Her er 5 vigtige Bitcoin-faktorer, du skal se, når nye investorer køber BTC i 2021

I slutningen af ​​2020 har der været belysning af kryptocentriske underreddits og feeds af Bitcoin hodlers, da appetitten for den digitale bullion når en heltidshøjde.

Eksplosionen er blevet fremskyndet via vedtagelsen af ​​netværket af PayPal sammen med det længe efterspurgte godkendelsesstempel fra respekterede figurer som Michael Saylor, Jack Dorsey og Paul Tudor Jones.

Den tilsvarende prisforbedring og mainstream-bevidsthed fra lignende Maisie Williams og den seneste institutionelle buy-in fra MassMutual fortsætter med at opdage prisen og følelsen omkring Bitcoin (BTC).

Tidevand fortsætter med at stige, da arbejdet-fra-hjemmedynamikken driver digital transformation, og det ser i stigende grad ud til, at 2021 bliver et actionfyldt år for det næste kapitel i udviklingen af ​​Bitcoin-netværket.

Lad os se på nogle af de nøgleområder, vi kan holde øje med i 2021.

Værdiansættelse af Bitcoin miner og sammenligningen med guld

Bitcoin-minedrift har mange grundlæggende ligheder med guldminedrift; der er dog vigtige forskelle at udforske i den komplekse opgave at værdsætte Bitcoin minearbejders operationer. Vi vil fokusere på Riot Blockchain som et eksempel, som er en amerikansk Bitcoin-minearbejder med hovedkontor i Colorado.

Riot begyndte minedrift i 2017 og har for nylig frigivet planer for at øge deres hashrate med en levering af minedrifthardware forventet i foråret 2021. I øjeblikket har Riot en hashrate på 1,5 ekshash pr. Sekund, hvilket tegner sig for ca. 1,11% af Bitcoin-netværket samlede aktuelle hashrate på 135 EH / s.

Virksomheden minede 224 BTC ifølge deres Q3 indtjening frigivet den 9. november, hvilket er i ballpark på $ 4,1 millioner i omsætning til $ 18.500 pr. BTC.

I betragtning af ovenstående tal vil investorer undre sig over: Hvordan kan en virksomhed retfærdiggøre en markedsværdi på $ 670 millioner med kun $ 8 millioner i omsætning og massive driftsomkostninger (el)?

Selv med over 1.000 BTC opført på balancen, som er $ 18,5 millioner til den nuværende BTC-pris, er værdiansættelsen mildt sagt meget strakt.

Her er hvor to overvejelser kommer i spil, der kan retfærdiggøre en meget større Riot-markedsværdi sammen med andre krypto minearbejdere, forudsat at netværket bevæger sig længere ind i et tyremarked.

Forventningen til fremtidig prisforbedring

Man behøver ikke grave dybt, før man finder et bredt udvalg af optimistiske mål for Bitcoins pris om et år. Området strækker sig fra Mike Novogratz’s estimat på $ 65.000 til PlanBs $ 288.000 $ baseret på den populære stock-to-flow model.

I mellemtiden har CitiBank for nylig krævet $ 318.000; Winklevoss-tvillingerne har foreslået $ 500.000, og Ark Investment CEO Catherine Wood ser ud til at være enig med sidstnævnte.

Disse prismål er grunden til, at minearbejdere har holdt fast i bjørnecyklussen i 2018 og til tider haft et tab. De forventer, at netværket vil være i en overskuelig fremtid. Minearbejdere ved også, at der er magt i at tjene som validatorer for netværkstransaktioner, og den fortsatte stigning i netværkshash-hastigheden viser, at Bitcoin bliver mere sikker og konkurrencedygtig hver dag.

De dårlige 224 BTC, som Riot udvindede i 3. kvartal, ville udvide sin indtægtsstrøm til et større, mere tvetydigt antal, hvis den øvre grænse for Bitcoins pris ikke er defineret. Dette betyder, at Riot’s overskudsestimering ville være ubundet, hvis BTC gennemgår en anden parabolsk rally, selvom den aktuelle værdiansættelse ikke giver mening for “løfteomkostningerne” at udvinde en Bitcoin og mængden af ​​mineret BTC.

Mangel på minedrift hardware

Bekymrende aspekter ved at komme bag en Bitcoin minearbejder er den lave adgangsbarriere og det massivt effektive og konkurrencedygtige bevis for arbejde-arbejde, som Michael Saylor beskrevet som en rede af “cyberhornets”.

Alle kan afsætte deres computerkraft til minedrift af Bitcoin, omend med meget lav sandsynlighed for succesfuld minedrift af en blok og være den første til at løse hashing-algoritmen.

Efterhånden som hash-hastigheden stiger, binder minearbejdere sammen i puljer ved hjælp af stadig mere kraftfuld hardware for at have den bedste chance for succesfuld minedrift af en blok. Mens nogen teoretisk kunne starte minedrift, kommer du ikke langt, medmindre du har den nyeste Antminer S19 fra Bitmain, som først vil være på lager indtil april 2021.

Sidste gang Bitcoin blev parabolsk, hvilket var i 2017, var der mangel på ASIC-chips og anden minedrifthardware, og leverandører som AMD, Nvidia og Bitmain kunne ikke følge med efterspørgslen.

Hvis denne situation opstår igen med Bitmain og MicroBT, vil alle minearbejdere, der i øjeblikket ejer det næste generations udstyr, have en fordel, indtil mere hardware går i kampen.

