Kaikkien aikojen korkeimmat kohtaavat alt-kauden: 5 nähtävää Bitcoinissa tällä viikolla

Bitcoin (BTC) on melkein tunnistamaton, koska se aloittaa ensimmäisen työviikon 2021, säilyttäen 30000 dollarin tuen ja saavuttaen tähtitieteelliset uudet korkeimmat.

Vaikea uskoa hodlersille, hintatoiminta jatkuu vauhdilla maanantain alkaessa, ja huomio on kääntymässä seuraavaksi.

Cointelegraph tarkastelee viittä tekijää, joita sijoittajat saattavat haluta seurata lähipäivinä yhdellä historian epävakaimmista Bitcoin-kauppamarkkinoista.

Osakkeet nousevat korkeimmaksi, kun Bitcoin “kääntää” Dow’n

Se on toinen utelias viikko osakkeille, koska viime viikon kaikkien aikojen korkeimmat hinnat useissa indekseissä näyttävät jatkuvan.

Uuden vuoden ensimmäisten päivien lähestyessä Dow Jones Industrial Average ja S&P 500 saavutti ennätyskorkeudet – tämä huolimatta tunkeutuneesta koronaviruksesta, joka aiheutti yhä tiukempia lukituksia ympäri maailmaa.

Bitcoinereille Dow sai uuden tyyppisen merkityksen viime viikolla, ja BTC / USD “käänsi” 30 600 pistettään ensimmäistä kertaa, kun se jatkoi 34 000 dollaria ja enemmän.

Tällä viikolla analyytikot ennustavat osakkeiden nousevan edelleen, mikä on osa kauan odotettua palautumista, joka, aivan kuten viime vuonna, näyttää olevan ristiriidassa kentän tilanteen kanssa.

“Vahva rokotteiden johtava elpyminen globaalissa kasvussa antaa suuren sysäyksen suhdannevaroille, mukaan lukien hyödykkeet, suhdannetuotesektorit ja kehittyvät markkinat”, Goldman Sachs kertoi Bloomberg osana vuoden 2021 näkymätutkimusta.

“Polku voi kuitenkin olla hankala, kun markkinat tasapainottavat kasvun heikkoutta tulevaisuudennäkymillä, jotka tukevat.”

Kaikki eivät olleet niin nousussa. Fidelity, varapuheenjohtaja, joka tunnetaan uraauurtavasta Bitcoin-pro-kannastaan, vastusti:

“Vuoteen 2021 liittyy todennäköisesti suhteellisten mahdollisuuksien hyödyntäminen sijoittajien hinnoitellessa taloudelliseen ja viruksiin liittyvään kehitykseen.”Bitcoin vs. osakkeet vastaavuustaulukko. Lähde: Digital Assets Data

Tulevaisuuden aukot voivat jäädä ikuisesti täyttämättä

Viikonloppuna 34 800 dollarin keräämisen jälkeen Bitcoin etsii ehdottomasti vakauttamisjaksoa, kun viikko alkaa.

Korkeuksilla, jotka näyttävät edelleen epätodellisilta monille sijoittajille, on runsaasti esteitä, jotka on voitettava puolustautuakseen eikä sallimasta Bitcoinin luolaa karhuille.

Yksi elinkeinonharjoittajien kiireellisimmistä kysymyksistä on Bitcoin-futuurien “aukko”, joka syntyy viikonlopun volatiliteetista. 29 695 ja 32 400 dollarin välinen aukko liittyy viime viikolla jäljellä olevaan eroon yhtenä suurimmista koskaan nähtyjen Bitcoin-futuurikaavioiden joukossa.

Bitcoin-futuurit 1 päivän kynttiläkaavio (CME), jossa aukot näkyvät. Lähde: TradingView

Kuten Cointelegraph on aiemmin selittänyt, futuurien ”aukot” ovat hintaerot futuurikaupan lopun perjantaina ja seuraavan maanantaina alkamisen välillä. Kun välillä on voimakasta volatiliteettia, tuloksena oleva tyhjiö muodostaa usein lyhyen aikavälin hintatavoitteen.

Tällöin Bitcoinilla on siis sysäys testata tasot hieman alle 30 000 dollaria. Jos se haluaa täyttää alhaisemmat aukot, jotka pysyvät testaamattomina, markkinat voivat pudota edelleen. Viime viikonlopun kuilu on 23 800 dollaria.

Vaikka aikaisempina kuukausina monet aukot täyttyivät, ajatus 24 000 dollarin Bitcoinista on nyt kaukainen mahdollisuus, suosittu tilastotieteilijä Willy Woo mukaan.

“Emme koskaan näe enää 20 000 dollarin BTC: tä”, hän ennuste sunnuntaina.

“24 000 dollarin tuki tarvitsisi mustan joutsenen tapahtuman hajoamiseen. Pitkäaikaisten ostajien tukema lattian hinta nousee erittäin nopeasti. ”

20000 dollaria itsessään muodostaa kiinnostuksen alueen niille, jotka tutkivat aukkoja, ja kaksi suurta tyhjiötä futuurimarkkinoilla on edelleen auki tämän merkittävän tason alapuolella.

Vaikeus, hash-nopeus radalla tuoreiden levyjen saamiseksi

Sillä välin kaikki muuttuu paremmaksi Bitcoinin ydinperusteiden joukossa. Kuukauden pienen laskun jälkeen verkon vaikeus on jälleen asetettu nousemaan ylöspäin uusien ennätyskorkeuksien saavuttamiseksi.

