Ohittaa Bitcoin, Hedera Hashgraph, Reef ja Perpetual Protocol ralli korkeammalle

Bitcoinin (BTC) hinta romahti tänään yli 10% saavuttaakseen alhaisen tason, joka oli lähellä 31 000 dollaria, ja kirjoitushetkellä näyttää siltä, ​​että myyntitapahtumalla on vielä vähän tehtävää. Salausrahastotoimittajan CoinSharesin viikoittaisessa raportissa jotkut institutionaaliset sijoittajat näyttävät varaavan voittoja, ja analyytikot mainitsivat myös Yhdysvaltain dollarin vahvistumisen (kaupan painotettu).

Toinen indikaattori, joka viittaa Bitcoinia myyviin ammattilaisiin, on pudotus "Coinbase Premium." Kun markkinat jatkavat matalaa, yhä useammat sijoittajat voivat viedä asemansa aikomuksena ostaa uudelleen alemmilla tasoilla.

Salausmarkkinadatan päivittäinen näkymä. Lähde: Kolikko360

Guggenheim Partnersin sijoitusjohtaja Scott Minerd on muuttunut laskevaksi Bitcoinille vuodeksi. CNBC: n haastattelussa Minerd sanoi, että Bitcoin on saattanut nousta ja saada “nähdä täydellisen retracementin takaisin kohti 20 000 tasoa”.

Jos Bitcoin laskee, altcoinit todennäköisesti myös todistavat myyntipaineita. Vaikka näin voi olla, myyntien aikana vahvojen perustekijöiden tukemat merkit voivat olla parempia.

Katsotaanpa kolme merkkiä, jotka ovat pysyneet vakaina nykyisen markkinakorjauksen aikana.

HBAR / USD

Hedera Hashgraph (HBAR), yritystason hajautettu pääkirja, on solminut useita kumppanuuksia voidakseen hyödyntää blockchain-tekniikkaa todellisissa käyttötapauksissa useilla aloilla. Jos nämä alkuperäiset projektit onnistuvat, se avaa lukuisia tulevaisuuden mahdollisuuksia ympäri maailmaa. Jotkut viimeaikaisista yhteistyöistä on korostettu alla.

Hedera ja sisältöpalvelujen tarjoaja Hyland esittivät äskettäin todistuksen käsitteestä Teksasin ulkoministerille valtiovarainministeriön antamien asiakirjojen turvaamiseksi ja tarkistamiseksi sähköisten Apostilles-tiedostojen avulla, jotka tunnustetaan yleisesti.

Rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjunta ovat kriittisiä sääntelyvaatimuksia jokaiselle rahoituslaitokselle, ja hallitukset seuraavat tarkasti näitä velvoitteita. TRM Labs on integroitu Hederan julkiseen pääkirjaan tarjotakseen vankkoja vaatimustenmukaisuuden ja riskienhallinnan ratkaisuja Hederalle rakentaville kehittäjille.

Tiimi on myös tehnyt yhteistyötä Everywaren kanssa seuratakseen kylmävarastointilaitteita, joita käytetään COVID-19: n ja muiden rokotteiden varastointiin Stratford Upon Avonin ja Warwickin sairaaloissa..

Samalla tavoin AVC Global ja sen tytäryhtiö MVC: n Track-and-Trace -alusta ovat päättäneet tehdä yhteistyötä Hederan kanssa älykkäiden toimitusketjujen kehittämiseksi riskien ja petosten vähentämiseksi ja oikean tuotteen saavuttamiseksi oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

Hederan vahvuus löytyy sen monipuolisista yrityksistä ja Hederan hallintoneuvostoon kuuluvista organisaatioista. Protokollan käyttötapausten määrän kasvaessa on mahdollista, että HBAR toimii edelleen hyvin.

HBAR on noussut päivänsisäisestä matalasta dollarimäärästä (0.04151 dollaria 12. tammikuuta) päivänsisäiseksi korkeimmaksi tasoksi (0.12467) tänään, 200%: n ralli lyhyellä aikavälillä. 20. tammikuuta tapahtunut jyrkkä ralli selvitti ylärajan 0,083 dollarilla.

HBAR / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Viime päivien jyrkkä ralli on kuitenkin työntänyt suhteellisen vahvuusindeksin (RSI) syvälle yliostetulle alueelle, mikä on saattanut houkutella kauppiaita voittovaroihin. Tämä on johtanut Doji-kynttilänjalan kuvion muodostumiseen tänään, mikä viittaa sonnien ja karhujen päättämättömyyteen seuraavasta suuntaavasta liikkeestä.

HBAR / USD-pari voi testata äskettäisen erotustason 0,083 dollarilla. Jos hinta palauttaa tämän tuen, sonnit yrittävät jälleen jatkaa nousutrendiä. Breakout ja lähellä $ 0.12467 voi jatkaa nousutrendiä, ja seuraava tavoite on $ 0.16616.

Tämä nouseva näkymä mitätöi, jos karhut laskevat hinnan alle 0,083 dollarin tuen. Tällainen liike voi vetää parin 20 päivän eksponentiaaliseen liukuvaan keskiarvoon (0,06 dollaria), koska syvä lasku viivästyttää nousutrendin jatkumista.

REEF / USD

DeFi-tilan kasvava suosio ei osoita hidastumista. Useita uusia alustoja, jotka tarjoavat lupaavia innovatiivisia tuotteita, ilmestyy joka toinen päivä, mikä vaikeuttaa kaiken uuden kehityksen seuraamista.

