Kaikkien aikojen korkea sosiaalinen aktiivisuus seuraa 100% Cardanon hintaa

Sosiaalisen median maininnat Cardanosta ovat kasvaneet vuoden alusta lähtien, ja tänä aikana sen ADA-tunnuksen hinta on yli kaksinkertaistunut, ylittäen prosessissa Bitcoin Cashin (BCH), ja siitä tulee markkina-arvoltaan kuudenneksi suurin kryptovaluutta.. 

Syvemmällä sukelluksella Twitter-tietoihin ei löytynyt ADA: n nousevan hintatoiminnan tiettyä ohjainta, mutta Tie-tie osoitti, että Cardano mainitsi äskettäin saavuttaneen kaikkien aikojen korkeimman hinnan nousun seuraamisen.

Cardanon 30 päivän keskimääräinen twiittimäärä vs. hinta. Lähde: Solmio

Cardanoon liittyvien twiittien avainsana-analyysi ei myöskään löytänyt motivoivaa tekijää viimeaikaisen sosiaalisen median nousun takana, mutta termit kuten "uima-allas," "panos" ja "panostusaltaat" olivat yleisimmät laukaisusanat useimmissa yhteisön jäsenten johtamissa keskusteluissa.

The Tie -yhtiön perustaja Joshua Frank kertoi yksityisissä kommenteissa Cointelegraphin kanssa, että keskustelut Cardanon ja IOTA: n välisestä yhteentoimivuussillasta, joka alkoi tehdä kierroksia 2. tammikuuta, näyttää vastaavan nousevaa hintaliikettä ja suhteellisen suurta nousua. tweeteissä.

Tämä viittaa äskettäiseen keskusteluun Iotan ristiriidoista, jossa projektin perustajilta Dominik Schieneriltä kysyttiin, oliko Iota-säätiö kiinnostunut kehittämään ”siltaa Cardanoon”. Vastauksena Schiener totesi: “Kyllä 100%. Kun olemme valmiita, otan yhteyttä Charlesiin. “

Frankin mukaan:

“24 tuntia idean aloittamisen jälkeen Cardanossa tweetit lisääntyivät 63% ja hinnat nousivat 27% Yhdysvaltain dollariin verrattuna ja 25% BTC: hen, mikä viittaa siihen, että tämä oli korreloimaton liike.”ADA-hinta vs. tweet-määrä. Lähde: Solmio

Kehitys siirtyy Gougen-vaiheeseen

Cardanon tiekartta osoittaa, että projekti siirtyi äskettäin Shelly-ajasta Goguen-aikakauteen.

Shelly-aikakausi toi hajauttamisen verkon ytimeen ja antoi ADA: n haltijoille mahdollisuuden panostaa ja siirtää tunnuksiaan ansaitsemaan palkintoja.

Nyt kun projekti on tullut Goguen-aikakauteen, kehityksen painopiste on älykkäiden sopimusten integroinnissa ja kyvyssä rakentaa hajautettuja sovelluksia eli DApps-verkkoja.

Älykkäiden sopimusten ja DApps: n lisääminen avaa Cardano-verkolle aivan uudenlaisen toiminnallisuuden, mukaan lukien kyky luoda hajautettuja rahoitussovelluksia.

Äskettäisessä keskustelussa Cointelegraphin kanssa Cardanon perustaja Charles Hoskinson antoi mielipiteensä DeFin tulevaisuudesta ja siitä, kuinka joukkue aikoo “ottaa johtoaseman DeFi-tilassa kehittämällä kumppanuuksia Afrikan mantereella”.


Hoskinsonin mukaan DeFin todellinen potentiaali toteutuu kehitysmaissa, joissa hän näkee potentiaalin hankkia 100 miljoonaa uutta käyttäjää seuraavan kolmen vuoden aikana.

Hoskinson sanoi Cardano oli:

“Rakennettu tarkoituksena luoda likviditeettiä maailman köyhimmille ihmisille ja antaa heille mahdollisuus rakentaa vaurautta ja suojella hankkimaansa rikkautta.”

Panostamalla ADA: n ralliin

1. tammikuuta ennen Cardanon ja Iotan välisen sillan tunnettuja mainintoja ADA: n kaupankäynnin arvo oli 0,173 dollaria 24 tunnin kaupankäynnin ollessa miljardi dollaria..

Kahden viime viikon aikana hinta ja volyymi kasvoivat yli 200%, nykyisen päivittäisen kaupankäyntimäärän ollessa keskimäärin 3 miljardia dollaria ja ADA: n lähellä 0,358 dollaria.

ADA / USDT 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Yksi mahdollinen ylöspäin suuntautuvan hintapaineen lähde on kiertävän tarjonnan väheneminen johtuen siitä, että verkossa on paljon ADA-haltijoita.

Staking Rewardsin tiedot osoittavat, että 70% ADA: n koko tarjonnasta (21,84 miljardia ADA) on sidottu verkkoon. Sijoittajat, jotka panostavat, ansaitsevat 4,28% APY kustakin aikakaudesta (5 päivää), ja voitot maksetaan automaattisesti protokollatasolla.

Yhteensä ADA osallistui. Lähde: Panospalkinnot

Verkossa on tällä hetkellä 1468 aktiivista vahvistajaa, jotka palvelevat 140 130 edustajaa, ja suurin validointipooli, jonka 1,77% ADA: n kokonaismäärästä on 851 yksilöllisen lompakon osoitteen kautta.

Panostusosuuden jatkuva nousu viime kuussa, kuten yllä olevasta kaaviosta näkyy, voi johtaa hintojen edelleen nousuun, koska kaupankäynnin kohteena olevien ADA: iden määrä vähenee hitaasti.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraph.com-sivuston näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riski, sinun tulee tehdä oma tutkimuksesi päätöstä tehdessäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map