Omvendt har guldminearbejdere en bevist kilde til metallet under jorden. Guldminearbejdere har brug for både det korrekte bore- og udgravningsudstyr og rettighederne til jorden, som tjener som adgangsbarrierer for minedrift guld.

Hvis guldprisen fordobles til $ 4.000 pr. Ounce, ville efterforskningen stige, og den hastighed hvormed guld udvindes fra jorden ville stige. Dette ville igen nedbryde aktiveringsenergien til indrejse og bringe udbud og efterspørgsel i ligevægt og følgelig sænke prisen, hvis udbuddet overskrider efterspørgslen.

Uanset hvor meget minearbejdsvåbenløbet fortsætter, kan Bitcoin ikke udvindes hurtigere end 6,25 BTC hvert 10. minut takket være forsyningsplanen og vanskelighedsjustering, som Satoshi Nakamoto bygget ind i protokollen. Dette påvirker kraftigt udbuds- og efterspørgselsdynamikken i Bitcoin, noget som jeg vil røre ved lidt senere.

GBTC versus Bitcoin

Grayscales Bitcoin Trust (GBTC) handler i håndkøb og giver investorer mulighed for at få eksponering for den underliggende digitale valuta på almindelige mæglerkonti, som en lukket fond.

Hver aktie repræsenterer 0,00095346 Bitcoin efter fratrækning af det årlige 2% gebyr og præmie for GBTC. Nedenfor er en sammenligning af ydeevnen for GBTC vs. Bitcoin i løbet af de sidste fire måneder.

Gråskala Bitcoin Trust (GBTC) sammen med Bitcoin-pris

Som det fremgår af den indsnævring af kløften mellem aktivpriserne i slutningen af ​​september, har GBTC tendens til at gøre det lidt dårligere end BTC i en periode med priskonsolidering.

GBTC klarer sig lidt bedre end det underliggende aktiv, når præmien udvides, og den øgede efterspørgsel på markedet forstyrrer ineffektiviteten af ​​OTC-investeringsmidlet i forhold til realtidskursen på det underliggende aktiv.

Dette kan ses i den voksende kløft under prisstigningen de sidste to måneder.

Diagrammet nedenfor viser endnu mere detaljerede oplysninger om GBTC’s præmie i løbet af de sidste 12 måneder ud over nettoaktiverne i forhold til aktiekursen.

Gråskala Bitcoin Trust (GBTC) sammen med Bitcoins pris

Præmien bundet til ca. 10% i tider med baisse BTC-prishandling (i april, juli og september) og udvidet til så højt som 30% til 40% under de hurtige prisstigninger, der fandt sted i februar og august.

Den nylige Bitcoin-prisacceleration til $ 19.000 fra $ 11.000 øger præmien i overensstemmelse med denne tendens. Det er stadig at se, hvad konkurrerende lukkede fonde, der tilbyder Bitcoin-eksponering, ville gøre for GBTC, da det er det eneste produkt af sin art på det amerikanske marked.

Den 25. november lancerede VanEck en Bitcoin-børshandlet seddelhandel på Tysklands Böerse Xetra-børs, og med SEC-formand, Jay Clayton, der trådte tilbage i december, kan der være en øget sandsynlighed for en amerikansk børshandlet fondsgodkendelse, hvis den nyudnævnte SEC formand er mere gunstig over for aktivet.

Udbud og efterspørgsel

Spænd dit sikkerhedssele. Hvert 10. minut udvindes en blok, og 6,25 nye Bitcoin opstår som blok belønning kompensation.

For at sætte dette i perspektiv udvindes 37,5 BTC hver time. Det svarer til 900 nye BTC om dagen. Før den 11. maj Bitcoin-halvering var dette tal 12,5 BTC hvert 10. minut, og i 2024 vil det aftage yderligere til 3.125 BTC.

Den daglige tilføjelse til Bitcoin-markedsværdien er ca. 16,7 millioner dollars af nyudviklede mønter til aktuelle priser. GBTC selv rapporteret en daglig tilstrømning på $ 115 millioner den 12. november, hvilket er en 11x stigning fra $ 50 millioner ugentligt i den foregående måned.

Denne efterspørgsel er 6,9x det nye udbud og for at kvantificere efterspørgsel fra Square, PayPal og børser over hele verden. Således er det klart, at der er en stadig større kløft mellem efterspørgslen efter Bitcoin og de nyudvindede mønter, der kommer ind på markedet. Historisk set har denne dynamik dukket op i året eller deromkring efter en halvering af blokbelønning.

Sidste gang, i den fireårige cyklus, førte det til løbet i 2017, der satte krypto kort i øjnene på almindelige detailinvestorer, da prisen havde værdsat 20x fra $ 1.000 i januar til $ 20.000 ved årets udgang..

Hvis Bitcoin skulle sammenlignes med guldstatus som en global værdibutik, er markedet for $ 9 billioner guld benchmark som investorer har på deres radar.

Dette ville betyde en 25 gange stigning fra den nuværende Bitcoin-markedsværdi, forudsat at de to kan eksistere i mindelighed.

Mens vi fortsætter med at fordøje dette hurtigt skiftende digitale økosystem i vores egne unikke skridt, surrer Bitcoin-netværket sammen og får yderligere trækkraft uden at tage fanger i processen.

Hvilken udvikling vil 2021 bringe os til at kæmpe med og diskutere næste?

Glade HODLdays!

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraph.com’s synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map