Tezos (XTZ), Synthetix (SNX) ja Yearn.finance (YFI) johtavat DeFi-herätystä

Bitcoinin (BTC) nousutrendin vahvuus näyttää kasvavan, kun huippuluokan digitaalinen omaisuus nousi yli 40 000 dollaria aiemmin tänään. On todennäköisesti turvallista sanoa, että monet sijoittajat ovat täysin hämmästyneitä siitä, että BTC on kaksinkertaistanut arvonsa vain kuukauden kuluttua 20000 dollarin rajan ylittämisestä.

Tämä viittaa siihen, että osto on jatkunut rauhoittumatta, mikä osoittaa vahvaa kysyntää kaikilla korkeammilla tasoilla. Tämä nouseva ilmapiiri on nostanut useita altcoineja korkeammalle, kun salauksen kokonaismarkkina-arvo ylitti 1 biljoonaa dollaria.

Salausmarkkinadatan päivittäinen näkymä. Lähde: Kolikko360

Koska suurin osa altcoineista on vasta hiljattain alkanut osallistua ralliin, ne voivat nousta pystysuoraan lyhyellä aikavälillä. Sulamisvaihe on yksi parhaista mahdollisuuksista palata nopeasti, mutta se on myös riskialtista, koska pystysuora ralli pyrkii kääntymään nopeasti.

Tänään valitut rahakkeet ovat rallin alkuvaiheessa, ja niillä voi olla tilaa juosta ylösalaisin. Tarkastellaan heidän perustekijöitään ja kaavion rakennetta, jotta voidaan määrittää trendi ja mahdolliset nousevat tavoitteet.

XTZ / USD

Tezos on asteittain ottanut muutaman viime viikon aikana kasvun vauhdittamiseksi. Ensimmäinen oli alentaa älykkäitä sopimuskaasumaksuja Delphi-päivityksellä marraskuussa 2020. Tämä tehtiin houkuttelemaan kehittäjiä rakentamaan sovelluksia hajautetun rahoituksen, keräilyesineiden ja pelaamisen tiloille..

Joulukuun alussa 2020 StableTech käynnisti kääritty Ethereumin Tezos-lohkoketjussa, ja tämä olisi voinut saada käyttäjiä enemmän osallistumaan, koska viimeaikainen jyrkkä kaasumaksujen nousu Ethereum-verkossa vaikeuttaa kauppiaiden ja DeFi-sektorin osallistujien asemaa.

Parantaen tarjontaansa entisestään, Tezos ilmoitti ensimmäisen NFT-alustansa, Kalamint-nimisen, lanseeraamisesta, jonka odotetaan käynnistyvän joskus tässä kuussa. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda ja luetteloida NFT: itä XTZ: ssä hinnoitelluilla markkinoilla.

Äskettäin Nisbah Capital, Saudi-Arabiassa sijaitsevan Taibah-laakson blockchain-tytäryhtiö, teki yhteistyötä Tezos-ekosysteemin kanssa yrityspankkiirina. Tämä voisi lopulta lisätä institutionaalista omaksumista Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueella. Vaikka viimeaikainen kehitys näyttää myönteiseltä, on tärkeää selvittää, ovatko markkinat yhtä innostuneita tästä kehityksestä.

XTZ nousi 3. tammikuuta 1.1505 dollarista päivänsisäiseen korkeimpaan hintaan 2.80 dollaria tänään, 43.55% ralli viiden päivän kuluessa. Tämä ylöspäin suuntautunut liike on nostanut hinnan $ 1.80: n ja $ 2.85: n yläreunaan, johon merkki on ollut jumissa viime kuukausien aikana..

Yleensä, jos tällainen peruskuvio puhkeaa ylösalaisin, se osoittaa sonnien kerääntymistä. Mitä pidempään konsolidointiin käytetty aika on, sitä vahvempi ralli todennäköisesti on.

XTZ / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

20 päivän eksponentiaalinen liukuva keskiarvo (2,21 dollaria) on alkanut nousta asteittain ja suhteellinen vahvuusindeksi (RSI) on positiivisella alueella, mikä viittaa siihen, että sonneilla on pieni etu.

Jos ostajat pystyvät nostamaan hinnan yli 2,85 dollaria ja ylläpitämään tasoa päivässä, se ehdottaa uuden nousutrendin alkua, jonka tavoite on 3,90 dollaria. Jos tämä taso skaalataan, XTZ / USD-pari voi testata kaikkien aikojen korkeimman tason, 4,4936 dollaria.

Pari on kuitenkin kääntynyt tänään pois vastuksestaan, mikä viittaa karhujen myyntiin lähellä 2,85 dollaria. Jos hinta rikkoutuu alle 2,40 dollarin, se voi pitää parin vaihteluvälinä vielä muutaman päivän.

SNX / USD

Sen Coinbase-listaus 16. joulukuuta 2020 aiheutti Synthetix Network Tokenin (SNX) nousun, ja hajautettu rahoitusjohdannaisprotokolla on rakentanut vahvuutensa laajentamalla muutosta viime päivinä.

Protokolla sai päätökseen Shaula-nimisen merkittävän päivityksen 24. joulukuuta 2020, joka lisäsi Bitcoinin vakuudeksi lisäämällä mahdollisuutta lisätä Synth-tarjontaa. Toinen päivityksen ominaisuus antaa käyttäjille mahdollisuuden tallettaa sUSD vakuudeksi ja lyhyeksi synteettiseksi omaisuudeksi.

