Onko Ethereumin (ETH) hinta kurssilla 300 dollariin DeFi-kolikoiden noustessa?

Bitcoin (BTC) on osoittanut vahvuutta viime päivinä, kun hinta nousi 9300 dollarista peräti 9800 dollariin. Ethereumin eetteristä (ETH) saadaan kuitenkin enemmän voimaa toiseksi sijoittunut kryptovaluutta markkina-arvolla – kun tämä kryptovaluutta nousi 225 dollarista 246 dollariin.

Katsotaanpa ETH-kaavioita, sillä Ether on ylittänyt BTC: n huomattavasti viime päivinä. Pääkysymys on: Voiko Ether vihdoin alkaa tarttua Bitcoiniin?

Salausmarkkinoiden päivittäinen suorituskyky. Lähde: Coin360

Salausmarkkinoiden päivittäinen suorituskyky. Lähde: Kolikko360

Eterillä on edessään 250 dollarin vastus viimeisenä esteenä ennen kiihtymistä kohti 300 dollaria

Ratkaiseva tuki 215 ja 220 dollarin välillä on nähnyt lyhyen testin ja välittömän nousun. Tällainen palautuminen merkitsee sitä, että ostajat ovat innokkaita astumaan sisään ja nostavat huomattavasti hintaa.

ETH / USDT 1 päivän kaavio. Lähde: TradingView

ETH / USDT yhden päivän kaavio. Lähde: TradingView

Pohjimmiltaan Ether toimii tällä hetkellä 100 päivän ja 200 päivän liukuvien keskiarvojen yläpuolella, mikä on nouseva indikaattori. Tämän voimakkaan signaalin ohella äänenvoimakkuus on kasvanut myöhään.

Usein volyymi edeltää hintaa, ja yhdistämällä tämä tosiasia ETH: n sivutilaan, volyymin kasvu osoittaa kertymistä.

Vastaavasti hinta on ollut nousutrendissä 12. maaliskuuta lähtien, koska kryptovaluutta kääntää jatkuvasti edellisen vastustuksen tueksi. Aikaisempi tuki / vastus-läppä tehtiin $ 217 – $ 222 -alueella.

Tällainen S / R-kääntö merkitsee edelleen nousevaa voimaa, kun seuraava kohde on 250 dollaria. Eetterin hinta pysyy melko lähellä tätä vastusvyöhykettä.

Jos ETH rikkoo 250 dollaria, niin $ 290-taso ei välttämättä pysy kuten viime kerralla, koska se ei ole merkittävä vastusvyöhyke. Todennäköisemmin ETH / USD voi nousta nopeasti 330 dollariin tai jopa 360 dollariin.

Tällainen ralli luokittelisi uuden korkeamman korkeuden, mikä on toinen nouseva merkki. Termiä “epäusko” voitaisiin pian soveltaa.

Lyhytaikainen 234 dollarin testi ei ole kirjoista

ETH / USDT 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Neljän tunnin ETH / USDT-kaavio. Lähde: TradingView

Etherin neljän tunnin kaavio näyttää selkeän purkautumisen laskusuuntauksesta, kun hinta nousee kohti hintavastusta 247-252 dollaria.

Tarkoittaako tämä sitä, että Ether todennäköisesti rikkoo 250 dollaria kerralla? Ehdottomasti ei, koska odotetaan enemmän vaihtelua ennen huomattavaa läpimurtoa vastuksen läpi. Toisin sanoen tämä tarkoittaisi Bitcoinin rikkovan 10 500 dollarin esteen.

Lyhyellä aikavälillä mahdollinen paluu kohti $ 232 – $ 235 ei ole kirjoista ja olisi terveellistä. Tältä osin edellisen 234 dollarin tuen pitäisi toimia tukena, mikä lisää potentiaalista rallia yli 250 dollaria.

Lopuksi, kun 247–252 dollarin vastus on testattu useita kertoja, vastus heikkenee. Vastustusvyöhykkeen uusi testi johtaisi todennäköisesti ylöspäin suuntautuvaan purkautumiseen.

