Hvordan anvendelser i den virkelige verden vil føre til kryptovækst i 2020

Da Bitcoin går ind i sit tolvte år, tilbyder de sidste elleve en meningsfuld tid til at identificere nøgletendenser, der er opstået omkring kryptokurver og blockchain-teknologi. Disse tendenser giver indsigt, der er nyttige til at projicere fremtiden for det digitale aktivrum, og hvordan det vil tage form i det næste årti.

Når man reflekterer over historien om kryptokurver i løbet af deres levetid, er der et mønster, der straks springer ud. Hver efterfølgende bølge af interesse for kryptokurrencyområdet er blevet galvaniseret af nye udviklinger i økosystemet. Især var to signifikante katalysatorer stigningen i kryptobørs og den oprindelige møntoffer-dille.

Hurtig acceleration

I disse dage er kryptobrugere forkælet for valg, når det kommer til udveksling, så det er let at overse den seismiske indvirkning, som disse platforme havde, da de først kom frem. Selvom Bitcoin blev lanceret i januar 2009, varede det over et år, før Bitcoin Market – den første kryptokurrencyudveksling – åbnede sine døre i februar 2010. Andre børser fulgte hurtigt, herunder den nu berygtede Mt.Gox. Det tog mindre end elleve måneder fra åbningen af ​​Bitcoin Market for Bitcoin at opnå paritet med den amerikanske dollar.

Hurtigt frem til 2016 frigav Ethereum sin ERC-20-tokenstandard til verden, som hurtigt udviklede sig til ICO-boom 2017/2018. Uanset om folk elskede det eller afskyr det, var ICO-dille sandsynligvis det største øjeblik i branchens historie. Når tekniske iværksættere blev opmærksomme på, hvor let det er at oprette deres eget token, eksploderede blockchain-scenen – og prisen på Bitcoin -..

Relateret: ERC-20-tokens, forklaret

Selv før Bitcoin nåede sin højeste pris på $ 20.000 i december 2017, var der tale af ICO-boblen sprænger. I en voksende sektor, hvor så mange virksomheder hævder at tilbyde en unik værdiproposition, der ofte er en kulstofkopi af sine jævnaldrende, er det uundgåeligt, at mange af dem i sidste ende vil sprænge ud.

Imidlertid er kryptosektoren usædvanlig, fordi værdien af ​​den underliggende teknologi ofte opfattes i tråd med markedsværdien. Når kryptovinteren ramte, ramte den hårdt. Når kryptovinteren ramte, ramte den hårdt. Da priserne forblev lave fra begyndelsen af ​​2018 helt frem til foråret 2019, faldt den opfattede værdi af blockchain også sammen med værdien af ​​langt de fleste tokens, der var udstedt under boom. Én undersøgelse rapporteret at mindre end halvdelen af ​​projekterne stadig var aktive kun fem måneder efter deres token-salg.

Crypto kan ikke leve af hype alene

Siden crashet i 2018 er det blevet mere og mere tydeligt, at hype alene ikke kan opretholde branchen. Langt størstedelen af ​​virksomheder, der lovede at “revolutionere” eksisterende industrier gennem introduktion af et token, har mislykkedes, hvilket har ført til kritik af, at blockchain er “en løsning på jagt efter et problem.”

På trods af kritikerne har Bitcoin og mange altcoins overlevet godt. Men hvad der er klart, er at mange af de initiativer, der overlevede kryptovinteren, gjorde det ved at holde deres løfte og tilbyde en brugssag fra den virkelige verden. Der er flere eksempler, der illustrerer dette punkt godt.

Relateret: Hvad er det næste for branchen, da ‘Crypto Winter’ tø?

Bevis herkomst

Forsyningskæden var en sektor, hvor blockchain syntes at have meget at tilbyde, og lovede gennemsigtigt bevis for herkomst fra fabrik til slutforbruger. I midten af ​​2019, Gartner rapporteret at over 90% af blockchain-baserede forsyningskædeprojekter svigtede. Dette skyldes angiveligt, at teknologien ikke lever op til hype.

Der er dog flere bemærkelsesværdige eksempler på multinationale virksomheder, der bruger blockchain i forsyningskæden og logistik, hvilket indikerer, at teknologiens brugssag virkelig holder værdi. Maersk implementerede sin TradeLens blockchain-løsning i 2018, som nu kan prale af 90 partnere og blev vedtaget af det thailandske toldagentur i august sidste år. Coca-Cola er endnu et eksempel, der har udvidet sin pilotløsning fra to til 70 partnere i slutningen af ​​sidste år.

Spil

Gaming er et andet eksempel på en brugssag, hvor blockchain tilføjer reel værdi. Aktiver i spillet er stor forretning med det virtuelle varemarked værdi over $ 50 mia. Uden blockchain har aktiverne dog ingen underliggende værdi og er under kontrol af spiludviklerne og udgivere. Ikke-svampelige tokens kan meget vel indstilles til at transformere spilbranchen, så brugerne kan tage fuldt ejerskab af enestående aktiver, som banebrydende i spil som CryptoKitties.

Der er andre applikationer i spilbranchen. Royalty-betalinger har været en løbende udfordring, hvor Microsoft Xbox-udviklere arbejder på at løse betalingsforsinkelser på op til 45 dage på grund af vanskeligheder med manuelle beregninger og distribution. Virksomheden indgået et samarbejde med Ernst & Unge til at udvikle en automatiseret, blockchain-baseret løsning til sine royaltybetalinger, hvilket skaber en mere effektiv, strømlinet proces.

