Millä tavalla Bitcoin-hinta? Stablecoin-ajanjakso jäljittelee alkuvuotta 2017

“Mikä on niiden Bitcoinien hinta, joista jatkat puhetta?” ystävä kysyy minulta. Katson puhelinta ja se on edelleen keskimäärin noin 9200 dollaria. “Noin sama kuin viime kuukauden kaveri”, vastasin.

Bitcoinin (BTC) hinta ei ole tuskin liikkunut tuumaa viimeisten kuuden viikon aikana, tuskin liikkunut 2% kumpaankin suuntaan keskihinnastaan. Siksi olen alkanut ajatella, että se on vakaa kolikko nyt.

Bitcoinin nykyinen “stablecoin” -jakso muistuttaa alkuvuotta 2017

Tämä pitkä staattisen hinnan jakso muistuttaa minua suuresti vuoden 2017 alusta, jolloin Bitcoin pysyi noin 900 dollarissa vuoden ensimmäisten kolmen kuukauden aikana, jota seurasi räjähtävä 300%: n liike toisella vuosineljänneksellä ja jatkoi sitten jatkoa.

Päivittäinen salausmarkkinoiden suorituskyky

Päivittäinen salausmarkkinoiden suorituskyky. Lähde: Coin360.com

Mielessäni on nyt kysymys, voimmeko todella odottaa jotain sellaista tapahtuvan vuonna 2020 nyt, kun puoli vuotta on takana, vai onko Bitcoin yksinkertaisesti ylittänyt ja odottaa pudotusta.

Bitcoinin laskusuunta

Me kaikki tiedämme, että vuoden 2020 ensimmäinen neljännes oli Bitcoinille julma. Maaliskuun mustan torstain kaatopaikan jälkeen ne onnekkaat ihmiset, jotka ostivat alareunasta, ovat jo nähneet valtavan 180% sijoitetun pääoman tuottoprosentin sijoituksestaan.

Olisi naiivia kenenkään olla odottamatta joidenkin näiden ihmisten saavan voittoa, joten vakauttamisjakso on täysin luonnollinen asia, jonka voi odottaa.

Mikä tekee BTC: stä hyvin erilaisen kuin muut omaisuuserät, on asema, johon kaivostyöläiset löytävät itsensä. Heillä on myytävissään 50% vähemmän Bitcoinia kuin aikaisemmin, ja pienen härkäajon jälkeisen konsolidoinnin vaikutus on asettanut BTC / USD: n laskusuuntaus.

BTC / USD 1 päivän kaavio

BTC / USD 1 päivän kaavio. Lähde: TradingView

Samaan aikaan Bitcoin on alle prosentin päässä tämän alaspäin suuntautuvan kanavan purkamisesta. Bitcoinin nykyinen hinta on hieman alle 9 300 dollaria, ja laskevan kanavan vastus päivittäin on vain 9 350 dollaria.

Tämä nostaa myös keskikanavan tuen noin 8900 dollariin ja lopullisen tuen ennen suurempaa siirtymistä alaspäin 8 350 dollariin. Täältä menetetään kaikki toiveet välittömästä härkäajosta.

Hopium-lähestymistapa

Lähentämällä Bitcoinin viikoittaista kaaviota ja vetämällä Fibonacci-viivoja vuoden 2017 ATH-huipulla vuoden 2019 pohjaan, voimme nähdä, että BTC on leijunut 0,382 Fibin ympärillä useita viikkoja, joskus ylittäen ja joskus ylittäessään.

BTC / USD 1 viikon kaavio

BTC / USD 1 viikon kaavio. Lähde: TradingView

Fibonacci-kaupankäynnin avulla katsot seuraavia tasoja potentiaalisiksi kohteiksi, ja tyypillisesti kun 0,382 on rikkoutunut nousun jälkeen 0,236, seuraava taso on 0,5 tai 50% Fib, joka on 11 500 dollaria..

Jos 0,322: sta 9 250 dollaria voi tulla tuki tulevalla viikolla, karhuilla on huono aika. Ja päinvastoin, jos 8350 dollarin tukea ei voida pitää, Bitcoinilla on pitkä matka etsimään uutta tukea 0.236: lle, mikä asettaa haittapuoleksi 7000 dollaria.

