Elon Musk, Bitcoin ja Reddit-raiderit: 6 asiaa BTC-hinnalle tällä viikolla

Bitcoin (BTC) aloittaa uuden viikon 30 000 dollaria ehjänä ja viesti maailman rikkaimmalta mieheltä – mitä voimme odottaa seuraavaksi?

Kaupankäynnin jatkuessa ympäri maailmaa suurimmalta kryptovaluutalta puuttuu edelleen ratkaiseva vauhti ylös tai alas.

Cointelegraph tarkastelee viittä tekijää, joilla voi olla merkitystä Bitcoinin hintapolun muokkaamisessa lähipäivinä.

Varastot, jotka ovat varovaisia "Reddit-raiderit"

Osakkeet alkoivat maanantaina epävakaalla käyttäytymisellä nähtyään huonon tuloksensa viime viikon lokakuun jälkeen.

Todennäköisesti jatkuvaksi kertomukseksi markkinat tuntevat edelleen yksityissijoittajien kapinan vaikutuksen, joka muuttui hapan sen jälkeen, kun sääntelyviranomaiset ja kaupankäyntialustat estivät heitä osallistumasta.

Yhdysvaltojen yhtiöiden mukana olon seurauksena on ollut tuntuvia vaikutuksia maailmantaloudessa, ja myös Aasia on nähnyt painetta ennen maanantaina tapahtuvaa nousua.

Kuitenkin viime viikon sekasorton toistuminen voi heikentää jo epävakaata osakekohtaista ympäristöä, analyytikot varoittavat.

“Uskomme, että haavoittuvuudet ovat olemassa, ja vaikka emme tiedä tarkalleen mitä katalysaattoreita saattaa syntyä tai niiden tarkkaa ajoitusta (mukaan lukien jotkut viimeaikaisista vähittäiskaupan suuntautuneista työntymisistä voimakkaasti oikosulkeutuneiden osakkeiden varalle), epäilemme, että ne raivaavat nykyisen rallin ja tarjota pääsypisteitä, jotka voivat olla 10% pienempiä ”, Citigroupin Yhdysvaltain pääosastostrategia Tobias Levkovich kirjoitti asiakkaille osoittamassaan muistiossa. lainattu CNBC sunnuntaina.

BTC: n liikkuva 90 päivän palautus korrelaatio vs. USD, VIX, Gold, S&P500. Lähde: Digital Assets Data

Vähittäiskaupan muutoksen ajoitus olisi tuskin voinut olla sopivampi, koska monet osakeindeksit näkevät kaikkien aikojen korkeimmat hinnat huolimatta päivittäisen elämän ja taloudellisen toiminnan rajoituksista koronaviruksen takia yhä enemmän Yhdysvalloissa ja läntisessä maailmassa..

Erillinen piikki Yhdysvaltojen politiikassa on jatkuvan erimielisyyden tuoreen talouden elvytyspaketin suuruudesta. Uuden presidentin Joe Bidenin 1,9 biljoonan dollarin suunnitelmat on haastettu, ja republikaanit ovat sen sijaan tarjoamalla paketti, jonka arvo on 600 miljardia dollaria – melkein 70% vähemmän.

Ammous varoittaa "shitcoin" hopea

Kun maailmanlaajuinen tietoisuus herää eroihin niiden välillä, miten nämä rajoitukset vaikuttavat rikkaisiin ja köyhiin, sijoittajien halu herättää puhelua näyttää olevan vähäistä huolimatta viranomaisten varoituksista.

Tällä kertaa näyttää siltä, ​​että tutkalla ei ole enemmän varastoja, vaan jalometallihopea. Maanantai-kaupassa hopea nousi korkeimmalle tasolle vuodesta 2012, lähes 29 dollariin unssilta.

Voitot ovat olleet vilkkaita, 15% lisätty pelkästään viimeisten neljän päivän aikana – koska vähittäiskaupan osakemyrsky kääntyi huonompaan suuntaan.

Hopea nousee yli 30 dollaria troy-unssista, kun Redditin ruokkima ostovoima jatkuu 3. päivää. #Silversqueeze pic.twitter.com/mLmasUBrq1

– Holger Zschaepitz (@Schuldensuehner) 1. helmikuuta 2021

Ei ole yllättävää, että ilmiöön on liittynyt joukko kutsuja, jotka sijoittajat luopuivat suhteellisen heikosta hopeasta ja sen sijaan kasaantuvat Bitcoiniin.

