Kolme tapaa, jolla seuraava altcoin-härkäsykli eroaa suuresti 2017-luvusta

CoinMetricsin tuore raportti viittaa siihen, että kun uusi alkausi alkaa, se pelaa tavalla, joka eroaa huomattavasti markkinoiden 2017-2018 markkinoista.. 

Raportin kirjoittajien mukaan institutionaalisten sijoittajien saapuminen ja heidän kiinnostuksensa Bitcoiniin (BTC) ja Eteriin (ETH) ovat muuttaneet pohjimmiltaan kryptovaluuttamarkkinoita. Tunnukset, joissa on todellinen hyödyllisyys, Layer 2 -teknologia tai houkuttelevat panostusekosysteemit, ylittävät suurten korkkien tunnukset vuodesta 2017.

Bitcoin ja Ethereum hallitsevat, mutta L2-rahakkeet saavat kiinni

Institutionaaliset sisäänvirtaukset ovat vakiintuneita Bitcoinia ja Ethereumia valituiksi Layer 1 (L1) -lohkoketjuiksi, mikä näkyy markkinoiden hintatoiminnassa 1. joulukuuta 2020 lähtien. Kuten alla olevasta kaaviosta käy ilmi, ainoat L1-kolikot ylittävät BTC: n ja Etherin tuona aikana olivat Cardano (ADA), Dogecoin (DOGE) ja Decred (DCR).

Altcoin palaa 1.12.20 – 17.11.21. Lähde: Kolikkotiedot

Kilpailijoiden L1-lohkoketjut aiemmista ajoista, kuten Litecoin (LTC) ja Bitcoin Cash (BCH), ovat olleet huonompia kuin BTC: ssä, ja molemmat näkevät edelleen osuutensa markkinakapasiteetista, kun keskustelu siirtää maksukapasiteettia säilyttämään arvon suorituskykyä.

Hinta vs. markkinakapasiteetti (LTC, BCH). Lähde: Solmio

Ns. Ethereum Killers, kuten Tron (TRX) ja EOS, eivät ole täyttäneet yleviä vaatimuksiaan, ja heitä vaivaa tuottajayhteistyön ja keskitettyjen verkkojen huoli.

Polkadot on tärkein erottuva L1-lohkoketju, joka on syntynyt viime kuukausien aikana, ja mikä erottaa sen, on joukkueen päätös helpottaa blockchain-ekosysteemin yleistä kasvua ja yhteentoimivuutta sen sijaan, että hallitsisi sitä. Tämä selittää, miksi altcoin on noussut 85% vuonna 2021.

Tämän päivän onnistuneet projektit tarjoavat panoksen ja DeFi-integraation

Tässä altiskausi alkaa poiketa viimeisestä. Panostus, hallintotunnukset ja DeFi: n integrointi ovat tärkeimmät ajurit näillä markkinoilla, koska käyttäjät haluavat enemmän osallistumista kunkin projektin kasvuun ja suuntaan.

Decred (DCR) on täydellinen esimerkki tästä nousevasta trendistä. Luotu Bitcoinin kuvaksi ja tarjoaa enintään 21 miljoonaa rahaketta, verkko yhdistää PoW: n ja PoS: n, jotta kaikki yhteisön jäsenet voivat osallistua ja ansaita palkintoja.

Sisäänrakennettu hallintamekanismi antaa merkin haltijoille suoran sanan projektin tulevaisuuteen, ja Decred Decentralized Exchange (DCRDEX) -palvelun julkaisu 21. lokakuuta 2020 laukaisi DCR-hinnan nousun 11,68: sta uuteen korkeimpaan 67,80 dollariin. 8. tammikuuta.

Cardano tuo esiin arvonsa L1-lohkoketjuna toteuttamalla panosta ja keskusteluja luoja Charles Hoskinsonilta DeFi: n tuomisesta kehitysmaihin, kun älykäs sopimusfunktio on täysin integroitu. Tämä kehitys auttoi ADA: n hintojen 100 prosentin nousua vuoden 2020 alusta.

DeFi-hallintotunnukset antavat sijoittajille äänen

DeFi-puomi on ollut uskomattoman houkutteleva sijoittajille, jotka etsivät enemmän käytäntöjä vuorovaikutuksessa uusien blockchain-projektien kanssa.

Ala on selkeä liikkeellepaneva voima markkinoilla, ja joulukuun 1. päivästä lähtien Uniswap (UNI), AAVE, Synthetix (SNX), MakerDAO (MKR), SushiSwap (SUSHI) ja Curve (CRV) ovat kaikki ylittäneet Eterin ja BTC: n. Huomaa, että ne kaikki sisältävät panos- ja hallintatoiminnot.

DeFi palaa 1.12. – 17.11.21. Lähde: Kolikkotiedot

Ehkä euforista 2016–2017 -rallia seuranneet vuoden 2018 karhumarkkinat ovat luoneet vaativamman sijoittajan, joka haluaa enemmän sananvaltaa projektin kehittämisessä sen sijaan, että ostaisi yksityiskohtiin, joista puuttuvat tuntemattomien kehittäjien valkoiset paperit ja korkeat lupaukset.

Kokonaisarvo lukittu DeFi: ssä. Lähde: DeFi Pulse

Kuten yllä olevasta kaaviosta voidaan nähdä, DeFiin lukittu kokonaisarvo jatkaa kasvuaan ja saavutti viime aikoina kaikkien aikojen korkeimman tason, 25 miljardia dollaria, joka on luku, joka on suurempi kuin monien huippuprojektien markkina-arvo yhdessä.

Kryptovaluutat, jotka tarjoavat reaalimaailman käyttötapauksia, jotka täyttävät alan vaatimukset ja kyvyn hallita projektipäätöksiä, ovat nousseet tämän päivän vähittäissijoittajan toivottavimmiksi ominaisuuksiksi.

Laitokset ovat saattaneet valita Bitcoinin ja Etherin ensisijaisiksi investoinneiksi, mutta taistelu kerroksen 2 dominoinnista Ethereumin vaihtoehdoina toimivien rahakkeiden välillä on selvästi paikka, johon yksityissijoittajat kiinnittävät huomionsa, ja tämä ajaa seuraavan altseasonin.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraph.com-sivuston näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riski, sinun tulee tehdä oma tutkimuksesi päätöstä tehdessäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map