Relateret: Spil er nøglen til masseadoptagelse af krypto

At skabe interesse i interesse

Lige siden finanskrisen i 2008 har det været næsten umuligt at tjene anstændigt afkast fra gode, gammeldags opsparingskonti. Nu åbner rentetjente konti for kryptokurrency nye muligheder for passiv indkomst, der ikke involverer ren spekulation på de ustabile kryptomarkeder eller en aktiv investeringsstrategi.

En af de mest populære måder er udlån, så indehavere kan deponere deres midler på en låneplatform, så andre brugere kan tage et lån og give renter til långiveren. Staking tilbyder dog en anden måde at generere afkast på, hvor proof-of-stake blockchains distribuerer ækvivalenten af ​​minedriftbelønninger til netværksdeltagere..

Uanset hvilken udlånsløsning kryptoindehavere vælger, er afkastet generelt langt højere, end man ville få ved at placere midler på en traditionel banksparekonto. Naturligvis kan risikoen også være mere signifikant afhængigt af investeringstype og den valgte platform.

Værdibutik

Den oprindelige brugssag af Bitcoin var et værdibud, og det er fortsat en af ​​de største vækstdrivere i dag. I de senere år og gennem kryptovinteren har borgere i lande, herunder Venezuela, Argentina og Iran, henvendt sig til Bitcoin som et middel til at beskytte deres rigdom mod virkningerne af hyperinflation. Globale eller politiske begivenheder kan også have en indvirkning på appel af kryptokurver som en værdibutik.

Relateret: Globale økonomiske kriser viser idé om BTC som butik af værdi, der fanger videre

Den virkelige brug af blockchain som en gentagelse fra hyperinflation viser, at broen etableres mellem den nye teknologi og et nuværende økonomisk problem.

Relateret: Er Bitcoin et værdibutik? Eksperter på BTC som Digital Gold

Mere plads til forbedring

På trods af fremskridtene er der stadig masser af plads til forbedringer. Især forbliver adgangsbarrieren for nye brugere et stort problem for kryptokurrencyområdet. Selv nu i 2020 betyder det ofte at navigere i ukendte teknologier og platforme at eje digital valuta. Dette kan være afskrækkende for de mindre teknologiske brugere, men organisationer som Skrill arbejder på at fjerne hindringerne for at komme ind i kryptorummet.

Omdømme er en separat udfordring. Alene i 2019 var der 12 højt profilerede angreb på børser. Svindel er også stadig alt for almindeligt. Det er en uheldig virkelighed, at de største historier om krypto tendens til at være skandaløse og derfor skaber overskrifter i de almindelige medier. F.eks. BBC’s manglende Cryptoqueen podcast, dækker forsvinden af ​​OneCoins Dr. Ruja Ignatova var et stort viralt hit.

Virkeligheden er, at historier som dette sandsynligvis vil danne grundlaget for deres opfattelse for mange mennesker, der ikke er indviet til kryptokurrency.

Opbygning af kryptos omdømme

Intet af dette er at forringe indsatsen fra nøgleaktører i branchen for at skabe et mere pålideligt ry for kryptokurrency. Coinbase har altid arbejdet hårdt for at holde sig selv op som et eksempel på, hvordan børser kan fungere i overensstemmelse med regulatorer. Det var det andet firma, der vandt den eftertragtede New York Bitlicense, efterfulgt af andre som Xapo og Bitstamp. I Det Forenede Kongerige opererer Kraken Futures under tilsyn af UK Financial Conduct Authority.

Imidlertid er indførelsen af ​​eksisterende velrenommerede betalingsfirmaer og banker i kryptorummet afgørende for at øge adoption blandt nye kryptobrugere. Dette tjener flere formål.

For det første skaber deres indrejse en konkret forbindelse mellem den eksisterende finansielle verden og den nye verden af ​​digitale aktiver. Som skitseret ovenfor er oprettelse af en bro fra den virkelige verden mellem en bestemt industri og blockchain en dokumenteret opskrift på succes inden for nye teknologier. Desuden er det afgørende at reducere adgangsbarriererne for nye brugere, hvis krypto skal opnå en bred vedtagelse.

En mindre håndgribelig fordel – men en der er ikke mindre vigtig – er at styrke kryptokurrencyernes hæderlighed blandt de uindviede. Dette omdømme problem kan løses ved at skabe en bro mellem etablerede, pålidelige finansielle tjenester og kryptokurver.

De elleve år siden Bitcoins lancering har været en rutsjebane for alle, der er involveret i rummet. Men i løbet af denne tid er symbolet vokset fra dets cypherpunk-rødder til at blive et troværdigt investeringsmiddel. I mellemtiden er potentialet i den underliggende teknologi kun lige begyndt at sætte sit præg på industrien og økonomien. Yderligere fjernelse af hindringerne for adgang vil gå langt i retning af at lade kryptokurver bosætte sig i deres niche blandt den eksisterende finansielle infrastruktur. Når det først er tilfældet, bør en bred udbredelse snart følge.

De synspunkter, tanker og meninger, der udtrykkes her, er forfatterens alene og afspejler eller repræsenterer ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter og meninger.

Lorenzo Pellegrino er administrerende direktør for Skrill, Neteller og Income Access i Paysafe Group. Før sin nuværende rolle var Lorenzo administrerende vicepræsident for digital udvikling hos Optimal Payments plc fra 2012 til 2015. Før han kom til Optimal Payments, havde han ledende stillinger i Skrill (tidligere kendt som Moneybookers); først som vicepræsident for salg og kontoadministration i Storbritannien, og derefter som vicepræsident for forretningsudvikling i USA fik Lorenzo sin uddannelse i offentlig administration og internationale institutioner ledelse fra Bocconi University, der ligger i Milano. Han deltog også i University of Westminster i Storbritannien, hvor han gennemførte et erhvervs engelsk certifikat og eksamensbevis med fokus på markedsføring.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map