Ethereumin hinta putoaa 915 dollariin, mutta kauppiaat ovat nousussa neljästä keskeisestä syystä

Viime viikko on ollut emotionaalinen vuoristorata Ether-kauppiaille, koska siellä oli seitsemän neljän tunnin kynttilää, jonka hintaliike oli vähintään 10%. 

Lisäksi viimeisin 30 prosentin pudotus 920 dollariin aiheutti 550 miljoonan dollarin selvitystilan pitkistä futuurisopimuksista. Asiat mutkistavat entisestään, että nykyinen hintakorjaus tapahtuu vain neljä viikkoa ennen CME: n ETH-futuurien lanseerausta.

ETH / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

On mahdollista, että edes nousevimmat eetterikauppiaat eivät odottaneet 85 prosentin rallin tapahtuvan vain kahdeksassa päivässä. Tuon lyhyen ajanjakson aikana huippuluokan altcoin räjäytti 800 dollarin vastarinnan ja nousi nopeasti 1 350 dollariin, mikä on vain 5% kaikkien aikojen korkeimman tasonsa alapuolella..

Vuonna 2017 Etherin nopea nousu 1400 dollariin johtui pääasiassa alkuperäisestä kolikoiden puomista, mutta tällä kertaa erilaiset tekijät nostivat Etherin hintaa korkeammalle. Monet DeFi-alustat luottavat Ethereum-verkkoon, ja Ether on yleisin voimavara, jota käytetään näiden alusten porttina. Ethereum-verkon lisääntyneen toiminnan lisäksi lisääntynyt käyttö on myös johtanut korkeisiin transaktiopalkkioihin.

Tällä hetkellä Ethereumin leiriltä tai suurilta tiedotusvälineiltä ei tule paljon negatiivisia uutisia. Tiedot osoittavat, että Etherin perustekijät ovat edelleen vahvat, ja sijoittajat ovat tyytyväisiä odottamaan Eth2-verkon jatkokehitystä.

Sijoittajien tulisi mitata Ethereum-verkon verkonkäyttömittarit ymmärtääksesi, vastaako äskettäinen kaatuminen potentiaalista paikallista huippua. Hyvä lähtökohta on analysoida tapahtumia ja siirron arvoa.

ETH / USD-hinta vs. liiketoimet ja siirrot. Lähde: DigitalAssetsData

Yllä oleva kaavio osoittaa indikaattorin nousevan yli 8 miljardin dollarin päivittäisissä tapahtumissa, mikä on 200% enemmän kuin edellisen kuukauden keskimäärin 2,6 miljardia dollaria. Tämä huomattava kauppa- ja siirtoarvon nousu merkitsee vahvuutta ja viittaa siihen, että Eetterin hinta on kestävä yli 1000 dollaria.

Valuutan nostot viittaavat valaiden kertymiseen

Pörssinostojen lisääntyminen voi johtua monista tekijöistä, kuten paalutus, satoviljely ja ostajat lähettävät kolikoita kylmävarastoon. Yleensä tasainen nettotalletusten virta osoittaa halukkuutta myydä lyhyellä aikavälillä. Toisaalta nettovähennykset liittyvät yleensä valaiden kertymisjaksoihin.

ETH / USD-hinta (oikea) vs. vaihto ETH-nettovirta (vasen). Lähde: CryptoQuant

4. – 11. Tammikuuta pörssit joutuivat nostamaan 460 000 ETH: ta. Tämä liike merkitsee valaiden mahdollisesta kertymisestä joko siirtymistä kylmiin lompakkoihin tai näiden kolikoiden asettamista DeFi-ekosysteemiin.

Tämä liike on ristiriidassa tavanomaisen odotuksen kanssa, jonka mukaan suuret omistajat ryntäisivät talletuksiin pörssissä, kun Eetteri lähestyy kaikkien aikojensa huippua. 100 000 ETH-nettotalletuksen lisäksi 10. tammikuuta nettomääräinen nostotrendi on vallinnut joulukuusta 2020 lähtien.

