Tesla, Bitcoin og kryptorummet: Showet Musk fortsætter? Eksperter svarer

Mens 2020 var et betydningsfuldt år for Bitcoin (BTC), er det lige begyndte år 2021 allerede fyldt med store overraskelser. 8. februar sprang Bitcoins pris med næsten $ 3.000 på få minutter, hvorefter den steg 20% ​​på 24 timer – alt sammen på grund af nyheden om Elon Musks Tesla, der afsatte 1,5 milliarder dollars af sin balance til BTC. 

Samme uge annoncerede den ældste bank i USA, Bank of New York Mellon, planer om at holde, overføre og udstede Bitcoin. Mastercard planlægger også at støtte kryptokurver i 2021 til sine næsten 1 milliard brugere. Og SEC-kommissær Hester Peirce, ofte kaldet “Crypto Mom” ​​i kryptosamfundet, understregede endda den presserende nødvendighed af reguleringsklarhed på grund af de nylige begivenheder i rummet.

Med PayPal, Tesla, Mastercard, BNY Mellon og andre, der kommer ind i kryptosfæren, bliver det ikke mere klart end nogensinde før, at digitale aktiver nu er en del af mainstream? At deres masseadoption er startet, og det er et spørgsmål om nutiden, ikke fremtiden?

Sidste år bad Cointelegraph eksperter i krypto- og blockchainindustrien om deres meninger om PayPal’s kryptointegration og masseadoption og om vigtigheden af ​​2020 i Bitcoins historie. Denne gang er spørgsmålet: Hvad betyder Teslas nylige investering på 1,5 mia. $ I Bitcoin for kryptorummet med hensyn til de finansielle markeder, for kryptooptagelse og brandopbygning og for hele branchen generelt?

Alex Tapscott, administrerende direktør hos Ninepoint Partners:

”Teslas køb af Bitcoin sendte uden tvivl en chokbølge gennem hjørnekontorerne for enhver økonomidirektør og corporate kasserer i Amerika og videre. En af Bitcoins mange fordele er, at den fungerer som digitalt guld, diversificering af virksomhedernes beholdninger og sænkning af valutarisiko. Enhver finansdirektør burde skærpe deres blyanter for at forstå, om og i sidste ende, hvornår de skulle købe den.

Mens Tesla ikke er det første offentlige selskab, der køber Bitcoin til sin skatkammer, er det langt det vigtigste. Hvor poetisk det er, at Elon Musk, en rumentreprenør, skubbede Bitcoin til sin flugthastighed i det amerikanske erhvervsliv!

Beslutningen fra Tesla følger en række højt profilerede meddelelser fra store virksomheder, der passer til et mønster med hurtigere adoption af virksomheder og virksomheder. Lige som konsekvens for tildelingen af ​​statskassen var Teslas beslutning om at acceptere Bitcoin. Dette følger i fodsporene på flere andre store innovative virksomheder som PayPal, Visa og andre, der bygger en motorvej til Bitcoin-masseadoption, hvilket muliggør ikke kun Bitcoin-køb og -salg, men integration i deres handelsnetværk. Ved udgangen af ​​2021 forventer jeg, at mange flere virksomheder ikke kun har Bitcoin, men har en reel Bitcoin-strategi. ”

Da Hongfei, grundlægger af Neo og grundlægger og administrerende direktør for Onchain:

”Dette er et meget lovende tegn for almindelig interesse og dets stigende vilje til at omfavne blockchain. Desuden bekræfter det, at blockchain og Bitcoin er her for at blive for fremtiden.

I løbet af 2020 investerede stadig flere finansielle institutioner i Bitcoin, og jeg er sikker på, at adoption af blockchain accelererer, da det globale finansielle paradigme skifter til fuldt ud at omfavne digitalisering og decentralisering. Fremadrettet skal vi fortsætte med at presse på effektive standarder i hele branchen såvel som større integration for fuldt ud at udnytte blockchains potentiale til at ændre spil. ”

John Wu, præsident for Ava Labs:

“Teslas køb af $ 1,5 mia. I Bitcoin fortsætter ikke kun dynamikken i offentlige virksomheder, der køber krypto, men kan være et vandskelsmoment, der etablerer en vis fordeling af digitale aktiver som en hjørnesten i en sund, diversificeret skat.