“MUISTUTUS … HOPEA ON SHITKOINI”, Saifedean Ammous, suositun kirjan “The Bitcoin Standard” kirjoittaja yhteenveto Twitter-seuraajille viikonloppuna.

“Sen varastosuhde on noin 3. Paperimarkkinoilla tapahtuvalla ei ole väliä, koska tonnia ja tonneja hopeaa on helppo kaivaa ja kierrättää ja tuoda markkinoille, mikä kaataa hintaa. Hopean pumppaus on häviävä peli. “

Ammous viittasi laajalti arvostettuun osake-virta-menetelmään omaisuuden niukkuuden analysoimiseksi sen perusteella, kuinka paljon sen olemassa olevaan tarjontaan lisätään tiettynä ajanjaksona. Sama malli antaa tuomion, jonka mukaan Bitcoin on kaikista vaikeimmista koskaan käytettävissä olevista rahoista kiinteän vähenevän päästönsä ansiosta.

Jotkut kuitenkin näkivät potentiaalin, jos sama yksityissijoittajaryhmä aikoo ostaa hopeaa joukkoon. Veteraanikauppias Peter Brandt, a mahdollinen kohde on 102 dollaria tai 250% nykyisestä tasosta.

Hopea / USD 1 viikon kynttilät. Lähde: TradingView

Musk: Olen "myöhässä juhliin" Bitcoinin kanssa

Juuri silloin, kun Bitcoinin kannattajat tunsivat olevansa syrjäytyneitä, maailman rikkain mies astui kuitenkin harvoilla rohkaisevilla sanoilla.

Klubitalon haastattelussa, joka esitettiin myöhään sunnuntaina, Elon Musk vahvisti avoimesti olevansa Bitcoinin “kannattaja”.

“Minun täytyy katsoa mitä sanon täällä; jotkut näistä asioista voivat todella liikuttaa markkinoita ”, hän aloitti.

Musk paljasti, että jopa hänen ystävänsä olivat yrittäneet päästä alukseen vuosien varrella, jopa ruokkineet hänelle viipaletta Bitcoin-kakkua vuonna 2013. Siitä huolimatta, että hän on pidättäytynyt läheisemmästä osallistumisesta, hän myöntää nyt, että hän on “myöhässä juhliin”.

“Joten olin hiukan hidasta ottamista vastaan, anteeksipyyntöni”, hän jatkoi.

“Minun piti miettiä sitä vähän, mutta ajattelen tässä vaiheessa, että Bitcoin on hyvä asia, joten kannatan Bitcoinia, kuten sanoin – myöhään juhliin, mutta kannatan Bitcoinia.”

Kuten Cointelegraph kertoi, Tesla ja SpaceX: n toimitusjohtaja lisäsivät viime viikolla Bitcoinin ainoaksi sisällöksi Twitter-elämäkerrassaan. Epäilyjen takia huijaus, Musk kuitenkin lähetti BTC / USD: n taivaalle nopeasti, pari lisäsi 5000 dollaria minuutissa, kun käyttäjät tarttuivat.

Viimeisimmällä haastattelulla on kuitenkin näennäisesti ollut vain vähän vaikutusta, sillä Bitcoin on pysynyt laajan kauppakäytävänsä alaosassa, joka ulottuu 30000 ja 40000 dollarin välillä..

Valtavat nostot jättävät vaihtoa

Vaikka ei ole tiedossa, onko Musk ostanut BTC: n vai aikooko hän ostaa sen henkilökohtaisena vai yrityksenä, pörssin ulosvirtaukset osoittavat edelleen, että suuret pelaajat ostavat pitkällä aikavälillä.

Kuten Ison-Britannian pörssin CoinCorner ja muut toimitusjohtaja Danny Scott ja muut huomauttivat, yksi ainoa liike suurimmasta pörssistä Coinbase yksin oli arvoltaan 500 miljoonaa dollaria.

“Aiomme aloittaa helmikuun toisen instituutin ostamalla”, hän kysyi maanantaina.

Suuri määrä #BTC juuri lähti Coinbasesta

… suuret määrät jättävät melkein kaikki vaihdot todella pic.twitter.com/AegGKOMQLS

– Alistair Milne (@alistairmilne) 31. tammikuuta 2021

Tiedot osoittavat lisäksi suuria määriä BTC: tä, jotka jättävät vaihdon yksityisiin lompakkoihin, mikä on klassinen indikaattori halusta käydä kauppaa tai myydä.

