Onko Bitcoinin pystysuora ralli vaarassa? Miksi 30 000 dollaria ei ole ainoa katsottava taso

Bitcoinilla (BTC) oli valtava vuosi 2020, kun BTC-hinta nousi 311%. Bitcoinin varjossa Ether (ETH) näki myös upean vuoden, kun Etherin hinta nousi vielä suuremmalla 475%: lla. Vaikka vain viisi päivää uuteen vuoteen, ETH jatkaa tätä suuntausta. 

Bitcoin vs. Ether tammikuu 2021. Lähde: Digital Assets Data

Bitcoin, joka rikkoo uusia kaikkien aikojen korkeimpia yli 30 000 dollaria, on herättänyt massiivisen rallipalon, joka nyt levittyy altcoineille. Nyt on kuitenkin kysymys siitä, jatkuuko härkäajo vertikaalisesti, kuten viime kuukausien tapaan, vai olisiko odotettavissa lyhytaikaista korjausta.

Tällainen korjaus avaisi portit useimmille kryptovaluutoille seuraamaan Bitcoinia kohti omia kaikkien aikojen korkeimpia kohtiaan.

Bitcoinin on ylläpidettävä 21 viikon MA

BTC / USD 1 viikon kaavio. Lähde: TradingView

Tämän härkämarkkinoiden jatkumisen varalta ei ole paljon indikaattoreita, koska vain harvat antavat sinulle riittävän vahvat perustelut sonni- / karhu-tapauksille.

Mutta yksi hyödyllinen indikaattori on 21 viikon liukuva keskiarvo (MA). Tämä MA toimi tukena koko edellisen härkäajon ajan, mikä osoitti jatkoa kohti huippua, 20 000 dollaria.

Niin kauan kuin Bitcoin lepää tällä MA: lla, jatkuminen on todennäköistä BTC / USD-parille. Tällä hetkellä 21 eek: n maisteri pitää tukea 16 000 dollarin tasolla.

Korjaukset ovat kuitenkin yleisiä konsolidoinneille, jotka voivat kestää muutaman seuraavan viikon. Noiden viikkojen aikana 21 viikon MA ryömii ylöspäin. Siksi 21 viikon MA: n tulevaisuuden perspektiivin yhdistäminen aikaisempaan kaikkien aikojen ennätykseen antaa lopullisen pohjan korjaukselle 20 000 dollarin alueella.

BTC / USD 1 viikon kaavio. Lähde: TradingView

Onko Bitcoin noussut toistaiseksi, on keskusteltavissa, koska monet noususignaalit vilkkuvat edelleen. Tämä nouseva hintatoiminta yhdistetään jatkuvaan pörssien ulosvirtaukseen, joka on nouseva signaali markkinoille. Tätä Bitcoinia pidetään todennäköisesti pidemmällä aikavälillä, mikä tekee tästä härkäkierroksesta hyvin erilaisen kuin vuoden 2017 härkäajo.

Fibonacci-laajennustyökalujen avulla nykyisen rallin jatkaminen asettaa seuraavat kiinnostuksen tasot 1.618 ja 2.618 Fibonacci-tasoille, joissa seuraavat suuret korjaukset voivat tapahtua. Nämä tasot ovat tällä hetkellä 50 000 ja 76 000 dollaria.

Ei kuitenkaan ole yllätys, jos Bitcoin kuluttaa tänä vuonna 76 000 dollaria, kun otetaan huomioon sen viimeaikainen vahvuus.

Salausmarkkinoiden kokonaismäärä rikkoo uusia korkeuksia

Salausvaluutan kokonaismarkkina-arvo 1 viikon kaavio. Lähde: TradingView

Kokonaismarkkina-arvo on myös tekemässä uusia kaikkien aikojen korkeimpia kohtia, kuten Bitcoin ja Ether ovat tehneet valtavasti viime viikkoina. Altcoin-markkinakorkki on ollut voimakkaasti myöhässä, koska Bitcoin vetäytyy usein eteenpäin. Mutta kun Bitcoin vakautuu, monet muut kryptovaluutat pyrkivät seuraamaan esimerkkiä terävillä rallilla.

Tämä johtuu siitä, kuinka raha virtaa markkinoiden läpi. Ensinnäkin Bitcoin on valokeilassa houkutteleva pääomavirta. Sitten, kun sijoittajat etsivät vieläkin suurempia riskejä / suurempia palkkamahdollisuuksia, raha virtaa kohti suuria, keskisuuria ja niin edelleen.

Konsolidoinnin tapauksessa markkinoiden kokonaiskannan tarkkailtavat tasot näkyvät kaaviossa: Se on aikaisempi kaikkien aikojen korkein noin 700 miljardia dollaria (mikä on ehkä jo testattu) ja alue noin 550 miljardia dollaria.

Mitkä ovat tasot, joita kannattaa seurata matalammalla aikavälillä?

BTC / USD 1 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Bitcoinin tuntikaavio osoittaa lievän laskusuhdanteen äskettäisen huipputason jälkeen, 34 800 dollaria. 32 400–32 800 dollarin vyöhyke käänsi vastusta, joka on usein laskeva signaali.

30 000 dollarin este on kuitenkin ollut tukena jo kolme kertaa. Siksi tämä on ratkaiseva alue, jota pitää pitää yllä nousun vauhdittamiseksi. Jos tämä taso hajoaa tukena, pudotus kohti 27 000 dollaria 27 500 dollariin tulee todennäköisesti todennäköiseksi.

Jos se pitää paikkansa, jatkuminen kohti kriittistä katkaisijaa ylöspäin on todennäköistä. Tällä tavoin 32 300 dollarin ja 32 800 dollarin läpimurto edellyttäisi uutta testiä kaikkien aikojen korkeimmalle alueelle ja mahdollista jatkoa kohti 38 000 ja jopa 42 000 dollaria.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjailija eivätkä välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map