Viisi parasta salausta esiintyjää: ATOM, DASH, MIOTA, BTC, BCH

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riski, sinun tulee tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto.

Vaikka markkinat ovat näyttäneet nousevilta tällä viikolla voimakkaan nousun jälkeen 3. toukokuuta, kauppiaiden on varottava korjausta lähipäivinä. Tämä vetovoima ravistaa heikkoja käsiä ja erottaa eri digitaaliset valuutat. Vaikka jotkut menettävät vain osan viimeaikaisista voitoistaan, toiset taas syöksyvät kohti matalia.

Vahvemmat johtavat todennäköisesti seuraavia kryptovaluuttojen härkämarkkinoita. Siksi elinkeinonharjoittajien tulisi ostaa voimaa vetämisen päättymisen jälkeen. Jos oletuksemme on oikea, nykyisen laskun pitäisi tarjota loistava mahdollisuus ostaa pitkällä aikavälillä. Näkemyksemme mitätöidään, jos kryptovaluutat luopuvat kaikista viime viikkojen aikana saaduista voitoista.

Finanssikonsulttiyrityksen DeVere Groupin tekemä tutkimus osoittaa, että 68% korkean nettovarallisuuden omaavista henkilöistä ympäri maailmaa on sijoittanut kryptovaluuttoihin vuoden 2022 loppuun mennessä. Yksi tärkeimmistä syistä kryptovaluuttaan sijoittamiseen on niiden rajaton luonne, mikä tekee omaisuutta saatavilla ympäri maailmaa.

ATOM / USD

Atom (ATOM), Cosmos-lohkoketjun natiivi salakirjoitus, teki vaikuttavan alun, koska se teki itselleen paikan 15 parhaan salausvaluutan joukossa markkina-arvolla hyvin lyhyessä ajassa. Sen hinta sai nousun sellaisenaan lueteltu Binancessa, edes yrittämättä. Vaikka alkuperäinen vastaus on ollut nousussa, voiko vauhti jatkua viime viikon parhaiten suoriutuvassa suuressa kryptovaluutassa vai onko aika ottaa sirut pois pöydältä? Katsotaanpa.

ATOMI

ATOM / USD parilla on hyvin lyhyt kaupankäyntihistoria; siksi käytämme siinä päivittäistä aikakehyskaaviota. Pari todisti valtavaa volatiliteettia listautumispäivänä. Korkeimmasta 8,90 dollarin arvosta 22. huhtikuuta se laski alimpaan tasoon, joka oli 2,9277 dollaria 24. huhtikuuta. Se laski 67,10%. Sen jälkeen toipuminen on kuitenkin ollut nopeaa. Hinta on saavuttanut lähes viime syksyn 38,20% Fibonacci-retracementin. Tämän vastustuksen yläpuolella oleva ralli voi nostaa hinnan 5,9139 dollariin, mikä on 50%: n jälkitaso.

Taso välillä 5,9139 – 6,6186 toimii jäykkänä vastuksena. Mikä tahansa 61,80% Fibonacci-retracementin purkautuminen voi ajaa digitaalisen valuutan 8,90 dollariin. Jos hinta kuitenkin laskee nykyiseltä tasolta, se voi pudota seuraavaan 3,60 dollarin tukeen.

DASH / USD

Markkinahintojen elpyminen nosti Dashin kaivoshashraatin (DASH) kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, joka oli 3,2385 petahashea 19. huhtikuuta, parantaen marraskuun alussa 2018 asetettua aikaisempaa ennätystä 3,237 petahashesta. 3.8957 petahashes 2. toukokuuta.

Dash-kauppiaiden kohtaamien ongelmien ratkaisemiseksi Dash Retail on julkaissut kauppiasliiketoiminnan laskurin myyntipistesovellukselleen ja muuntokurssi-sovellusliittymän tarkan muuntokurssin tarjoamiseksi fiat-valuutoille.

DASH


DASH / USD pari korjattu vaihteluvälin purkautumistasolle viikkoa edeltävälle viikolle. Pidämme siitä, että hinta on pysynyt yli 20 viikon EMA: n sen jälkeen, kun se on irrottautunut siitä. Härät yrittävät parhaillaan palauttaa tilanteen. Se vauhdittaa sen jälkeen, kun se irtoaa ylävastuksesta 138,709 dollarin ja 50 viikon SMA: n välillä. Tämän vyöhykkeen yläpuolella pari voi nousta 225 dollariin.

Toisaalta, jos digitaalinen valuutta kääntää suunnan ja putoaa alle $ 103,261: n, se tulee takaisin alueelle. Tämä heikentää sitä ja voi johtaa putoamiseen vuositasolle.

