Qtum, Status (SNT) ja Iota (MIOTA) ralli monivuotisen laskutrendin rikkoutuessa

Pian sen jälkeen, kun Tesla ilmoitti sallivansa asiakkaiden ostaa tuotteita Bitcoin (BTC), Amazonin utelias työpaikkailmoitus, viittaa siihen, että yritys voisi työskennellä myös alustalla, joka antaa Meksikon asiakkaiden käyttää digitaalisia valuuttoja maksujen suorittamiseen.

Jos Amazon hyppää salausvaunulle, se vahvistaa huomattavasti mahdollisuutta, että kryptovaluutat menevät valtavirtaan ympäri maailmaa..

Salausmarkkinadatan päivittäinen näkymä. Lähde: Kolikko360

Tänään Bitcoin-hinta on osoittanut uutta optimistista kipinää sen jälkeen, kun Bank of New York Mellon ilmoitti pitävänsä, siirtävänsä ja laskevan liikkeeseen Bitcoinin asiakkailleen. Pankin sanotaan myös kehittävän alustaa, joka käsittelee ja säilyttää digitaalisia valuuttoja perinteisten varojen, kuten valtiovarainministeriöiden ja osakkeiden, rinnalla..

Bitcoinin tulevaisuus tulla yleisesti hyväksytyksi vaihtovälineeksi ja sijoitusvälineeksi näyttää olevan kaiverrettu kiveen. Samaan aikaan useat altcoinit ovat nousseet voimakkaiden käyttötapausten ja protokollapäivitysten ansiosta.

Analysoidaan muutama tämän viikon parhaiten menestyvistä tunnuksista.

QTUM / USD

Lentopisarat ovat helppo tapa ansaita ylimääräistä rahaa, joten ne ovat edelleen erittäin suosittuja sijoittajien keskuudessa. Qtumin (QTUM) haltijat saavat Qi: n, Qtum-lohkoketjuun rakennetun hajautetun keskuksen QiSwapin alkuperäisen kryptovaluutan, ilmapisaran. Kun salausmäärät ovat kasvaneet ja DEX: n kysyntä on kasvanut, ehdotettu 14. helmikuuta suunniteltu lentoputki on saattanut houkutella tuoreita ostoja useilta sijoittajilta..

Protokollassa hajautettu rahoitus on määritelty painopistealueeksi ja se pyrkii houkuttelemaan uusia DeFi-hankkeita. Qtum suunnittelee kovaa haarukkaa, joka vähentää lohkoväliä 128 sekunnista 32 sekuntiin tukeakseen DeFi: ssä tarvittavia nopeampia tapahtumanopeuksia.

Qtum kehittää myös Neutronia, agnostista käyttöliittymää, jonka avulla virtuaalikoneet voivat toimia Qtumilla ja muilla lohkoketjuilla. Tavoitteena on rakentaa edullinen pääsyalusta, jota on myös helppo käyttää. DeFi: n silmällä pitäen Qtum-protokolla näyttää toteuttavan tarvittavat toimet houkutellakseen projekteja ja sijoittajia.

QTUM nousi päivänsisäisestä matalasta 3,18 dollarista 1. helmikuuta päivänsisäiseen korkeimpaan hintaan 8,82 dollaria tänään, 177%: n ralli kahden viikon kuluessa. 5,90 dollarin voitto on saanut aikaan pitkän aikavälin pohjan muodostumisen, mikä osoittaa uuden nousutrendin alkamisen.

Pitkä pohja tukee vahvaa käynnistyslevyä seuraavan trendiliikkeen aloittamiseksi. Mitä pidempi pohja, sitä vahvempi on purkautuminen siitä.

QTUM / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Pitkän perustason muodostumisen jälkeen hinta testaa kuitenkin uudelleen. Tämän päivän kynttilänjalan pitkä sydän ehdottaa voittovarausta korkeammalle tasolle, ja suhteellisen vahvuusindeksin (RSI) syvästi ostettu taso viittaa myös mahdolliseen korjaukseen.

Hinta voi nyt laskea takaisin 5,90 dollariin. Jos sonnit pystyvät kääntämään tämän aikaisemman vastarinnan tukeen ja hinta nousee siitä jyrkästi, se lisää mahdollisuuksia nousun jatkamiseen. Ensimmäinen tavoite ylöspäin on 10,30 dollaria ja sitten 14,7 dollaria.

Vastoin tätä oletusta, jos hinta laskee ja pysyy alle 5,90 dollaria, se viittaa siihen, että nykyinen ralli oli härkäloukku. QTUM / USD-pari voisi sitten laskea 20 päivän liukuvaan keskiarvoon (4,46 dollaria).

SNT / USD

Äskettäin ehdotetut muutokset WhatsApp-tietosuojakäytännössä laukaisivat käyttäjien suuttumuksen ja saivat miljoonat käyttäjät siirtymään muille viestialustoille. Muutama käyttäjä siirtyi muihin keskitettyihin sovelluksiin, kun taas toiset, jotka halusivat pitää yksityisyytensä käsissään, valitsivat Status App -sovelluksen.

Tämän sovelluksen Android-latausten määrä on kasvanut jyrkästi, ja se ylitti äskettäin yli 600 000 latauksen. Statusin viimeisimmän päivityksen avulla käyttäjät voivat merkitä suosikki DApps kirjanmerkkeihin, mikä mahdollistaa yhdellä napautuksella pääsyn joihinkin suosittuihin DeFi-projekteihin.

