CME Ethereumin futuurit julkaistaan, Bitcoin rajoittaa kaikkien aikojen parhaan viikon: 5 katsottavaa asiaa tällä viikolla

Bitcoin (BTC) -sonnit näyttävät olevan tiukasti kuljettajan istuimella tällä viikolla, koska suurin kryptovaluutta alkaa maanantaina lähes 40 000 dollaria.

Suuren osan edellisen viikon kaupankäynnistä saavutettuaan BTC / USD on nyt noussut 15% verrattuna seitsemän päivää sitten – mitä seuraavaksi?

Cointelegraph tarkastelee viittä tekijää, jotka voivat vaikuttaa Bitcoinin suuntaan lähipäivinä.

Varastot nousivat ennätykseen, mutta dollari laski

Bitcoinin nousua ennen viikonloppua seurasi tuttu skenaario makromarkkinoilla.

Huolimatta koronaviruksesta ja sen laskeutumisesta, joka edelleen tuhoaa monia talouksia maailmanlaajuisesti, osakemarkkinat nousivat kaikkien aikojen korkeimpiin, S&P 500 on viimeisen marraskuun suurimman viikkotuottonsa. Öljy nousi yli 60 dollarin tynnyriltä ensimmäisen kerran maanantaina yli vuoden ajan.

Mielialaa piristivät uudet menot Yhdysvalloissa, kun lainsäätäjät pyrkivät viimeistelemään presidentti Joe Bidenin 1,9 biljoonan dollarin elvytyspaketin yksityiskohdat.

Kuten Bitcoinin kannattajat ovat johdonmukaisesti huomauttaneet pandemian alusta lähtien ja ennen, enemmän menoja tarkoittaa enemmän rahaa keskittyneemmäksi hallitukseen ja keskuspankkiin – ilmiö, joka tunnetaan nimellä “cantillon-vaikutus” – joka avaa tietä interventioiden jatkamiselle osakemarkkinoilla muun muassa alueilla.

Samaan aikaan Yhdysvaltain dollari on kärsinyt viime päivinä, mikä on osa jatkuvaa kertomusta, jonka mukaan maailman varantovaluutta laskee edelleen.

Yhdysvaltain dollarin valuuttaindeksi (DXY) laski maanantaina äkillisesti alle 91, mikä käänsi viimeaikaisen nousutrendin, joka oli alkanut tammikuun puolivälissä.

Yhdysvaltain dollarin valuuttaindeksi (DXY) 1 päivän kynttilätaulukko Lähde: TradingView

Huolimatta vaihtelevista kannustimista, poliittiset lähteet näyttävät olevan täysin allekirjoittaneet rahan määrän lisäämisen ainoana vaihtoehtona.

“Olen edelleen huolissani, keskipitkän aikavälin huolena, sekulaarisen pysähtyneisyyden takia, uskon, että finanssipolitiikan on oltava paljon aktiivisempaa tulevina vuosina, ja olen ehdottomasti samaa mieltä hallinnon kanssa siitä, että politiikan pitäisi erehtyä suuresti hetki näin ”, Lawrence Summers, Barack Obaman pääneuvonantaja, kirjoitti Washington Postissa sunnuntaina.

“Mutta tämäntyyppiset laadulliset näkökohdat eivät tarjoa perustaa arvioitaessa, pitäisikö 900 miljardin dollarin lyhyen aikavälin elvytyksen jälkeen seurata välittömästi 1 biljoonan, 1,9 biljoonan dollarin tai 5 biljoonan dollarin toimenpide ennen lopullista monitiljoonan dollarin julkista investointia.”

Kuten Cointelegraph usein raportoi, DXY-heikkous johtaa yleensä BTC / USD: n parempaan suorituskykyyn, vaikka negatiivinen korrelaatio on vähentynyt huomattavasti syyskuusta 2020 lähtien.

BTC: n liikkuvat 90 päivän palautuskorrelaatiot vs. USD, VIX, Gold, S&P500. Lähde: Digital Assets Data

BTC-hinta näkyy parhaiten viikoittain

Ajanjaksonsa jälkeen Bitcoin on siten alkanut näyttää siltä, ​​että se voisi pian poistua vakiintuneesta lyhytaikaisesta kaupankäyntialueestaan ​​välillä 30 000 ja 40 000 dollaria.

Merkit siitä, että tämä on korteissa, olivat jo läsnä – perustekijät olivat kaikkien aikojen korkeimmillaan ja erilaiset indikaattorit viittasivat vuoden 2021 alkuun, jotka muodostavat härkäajon ensimmäiset sisävuorot, eivät viimeiset.

Tämä viikko jatkaa suuntausta, sillä verkon hajautusasteet ovat ennätystasolla ja vaikeuksien odotetaan kasvavan lähes 5% seuraavassa säätämisessä 10 päivän kuluttua.

Sunnuntain viikoittainen sulkeminen muodostaa virallisesti Bitcoinin kaikkien aikojen korkeimman.

BTC / USD 1 viikon kynttilät (Bitstamp). Lähde: TradingView

“Takaisinkutsuja tulee olemaan, ehkä jopa lipun yläosan testaamiseksi tukena”, suosittu kauppias Scott Melker yhteenveto markkinoista uudella kaavioennusteella lauantaina.

“Mutta teknisesti tämä on vahvistettu murros, jonka pitäisi viedä $ BTC lopulta 63 kt: iin. Vastuuvapauslauseke – mallit saavuttavat harvoin tavoitteensa, mutta säännöt ovat sääntöjä. “

Viikonloppuna Bitcoinin ensimmäinen ratkaiseva ylitys 40 000 dollaria ylitti melkein kuukaudessa, mikä lisäsi ennakointia siitä, että hintatason uudelleenjärjestely voisi seurata.