Ketjussa olevan ketjuanalyysiresurssin CryptoQuantin mukaan BTC: n kokonaissaldo pörssien välillä on nyt taas alimmillaan vähintään vuodessa lyhyen nousun jälkeen.

Bitcoin-vaihdon ulosvirtauskaavio. Lähde: CryptoQuant

XRP: n, DOGE: n varjossa olevat alttokolikot

Bitcoinin on ehkä taisteltava esiintyvyydestä ei salauksen ulkopuolisilla sijoitusvaihtoehdoilla, vaan altcoineilla tulevina päivinä.

Kun levisi huhuja siitä, että Reddit-sijoittajat aikovat kohdistaa XRP: hen tällä viikolla, neljänneksi suurin kryptovaluutta alkoi menestyä maanantaina tärkeimmistä markkina-arvomerkkeistä. 24 tunnin voitot ovat nousseet melkein 40 prosenttiin, mikä merkitsee paluuta kohotettuun kolikoon, joka oli aiemmin laskenut vain 0,16 dollariin korkeimmilta kuin 0,60 dollaria.

“Tänään meidän pitäisi nähdä massiivinen pumppu $ XRP: ssä. Arvaukseni: näemme, että 95% ihmisistä menettää rahaa siihen ”, Cointelegraph Marketsin analyytikko Michaël van de Poppe ennustaa Twitterissä.

XRP / USD 1 tunnin kynttiläkaavio (Bitstamp). Lähde: TradingView

Viime viikolla nähtiin yhdessä pyrkimys pumpata meemipohjaisen altcoin-dogekoiinin (DOGE) hintaa, trendi, joka jatkuu, kun DOGE / USD nousi 37% maanantaina.

Pari on nyt melkein 0,04 dollaria, muutos verrattuna päiviä sitten ja helppo uusi kaikkien aikojen korkein.

Aikaisemmista pienemmistä DOGE-pumpuista vastaava Musk valitsi haastattelussaan sanansa huolellisesti altcoineista yleensä.

“Minulla ei ole vahvaa mielipidettä muista kryptovaluutoista, tarkoitan toisinaan vitsejä Dogecoinista, mutta se oli oikeastaan ​​tarkoitettu vain vitseiksi”, hän sanoi.

“Dogecoin on tehty vitsi pilkata kryptovaluuttoja, tietenkin, mutta kohtalo rakastaa ironiaa.”DOGE / USD 1 päivän kynttiläkaavio (Bittrex). Lähde: TradingView

Silmät 34 000 dollarin tukikierroksella

Lopuksi Bitcoinin tekninen analyysi tuottaa selkeät tasot, jotka on joko palautettava tai vältettävä markkinoiden suunnan määrittämiseksi.

Koska Bitcoin on vaihtellut useita viikkoja sen jälkeen, kun se oli lyönyt 42 000 dollaria kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle viime kuussa, kommentaattorit odottavat edelleen, tarvitsevatko alhaisemmat tasot uudelleen, ennen kuin härkämarkkinat voivat jatkua.

BTC / USD 1 päivän kynttilät (Bitstamp). Lähde: TradingView

Muille Cointelegraph Markets -analyytikoille, filbfilbille ja muille, 34 000 dollaria muodostaa nyt välttämättömän esteen kääntää tukea tukeakseen edelleen ylösalaisin..

”Kokonaistarjonta painaa markkinoita, kunnes tämä heikentää myyjiä hallitsevasti, mitä alhaisimmat korkeudet ja matalat alamäet näkevät. LTF: t osoittavat jonkin verran yritystä rikkoa tämä, mutta ensin 34k on palautettava ”, hän yhteenveto lauantaina.

Yli 36 700 dollarin yläpuolella on “aggressiivista myyntiä”, hän lisäsi, kun taas kysyntä ylittää tarjonnan 30 000 dollarilla ja alle.

BTC / USD-tilauskannan tuki ja vastus. Lähde: Material Indicators / Twitter

Binancen tiedot tilaa kirja kirjoitushetkellä osoittaa kasvavaa myyntipainetta 34 000 dollarista aina ennätyskorkeisiin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map