Uusi Yhdysvaltojen ärsyke, Brexit ja 20 000 dollaria: 5 nähtävää Bitcoinissa tällä viikolla

Bitcoin (BTC) aloittaa toisen viikon tavoitteenaan 19 500 dollaria ja sen jälkeen, kun Brexitin kriisitilanne kohtaa Yhdysvaltain joukkopainatusta.

Cointelegraph tarkastelee Bitcoinin hintatekijöitä tällä viikolla, kun heikko 19 000 dollarin tuki pysyy pelissä.

Bitcoin CME-futuurien tuntikaavio. Lähde: Tradingview

7 biljoonan dollarin rahatulostus?

Yhdysvaltain presidentiksi valitun Joe Bidenin tulevan kauden kiistanalaiset elementit ovat jo selkeämpiä – ja se on hyvä uutinen Bitcoinille.

Kun virkaanastujaiset lähestyvät, Biden on jo sanonut, että hän suunnittelee 7 biljoonan dollarin elvytyspaketin koronaviruksen vaikutusten torjumiseksi. Tämä lisäisi valtavan määrän uutta velkaa jo valtavaan vuoristoon, jonka Yhdysvallat on kertynyt tänä vuonna.

Jo heikkenevän dollarin taustalla Yhdysvallat voi siis kohdata voimakkaan cocktailin vaarallisista taloudellisista tekijöistä, jotka ajavat vaurautta. Turvasataman vetovoima ei siis ole koskaan ollut näin todellinen.

“Meillä oli kauhea aika vuonna 2008 liian suuren velan takia, ja vuodesta 2008 lähtien velka on kaikkialla kasvanut taivaalle. Emme voi edes laskea, kuinka paljon velkaa on, “sanoi Quantum-rahaston perustaja Jim Rogers George Sorosin kanssa viime viikolla mainitsemallaan sijoitushuippukokouksessa. Reuters.

“Jos Janet Yellen on seuraava valtiovarainministeri, hän rakastaa painatusta ja rahaa.” Yhdysvaltain keskuspankin taseen historiallinen kaavio. Lähde: keskuspankki

Kuten Cointelegraph kertoi, dollarin vahvuuden ennustetaan laskevan edelleen vuonna 2021, mikä on perinteisesti nostanut Bitcoinia. USD on jo heikoin kauppakumppanivaluutan koriin huhtikuun 2018 jälkeen.

Osoituksena suunnasta Yhdysvaltain suunta on, Preston Pysh pani merkille Yhdysvaltain velan ja M2-rahanopeuden vastakkaisen suunnan.

“Tarkista näiden kahden kaavion ero – vain vuonna 2020”, hän mainitsi Twitter-seuraajille.

”M2-rahamäärän kasvu + 22,5%. Rahan nopeus ALAS -20%. Painaminen on pesimässä joukkovelkakirjoja. Se aiheuttaa massiivista keskiluokan tuhoa. Haluat ehkä maksaa Bitcoinin. “

Ärsyke tulossa, mutta ilman tarkastuksia

Uusi velka voi tulla paljon aikaisemmin kuin edes Biden voi kutsua. Kun senaattorit alkoivat vihjata sunnuntaina, uusi koronaviruksen ärsykepaketti saattaa ilmestyä heti maanantaina.

Äänestyksestä riippuen laskun hintalappu on lähes biljoona dollari ja se tarjoaa “kohdennettua helpotusta”, Virginian demokraattinen senaattori Mark Warner kertoi. CNN.

“Luulen, että ylimmän rivinumerot on tehty. Työskentelemme juuri nyt kielen parissa, jotta meillä olisi – jo huomenna – lainsäädäntö ”, hän väitti.

Uudessa elvytyslaskussa ei ole edistytty juurikaan huolimatta valtiovarainministeri Steven Mnuchinin lupauksista kuukausia aiemmin. Toinen 1200 dollarin kannustintarkistus tukikelpoisille amerikkalaisille ei kuitenkaan enää sisälly uusimpiin ehdotuksiin.

Ensimmäinen huhtikuun puolivälistä peräisin oleva 1200 dollarin ärsyketarkistus olisi arvoltaan lähes 4000 dollaria, jos se sijoitettaisiin Bitcoiniin tuolloin.

Iso-Britannia tapaa Brexit Waterloon

Se on britti tai rikkomus Yhdistyneelle kuningaskunnalle ja Euopean unionille, jotka sopivat Brexit-kauppasopimuksesta.

Monien viivästyneiden määräaikojen ja erimielisyyksien ratkaisemisen jälkeen molemmat osapuolet hyväksyvät nyt, että aika on loppunut ja että vain muutama päivä – tai vähemmän – seisoo Yhdistyneen kuningaskunnan välillä lähtemällä sopimuksella tai kaatumalla EU: sta.

