Kryptoadoption har ingen fremtid uden regulering og retshåndhævelse

Grundlaget for enhver værdiudveksling er tillid. Jo flere to parter stoler på hinanden, jo mere vil de føle sig sikre på at deltage i transaktioner. Ikke kun at engagere sig i et stort antal transaktioner, men også transaktioner med højere værdi.

Bitcoin (BTC) og andre kryptokurver opnår bestemt meget, når det kommer til at skabe et decentralt miljø, hvor evnen til at stole på en anden part tages ud af ligningen af ​​en blockchain. Hardcore-entusiaster, der allerede forstår dette, er dem, der er mest villige til at nå ud i deres kasse og hælde penge i kryptorevolutionen. Sandheden er dog, at gennemsnitsforbrugeren stadig ikke er på det tidspunkt endnu.

Nogle libertarer ønsker sandsynligvis ikke at høre dette, men for at kryptoverdenen skal nå kritisk masse, har den brug for meget bredere vedtagelse, og gennemsnitsforbrugeren har brug for et andet lag af beskyttelse på plads. De har brug for et sæt regler og nogen til at klage, når tingene går galt.

Relaterede: Hvorfor har vi brug for evolutionære, ikke revolutionære, lovgivningsmæssige initiativer

Der er niveauer i dette

Blockchain-teknologi gør bestemt et fantastisk stykke arbejde med at lade deltagerne udveksle værdi i et tillidsfuldt miljø. Hvis du ikke deler dine private nøgler, kan ingen stjæle din værdi. At lære dette til nyligt prægede kryptoholdere er grundlæggende for at få dem til at købe ind.

Mens mange ser det næste trin som en hindring for vedtagelse, vil regulering i kryptorummet helt sikkert fremskynde det. Jo flere lag vi tilføjer til sikkerhedsnet for forbrugere, jo mere selvsikker vil nye investorer og adoptere være med at blive involveret.

Regler lader frihed herske

Det Bankhemmeligholdelsesloven trådte i kraft i 1970’erne og står som det første stykke vigtig lovgivning i USA omkring hvidvask af penge og finansiering af terrorisme. Det tvinger i det væsentlige banker til at samarbejde med den amerikanske regering om bekæmpelse af økonomisk kriminalitet. Efter terrorangrebene på World Trade Center i september 2001, blev Patriot Act blev født, hvilket yderligere åbnede kommunikationslinjerne mellem banker og regeringer i samme retning.

Hurtigt frem til 2019 udvider et internationalt styrende organ kaldet Financial Action Task Force rejsereeglen til ikke kun at omfatte banker, men også virtuelle aktiver og børser. Reglen bestemmer, at udbydere af virtuelle aktivtjenester skal dele identiteten af ​​brugere, der handler med aktiver til en værdi af $ 1.000 eller mere.

Relaterede: FATF AML-regulering: Kan kryptoindustrien tilpasse sig rejsereglen?

Sporing og levering af disse oplysninger lyder ret ligetil, og det skal være sådan. Men det betyder også, at udbydere af virtuelle aktiver skal udføre alle slags andre opgaver for at blive kompatible, herunder:

  • At etablere, hvordan en typisk kryptotransaktion ser ud, så de kan få øje på unormale mønstre, der betyder potentiel kriminel aktivitet.
  • Screening af kundeporteføljer regelmæssigt.
  • Deling af en liste over potentielt sortlistede kunder med andre virtuelle aktivudbydere og myndigheder.
  • Deling Kend dine kundeoplysninger med udbydere af virtuelle aktiver og myndigheder.

De iboende udfordringer med FATF-rejsereglen er bestemt meget reelle. For det første kræver det buy-in fra mange udbydere af virtuelle aktiver, der kører blockchain-projekter og udvekslinger ved hjælp af forskellige teknologier. Dette gør det vanskeligere at spore kundeoplysninger på et granulært niveau. Når det er sagt, vil fordelen ved rejsereglen opveje disse udfordringer. Det strækker sig ud over de typiske KYC-procedurer, som de fleste kryptotjenesteudbydere følger. KYC vedrører hovedsageligt en organisations interne processer. Rejsereglen er meget bredere. Det skubber både virtuelle aktivudbydere og regeringer til at være gennemsigtige. Det sigter mod at gå ud over ideen om, at individuelle nationer abonnerer på deres egne regler omkring krypto.

