Pitäisikö Bitcoin-kauppiaiden pysyä nousussa, jos BTC-hinta korjautuu 7700 dollariin?

Bitcoinin (BTC) hinta korkeimmalla sijalla cryptocurrency markkina-arvolla, toimii kapenevan alueen sisällä, edelleen leijuu noin 9000 dollaria. Samaan aikaan näemme myös volyymin laskun, samalla kun yhä epävakaat osakemarkkinat vaikuttavat todennäköisesti myös Bitcoiniin (lue tuore analyysi täältä).

Olisiko paluu kohti 7 700 dollaria kuitenkin huono syy markkinoille vai onko ratkaisevan tärkeää ylläpitää yli 9 000 dollaria nousevasta vauhdista?

Salausmarkkinoiden päivittäinen suorituskyky

Salausmarkkinoiden päivittäinen suorituskyky. Lähde: Kolikko360

Bitcoinilla on yli 9000 dollaria ratkaiseva tuki

Kauppiaiden ja sijoittajien tulisi muistaa kesä 2019. Bitcoinille tapahtui valtava ralli kohti 14 000 dollaria, joka päättyi 9 000 dollariin. Seuraavien kuukausien aikana hinta vakiintui tuen tasolle merkittävän ajanjakson ajan.

9 000–3 300 dollarin alue on ollut merkittävä tukitaso, jossa on jo tapahtunut monia merkittäviä hylkäämis- ja tukitestejä.

BTC / USD 1 päivän kaavio

BTC / USD 1 päivän kaavio. Lähde: TradingView

Tällä hetkellä myös Bitcoinin hinta on tämän tukitason yläpuolella. Lisäksi tukitaso on edelleen $ 8,250-8,500 dollaria.

Toisaalta vastusvyöhykkeet ovat edelleen selkeät: 10 100-10 500 dollaria. Koska resistenssivyöhykettä on testattu useita kertoja edellisenä vuonna, toisen tämän resistanssivyöhykkeen testin pitäisi päättyä murtumiseen ylöspäin.

Tällainen purkautuminen vastuksen yläpuolelle laukaisi todennäköisesti kiihtyvyyden ja mahdollisesti 1000 dollarin tai suuremman liikkeen.

Neljän tunnin kaavio näyttää kapeamman vaihteluvälin välillä 9200 ja 9600 dollaria

BTC / USD 4 tunnin kaavio

BTC / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Neljän tunnin kaavio näyttää selkeän rakenteen, jossa 9600 dollarin alue on nykyinen vastusvyöhyke, kun taas 9175-9 225 dollarin alue on ratkaiseva tukitaso.

Lisäksi Bitcoinin hinta menetti 9200 dollarin tukitason aiemmin viikolla, koska kaaviossa näkyy sydän kohti 8900 dollaria. Tämä pudotus oli kuitenkin lyhytikäinen, kun Bitcoinin hinta nousi takaisin kohti 9600 dollaria.

Aikaisempi 9 200 dollarin tuki on vahvistettu tueksi, joka sopisi 9 600 dollarin jatkamiseen.

Kuten aiemmin tässä artikkelissa todettiin, mitä useammin vastus testataan, sitä heikompaa siitä tulee, kun myyjät uupuvat. Jos Bitcoinin hinta on yli 9200 dollaria, 9 600 dollarin vastus tulee testata uudelleen ja todennäköisesti päätyä ylöspäin suuntautuvaan purkautumiseen.

Kokonaismarkkina-arvo edelleen härkäalueella

Salauksen kokonaismarkkina-arvo 1 päivän kaavio

Salauksen kokonaismarkkina-arvo 1 päivän kaavio. Lähde: TradingView

Kokonaismarkkina-arvo on edelleen osoittanut merkittävää volyymin kasvua viime kuukausina samalla kun se on nousussa maaliskuun kaatumisen jälkeen.

Koska tämä 3600 dollarin nopea kaatuminen vei maksuvalmiuden alhaisempaan tasoon, ei olisi yllättävää, että jatkuva ralli likviditeetin nostamiseksi viimeaikaisten huippujen yläpuolelle. Nämä viimeaikaiset korkeudet löytyvät 306 miljardista dollarista (mikä vastaisi Bitcoinia yli 10 500 dollarin yli).