Reefin (REEF) tekoäly- ja koneoppimispohjaisilla algoritmeilla yritetään ratkaista tämä ongelma yhdistämällä likviditeetti eri lähteistä tarjotakseen käyttäjille kannattavimman vaihtoehdon.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Reef on solminut useita kumppanuuksia viime viikkojen aikana. Alusta lisäsi Avalanchelle tukea, jonka avulla Reefin asiakkaat pääsivät suoraan käyttämään Avalanchessa saatavilla olevia tuotteita poistumatta Reefin alustalta.

Vastaavasti kumppanuus bZx Protocolin kanssa tarjoaa asiakkaille useita kaupankäynti- ja lainausmahdollisuuksia. BZx-viljelyaltaan lisääminen Reefin tekoäly- ja koneoppimiseen perustuvaan analyysimoottoriin laajentaa Reefin asiakkaiden käytettävissä olevia vaihtoehtoja entisestään.

Reefin yhteistyö OpenDeFin kanssa antaa käyttäjille mahdollisuuden sijoittaa säilytysyhteisön hallussa olevien reaalimaailman omaisuuden synteettisiin versioihin. Elinkeinonharjoittajat voivat sijoittaa fyysiseen omaisuuteen, kuten kultaan, hopeaan tai jopa kiinteistöihin, ja he voivat panostaa niihin lainojen saamiseksi.

Reef-rahoitus listattiin äskettäin Binance Launchpool -listalle, mikä parantaa sen saatavuutta ja Halbornin äskettäinen kooditarkastus lisää todennäköisesti sijoittajien luottamusta projektiin.

REEF nousi päivänsisäisestä matalasta, 0,006516 dollarista 13. tammikuuta, päivänsisäiseen korkeuteen, 0,023 dollariin, 252%: n ralliin lyhyessä ajassa. Lyhyen kaupankäynnin historiasta johtuen analyysissä on käytetty 4 tunnin kaaviota.

REEF / USDT 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

REEF / USD-pari käy kauppaa tällä hetkellä nousevalla kanavalla, ja molemmat liikkuvat keskiarvot ovat kaltevia ja RSI positiivisella alueella. Tämä viittaa siihen, että sonneilla on etusija.

Jos pari palautuu 20-EMA: sta, nousutrendi voi jatkaa nousua kanavan sisällä. Breakout ja lähellä kanavan yläpuolella viittaa vauhdin nousuun. Kriittinen taso ylöspäin on 0,031 dollaria ja sitten 0,042 dollaria.

Vastoin tätä oletusta, jos karhut laskevat hinnan kanavan tukilinjan alapuolelle, pari voi pudota 50 yksinkertaiseen liikkuvaan keskiarvoon. Tauko tämän tuen alapuolella voi osoittaa, että karhut ovat ottaneet hallinnan.

PERP / USD

Perpetual Protocol (PERP) on suhteellisen uusi tulokas DeFi-tilassa, listalla Ethereumin mainnetissä 14. joulukuuta. Viimeaikainen salaushärkäajo olisi voinut nopeuttaa sen käyttöönottoa, koska kauppiaat ovat käyttäneet ikuisia sopimuksia voidakseen hyötyä ylinopeusmarkkinoilta..

Vaikka foorumi tukee vain kolmea kaupankäyntiparia, Perpetual sanoi, että heidän 7 päivän volyyminsa ansiosta ne ovat kymmenen parhaan joukossa Dune Analyticsin korostamassa DEX Metrics -sovelluksessa..

Alkuperäisen menestyksensä jälkeen Perpetual aikoo lisätä neljännen kaupankäyntiparin ja seurata sitä myöhemmin lisäyksillä ajoissa. Panospooli voi käynnistyä helmikuussa, jolloin PERP-rahakkeiden haltijat voivat panostaa ja ansaita palkintoja alustalla kaupankäynnin tuottamista maksuista. Tiimi työskentelee parhaillaan integroimalla limiittitilausten myyntivaihtoehtoja alustalle, ja ominaisuuden odotetaan julkaistavan ennen ensimmäisen vuosineljänneksen loppua.

PERP nousi tammikuun 12. päivän 1,844 dollarista päivänsisäiseen korkeimpaan hintaan 6.055 dollaria 17. tammikuuta, mikä oli 228%: n ralli viikon sisällä. Kolmen päivän korjauksen jälkeen sonnit yrittävät parhaillaan jatkaa nousutrendiä.

PERP / USD päivittäinen kaavio. Lähde: Beta.Dex-visio

Viimeisten kolmen päivän matala korjaus viittaa siihen, että sonnit eivät sulje asemiaan kiireellä. Jos ostajat voivat nostaa hinnan yli 6,055 dollaria, ylöspäin siirtymisen seuraava vaihe voi alkaa. Seuraava tavoitekohde on 9,41 dollaria.

Päinvastoin, jos hinta laskee 6,055 dollarista, PERP / USD-pari voi korjautua 4,275 dollariin ja pysyä näiden kahden tason välillä muutaman päivän ajan.

Alle 4,275 dollarin tauko voi lisätä myyntiä seuraavalla tuella 50% Fibonacci retracement -tasolla. Erittely ja sulkeutuminen alle 20 päivän EMA: n (3,19 dollaria) ilmoittaa mahdollisesta trendimuutoksesta.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riski, sinun tulee tehdä oma tutkimuksesi päätöstä tehdessäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map