Altcoinin kokonaismarkkina-arvo on 82 miljardin dollarin tasolla

Altcoinin markkina-arvoinen kryptovaluutta 1 päivän kaavio. Lähde: TradingView

Altcoinin markkina-arvoinen kryptovaluutta yhden päivän kaavio. Lähde: TradingView

Altcoin-markkina-arvo on vahvaa, koska se toimii edelleen yli 100 ja 200 päivän suurten sallittujen markkinoiden. Samoin tapahtui vaadittu 82 miljardin dollarin tukitesti, joka vahvisti S / R-käännöksen.

Jatkuvan ylöspäin jatkamisen perustelemiseksi 82 ​​miljardia dollaria oli pidettävä tukena, ja se tapahtui.

Näin ollen 95 miljardin dollarin vastarinnan ylittyminen näyttää todennäköiseltä. Tämä avaisi myös oven 113 miljardin ja 135 miljardin dollarin tasolle yhdessä massiivisten rallien kanssa useimmille altcoineille kautta linjan..

Koska altcoinin kokonaismarkkina-arvo on voimakkaasti jäljessä Bitcoinista, voidaan väittää, että eetteri on merkittävä laukaisija altcoineille aloittaakseen rallin.

Kun Ether liikkuu, loput altcoineista seuraavat yleensä esimerkkiä. Tämä johtuu siitä, että Ether on suurin altcoin ja suurin osa projekteista on rakennettu Ethereum-verkostoon.

Lisäksi Bitcoinin hinta on tällä hetkellä 50% kaikkien aikojen korkeimman tason alapuolella. Eetteri leijuu edelleen 80% kaikkien aikojen korkeimman tason alapuolella, mikä osoittaa altkoiinien heikkoutta viime vuosina, huomattavasti heikompaa kuin Bitcoin.

Nyt puolittamisen jälkeen Bitcoinin hinta on vakiintumassa ja hype on todennäköisesti siirtymässä Bitcoinista kohti altcoineja, kuten viimeisimmistä altcoin-aaltoista, mukaan lukien Ether, nähdään.

ETH on edelleen konsolidoitunut BTC-parin kanssa

ETH / BTC 1 päivän kaavio. Lähde: TradingView

ETH / BTC yhden päivän kaavio. Lähde: TradingView

Eetterin hinta on edelleen yhdistymässä. Jatkuvat matalat ylä- ja alamäet ovat tyypillisiä puristussignaaleja, mikä johtaa usein laajenemiseen ja volatiliteetin kasvuun.

Ether on tältä osin kaunis esimerkki tällaisesta puristuksesta. Zilliqa (ZIL) osoitti myös tämän, mikä johti merkittävään hinnankorotukseen.

ETH: n tärkein alue on 0,023 sats (BTC). Tätä voidaan silti testata potentiaalisena tukena, joka yhdistyy 100 päivän ja 200 päivän MA: iin. Niin kauan kuin se pitää paikkansa, korkeimmalla sijalla markkina-arvon mukaista altcoinia voidaan pitää nousevana, ja jatkuva kasvu on todennäköistä.

Seuraava merkittävä resistenssialue, joka murtautuu, on 0,0275–0,03 satsin välillä. Jos Ether voi murtaa kyseisen vastustusvyöhykkeen, seuraava kohde on 0,04 satsia.

Jos Ether päättää koota Bitcoinin kanssa, voi tapahtua merkittävä yli 360 dollarin nousu, eikä 500 dollarin hintatason pitäisi olla yllätys.

Kääntöpuolelta, jos Etherin hinta sukeltaa alle 100 ja 200 päivän MA: n, matalien uudelleentesti tulee todennäköiseksi. Pidä mielessä, että 100 päivän ja 200 päivän myyntiluvut ovat tärkeitä indikaattoreita sonni / karhu-vauhdille tässä. Niiden menettäminen merkitsisi lisäpaineita alaspäin.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjailija eivätkä välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map