Status Network (SNT) esitteli mobiililaitteidensa lisäksi myös Desktop-sovelluksen beetaversiot, joiden avulla käyttäjät voivat pitää yhteyttä jopa kannettavista tietokoneista.

Nimbus-tiimi esitteli myös uuden julkaisun, jonka tavoitteena on lisätä synkronointinopeutta 50% samalla, kun prosessorin käyttöaste puolittuu ja suojaa vahingossa tapahtuvilta kaatumisilta. Nimbus integroidaan lopulta Status-desktop- ja Status-mobiilisovelluksiin käyttökokemuksen parantamiseksi.

SNT nousi 0,0465 dollarista 1. helmikuuta päivänsisäiseen korkeimpaan hintaan 0,1260 dollaria tänään, 170%: n ralli kahden viikon kuluessa. Päivän kynttilänjalan pitkä sydän viittaa kuitenkin siihen, että kauppiaat varaavat voittoja korkeammalle tasolle.

SNT / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

SNT / USD-pari voi nyt pudota 38,2%: n Fibonacci-retracement-tasolle 0,0935 dollaria ja sitten 50% retracement-tasolle 0,0835 dollaria. Jos hinta nousee jommallekummalle tasolle, se viittaa siihen, että kauppiaat ostavat laskua. Sitten he yrittävät jatkaa nousutrendiä.

Jos härät pystyvät kuljettamaan hintaa yli 0,1260 dollaria, nousutrendi voi nousta 0,1786 dollariin ja sitten 0,20 dollariin.

Tämä nouseva näkymä mitätöi, jos karhut vetävät hinnan alle 0,0835 dollaria. Tällainen siirto viittaa siihen, että tarjonta ylittää kysynnän ja voi johtaa pudotukseen 20 päivän EMA: han (0,066 dollaria). Syväpudotusta seuraa todennäköisesti alueeseen sidottu toiminta ennen seuraavan trendiliikkeen alkamista.

MIOTA / USD

Iota lanseerasi äskettäin oraakkelinsa ketjun ulkopuolisen datan tuomiseksi älykkäiksi sopimuksiksi verkossa. Oraakkeli on vain yhtä arvokasta kuin suoratoistamansa datan laatu, ja Iota käyttää datan manipuloinnin mahdollisuuden vähentämiseksi ensimmäisen osapuolen oraakkelia, joka heijastaa vain tiedonantajan toimittamia tietoja. Tämä vähentää tietojen manipuloinnin mahdollisuutta.

Nykyaikainen tekniikka perustuu erilaisiin tietolähteisiin automatisoitujen päätösten tekemisessä, joten tietojen tulisi olla luotettavia. Tämän varmistamiseksi Iota ja Dell Technologies tekivät yhteistyötä Alvarium-nimisen demoprojektin kanssa. Alusta varmistaa, että datan matkalle aloittamisesta lopulliseen määränpäähän annetaan luottoluokitus luottamusdatan lisäämiseksi mitattavissa olevalla tavalla. Tällä voi olla todellisia käyttötapauksia teollisuudessa, jotka tarvitsevat suurta vaatimustenmukaisuutta ja turvallisuutta.

Laajentamalla tarjontaansa, Iota teki yhteistyötä Etelä-Korean Observer-säätiön ja Tanglehubin kanssa hakeakseen älykaupunkiprojekteja Aasiassa ja Euroopassa vuonna 2021..

Näiden uusien tarjousten ohella protokolla valmistautuu myös käynnistämään toisen osan Chrysalis-päivityksestään, joka Iotan mukaan on sen historian laajin. Uuden päivityksen julkaisemisen myötä yhteisö voi rakentaa skaalautuvia automatisoituja markkinatakaajia, maksuttomia hajautettuja rahoitusalustoja ja älykkäitä sopimuksia protokollan hyödyntämiseksi..

Chrysalis esittelee myös tarvittavat vaiheet koordinaattorin erottamiseksi ja lisää hajauttamista.

Iota oli juuttunut pohjamuotoon yli kahden vuoden ajan. Se nousi 5. helmikuuta 0,4367 dollarista tänään 1,29 dollariin, mikä on 197 prosentin voitto seitsemän päivän kuluessa. Altcoin otti vauhtia sen jälkeen, kun se rikkoi yli vastuksen $ 0.55: ssä.

MIOTA / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Terävä ralli on nostanut RSI: n 91: n yläpuolelle, mikä viittaa siihen, että ralli on ylitetty lyhyellä aikavälillä ja saattaa olla pieni korjaus tai yhdistyminen. Jos MIOTA / USD-pari nousee 38,2%: n Fibonacci-retracement-tasolta 0,94 dollaria, se viittaa vahvuuteen.

Sonnit yrittävät sitten jatkaa nousutrendiä. Jos ostajat nostavat hinnan yli 1,29 dollaria, pari voi pidentää ralliaan 2,00 dollariin ja sitten 2,60 dollariin. Koska hinta on viettänyt pitkään perusta, ralli todennäköisesti yllättää ylösalaisin.

Toisin kuin tämä oletus, jos hinta laskee nykyiseltä tasolta ja putoaa alle 50% Fibonacci-retracement-tason 0,83 dollariin, pari voi pudota 61,8%: n jälkiasennukseen 0,72 dollariin. Tällainen syvä lasku viittaa siihen, että vauhti on heikentynyt.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riski, sinun tulee tehdä oma tutkimuksesi päätöstä tehdessäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map