Nexon, Elrondin ja Blockstackin todelliset käyttötapaukset houkuttelevat sijoittajia

Yksityisyyden ja hajauttamisen ideat ovat aina olleet salausyhteisön sydän. Siksi, kun Blockstack ilmoitti siirtyvänsä suojaustunnuksesta apuohjelmatunnukseksi käynnistämällä uuden Stacks Blockchain 2.0: n 14. tammikuuta 2021, sen oli pakko aiheuttaa sekaannusta.

Saatuaan vihreän valon vaatimustenmukaisuustiimiltään OKCoin aikoo listata Blockstackin STX-tunnuksen ja ensimmäisenä Yhdysvaltain pörssinään pörssi laskee miljoonan dollarin arvosta STX: tä..

Lentopisaroiden ja pörssilistausten tiedetään lisäävän kryptovaluutan hintoja ja kuten Cointelegraph kertoi, STX on noussut jo 85% viimeisten yhdeksän viikon aikana. 

Toinen merkki, joka on palkinnut sijoittajiaan, on Nexo. Lokakuun lopussa salauslainanantaja ilmoitti peruskorkonsa noususta 5%: sta 6%: iin APY: stä ja 2%: n lisäbonuksen, jos sijoittajat tekivät maksunsa NEXO-rahakkeina. Ottaen huomioon, että elämme aikoina, jolloin korkotaso on 0% – negatiiviset korot, korkeammalle tuotolle nälkäiset sijoittajat näyttävät hyppänneen mahdollisuuden ansaita ylimääräistä korkoa.

Korkotason lisäksi Nexo julkisti marraskuussa uuden kanta-asiakasohjelman, ja 3. joulukuuta yhtiö esitteli takaisinosto-ohjelman 12 miljoonan dollarin arvosta NEXO-rahakkeita.

Kaikkien näiden päätösten tarkoituksena on kannustaa HODLereitä, ja ne näyttävät toimivan Nexon hyväksi, koska päähinta on ollut vahvassa rallissa marraskuusta lähtien.

Salausmarkkinadatan päivittäinen näkymä. Lähde: Kolikko360

Kolmas hiljaisesti aaltoja herättävä merkki on Elrondin EGLD. Elrond-verkko äskettäin ilmoitti Maiar-nimisen digitaalisen lompakon ja globaalien maksujen sovelluksen lanseeraaminen 31. tammikuuta.

Elrond odottaa Maiarin saavan laajaa hyväksyntää, koska sovelluksen tarkoituksena on tarjota samat ominaisuudet kuin PayPal, Venmo ja Google Pay, mutta keräämättä henkilökohtaisia ​​tietoja ja paljon pienemmillä kiinteillä maksuilla. Vaikka odotukset ovat suuret, aika näyttää vain, kuinka menestyvä sovellus tulee.

Elinkeinonharjoittajat etsivät aina mahdollisuuksia ansaita rahaa ottamalla laskettu riski. Perustekijöiden tukema ralli kestää yleensä pidempään kuin pelkästään likviditeettiin perustuva.

Vaikka tänään valituilla kolmella rahakkeella on useita perustavanlaatuisia syitä vahvojen ylöspäin suuntautuvien tukiensa tukemiseen, voivatko ralli jatkua entisestään tai perivätkö rahakkeet myyntipainetta?

Otetaan selvää!

STX / USD

STX nousi päivänsisäisestä matalasta 0,1401 dollarista 3. marraskuuta päivänsisäiseen korkeimpaan 0,3171 dollariin 8. joulukuuta, 126%: n ralliin hieman yli kuukaudessa. Joulukuun 8. päivän kynttilänjalan pitkä sydän osoittaa kuitenkin, että elinkeinonharjoittajat varoittivat voittoja lähellä kaikkien aikojen korkeinta, 0,32 dollaria.

STX / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Joulukuun 9. päivän kynttilänjalan pitkä häntä osoittaa, että sonnit ostivat alemmilta tasoilta, mutta eivät voineet ylläpitää elpymistä. Tämä johti toiseen myyntikierrokseen tänään, mikä on vetänyt hinnan 20 päivän eksponentiaaliseen liukuvaan keskiarvoon (0,245 dollaria).