MIOTA / USD

Autonvalmistaja Jaguar Land Rover palkitsee kuljettajia antamalla heille MIOTA-tunnuksia tietojen raportoinnista. Nämä rahakkeet voidaan sen jälkeen lunastaa useille tuotteille. Austinin kuljetusosasto Austinissa, Texasissa, on tehnyt yhteistyötä Iota Foundationin kanssa pyrkien kohti yhteentoimivampaa kuljetusekosysteemiä.

IOTA

MIOTA / USD pari on ollut vaihteluvälillä 0,244553 ja 0,385033 dollaria viime vuoden joulukuun lopusta lähtien. Karhut yrittivät hajottaa tämän tuen edellisellä viikolla, mutta epäonnistuivat. Ostajat työnsivät hinnan nopeasti takaisin alueelle. Pari on kuitenkin vastarintaa 20 viikon EMA: ssa. Jos hinta voi nousta yli tämän vastuksen, se haastaa alueen yläosan $ 0.385033.

Alueen purkautuminen aloittaa todennäköisesti uuden nousutrendin, joka voi viedä hinnan psykologiseen vastustukseen 0,50 dollaria. Toisaalta alle 0,244553 dollarin erittely upottaa sen matalaksi. Mitä kauemmin digitaalinen valuutta pysyy vaihteluvälillä, sitä vahvempi sen mahdollinen purkautuminen tulee olemaan.

BTC / USD

Bitcoinin (BTC) hinnat ovat nousseet voimakkaasti viimeisten seitsemän päivän aikana. Fundstratin analyytikko Robert Sluymer uskoo, että tämä on uuden nousutrendin alku ja että sijoittajien tulisi ostaa enemmän kaikista vedoista. Hän odottaa hinnan nousevan yli 6 000 dollaria vuoden toisella puoliskolla.

On mielenkiintoista huomata, että bitcoinin määräävä asema on kasvanut noin 50%: sta 55,5% noin kuukaudessa. Tämä osoittaa, että kauppiaat suosivat tällä hetkellä bitcoinia muihin altcoineihin verrattuna. Yhä useammat ihmiset ovat nyt tietoisia Bitcoinista ja noin 11% Yhdysvaltain väestöstä on jo sijoittanut siihen, Blockchain Capitalin Spencer Bogartin tekemän tutkimuksen mukaan.

Grayscale Investments on aloittanut “Drop Gold” -kampanjan, jossa se kuvaa BTC: tä vaihtoehtona kultasijoituksille. Kaikkien näiden nousevien äänien kanssa pitäisi ostaa nyt tai odottaa?

BTC

BTC / USD pari on saavuttanut 5900 dollarin jäykän ylävastuksen. Tämä on kriittinen taso, koska pari oli toistuvasti ottanut läheisen tuen helmikuusta marraskuun alkuun, ennen kuin se murtautui sen alapuolelle. Nyt matkalla ylöspäin odotamme paljon tarjontaa näiden tasojen ympärille.

Mutta hinta on noussut molempien liukuvien keskiarvojen yläpuolelle, mikä on positiivinen merkki. Jos härät voivat jatkaa vauhtia ja nousta 5900 dollaria, digitaalinen valuutta voi nousta 6480,54 dollariin. Emme usko, että vyöhyke välillä 6 000–6 480,54 dollaria ylitetään kiireessä. Pieni korjaus tai konsolidointi näiden tasojen ympärille on todennäköistä.

Haittapuolena on, että tuki on 4914,11 dollaria. Jos tämä taso rikkoutuu, se vaimentaa tunteita ja voi vetää hinnan seuraavalle tuelle 4 255 dollariin. Elinkeinonharjoittajat, jotka ovat jääneet ostamatta tässä palautuksessa, voivat odottaa dippien ostamista sen sijaan, että ajaisivat rallia.

BCH / USD

Seuraava bitcoin-käteisen (BCH) raskas haarukka on tarkoitus toimittaa 15. toukokuuta. Schnorr-allekirjoitukset, skaalaus ja tietosuojakoodin muutos, tulevat elämään kolikon pääverkossa parantamaan salausvaluutan tietosuojaa.

BCH

Huhtikuun alun nousun jälkeen BCH / USD pari on pääosin vakiinnuttanut välillä 255 ja 335,62 dollaria. Karhujen yritys romahtaa alle tämän alueen viime viikolla löysi ostajia 20 viikon EMA: lta. Härät yrittävät tällä hetkellä nostaa hintaa tuoteryhmän kärkeen.

Jos pari rikkoutuu alueen ulkopuolelle ja pieni vastus on 363,30 dollaria, se voi nousta 50 viikon SMA: lle ja sen yläpuolelle 600 dollariin. Digitaalivaluutalla on ollut vertikaalisia kokoontumisia; siten se todennäköisesti yllättää ylösalaisin.

Nouseva näkymämme mitätöityy, jos digitaalinen valuutta putoaa alle 20 viikon EMA: n tuen. Tällöin lasku 166,25 dollariin on todennäköistä.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto. Kaavio analyysia varten TradingView.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map