Kryptobanker vil synke fiat-banker om 3 år – eller endnu mindre

Inden for få år vil en yngre generation af finansielle servicekunder være i stand til at gå ind i en bank og få adgang til kreditprodukter, opsparingskonti og investeringer, der kan være vært for både krypto- og fiat-aktiver. Faktisk bryder de indhug, der gør det muligt for alt dette at ske, allerede banebrydende.

Du ved sikkert allerede, at Kraken, en kryptokursudveksling baseret på San Francisco, nu er den første kryptokurrencyvirksomhed nogensinde i USA, der bliver en bank. For nu betyder det at være en officielt chartret bank, at Kraken vil være i stand til at tilbyde flere bank- og finansieringsmuligheder til eksisterende kunder. Det betyder også, at Kraken Financial vil være i stand til at operere i flere jurisdiktioner uden at skulle håndtere overholdelsesplaner fra stat til stat.

Kraken arbejder i øjeblikket med Silvergate Bank til tilbud SWIFT og FedWire-finansieringsmuligheder til amerikanske kunder. Flere og flere af denne slags partnerskaber bliver status quo i den nærmeste fremtid. Derfor er det nu tid for traditionelle banker, der er bagud, at begynde at være opmærksomme.

Silvergate Bank er et skridt foran resten i øjeblikket. Virksomheden kan prale af 880 digitale aktiver som kunder. Disse kunder har deponeret mere end $ 1,5 milliarder i banken. Det er stadig en lille mængde penge i forhold til markedsværdierne i de fleste større banker eller endda de fleste store kryptokurver for den sags skyld. Når det er sagt, skal du huske på, at store kryptobørs Coinbase og Gemini nu er kunder hos JPMorgan, selvom administrerende direktør Jamie Dimon rutinemæssigt fordømte værdien af ​​Bitcoin (BTC) og kryptokurver for nogle få korte år siden.

Forbrugere vil snart definere en “full service” -bank som en, der tilbyder finansielle tjenester i både crypto og fiat. Tiden til at begynde at erhverve de nødvendige værktøjer til kryptobankhandel er lige nu. Banker skal begynde at tilpasse sig eller blive efterladt. Tag ikke fejl ved det.

Men hvilke værktøjer har de faktisk brug for?

Blockchain-retsmedicinske værktøjer

En efterforsker på gerningsstedet kan bruge et sort lys eller et fingeraftrykspulver til at afdække alle slags beviser. Ideen om, at Bitcoin eller blockchains er helt private, er blevet fjernet igen og igen. Faktisk er blockchain-baserede valutaer meget mere åbne for efterforskningsmetoder end fiat-valutaer. Det er bestemt muligt at afdække oprindelsen af ​​transaktioner. For at banker kan gøre det med kryptokurrency, har de brug for blockchain-opdagelsesrejsende og risikovurderingsværktøjer, der kan gå et skridt videre end de nuværende offentligt leverede tjenester.

Disse retsmedicinske værktøjer findes allerede, og de tillader efterforskere at følge digitale papirspor på tværs af adresser, tegnebøger, transaktioner, blockchains og andre digitale enheder ved hjælp af teknikker som klyngedannelse og heuristik. Virksomheder i dette rum udvikler deres egne beskyttede søgealgoritmer designet til at opdage oprindelsen af ​​skjulte midler og afsløre kriminelle.

Husk, traditionel fiat er stadig den valgte valuta for professionelle med hvidvask af penge. Cryptocurrency er i sine begyndende dage og vil fremstå som en stærk styrke til at reducere risikoen for hvidvaskning af penge rundt om i verden.

DeFi vil ikke være svaret for gennemsnitsforbrugeren

Tag ikke fejl af det, den decentraliserede finanssektor for kryptokurrency har stort set uendelige løfter. Udbytteopdræt er måske alle raserier, men DeFi-sektoren er så meget mere end det.

DeFi-projekter kan give dig mulighed for at modtage teknisk og grundlæggende handelsrådgivning fra andre forhandlere og kun betale et gebyr, hvis du tjener penge. Du kan hælde din kapital i digitale investeringsporteføljer uden at skulle betale fondsgebyrer, der kan spise hundreder af tusinder af dollars i din pensionsportefølje. Investorer kan også have derivater af deres ønskede kryptoer uden konstant at skulle skifte mellem blockchains. Disse innovationer er kun toppen af ​​isbjerget. Da markedet fortsætter med at modnes, giver flere og flere DeFi-projekter os mulighed for at gøre ting i fremtiden, som vi ikke engang tænker på lige nu..

Der er dog et grundlæggende problem med alt dette. Den gennemsnitlige bankkunde vil ikke engagere sig i decentrale finansieringsprotokoller i årtier. Ja, den mest ivrige kryptoentusiast ved nok til at grave kontraktsadressen til et ERC-20-token, handle det på decentrale børser og investere det token gennem udlånsplatforme og likviditetspuljer.

Imidlertid vil den gennemsnitlige person sandsynligvis stadig ønske at tale med en bankmand fra tid til anden, selvom de har det meste af deres formue i form af kryptokurrency. Desuden arbejder regeringer over hele verden med deres egne kryptovalutaer, der støttes af regeringen, som gennemsnitsforbrugeren bestemt vil have adgang til i deres valgte bank..

Før snarere end senere

Hvad vil der ske, hvis banker ikke deltager i partiet?

Enhver bank, der stadig nærmer sig kryptokurrency med frygt i løbet af de næste 18 måneder, risikerer at finde sig død i vandet i hænderne på Kraken og andre banker, der hopper om bord og tager springet.

Nu er det tid for traditionelle fiat-banker at engagere sig i at give individet større adgang til krypto. Hvis de ikke gør det, vil de blive fejet af den stigende tidevand af kryptokurver, der er modne for at genopfinde verdens finansielle system på en eller anden måde.

De synspunkter, tanker og meninger, der udtrykkes her, er forfatterens alene og afspejler eller repræsenterer ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter og meninger.

Mark Binns er administrerende direktør for BIGG Digital Assets Inc. Han mener, at fremtiden for krypto er et sikkert, kompatibelt og reguleret miljø. Han opdagede først krypto i 2013 og var hooked. Som administrerende direktør for BIGG Digital Assets fører Mark tilsyn med Blockchain Intelligence Group, producenten af ​​Qlue, BitRank og Netcoins.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map