Værktøjer, der vil hjælpe regulatorer i den nærmeste og fjerne fremtid

Ontario Securities Commission i Canada besluttede for nylig, at kryptokursudveksling BitMEX, der opererer ud fra Seychellerne, ikke er korrekt registreret til at betjene beboere i provinsen og derfor skal ophøre med at acceptere nye registreringer og handler fra Ontarians.

Flere af disse former for afgørelser kommer fortsat ud af træværket, hvilket tvinger udbydere af virtuelle aktiver til enten at justere og efterleve eller påtage sig de risici, der er forbundet med at drive forretning under radaren. Førstnævnte og ikke sidstnævnte er det bedre langsigtede forslag for både kryptovirksomheder og investorer.

Der er flere værktøjer – og flere kommer – som hjælper regulatorer med at fortsætte med at udvikle bedre rammer. De giver den gennemsnitlige forbruger mulighed for at føle sig mere komfortabel med at komme ind i kryptokurrency gennem et vilkårligt antal korrekt overvågede ramper.

De fleste ivrige kryptohandlere er fortrolige med blockchain-opdagelsesrejsende – enten offentligt tilgængelige eller avancerede, der udvikles af private virksomheder – der sigter mod at grave dybere ned i transaktionernes oprindelse. Dette giver retshåndhævelse den teknologi, der er nødvendig for at spore stjålne midler, hvidvaskning af penge og kriminelle køb foretaget med krypto. Handlingen af ​​retshåndhævelse tilføjer tilliden til økosystemet, hvilket gør det sikrere for bred vedtagelse.

Der udvikles også risikoscore-løsninger, der giver markedsdeltagere, herunder børser og enkeltpersoner, mulighed for at se, om modparts tegnebøger eller foreslåede transaktioner medfører risiko. Denne viden vil gøre det muligt for udvekslinger at undgå stjålne midler, hvidvaskning af penge og dårlige skuespillere. Dette tilføjer igen tilliden til økosystemet.

Fremtiden for kryptoregulering sker nu

Bare de sidste par dage har Conference of State Bank Supervisors, et regulerende organ, der repræsenterer alle amerikanske stater og territorier, annonceret lanceringen af ​​en ny lovgivningsmæssig ramme for betalingsvirksomheder, pengeservicevirksomheder og kryptokurrencyvirksomheder. Kun Montana, District of Columbia og Puerto Rico er ikke inkluderet i lanceringen.

Relaterede: Hvordan USA og Europa regulerer krypto i 2020

Denne nye ramme kræver, at store betalingsudbydere som Western Union, PayPal og 76 andre pengeservices og kryptorelaterede virksomheder gennemgår en grundig gennemgang af deres AML-praksis. Alt i alt vil denne nye ramme regulere betalingstjenester, der er ansvarlige for at overføre mere end 1 billion dollar i kundemidler årligt.

I sidste ende vil denne lancering og den bredere virkning af FATF-rejsestyrken tjene til at holde både virksomheder og markedsdeltagere ansvarlige for at spore transaktionsdata, engagere sig i korrekte KYC-protokoller og betjene krypto-adoptere både gamle og nye med ekstra lag af beskyttelse, der gør investering i kryptokurver et mere indbydende forslag.

Øget regulering og retshåndhævelse er den vej, der fører til eksponentielle stigninger i vedtagelsen af ​​digitale aktiver både nu og i fremtiden. Og det kommer uundgåeligt.

De synspunkter, tanker og meninger, der udtrykkes her, er forfatterens alene og afspejler eller repræsenterer ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter og meninger.

Mark Binns er administrerende direktør for BIGG Digital Assets Inc. Han mener, at fremtiden for krypto er et sikkert, kompatibelt og reguleret miljø. Han opdagede først krypto i 2013 og var hooked. Som administrerende direktør for BIGG Digital Assets fører Mark tilsyn med Blockchain Intelligence Group, producenten af ​​QLUE og BitRank og Netcoins.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map