DEX ja yhteentoimivuuspäivitykset osoittavat, että TomoChain (TOMO) haluaa DeFi-määräävän aseman

Salausvaluuttamarkkinat alkoivat vuoden täydellä voimalla, ja kaikkien noususuuntaisten tapahtumien myötä voi olla vaikeaa erottaa, mitkä projektit ovat yksinkertaisesti makrokehityksen ohjaamia ja mitkä tuottavat vankkaan teknologiseen kehitykseen ja parantavat perustekijöitä. 

Kun bitcoinin hinta laski yli 11 000 dollaria 10. – 11. Tammikuuta, useilla altcoineilla oli kaksinumeroisia tappioita, mutta muutama DeFi- ja kerrokseen 2 suuntautunut kolikko tukahdutti trendin ja toipui nopeasti BTC-hintojen yhdistyessä.

Esimerkiksi TomoChain (TOMO) näki hintansa kaksinkertaistuneen 0,65 dollarista 2. tammikuuta ja 1,29 dollariin tammikuun 12. päivänä. Sellaisella vahvalla suorituskyvyllä yhden salaushistorian suurimmista Bitcoin-myynneistä TOMO ansaitsee tarkemman tutkimuksen siitä, mitä perustekijät tukevat niin vahvaa siirtoa.

TOMO / USDT 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Suuri yhteentoimivuusilmoitus lisää tunnelmaa

DeFi-sektorin noustessa kuluneen vuoden aikana, josta suurin osa toimii Ethereum-verkossa, yhteentoimivuudesta ylimmän altcoinin kanssa on tullut välttämätön ominaisuus kaikille projekteille, jotka haluavat saada pitoa ja suurta käyttäjäkantaa.

Tarve pienille, skaalautuville Etheruem-vaihtoehdoille näyttää olevan yksi tekijöistä, jotka nostavat TOMO-hintaa.

Tiimi julkaisi 7. tammikuuta päivityksen TomoIssuer- ja TomoBridge-alustoille. Päivityksen avulla kuka tahansa käyttäjä voi antaa käärityn ERC-20-tunnuksen ja luetteloida sen TomoBridge-laitteelle TRC-21-tunnukseksi.

Ethereum-verkon maksujen noustessa jälleen kehittäjät ja kauppiaat voivat päättää käyttää TomoBridge-sovellusta vaihtaakseen ERC-20-tunnuksia tehokkaammin kuin pystyisivät Ethereum-verkossa.

Äskettäin TomoChain paljasti myös Zorro-julkaisu joka sisältää päivityksen sen Ethereum Virtual Machine (EVM) -koneeseen ja Solidityn nykyiseen versioon. Tämän päivityksen avulla kehittäjät voivat “ottaa koodin helposti käyttöön muista EVM-ketjuista TomoChainiin pienellä mukautuksella”.

Yhdessä Zorro-julkaisu, TomoIssuer ja TomoBridge voivat potentiaalisesti kaapata osan likviditeetistä ja transaktioista Ethereumin hallitseman DeFi-tilan avulla ja samalla auttaa lievittämään ruuhkia ja korkeita maksuja, jotka tällä hetkellä vaivaavat Etheruem-verkkoa.

Muutama haaste on jäljellä

Kuten useimmissa salausprojekteissa, aktiivisen käyttäjäkunnan houkutteleminen on TomoChainin kohtaama haaste.

Ensimmäisen hajautetun keskuksen, joka toimii TomoChain Masternode -verkon kautta ja on suojattu suoraan TomoDEX-verkon kautta, tiimi käynnisti toukokuussa. 14 mutta se on yrittänyt saada pitoa.

Toistaiseksi TomoDEX: n aktiivisuus on edelleen heikkoa, ja vain 13 117 dollaria on vaihdettu viimeisten 24 tunnin aikana. Vielä on nähtävissä, tarjoavatko Zorro-julkaisu ja TomoIssuer enemmän kannustimia ERC-20-tunnuksen haltijoille siirtyä siirtymään TomoChain-verkkoon.

Huolimatta verkon vähäisestä sitoutumisesta, TOMO-kehittäjät etenevät edelleen päivittämällä protokollaa ja tarkentamalla koodia. Todisteet projektin laillisuudesta löytyvät lukuisista kumppanuuksista, jotka ovat edelleen muodostuneet alustan kanssa.

Äskettäisellä päivityksellä, joka mahdollisti ERC-20: n käärimisen, sekä Zorro-mainnetin päivityksellä, on ollut positiivinen vaikutus yleisön käsitykseen projektista. TheTien tiedot osoittavat, että TOMOn 30 päivän keskimääräinen mielipiteiden pisteet ovat nyt kaikkien aikojen toiseksi korkeimmalla tasolla ja kasvu nousi samaan aikaan viimeaikaisen hintojen nousun kanssa.

TOMO-hinta verrattuna 30 päivän keskimääräiseen päivittäiseen mielipiteeseen. Lähde: TheTIE

Vietnamin opetus- ja koulutusministeriön (MOET) hallitus ilmoitti 28. marraskuuta 2020 kumppanuudesta TOMO: n kanssa “suunnitellakseen, kehittämään ja hyödyntämään kansallista tutkintojen arkisto (NQA) -järjestelmää, joka varmistaa tunnustetut tutkintotodistukset ja todistukset TomoChain Publicilla Blockchain. “

Tämä oli merkittävä kehitysalusta alustalle, koska se oli yksi suurimmista hallituksista tähän mennessä suurimmista julkisen lohkoketjun hyväksymistä.

Vielä rohkaisevampaa on, että vietnamilaiset ovat äskettäin yksilöineet blockchain-tekniikan yhdeksi tärkeimmistä prioriteeteista ja TomoChainin ollessa jo vakiintuneena yhdeksi tärkeimmistä valinnoistaan ​​on mahdollista, että yhä useampi sijoittaja siirtää huomionsa TOMOon.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraph.com-sivuston näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riski, sinun tulee tehdä oma tutkimuksesi päätöstä tehdessäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map