MACD: ssä on merkkejä kääntymisestä

BTC / USD 1 viikon MACD-kaavio

BTC / USD 1 viikon MACD-kaavio Lähde: TradingView

Viime viikon teknisessä analyysissä viikoittainen MACD näytti hyvin “heikosta” ja johtui ristiriitaisesta laskusta. Viikoittaisen MACD: n risti ylös tai alas ovat Bitcoinin keskeisiä kohtia. Sinun tarvitsee vain käydä läpi hintatoiminnan historia MACD: hen nähden, että se on ainoa indikaattori, jonka sinun on ajoitettava Bitcoinin osto ja myynti.

Viime viikon mini-alt-kauden ansiosta näyttää kuitenkin siltä, ​​että kiinnostus Bitcoinia on piristymässä, ja tämä näkyy sinisen MACD-linjan muuttamalla liikerataa alhaalta ylös.

Kun MACD puhaltaa auki näin lyhyemmissä aikakehyksissä, on elinkeinonharjoittajan pahin painajainen, jos he eivät olisi odottaneet vahvistusta, koska se on hyvin varhainen merkki trendin kääntymisestä. Toisin sanoen, Bitcoin-sonnit eivät ole vielä valmiita kapituloimaan karhuja.

Monipuolistaa, sitoa ylös tai HODL?

Tether Market Cap

Tether Market Cap Lähde: Coin360

Normaalisti konsolidointikausien aikana Bitcoin-kauppiailla on mahdollisuus pysäköidä toteutuneet voitonsa Tetheriin, mikä antaa heille ylellisyyttä ostaa pulahdus helposti tai palata takaisin vahvistuksen ollessa nousussa..

Kuitenkin äskettäisessä artikkelissa Forbes Tetherin virallisesta tutkinnasta ja sen nopeasta lähestymisestä 10 miljardin dollarin markkina-arvoon sen jälkeen, kun Brock Pierce ilmoitti äskettäin aikomuksestaan ​​ehdolla Yhdysvaltain presidentiksi, minäkin olisin hermostunut pitämällä mitä tahansa USDT: tä tällä hetkellä.

Sellaisena näyttää todennäköiseltä, että suuri osa tuosta Tetheriin pysäköidystä 10 miljardista dollarista alkaa loogisesti siirtyä Bitcoiniin ja ylimmän tason altcoineihin. Tämä selittäisi viimeaikaisen altcoiinien nousun sekä vaikuttaisi Bitcoinin näkymiin lähitulevaisuudessa.

Nouseva skenaario

Jos Bitcoinin hinta voi ylittää 9 350 dollaria, on olemassa muutama keskeinen vastarinta-alue, jotka on voitettava ennen kuin 11 500 dollaria voidaan saavuttaa.

Ensinnäkin Binancella on suuri myyntiseinä noin 9 500 dollaria Tensorcharts-lämpökartan mukaan. Tämän tason jälkeen monivuotisen 10 500 dollarin vastustason hyökkääminen näyttää siltä, ​​että se voisi olla takaisin korteilla, ja kaiken Tether-fudin kanssa tämä on skenaario, joka näyttää melko lupaavalta.

Tilauskannan lämpökartta

Tilauskannan lämpökartta. Lähde: Tensorcharts

Karhun skenaario

Samaa Tensorcharts-lämpökarttaa käyttämällä on valtava ostotilaus ennen $ 8900 -tukea $ 8,990. Jos tämä taso ei onnistu, etsin 8350 dollaria seuraavana tasona laskevalle kanavalle päivittäin pysyäkseen ehjänä.

Rikkoutuminen alle 8 350 dollarin voi avata 7 000 dollarin BTC: n kovana todellisuutena lyhyellä aikavälillä. Kuitenkin, kun Tether on mahdollisesti poissa pöydältä lyhyellä aikavälillä, epäilen, että karhuilla on hyvä viikko.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan @officialkeith eivätkä välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map