Yleensä vihreä vyöhyke sekä 100 ja 200 päivän liikkuvat keskiarvot ovat keskeisiä. Koska kokonaismarkkina-arvo on näiden myyntilupien yläpuolella, voidaan päätellä, että markkinat ovat edelleen härkäalueella.

Lähempi tarkastelu antaa jonkinlaisen käsityksen lyhyen aikavälin näkymistä.

Salauksen kokonaismarkkina-arvo 1 päivän kaavio

Salauksen kokonaismarkkina-arvo 1 päivän kaavio. Lähde: TradingView

Kuten kaavio osoittaa, tukitaso on 240-245 miljardin dollarin välillä. Niin kauan kuin kyseinen taso ylläpitää tukea, on edelleen vauhtia ylöspäin.

Kaavio osoittaa kuitenkin myös, että kokonaismarkkina-arvo laski alle 265 miljardin dollarin tason ja merkitsi tämän vastustukseksi.

Pudotuksen tapauksessa tukitaso on 240–245 miljardia dollaria. Muuten 215 miljardista dollarista tulee seuraava katsottava taso. Ylöspäin, 265 miljardin dollarin suuruinen purkautuminen edellyttäisi jatkamista. Jos 265 miljardin dollarin taso kääntyy tueksi, peliin tulee 306 miljardia dollaria.

Bitcoinin nouseva skenaario

BTC / USD 4 tunnin nouseva skenaariokaavio

BTC / USD 4 tunnin nouseva skenaariokaavio. Lähde: TradingView

Nouseva skenaario pysyy 9200 dollarin tukitasolla. Niin kauan kuin taso on edelleen tuettu, tätä skenaariota voidaan käyttää viitteenä.

Jos 9200 dollaria on, niin tässä tulee uudestaan ​​9 600 dollaria. Kuten aiemmin todettiin, mitä useammin vastustusta tai tukea testataan, sitä heikompaa siitä tulee.

Tässä tapauksessa 9 600 dollarin vastus on testattu useita kertoja, mikä yleensä johtaisi ylöspäin suuntautuvaan purkautumiseen. Tällä hetkellä, kun 9600 dollaria hajoaa, on odotettavissa ralli kohti 10 000 dollaria.

Jos tämä muodostaa uuden vaihteluvälin, hinta voi vakautua jonkin aikaa uudelleen. Kuitenkin, jos nouseva skenaario toistuu, on mahdollista jatkaa nousua. Jos hinta alkaa ryömiä kohti $ 10,100-10,500, vastustuskyvyn yläpuolella oleva purkautuminen on yhä todennäköisempää.

10 500 dollarin vastus on testattu useita kertoja, mikä tarkoittaa, että hinta voi nopeasti nousta uudelle tasolle. Jos näin tapahtuu, ei olisi yllättävää, että seuraavaksi näet 11 600-12 000 dollarin hinnan Bitcoinia kohden nopeasti.

Bitcoinin laskeva skenaario

BTC / USD 4 tunnin laskusuuntauskaavio

BTC / USD 4 tunnin laskusuuntauskaavio. Lähde: TradingView

Laskeva skenaario on myös linjassa 9200 dollarin tukitason kanssa. Koska 9 600 dollarin vastus on testattu jonkin aikaa, sama johtopäätös voidaan tehdä 9 200 dollarin tukitasosta.

Sen menettäminen antaisi merkittävän laskusuhdanteen, jossa jyrkkä lasku kohti $ 8,250-8,500 dollaria ei olisi epätodennäköistä.

Potentiaalinen laukaisu jatkuessa alaspäin on, jos hinta palautuu 8500 dollarista 9100 dollariin ja hylkää heti vahvistamalla lisää laskupotentiaalia.

Siitä huolimatta, vaikka Bitcoinin hinta palaa kohti 7500 dollarin aluetta (joka on merkittävä tukialue ja jota ei ole vielä testattu), se on kuitenkin nouseva korkeammilla aikatauluilla. Korjaukset ovat terveellisiä markkinoilla, ja ne on luokiteltava potentiaalisiksi osto-olosuhteiksi.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjailija eivätkä välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map