D-päivä eetterifutuureille

Niin vahva kuin Bitcoin näytti, maanantai oli kuitenkin kyse altcoineista ja erityisesti eetteristä (ETH).

Viimeisen viikon kaikkien aikojen korkeimpien korkeuksiensa jälkeen suurin altcoin on saanut omat Ether-futuurinsä CME Groupilta.

Kun ammattimaisten kauppiaiden aalto on nyt kallistumassa sisään, jännitys oli jo selvästi nähtävissä markkinoilla viimeisen viikon aikana, kun harmaasävy lisäsi ostohullua, joka nosti ETH / USD yli 1750 dollaria.

Nyt on kuitenkin kiinnitetty huomiota siihen, voiko suorituskyky jatkua vai onko futuurien lanseeraus antiklimaaksi, joka päinvastoin laukaisee korjaavan käyttäytymisen.

“Henkilökohtaisesti en tule ollenkaan markkinoille täällä”, Cointelegraph Marketsin analyytikko Michaël van de Poppe kertoi Twitter-seuraajia sunnuntaina.

“Vähitellen voittojen ottaminen on ollut viime aikoina pelini swing-kaupoissa, joiden kautta olen joustava tulevina viikkoina. En yksinkertaisesti tiedä, miten markkinat reagoivat huomenna CME-futuurien kanssa. “

Van de Poppe lisäsi, että jos kääntyminen tapahtuu, todennäköiset tukitasot laskevat huomattavasti alle spot-hinnan – vastaavasti 1100–1 175 ja 875–950 dollaria..

Vuonna 2017 ensimmäisten Bitcoin-futuurien lanseeraaminen tapahtui samanaikaisesti hintojen nousun kanssa, jota seurasi comedown, joka laukaisi vuoden pituiset karhumarkkinat. Samaan aikaan futuurien käyttöönotto tapahtui paljon hitaammin kuin luultiin, mutta saavutti harppauksensa vain vuonna 2019.

ETH / USD 1 päivän kynttilätaulukko (Bitstamp). Lähde: TradingView

Bitcoinin määräävä asema osoittaa alaspäin

Eteriä ei kuitenkaan polttoaineita vain futuurit, ja jatkuvat investoinnit DeFiin ja muihin suuriin altcoineihin voivat edelleen aiheuttaa päänsärkyä Bitcoinille.

DeFi-rahakkeet ovat nousseet tänä vuonna, ja kuluneen viikon aikana viisi altcoinia on noussut yli 115%.

Sellaisenaan Bitcoinin osuus kriittisen valuutan kokonaismäärästä on pienenemässä. Tällä hetkellä se on 61%, ja sen läsnäolo on palannut asemalleen viime vuoden lokakuusta, vain 5% yhden vuoden matalasta.

Kryptovaluutan markkinakorkojen määräävyyskaavio. Lähde: CoinMarketCap

“Tammikuussa 2017, toisen puolikkaan jälkeen, olimme vain muutaman viikon päässä valtavasta Altcoin-kaudesta”, suosittu Twitter-kommentaattori The Moon huomioitu, lisäämällä kaavio, jossa verrataan Bitcoinin määräävää asemaa nyt ja kolme vuotta sitten.

“#Bitcoin-dominanssi laski 60%, ja Altcoins teki 20X, 50X, 100X voittoja. Mitä luulet, voisiko jotain vastaavaa tapahtua uudelleen? “

Aivan vihjeenä, maailman rikkain mies, Elon Musk, palasi tuoreella julkisuudella meme-pohjaiseen altcoin Dogecoiniin (DOGE) maanantaina.

“Doge näyttää olevan inflaatio, mutta ei ole merkityksellistä (kiinteä kolikoiden määrä aikayksikköä kohden), kun taas BTC on epäilemättä deflaatio vialle”, hän väitti Twitterissä.

“Doge-tapahtumanopeuden tulisi mieluiten olla muutama suuruusluokka nopeampi.”

Kuten Cointelegraph kertoi, Etherin ja DeFin menestys ei ole ongelmitta. Kaasun muodossa olevat kauppamaksut ovat räjähtäneet hintojen noustessa, mikä on aiheuttanut ongelmia sekä käyttäjille että pörsseille.

90 000 dollaria huhtikuuhun mennessä?

Aivan radalla – kvanttianalyytikko PlanB teki johtopäätöksen Bitcoinin suorituskyvystä viimeisimmän puolittamistapahtuman jälkeen viime toukokuussa.

Jonkin sisällä Twitter-päivitys, hintaennustemallien stock-to-flow-perheen luoja osoitti, että vuosien 2013 ja 2017 puolittamisen jälkeisiin jaksoihin verrattuna Bitcoin oli aivan keskellä.

Sellaisena hintatavoitteet vaihtelevat keskimäärin 100 000 dollarin tai 288 000 dollarin välillä riippuen siitä, onko Bitcoinin seuraava liike lähempänä entistä vai jälkimmäistä..

BTC / USD puolittamisen jälkeinen vertailu. Lähde: PlanB / Twitter

Tuo puolittamiseen perustuvat ennusteet lähemmäksi nykyistä, samalla suosittua kommentaattorin Bitcoin-arkistoa suunniteltu 90 000 dollarin tavoite heti tämän vuoden huhtikuussa.

Syy, jonka mukaan tili väitti, on se, että BItcoin seuraa itse asiassa vuoden 2017 puolittamisen jälkeistä käyttäytymistä, mutta “paljon korkeampi”.

“Jos jatkamme tätä tietä, tavoite on 90 000 huhti / toukokuussa”, tiivistettiin siinä käyttäen Ecoinometricsin tietoja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map