Härkävaiheen aikana ammattimaiset kauppiaat voittavat markkinat paremmin toteuttamalla aikataulutettuja sisään- ja uloskäyntejä. Vaikka aloittelevien kauppiaiden on vaikea tehdä samoin, Synthetix tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa kokeneiden salkunhoitajien rinnalla dHEDGE-poolissa. Tämä on saattanut houkutella useita kauppiaita liittymään yhteisöön.

Nämä uudet ominaisuudet ja vahva nouseva makrokehitys salausmarkkinoilla voivat olla syitä sille, miksi SNX: ään lukittu kokonaisarvo on lähellä 2 miljardin dollarin rajaa.

SNX hyppäsi päivänsisäiseltä matalalta, 7,154 dollarilta 1. tammikuuta, päivänsisäiseltä korkeimmalta 13,38 dollarille 5. tammikuuta, 87%: n ralli viiden päivän kuluessa. Tunnus on tällä hetkellä vahvistumassa vahvaan nousutrendiin, mikä on merkki voimasta.

SNX / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Karhut yrittävät tällä hetkellä pysäyttää nousutrendin 13,38 dollariin, kuten viimeisten kolmen päivän kynttilänjalkojen pitkistä sydänsydämistä nähdään. Härät eivät kuitenkaan ole luopuneet paljon maasta ja ostaneet laskut, mikä osoittaa kysyntää alemmilla tasoilla.

Jos SNX / USD-pari ei riko 38,2%: n Fibonacci-retracement-tasoa alle $ 11.002, se ehdottaa sonnien aggressiivista ostamista. Jos ostajat voivat työntää hinnan yli 13,38 dollaria, nousutrendin seuraava vaihe voi alkaa, joka voi nousta 16 dollariin ja sitten 19,30 dollariin..

Viime päivien ralli on kuitenkin työntänyt RSI: n syvälle yliostetulle alueelle, mikä voi johtaa konsolidoitumiseen vielä muutaman päivän ajan ennen seuraavan trendiliikkeen alkua..

Tauko ja sulkeminen alle 11,002 dollaria voi merkitä mahdollisuutta syvempään korjaukseen 20 päivän EMA: han (8,80 dollaria).

YFI / USD

Viime kuukausien aikana Yearn.finance on yhdistynyt useiden merkittävien DeFi-projektien kanssa, ja nyt joukkue tarjoaa korkean tuoton sijoituksia, jotka veloittavat matalia maksuja ja vähentävät riskejä asiakaspääomalle. Vaikka kumppanuusilmoitukset tuottavat kauppiailta innostuneen lyhytaikaisen vastauksen, ne yleensä hajoavat, koska uusien tuotteiden lanseeraus vie aikaa.

Yksi epävarmuustekijöistä, jotka voisivat häiritä yhteisöä, oli toisen iteraation edistyminen. Tähän osoitti äskettäin Yearnin kehittäjä, joka julkaisi päivityksen kehityksen tilasta.

Yearn.finance -yhtiön perustaja Andre Cronje julkaisi yksityiskohdat uudesta protokollasta, jonka nimi on “tokenized yield credit”. Kuitenkin heti käynnistämisen jälkeen kehittäjä varoitti protokollan hyödyntämisestä. Tällaiset viivästykset ja varoitukset olisivat voineet pitää riskin välttävät sijoittajat loitolla, ja tämä osittain selittää, miksi YFI: n hinta oli ollut suhteellisen pysähtynyt jonkin aikaa.

Kuitenkin 7. tammikuuta Binance ilmoitti aloittavansa osakkuuden YFI: lle, ja tämä siirto voi olla syy DeFi-tunnuksen hinnan jyrkälle kolahdukselle.

YFI nousi päivänsisäiseltä matalalta $ 20,381,88: sta 3. tammikuuta päivänsisäiselle korkeimmalle tasolle, 37185 $ tänään, 82%: n ralli viidessä päivässä. Terävän nousun myötä tunnus on irrotettu käänteisen pään ja hartioiden kuvion pääntie..

YFI / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Tämän nousevan asennuksen tavoitetavoite on 55 000 dollaria, mutta se ei todennäköisesti ole suora viiva ylöspäin. Tämän päivän kynttilänjalan pitkä sydän ehdottaa aggressiivista myyntiä yli 34204,24 dollaria.

Karhut voivat nyt yrittää vetää YFI / USD-parin kääntökuvion pääntie. Jos hinta nousee tältä tasolta, sonnit yrittävät jälleen palata nousutrendiin.

Jos pari nousee yli 37500 dollaria, nousutrendi voi testata kaikkien aikojen ennätyksen 43966,31 dollariin. Jos härät voivat ajaa hintaa tämän vastuksen yläpuolelle, vauhti voi piristyä, ja se voi viedä parin 50000 dollariin ja sitten 55000 dollariin..

Tämä nouseva näkymä mitätöidään, jos karhut uppoavat ja ylläpitävät hintaa pääntien alapuolella. Tällainen siirto voi mitätöidä nousevan mallin ja vetää hinnan 20 päivän EMA: han (24424 dollaria). Trendi voi kääntyä karhujen hyväksi, jos 18 000 dollarin tuki murtuu.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riski, ja sinun tulee tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map