“Pysymme rauhallisena kuten aina, ja jos on vielä tapa, näemme”, E.U: n pääneuvottelija Michel Barnier kertoi Viikonlopun yli.

Punta tukahdutettiin maanantaina epävarmuuden vallatessa, ja kauppasopimuksen yllätys puuttuisi automaattisesti suuremman arvon, analyytikot sanoivat viime viikolla.

Kuten minkä tahansa suuren geopoliittisen tapahtuman kohdalla, Bitcoinin mahdollisuus hyötyä hetkellisesti iskuajoista säilyy, mikä tulee todennäköisesti myöhemmin maanantaina.

Kuten Cointelegraph kertoi viime viikolla, Nigel Farage, entinen Brexit-kannattavan Ison-Britannian itsenäisyyspuolueen johtaja, kuvasi Bitcoinia “lopulliseksi lukkiutumisen esto-investoinniksi” viitaten Lontoon ankaraan yksilönvapauksien rajoittamiseen koronaviruksen suhteen..

Sanan institutionaalinen FOMO

Bitcoinin sisällä kiinnitetään edelleen huomiota siihen, näkevätkö institutionaalisten sijoittajien enemmän “pelko menettää” vai “FOMO” enemmän joukkomääräisiä sisäänostoja ja purista tarjontaa.

Jopa valtavirran media viihdyttää ajatusta hintamuutoksesta suurten volyymipelaajien tulon ansiosta, mikä on sitäkin tärkeämpää, kun keskuspankki tukee osakemarkkinoita ja luo keinotekoista kilpailua.

Harmaasävy, sijoitusjätti, jolla on yli 10 miljardia dollaria Bitcoin-varoja pelkästään hallinnassa, olisi ensimmäinen teollisuuden raskaansarja, joka hyötyy tällaisissa olosuhteissa.

“Institutionaaliset sijoittajat ovat innokkaita salkun rakentamiseen Covidin ja sen jälkeen, kun heidän on muutettava itseään, kun otetaan huomioon, miten hallitukset ovat syöttäneet järjestelmään virikkeitä”, toimitusjohtaja Michael Sonnenshein kertoi Bloomberg.

Merkkejä siitä, että lisää rahaa tulee Bitcoiniin, on jo runsaasti. Viime viikolla Guggenheim paljasti, että se oli varannut oikeuden ostaa Grayscalen Bitcoin Trustiin 5,3 miljardin dollarin Macro Opportunities Fund -rahaston kautta..

Riippumatta siitä, kuka ja miten, institutionaalinen FOMO painostaa enemmän hupenevaa Bitcoin-tarjontaa, hintojen nousu verrattuna muihin varoihin on ainoa looginen tulos.

BTC: n 90 päivän korrelaatio vs. kulta, VIX, SP500, USD. Lähde: Cointelegraph Markets / Digital Assets Data

Henri Arslanian, PwC: n maailmanlaajuinen salausjohtaja, tiivisti tilanteen Bloombergille:

“Kysymys, jonka sijoittajat kysyvät rahastonhoitajilta, siirtyy vähitellen” miksi sijoitit salaukseen? “Kysymykseen” miksi et ole vielä sijoittanut salaukseen? “”

BTC / USD kriittisellä vastuksella

Samaan aikaan Bitcoin keskittyy lyhytaikaiseen hintatoimintaan, ja Cointelegraph Markets -analyytikko Michaël van de Poppe sanoo.

Hänen viimeisimmässä markkinoiden päivitys maanantaina Van de Poppe totesi, että 19 200 dollaria kohden BTC / USD voi joko testata uudelleen 19 500 dollaria tai yrittää pudota alemmaksi kaupankäynnin aikana.

Molemmat tasot ovat merkittäviä. Yli $ 19,500: n laukaus avaisi selkeän siirtymän viime viikon kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, mahdollisesti jopa 21 000 dollarin huipulla.

Toisaalta, katkaise jälleen alle 18 600 dollaria ja todellinen tuki voi nousta vain paljon pienemmäksi – mahdollisesti alle 17 000 dollaria.

“Kaiken kaikkiaan … olemme kantavastusvastuksessa, mikä tarkoittaa, että ei ole merkintöjä ennen tason nousua”, hän tiivisti odottaessaan 19 500 dollarin ilmestymistä.

Van de Poppe totesi myös, että CME-futuurien aukot, mukaan lukien jättiläinen 1300 dollarin mitätöinti viime viikonloppuna, ovat edelleen merkittävä läheisen kaavion ominaisuus. Pudotus hieman alle 17 000 dollariin olisi täysin "täyttää" suurempi aukko.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map