Solanan (SOL) kaupankäyntimäärä kasvaa, kun DeFi etsii Ethereum-vaihtoehtoja

Vuosi 2021 alkoi nopeasti, ja nykyiset salakirjasampumarkkinat ovat nähneet omaisuuden, kuten Bitcoin (BTC) ja Ether (ETH), nousevan uusiin kaikkien aikojen korkeimpiin tasoihin melkein päivittäin. 

Vaikka uudet hintojen nousut ovat positiivisia sijoittajille, ne asettavat kuitenkin useita haasteita, jotka liittyvät palkkioihin, tapahtumien nopeuteen ja hajautetun ekosysteemin keskittämiseen. Vuoden 2020 puolivälistä lähtien institutionaaliset sijoittajat ovat tulleet tasaisesti kryptovaluuttaan, mikä pahentaa skaalautuvuutta, korkeita transaktiokustannuksia ja pitkiä vahvistusaikoja Bitcoinin ja Ethereumin lohkoketjussa.

Eth2 on vakiintumassa, mutta saattaa vielä kestää jonkin aikaa, ennen kuin käyttäjät hyötyvät joukosta uusia ominaisuuksia. Tämä jättää oven avoimeksi muille elinkelpoisille ehdokkaille täyttämään aukko ja muutama kerros 2 -hanke vetää hajautettua rahoitustilaa.

Yksi tällainen aaltoja viimeisten kuuden kuukauden aikana on Solana (SOL). Anatoly Yakovenkon perustama ja suunnittelema joukko entisiä insinöörejä maailmanlaajuisesti tunnustetuista yrityksistä, kuten Intel, Dropbox ja Qualcomm, Solana väittää olevansa sensuuriresistentti lohkoketju, joka tarjoaa globaaliin käyttöönottoon tarvittavan avoimen infrastruktuurin.

SOL / USDT 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Jotkut asiantuntijat pitävät projektia mahdollisena Ethereumin kilpailijana ja FTX-pörssin perustaja ja toimitusjohtaja Sam Bankman-Fried heitti tukensa projektin taakse, kun hän valitsi sen isännöimään DeFi-projektia nimeltä Serum..

Bankman-Friedin mukaan Ethereum ei kykene käsittelemään hajautetun rahoitussektorin nopeaa kasvua, ja ainoa tapa kiertää skaalautuvuus- ja transaktiomaksuhaasteita on rakentaa muihin verkkoihin, kuten Solana.

Bankman-Fried väittää testanneensa perusteellisesti yli 30 huippuluokan blockchain-projektia, mukaan lukien Ethereum, ennen asettumistaan ​​Solanaan ja aiemmin hän viittasi verkon kykyyn käsitellä 50000 tapahtumaa sekunnissa.

Kysyttäessä Eth2: n parannusten skaalaamisesta, Bankman-Fried ehdotti, että se on edelleen riittämätöntä, sanoen salaussektorin tarvitsevan jotain, joka on “paitsi 100 kertaa nopeampi kuin Ethereum, tarvitsemme esimerkiksi miljoona kertaa nopeammin kuin Ethereum”.

Solana-merkki saa pidon

Alun perin pörssiin listautumisen jälkeen SOL-tunnus kävi kauppaa $ 0,50 – $ 0,91 välillä huhti- ja heinäkuussa 2020. Tämä tapahtui ennen suurten projektikehitysten ilmoittamista, mutta Bankman-Fried twiitti 27. heinäkuuta:

“Seerumi on rakennettu @solana estoketju. Solana pystyy käsittelemään 10000 kertaa niin paljon kuin Ethereum; ja se on 1 000 000 kertaa halvempaa. Ja toisin kuin monet sivuketjut, Solana on täysimittainen, hajautettu lohkoketju, jossa on yli 100 validointia. “SOL / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Pian ilmoituksen jälkeen SOL näki huomattavan ostopaineen nousun, kun seuraavan kahden kuukauden aikana sen volyymi ja hinta nousivat, kun päivittäinen keskimääräinen volyymi kasvoi miljoonasta 41 miljoonaan dollariin ja merkintähinta nousi 4,89 dollariin.

Kun DeFi-härkäaika päättyi ja kauppiaat saivat voittoja, SOL ei säästynyt verilöylystä ja sen hinta laski niinkin alhaiseen kuin 1,21 dollaria ennen kuin palautti 3,00 dollarin vaihteluvälin viime kuussa.

Sen lisäksi, että Solana-lohkoketju on olemassa tehokkaana vaihtoehtona Etheruem-verkolle, se on seurannut muiden verkkojen jalanjälkiä, jotka ymmärtävät, kuinka kiinteät vakiomallit ovat salaussektorin kasvulle..

Vastauksena OCC: n äskettäiseen ilmoitukseen, että pankit "voi käyttää uusia tekniikoita, mukaan lukien INVN: t ja niihin liittyvät kiinteät rahat, pankin sallimien toimintojen, kuten maksutoimintojen, suorittamiseen “, Solanan tiimi twiitti, että hyväksyntä hyödyttäisi myös SOL: ta ja verkkoa. Twitter-syöte.

Joukkue sanoi:

”Suuria uutisia julkisille lohkoketjuille & stablecoins! USDC on jo integroitu Solanaan, joka on ainoa nykyinen ketju, joka pystyy ratkaisemaan 50k + txns sekunnissa, maksun ollessa vain 0,00001 dollaria txn. USDC-SPL: ssä on tällä hetkellä liikkeessä yli 50 000 000 dollaria! “

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä eivätkä välttämättä heijasta Cointelegraph.com-sivuston näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riski, sinun tulee tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map