Härät yrittävät tällä hetkellä puolustaa 20 päivän EMA: ta, mikä viittaa siihen, että ilmapiiri säilyy positiivisena, kun kauppiaat ostavat dippejä. Jos härät voivat nostaa hinnan yli 0,29 dollaria, korteilla on uudestaan ​​0,32 dollaria.

Breakout ja lähellä $ 0.32 voisi aloittaa nousun seuraavan osuuden kohti $ 0.35 ja sitten $ 0.40.

Negatiivinen ero suhteellisessa lujuusindeksissä (RSI) viittaa kuitenkin siihen, että ylöspäin suuntautuva vauhti heikkenee.

Jos hinta joutuu jälleen hylkäämään 0,29 dollaria tai 0,32 dollaria, karhut yrittävät upottaa STX / USD-parin 20 päivän EMA: n alapuolelle. Jos ne onnistuvat, lasku voi ulottua 50 päivän yksinkertaiseksi liukuvaksi keskiarvoksi 0,209 dollariin.

NEXO / USD

NEXO on ollut tähtijoukossa viimeisen kuukauden aikana. Tunnus on nähnyt 218 prosentin rallin päivänsisäiseltä matalalta $ 0.1643886: lta 10. marraskuuta päivänsisäiseltä korkeimmalta $ 0.5241 tänään.

NEXO / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Kohonneet liikkuvat keskiarvot ja RSI yliostetulla alueella osoittavat, että härät ovat komennossa. $ 0.52: lla on pieni vastustuskyky, mutta jos sonnit voivat nostaa hinnan sen yläpuolelle, ralli voi nousta $ 0.58: iin.

Vaikka suuntaus suosii sonneja, rallin nykyinen vauhti ei ole kestävä. Siksi kauppiaiden tulisi noudattaa varovaisuutta sen sijaan, että jahtaavat hintoja korkeammalle.

NEXO / USD-pari voi pian todistaa 20 päivän EMA: n (0,36 dollaria) korjauksen tai tulla kaupankäyntialueelle. Tällainen siirto voisi houkutella voittovarauksia kauppiailta.

Kuitenkin, jos hinta nousee 20 päivän EMA: sta, pari voi jatkaa nousutrendiä. Ensimmäinen merkki heikkoudesta on, jos karhut laskevat hinnan alle 20 päivän EMA: n.

EGLD / USD

Elrondin EGLD on pohjassa ja on alkanut nousta viime päivinä. Altcoin on noussut päivänsisäisestä matalasta 9,178 dollarin arvosta 2. joulukuuta päivänsisäiseen korkeimpaan hintaan 14,68 dollaria 5. joulukuuta, 60%: n ralli lyhyessä ajassa.

EGLD / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Nousu on vastarintaa kohden 14,68 dollaria, mutta vaikka tämä taso ylitettäisiin, sonnit saattavat jälleen osua esteeseen 16 dollarilla. Kuitenkin nouseva 20 päivän EMA (11 dollaria) ja RSI lähellä yliostettua vyöhykettä viittaavat siihen, että vähiten vastustuskyky on ylöspäin.

Jos ostajat pystyvät nostamaan hinnan yli 16 dollarin yläpuolisen vastuksen, pyöristävä pohjakuvio toteutuu. Tämän asennuksen tavoitetavoite on 26 dollaria.

Vaikka hinta korjautuu nykyisestä tasosta, sonnit todennäköisesti ostavat dipin 20 päivän EMA: han. Jos näin tapahtuu, EGLD / USD-pari yrittää jälleen nousta ylävastuksen yläpuolelle. Jos se onnistuu, vauhti todennäköisesti piristyy.

Tämä positiivinen näkemys mitätöidään, jos karhut uppoavat ja pitävät hinnan alle 20 päivän EMA: n. Tällainen siirto voisi jälleen vetää hinnan alas 50 päivän SMA: n hintaan 9 dollaria.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riski, sinun tulee tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map