Miksi kaikkien silmien pitäisi olla 9000 dollarin Bitcoin-hintatasolla tällä viikolla

Viime viikolla Bitcoin (BTC) näytti valmistautuvan valtavaan siirtoon jopa 11 000 dollariin. Sen sijaan näimme sivuttaisen viikon hintatoiminnan yhdistettynä pieneen vetoon. Onko Bitcoin ylittänyt? Onko myyntipainetta liikaa 10 000 dollarin ympärillä?

Katsotaanpa, mitä tapahtuu suurin kryptovaluutta markkina-arvon mukaan, BTC.

Päivittäinen salausmarkkinoiden suorituskyky. Lähde: Coin360.com

Enemmän myyjiä kuin ostajia

BTC / USD 1 tunnin kaavio. Lähde: TensorCharts

Bitcoinilla on tällä hetkellä valtava vastus välillä $ 9500 ja $ 10,005 Binance-tilauskannan mukaan, joka on esitetty yllä olevassa Tensor Chart -kaavakartassa. Tällä hetkellä nämä myyntiseinät, joista suurimman osan edustavat keltaiset viivat, osoittavat yhteensä 1737 Bitcoin-myyntiä verrattuna 1351 ostoon, joita edustaa tummemmat siniset viivat.

Vaikka nämä tiedot ovat vain Binance BTC / USDT -kaaviossa, ne antavat meille hyvän osoituksen siitä, että tällä hetkellä ei ole tarpeeksi ostopaineita BTC / USD: n nostamiseksi yli 10 000 dollariin. On kuitenkin tärkeää huomata, että nämä tiedot muuttuvat jatkuvasti, ja niihin tulisi luottaa vain niin kauan kuin niihin viitataan jatkuvasti.

Tästä huolimatta tämä selittää, miksi Bitcoinin hinta on juuttunut tiukalle vaihteluvälille $ 9 – $ 10K, ja ennen kuin lisää ostajia astuu sisään, on selvää, että tämä ei muutu.

Viikkonäkymä on kirkas

BTC / USD -viikkokaavio. Lähde: TradingView

Viikkokaaviossa Bitcoin on tällä hetkellä edellisen vastarinnan yläpuolella. Olemme kuitenkin vielä nähneet täyden kynttilän rungon lähellä tämän linjan yläpuolella. Siinä vaiheessa se on selkeä signaali karhuille vaihtamaan puolueellisuutta, ja vaikka se näyttää tällä hetkellä hyvältä kirjoitushetkellä, jos suljemme tänään alle 9000 dollaria, se on iso takaisku Bitcoinille lyhyellä aikavälillä.

Kaikkien silmien tulisi olla 9000 dollarin tasolla koko ensi viikon ajan, koska tämä on purkautuminen laskevasta kanavasta. Joka viikko tämä tukitaso laskee noin 100 dollarilla, joten pitkäaikainen epäonnistuminen myyntiseinämien merkittävässä läpäisyssä voi nähdä Bitcoinin tuen laskevan hitaasti 6400 dollariin vuoden loppuun mennessä. Se on tietysti, kunnes uusi tie tulee esiin.

Daily MACD jatkaa laskevaa erimielisyyttään

(Tällä viikolla) BTC / USD: n päivittäinen MACD-kaavio Lähde: TradingView

(Viime viikko) BTC / USD päivittäinen MACD-kaavio Lähde: TradingView

Liikkuvan keskiarvon divergenssikonvergenssi (MACD) -indikaattori jatkaa laskusuuntaista eroa, koska se näytti täsmälleen odotetusti viime viikon analyysistä. Ylin MACD-kuva on tällä viikolla, ja se alkaa näyttää merkkejä siitä, että se on saavuttanut huippunsa divergenssin, jota merkitsee sininen MACD-viiva, joka alkaa käyristyä hieman.

Alimmassa MACD-kuvassa näkyy viime viikon sijainti, jossa näytti siltä, ​​että signaalilinja putoaa noin 400: een ja MACD-linja 200: een. Juuri täällä se istuu tänään, ja noususuuntaisen kääntämisen edellyttämä on, että molemmat linjat lähestyvät toisiaan noin 350.

Jos MACD alkaa liikkua tähän suuntaan, se on selkeä merkki sonnien astumisesta, ja odotan ostajien määrän nousevan. Jos MACD- ja signaalilinjat jatkavat kuitenkin tällä tavoin eroa, älä odota ilotulitusta milloin tahansa.

Ylöspäin kulkeva polku

BTC / USD Päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Siirtyminen päivittäiseen aikatauluun avautuu toisen polun Bitcoinille. Tällä hetkellä olemme hiukan noin 9 100 dollarin tuen yläpuolella, mikä osoittaa tämän kanavan keskipisteen vastuksen noin 10 500 dollaria ensi viikon puoliväliin mennessä.

Keskipistetaso vastaa myös 100% Fibonacci-retracementia. Joten jos Bitcoin saavuttaa tämän tason, se todennäköisesti joutuu kohtaamaan paljon myyntipaineita, joissa tuen odotetaan vetäytyvän ennen merkittävien liikkeiden näkemistä.

Viikon loppuun mennessä tämän kanavan tuki on kuitenkin noin 10 000 dollarin tasolla, ja tämä – uskallan sanoa sen – voi olla viimeinen kerta, kun voit ostaa Bitcoinin alle 10000 dollaria (kyllä, lyö itsesi nyt).

Lyhyen aikavälin näkymät

BTC / USD Päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Viimeistely tuntikaaviossa, ja Bitcoin näyttää olevan aloitus 9 400 dollaria. Tämä saattaa sulkea viikon erittäin nousevalla tavalla. Kuitenkin mielestäni jopa hajoaminen tästä pisteestä 9 000 dollariin jätä sonnit toistaiseksi hallintaan.

Mutta $ 9K: n alittaminen tässä vaiheessa muuttaisi kaikkea, ja koska tämä on Bitcoin, varaudu molempiin mahdollisuuksiin, mitä vain voi, ja yleensä tapahtuu.

Nouseva skenaario

Yli 9 000 dollarin lähellä oleva hinta on nouseva. Täältä tarkastelen ensin rikkomista myyntiseinien ohitse, jotka alkavat 9500 dollarista 10000 dollariin. Pitäisikö meidän ohittaa tämä, niin odotan suurta vastustusta 10 500 dollarilla, ennen kuin 11 000–12 000 dollaria voidaan edes alkaa pitää mahdollisuuksina.

Karhun skenaario

Alle 9 000 dollarin pudotus avaa .618 Fibin päivittäin, 7 890 dollaria, jyrkänä todellisuutena. Tämä mitätöi myös molemmat kanavat, joita katson tällä viikolla. Tältä tasolta olisi aika purkaa $ 6,400 ja 4,000 dollarin kaaviot uudelleen. Mutta sanottuani, henkilökohtaiset näkymät ovat toinen sivuviikko Bitcoinille.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan @officiallykeith eivätkä välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map