Uanset branche skal virksomheder følge disse tidlige adoptere, der etablerer veje til fremtidens betalingsskinner og finansielle infrastruktur. Det starter med Bitcoin og udvides støt til projekter, der er lige uden for rammen og fokuseret på den programmerbare, smarte aktivside i økosystemet, hvor virksomheder kan finde flere brugssager ud over digitalt guld. ”

Joseph Lubin, grundlægger af ConsenSys og medstifter af Ethereum:

”Omfavnelsen af ​​Bitcoin og Ether fra institutionelle investorer og corporate treasury-afdelinger i de seneste måneder repræsenterer et farvande for den globale økonomi – de tidlige konkrete tegn på et paradigmeskift i, hvordan globale forretnings-, finansielle og økonomiske systemer vil blive konstrueret. De genforskes på et nyt realtids automatiseret, objektivt tillidsfond, som repræsenteret af Ethereum og Bitcoin-netværk.

I dag lærer virksomhedsøkonomiske afdelinger, hvordan man styrer BTC- og ETH-tokens til værdibevarelse, transaktionsfriktionsreduktion og opadgående, da disse systemer vil vokse i størrelse og værdi dramatisk med vedtagelse i løbet af de næste par år. I morgen vil deres statskasser blive tilsluttet de decentrale finansieringsprotokoller, der i vid udstrækning er bygget på Ethereum til låntagning, udlån, handel, aktie- og obligationsudstedelse, fuld livscyklus-tokenadministration, forsikring, forudsigelsesmarkeder, handelsfinansiering, tokenisering og faktorisering af fakturaer, loyalitetstokener og NFT-kunst, der kan projiceres på væggene i deres bestyrelseslokaler. De vil gøre dette, fordi de vil være i stand til at konfigurere og udstede finansielle instrumenter uden behov for formidlere, og de vil være i stand til at oprette finansielle strømme, der passer til deres behov i realtid. Og de vil gøre dette, fordi det er her, likviditeten er. ”

Michael Terpin, grundlægger og administrerende direktør for Transform Group:

”Teslas modige skridt til at investere 1,5 milliarder dollars af statskassen i Bitcoin såvel som at acceptere Bitcoin som betaling for Tesla-køretøjer i nogle jurisdiktioner blæser dørene åbent for erhvervslivets amerikanske og højværdige familier til alvorligt at overveje at lægge en del af deres nettoværdi i Bitcoin som en butik af værdi i stedet for obligationer, guld, udbyttebeholdning og kommerciel fast ejendom, som har underpresteret historiske standarder.

Med kun 18,6 millioner Bitcoin i verden – og måske så meget som 4 millioner til 5 millioner tabt eller ikke udbydes til salg – er der ikke nok til at tilfredsstille efterspørgslen fra 46,5 millioner globale millionærer eller 1% til 5% af anslået $ 4 billioner kontanter på virksomhedsbalancer i USA alene. Tilføj 1,8 milliarder årtusinder, hovedsagelig i lande med ødelagte valutaer eller banksystemer, og man kan se, at udbuddet af og efterspørgslen efter Bitcoin ikke er i balance.

Over tid vil denne efterspørgsel sive ned til Ethereum, som allerede har en stor del af Fortune 500, der udvikler applikationer på den, samt innovative kryptovaluta-platforme i DeFi og NFT’er – og mange milliardærer, herunder Mark Cuban, har for nylig hoppet på dem bandvogne. Vi er i året efter halveringen – hvad jeg kalder ‘Bitcoin sommer’ – og parabolsk vækst er sket efter hver hidtil fire års halveringsbegivenhed. Dette år vil sandsynligvis ikke være en undtagelse. ”

Mike Belshe, administrerende direktør for BitGo:

”I lyset af pandemien, den indenlandske inflation og den globale usikkerhed er mainstream-virksomheder sprunget ind i digitale aktiver med nyfundet entusiasme. Fra offentlige virksomheder som Tesla og Square til fonde som Grayscale og Tudor Group øger prominente institutioner deres eksponering for Bitcoin. Samlet set anslås disse institutioner at have over 6% af de 18,6 millioner Bitcoin i omløb, svarende til over 1,2 millioner BTC. Efter at Bitcoin overgik en heltidshøjde på over $ 48.000 i begyndelsen af ​​februar, overskyggede den samlede værdi af disse institutionelle beholdninger 55 milliarder dollars.

I de sidste seks måneder har BitGo indbygget mange virksomhedskonti gennem uddannelse, intelligent markedsadgang, aktivregnskab og rapportering og meget mere – alt sammen samtidig med at aktiverne opbevares i reguleret, kvalificeret depot med de højeste sikkerhedsniveauer for dyb kold opbevaring.

Bitcoins almindelige accept vil kun vokse eksponentielt, da flere institutionelle investorer omfavner kryptovalutaer, hvilket rydder vejen for fremtidige deltagere til at følge dem. Denne stigende markedsefterspørgsel fra store enheder vil sandsynligvis fortsætte med at påvirke Bitcoins værdi og kan endda tjene til at mindske dens volatilitet. Med den endelige Bitcoin, der forventes at blive udvundet i 2140, og over $ 2 billioner månedligt handelsvolumen, er der stadig masser af tid til at komme ind i Bitcoin – både for virksomheder og enkeltpersoner. På trods af den enorme acceleration af institutionelle investorer er vi sandsynligvis kun på toppen af ​​isbjerget, når det kommer til masseadoptagelse. Yderligere virksomheder og fonde vil snart se den succes, som disse første bevægere har haft, og dermed vil begynde at følge deres ledelse. ”

Scott Freeman, medstifter og partner af JST Capital:

”Den nylige meddelelse fra Elon Musk om Teslas investering i Bitcoin er endnu et eksempel på en bredere accept af Bitcoin og af digitale aktiver som en aktivklasse i sig selv. Vi kommer hurtigt til det punkt, hvor meddelelser som dette ikke længere vil blive betragtet som ‘nyheder’ og ikke længere forårsager reaktioner på markedet.

Tag for eksempel den nylige meddelelse fra BNY Mellon, som vi synes er vigtigere, men som ikke skabte opsving på markedet. Når vi tager et skridt tilbage, tror vi, at succesen med Bitcoin og digitale aktiver mere bredt er en stærk forkæmper for kraften i global detaildrevet innovation på de finansielle markeder. Se på den seneste aktivitet i GameStop som et andet eksempel. Vi tror, ​​at denne tendens vil fortsætte og vil rejse vigtige politiske og lovgivningsmæssige spørgsmål, som regeringer og centralbanker skal behandles over hele kloden. ”

Tim Draper, grundlægger af Draper Associates og Draper Fisher Jurvetson:

”Da jeg tweetede på Elon om at acceptere Bitcoin for tre uger siden, vidste jeg ikke, at han ville være så lydhør, først ved at acceptere Bitcoin og derefter ved at styre sine kontanter ved at købe noget Bitcoin. Jeg forventer, at den handling, han har truffet, vil være gennemgribende, først for de tidlige adopteringsfirmaer, der bruger OpenNode eller Lightning Network til at acceptere Bitcoin, og derefter for verdens økonomidirektører i verden at erkende behovet for at eje noget Bitcoin til at sikre sig mod kommende inflation og mod yderligere udskrivning af fiat-valuta af politikere. ”

Disse citater er redigeret og kondenseret.

De synspunkter, tanker og meninger, der udtrykkes her, er forfatterne alene og afspejler eller repræsenterer ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter og meninger.

Denne artikel indeholder ikke investeringsrådgivning eller anbefalinger. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, og læsere bør foretage deres egen forskning, når de træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map