia tuki- / vastuskiertoja, mikä osoittaa, että selkeä nousutrendi on parhaillaan käynnissä.

Niin kauan kuin tuki 0,0004 satoshilla pitää tukea, jatkuminen on todennäköistä ylöspäin.

LINK BTC 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Neljän tunnin aikataulu osoittaa selkeän tuki- / vastustuskokeen 0,0004 satoshis-tasolla. Vastus on 0,000472 satoshis, mikä tarkoittaa, että Chainlink on tällä hetkellä sidottu alueeseen.

Kun otetaan huomioon palautumisen vahvuus, todennäköisesti se jatkuu ylöspäin. Seuraava iso este on viime aikojen korkein arvo 0,000472 satoshis. Kun näin tapahtuu, tapahtuu hintojen etsinnän laajennus, joka yleensä päättyy voimakkaisiin parabolisiin liikkeisiin.

Kuitenkin, jos Chainlinkin hinta ei voi murtaa tätä vastustusta, on perusteltua suorittaa uusi testi 0,0004 satoshis-tasolle..

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjailija eivätkä välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map