Futuuripalkkio on edelleen epätavallisen korkea

Ammattimaiset kauppiaat hallitsevat yleensä pitkäaikaisia ​​futuurisopimuksia, joiden voimassaoloaika on määritetty. Mittaamalla futuurien ja tavallisten spot-markkinoiden välisen kulukyvyn kauppias voi mitata markkinoiden nousutason.

Kolmen kuukauden futuurien tulisi yleensä käydä kauppaa 1,5 prosentin tai korkeammalla preemilla verrattuna säännöllisiin spot-pörsseihin. Aina kun tämä ilmaisin haalistuu tai muuttuu negatiiviseksi, tämä on hälyttävä punainen lippu. Tätä tilannetta kutsutaan taaksepäin ja se osoittaa, että markkinat ovat laskussa.

Maaliskuu 2021 ETH-futuuripreemia. Lähde: Digital Assets Data

Yllä oleva kaavio osoittaa, että indikaattori on vaihdellut välillä 3,5% – 6%, mikä tarkoittaa kohtuullisen nousevaa. Nykyinen 4,5 prosentin korko vastaa 19 prosentin vuotuista vakuutusmaksua ja ylittää huomattavasti 6 prosentin neutraalin kynnyksen. Tämä osoittaa, että viimeaikaisesta 1000 dollarin pudotuksesta huolimatta ammattikauppiaat luottavat edelleen Etherin hintapotentiaaliin.

Pistemäärä pysyy vahvana

Futuurisopimusten seurannan lisäksi kannattavat kauppiaat seuraavat myös volyymia spot-markkinoilla. Tyypillisesti pienet määrät osoittavat luottamuksen puutetta. Siksi merkittäviin hintamuutoksiin tulisi liittyä voimakas kaupankäynti.

ETH: n spot-vaihdon kokonaismäärä. Lähde: Coinalyze.net

Viime viikolla Etherin keskimääräinen kaupankäyntivolyymi oli 6,7 miljardia dollaria, mikä on huomattava nousu edellisillä viikoilla nähtyihin tasoihin. Nykyisestä laskusta huolimatta viimeaikaiseen hintahuippuun liittyvä kaupankäynti on positiivinen indikaattori.

Vaihtoehdot myynti / puhelu -suhde

Mittaamalla, meneekö enemmän aktiviteettia osto- tai myyntioptioiden kautta, voidaan mitata markkinoiden yleinen ilmapiiri. Yleisesti ottaen osto-optioita käytetään nousustrategioihin, kun taas myyntioptioita käytetään laskutoimituksiin.

0,70 myynti- ja ostosuhde osoittaa, että myyntioptioiden avoimet korot viivästyttävät nousevampia puheluita 30% ja ovat sen vuoksi nousussa.

ETH-vaihtoehtojen puheluprosentti. Lähde: Cryptorank.io

Tällä hetkellä ei ole merkkejä siitä, että sijoittajat olisivat siirtyneet neutraalista laskevampaan (myyntioptio) strategiaan, koska indikaattori on 0,77 ja suosii osto-optioita. Tämä suuntaus on vallinnut myös viime viikolla, kun sijoittajat jatkavat uusien nousupisteiden avaamista.

Nämä tiedot ovat erittäin rohkaisevia, kun otetaan huomioon, että Ether keräsi 38% 4. tammikuuta, kunnes saavutti 1350 dollarin huippunsa. On kuitenkin välttämätöntä seurata, kuinka tämän päivän terävä korjaus vaikuttaa näihin nouseviin merkeihin tulevaisuudessa.

Kuten Bitcoin (BTC), Etherillä on edelleen positiivisia perustekijöitä, jopa nykyisen myyntitapahtuman aikana, mikä viittaa siihen, että on hyvät mahdollisuudet, että nousutrendiä ei ole rikki.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjailija eivätkä välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map