Seuraavassa automatisoidussa säätelyssä myöhemmin tällä viikolla vaikeuksien odotetaan lisääntyvän hieman yli 5%.

Kahden edellisen oikaisun pudotukset olivat vastaavasti 2,5% ja 0,4%, mikä on mielenkiintoinen kontrasti samanaikaiselle spot-hinnan nopealle nousulle.

Vaikeus on kiistatta Bitcoinin tärkein tekninen näkökohta, kun se tulee “kovan” rahan asemaan, jolloin verkko voi olennaisesti hallita itseään ja pysyä turvassa kaivostyöläisten osallistumisesta tai hintatoiminnasta riippumatta..

Rinnakkain vaikeuksissa hash-nopeus haastaa myös kaikkien aikojen korkeimmat. Maanantaina metrisen jalustan seitsemän päivän keskiarvot ovat 145 exahashes sekunnissa (EH / s), vain 1 EH / s ennätyskorkeudesta lokakuussa 2020.

Hash rate tarkoittaa laskentatehoa, joka on omistettu osallistumiseen Bitcoin-verkkoon, ja tämänhetkisten tietojen mukaan osallistuminen ja halu pitää verkko turvallisena on vahvempaa kuin koskaan.

Bitcoinin 7 päivän keskimääräinen hajautusaste 6 kuukauden kaavio. Lähde: Blockchain

Eetteri palaa 1000 dollariin kolmen vuoden kuluttua

Ehkä kaikkein kertovin merkki hintaradasta tulee itse kryptovaluutasta.

Vaikka pelkästään Bitcoin on vaikuttava, tämä viikonloppu päättyi vieläkin näkyvämmään nousuun altcoineissa, erityisesti Eterissä (ETH). Suurin altcoin on noussut yli 30% pelkästään viimeisten 24 tunnin aikana, jolloin viikoittaiset voitot ovat yli 50%.

Kuten Cointelegraph kertoi, sunnuntai näki sen saavuttavan avaintason BTC: tä vastaan, ja dollareina mitattuna suurin altcoin on palannut nelinumeroisena ensimmäistä kertaa kolmen vuoden aikana.

Bitcoin vs. Ether vuosi -päiväinen suorituskyky 2021. Lähde: Digital Assets Data

Cointelegraph Markets -analyytikon Michaël van de Poppen sanoin, tällainen liike viittaa siihen, että “alt season” – nopean nousun ajanjakso altcoin-markkinoilla, kun taas Bitcoin konsolidoituu – on palannut tosiasiallisesti.

“Toinen viikko, jonka Ethereum sulkeutuu BTC-parin ratkaisevan kynnyksen yläpuolelle”, hän kommentoi myöhään sunnuntaina.

“Todennäköisesti jotkut sivuttain jatkoa ennen ylöspäin jatkamista kohti uutta korkeampaa korkeutta. Vuosi 2021 etsii kirkasta Ethereumia. “

Tunnuksen menestys oli pitkään muodostumassa. Ether vietti suuren osan vuodesta 2020 vitsien takana Bitcoinersin keskuudessa, koska edes kauan odotetun Ethereum 2.0 -protokollamuunnoksen julkaisemisella ei ollut tuntuvaa vaikutusta hintaan.

Siitä huolimatta altcoin oli itse asiassa vuoden paras sijoitus, joka ylitti Bitcoinin verrattuna maaliskuun alimpaan hintaan, kun se kävi kauppaa vain 113 dollarilla – kymmenesosa nykyisistä tasoista.

ETH / USD 1 päivän kynttilätaulukko (Bitstamp). Lähde: TradingView

Täältä tulee altseason!

Jos Ether sanelee esimerkiksi altetanien, kuten THETA: n, uudelleenpalautumisen, on jo selvää, jos tutkitaan Bitcoinin markkina-aseman tilaa.

Kun ETH / USD nousi yön yli sunnuntaina, Bitcoinin omistama kryptovaluutan markkina-arvo alkoi laskea dramaattisesti. Tiedot osoittavat, että sunnuntain aikaisempien 73,5%: n vastaavien aikojen taso on enemmän kuin 68,3%.

Bitcoin-markkinakorkojen hallitseva yhden päivän kynttilätaulukko. Lähde: TradingView

Tällainen käyttäytyminen on klassinen alt-kauden indikaattori ja muistuttaa pitkäaikaisia ​​hodlereita tammikuun 2018 tapahtumista. Tuolloin Bitcoin oli laskeutumassa lähes 20 000 dollarin korkeuksilta, mutta altcoins räjähti, ETH / USD osui koko ajan korkeimmat 1500 dollaria.

Ottaen huomioon, että Bitcoin on onnistunut murskaamaan oman ennätyksensä vuodesta 2017, se on käyttäytymismalli, joka ruokkii spekulointia, että Eetteri ja muut altcoiinit nousevat lyhyellä aikavälillä paljon korkeammalle.

“Bitcoin ja eetteri ETH ovat jo vuoden 2021 suurimpia hittejä”, Tyler Winklevoss, Exchange Gemini -yhtiön perustaja, yhteenveto Twitter-seuraajille.

Se ei ole vain Ether. Litecoin (LTC), markkina-arvoltaan neljänneksi suurin kryptovaluutta, on lisännyt 15% sunnuntain jälkeen, jälleen kerran hiusten päässä XRP: n kääntämisestä ottaakseen kolmannen sijan.

XRP, jota Rippleä vastaan ​​nostetut oikeudelliset toimet ovat vaivanneet, on silti onnistunut edistymään jonkin verran ja noussut melkein 10% yön yli saadakseen takaisin 0,24 dollaria.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map