DeFi-puomi jättää entiset altcoin-kultaseni pölyyn – Mutta kuinka kauan?

Hajautetun rahoituksen (DeFi) alalla havaittu nopea suosio ja investointien kasvu on heijastunut voimakkaasti DeFi: n ja tuottoon liittyvien merkkien, kuten Yearn.finance (YFI), Aave (LAINATA) ja muut nousevat kaikkien aikojen korkeimpiin arvoihinsa vuonna 2020. Pelkästään YFI on noussut 10 kertaa listalle ottamisen jälkeen.

Itse asiassa useimmat korkean profiilin DeFi-rahakkeet ovat ylittäneet Bitcoinin (BTC) ja muut altcoinit pitkällä venytyksellä. Jopa hallinto- ja infrastruktuurihankkeet, kuten Chainlink (LINKKI) ja UMA, joista jälkimmäisestä tuli yksi suurimmista DeFi-protokollista syyskuussa, peittivät DeFi-tunnukset.

Joten, kun kaikki silmät kohdistuvat DeFi-projekteihin ja älykkäisiin sopimusalustoihin, kuten Ethereum (ETH) ja Cardano (ADA), muutamat kriittisen valuutan sektorit näyttävät jääneen jäljelle. Huomattavin on, että Coss-Payment -alustat, kuten XRP ja Stellar (XLM). 

Vertailu voitoista ja tappioista joulukuusta 2018 lähtien

Vertailu voitoista ja tappioista joulukuusta 2018 lähtien. Lähde: CaneIsland Digital Research

Vaikka älykkäät sopimusalustat, kuten EOS, ovat saavuttaneet vaatimattomia voittoja, se ei ole onnistunut pysymään kilpailijoiden kanssa, kuten Ether, joka on ollut vuoden 2020 DeFi-villityksen epicentrumi (koska useimmat DeFi-rahakkeet ovat Ethereum ERC20 -merkkejä).

Ripple menettää viehätyksensä

Markkina-arvoltaan kymmenen parhaan kolikon joukossa XRP on ollut yksi huonoin menestyjä vuonna 2020, koska se on äskettäin menettänyt asemansa Tetherin kolmanneksi suurimpana altcoininaUSDT). Ripple on tällä hetkellä neljänneksi suurin kryptovaluutta, jonka markkina-arvo on noin 10,6 miljardia dollaria. 

Vaikka XRP on noussut 20% vuoden 2020 alusta, se on paljon jäljessä Bitcoinista ja monista muista altcoineista. Sisään Binancen Q2-raportti, vaihto paljasti, että XRP on viidenneksi huonoin suorituskykyinen salaus alustalla.

Projektissa on ollut myös useita julkisia kysymyksiä, kuten pitkäaikainen ryhmäkanteen oikeusjuttu XRP-tunnuksen markkinoinnista ja myynnistä. Ripple on myös edessään tekijänoikeuksiin liittyvässä oikeudenkäynnissä “PayID” -brändin käytöstä. Viimeksi Santander, yksi Ripplen keskeisistä pankkikumppaneista, ilmaisi huolensa Ripplen kansainvälisen maksuverkoston One Pay FX käyttöönotosta..

Vaikka XRP: n kohdalla asiat näyttävät synkiltä, ​​projektissa on muutamia positiivisia merkkejä, kuten tilauskykyä kasvava rahamäärä, joka on käsitellyt yli 2 miljardia dollaria transaktioissa käynnistämisen jälkeen ja kasvanut 11x vuoden 2020 alkupuoliskolla, jolloin verrattuna vuoden 2019 ensimmäiseen puoliskoon. 

Suunnitelmissa on myös siirtyä lähemmäksi DeFi-tilaa XRP-kumppanin Flare Networksin kanssa ilmoittaessaan projektista, jonka tavoitteena on yhdistää Ripple- ja Ethereum-lohkoketjut.

Myös yksityisyyden kolikot jätettiin taakse

Rajat ylittävät maksut eivät näytä olevan tällä hetkellä salauksen aihe kuuma, kun otetaan huomioon DeFiä koskeva spekulaatio ja stablecoinin käytön kasvu. On kuitenkin olemassa muita taskuja, jotka eivät ole myöskään toimineet yhtä hyvin kuin DeFi tai jopa yhtä hyvin kuin Bitcoin, mukaan lukien yksityisyysrahat.

Mukaan tiedot Messarista, digitaalisen omaisuuden tietoyritys, Bitcoin on voittanut monet markkinoiden yksityisyyden kolikoista, vaikka suosittuja kolikoita, kuten Monero (XMR) ja Zcash (ZEC) ovat nähneet vaatimattomia voittoja verrattuna Bitcoiniin viimeisten 12 kuukauden aikana, noin 5% ja 20%. 

Pöydät kääntyvät, kun DeFi-kupla ponnahtaa

Vaikka DeFi-tunnukset ovat tuottaneet korostettuja voittoja haltijoille vuonna 2020, villitys on myös tuottanut joukon klooni- ja meemiprojekteja, jotka hyödyntävät hypeä. 

Jotkut DeFi-sektorin rahakkeet ovat ottaneet arvokkaita osumia, mukaan lukien SUSHI-merkki, jonka pääkehittäjämarkkinat myivät huomattavan määrän tunnuksia siinä mielessä, että jotkut ihmiset uskovat sen olevan huijaus. Toinen DeFi-meme-tunnus, joka sai äskettäin mediaaaltoja, oli Hotdog. Ruokateemainen merkki menetti 99% arvostaan ​​viiden minuutin aikana, jolloin monet sijoittajat pitivät arvottomia laukkuja hotdogeista.

Vaikka DeFi on jättänyt muita aloja kryptosfäärissä, käyttäjien tulisi olla tietoisia siitä, että monilla näistä uusista projekteista on hyvin vähän tarjottavaa, ja ne muistuttavat ICO-tilaa vuonna 2017. 

Niinpä DeFi-sektori voi pian seurata samoja jalanjälkiä, varsinkin kun Ethereum-lohkoketju on edelleen hukkua. Jos näin tapahtuu, on todennäköistä, että voitot palaavat Bitcoiniin fiat / stablecoins tai muille salauksen aloille, jotka on jätetty pois nykyisestä hypeistä.

Toisaalta DeFi on osoittanut muutamia hidastumisen merkkejä milloin tahansa pian, varsinkin kun korkean tuoton automatisoituja strategioita kehitetään edelleen. 

Tulevaisuudessa on mahdollista, että osa näistä voitoista valuu takaisin Bitcoiniin ja altcoineihin, kun sijoittajat etsivät “turvallisempia” varoja ansaitsemaan kiinnostusta. Siksi ei ehkä tarvitse olla muiden kuin DeFi-kolikoiden ja -verkkojen kehitettävä uutta käyttöä tapauksissa houkutella sijoittajia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map