Privat finansiering fremstår som kryptos næste store vækstkatalysator

Langt væk er kryptokurrencyens dage som et uklart knudepunkt for eksperimentelle satsninger inden for kryptografi. 2020 markerede et seminalår for rummet, med kryptokurver, der tog store fremskridt i mainstream, da både regeringer, overnationale organisationer og virksomhedsenheder gjorde betydelige indgange i en industri, som de kollektivt kalder “det digitale aktiverum”. 

I henhold til de centraliserede myndigheders valg er kryptografi og dets primære funktion, privatlivets fred, forvist fra den front-og-center-rolle, de engang spillede som kryptovalutas hovedattraktioner. I deres sted har en bredde af stadig mere lokkende DeFi-applikationer taget rampelyset på baggrund af forbedret likviditet, afkastningsbrug og hidtil usete økonomiske modeller.

DeFi er en game-changer

I 2021’s åbningsakt er trendlinjerne kun kommet videre. DeFi-paraplyen er udvidet overbevisende over kryptovaluta-landskabet og tiltrækker investorer og entusiaster, hvis præferencer taler for sig selv: DeFi’s tocifrede ÅR og problemfri brugeroplevelse er simpelthen mere lokkende end de subtile, systemiske fordele, som en privatlivscentreret udveksling giver.

Og hvem kan bebrejde brugerne – så længe fordelene ved DeFi forbliver i strid med privilegiet for privatlivets fred, vil førstnævnte fortsætte med at vokse på bekostning af sidstnævnte. Det er ikke længere en bred mangel på bevidsthed, der holder offentlighedens interesse i privatlivets fred tilbage, men en strøm af stadigt voksende kompromiser, som enkeltpersoner skal miste for at bevare det. For at privatlivets fred bliver et iboende kendetegn ved vores fremtidige udvekslingssystemer, skal det frigøres fra sin byrde af gensidig eksklusivitet; først da kan det tage form af en universelt tilpasningsbar funktion – et næsten kostbart tilbehør af forskellige slags.

Privat finansiering kommer

Sådan er bydende nødvendigt, der har udløst den organiske fremkomst af blockchain-teknologiens nyeste sektor – en der står for at forstyrre en voksende kryptoindustri, der allerede er kendt for sit forstyrrende potentiale. Ankomst under mærket “PriFi” bringer den kommende private finansieringskampagne privatlivets fred tilbage på scenen ved at bringe det tilbage i kæden – det vil sige i Ethereum og Polkadot-økosystemerne – for at integrere privatlivets fred i et robust netværk af hurtigt udviklende anvendelser af decentraliseret finansiering.

Indtil nu er privatlivsløsninger forblevet lukket på uafhængige, privatlivsorienterede blockchains, isoleret fra de stadigt voksende funktioner i DeFi-landskabet. Den private finansbevægelse stræber således ikke så meget efter at give brugerne adgang til privatlivets fred i sig selv, men at undvære kompromiser, grænser og begrænsninger – og dets kald kunne ikke komme på et mere kritisk tidspunkt..

GameStop er katalysatoren

Siden kryptovalutas historiske dannelse i kølvandet på finanskrisen i 2008 har intet mere resolut forenet verdens detailinvestorer end slutningen af ​​januar-antikviteterne døbt af NBC som “GameStop-mani.” Da et antal højt profilerede hedgefonde blev fanget over-gearet i korte positioner, samledes detailinvestorer massevis i et online Reddit-samfund kaldet r / Wallstreetbets for at byde op på priserne på de aktiver, der ligger til grund for fondenes korte positioner – mest bemærkelsesværdig blandt dem aktier i GameStop og AMC-aktier.

Relaterede: r / Wallstreetbets vs. Wall Street: En optakt til DeFi, der sprængte ud på scenen?

Efter en række af korte klemmer hvor de gearingstunge fonde blev tvunget til at udbetale milliarder for at dække deres korte positioner, centraliserede virksomheder som Robinhood, Charles Schwab, TD Ameritrade og andre, begrænset handelsaktivitet på eksponentielt styrkende aktier og derved beskytte den resterende kapital i de eksponerede fonde. Chokeret, oprørt og effektivt udeladt for at tørre kunne detailhandlere kun spekulere i bagdør briefinger og deal-making, der gik forud for den koordinerede autoritære markedskontrol.

Men som med alle manier, økonomiske og ellers, giver tab og klager mulighed for at lære og tilpasse sig. For detailhandlere i 2021 har det betydet, at man vågner op for et par nøgterne erkendelser: at centraliserede markeder kun forbliver frie, så længe de tjener centraliserede beføjelser, og at overvågning er en primær understøttende funktion, der anvendes af sådanne magtstrukturer.

Relaterede: Going feeless er den eneste måde at muliggøre blockchain-adoption

I lyset af blandt andet GameStop og AMC’s handelsrestriktioner vender en ny bølge af samlende detailinvestorer sig nu til kryptorummet for at gøre sit næste skridt. Men denne gang er det ikke for cryptos oprindelige digitale aktiver, men for en ny linje af nye derivater: fuldt private, syntetiske aktiver på kæden, hvis værdier er sikkert knyttet til traditionelle finansielle instrumenter – aktier, råvarer, obligationer, forsikringsprodukter og mere.

Denne artikel indeholder ikke investeringsrådgivning eller anbefalinger. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, og læsere bør foretage deres egen forskning, når de træffer en beslutning.

De synspunkter, tanker og meninger, der udtrykkes her, er forfatterens alene og afspejler eller repræsenterer ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter og meninger.

Alex Shipp er en professionel forfatter og strateg inden for det digitale aktivrum med baggrund i traditionel økonomi og økonomi samt de nye felter inden for decentral systemarkitektur, tokenomics, blockchain og digitale aktiver. Alex har været professionelt involveret i det digitale aktivrum siden 2017 og fungerer i øjeblikket som en strateg hos Offshift, en forfatter, redaktør og strateg for Elastos Foundation og er en økosystemrepræsentant i DAO Cyber ​​Republic.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map