ARK skaber en unik forretningsenhed, verdens første SCIC i kryptosfæren

ARK er nu indarbejdet i Frankrig som et kooperativt samfund (SCIC), ARK ECOSYSTEM, registreret under nr. 833 439 300 med en struktur, der matcher vores open source blockchain-organisation. Det er den første af sin art i kryptoverdenen, og et af de første blockchain-projekter, der skal indarbejdes i EU. Vi har været i tæt kontakt med det franske finansielle organ og holder en meget positiv tovejskommunikation.

Lad os starte i starten …

Helt fra starten har det været ARK og ARK Crews hensigt at oprette en juridisk forretningsenhed, der ville overholde lovene og reglerne i det valgte stiftelsesland. Denne proces blev oprindeligt bestemt til afslutning i andet kvartal af 2017 som beskrevet i ARK-hvidbogen.

Ved afslutningen af ​​ARK Token Exchange Campaign (TEC) var finansieringsmålet på 2000 BTC ikke nået (med BTC til en meget lavere værdiansættelse i 2016). Vores samlede projektfinansiering beløb sig til ca. $ 750.000 USD efter TEC.

På trods af begrænset finansiering blev beslutningen taget om at fortsætte med ARK-projektet. Med oddsene stablet mod os blev missionen strømlinet med sit fokus rettet mod softwareudvikling af ARK-kernen og netværket. Den 21. marts 2017 var lanceringen af ​​ARK-netværket en utrolig succes, og det har kørt problemfrit siden.

Fra starten var vi fast besluttede på at skubbe konvolutten i blockchain-rummet, selvom det betød at arbejde dag og nat. Med vores vision for ARK og den dynamiske udvikling i det igangværende arbejde bekræftede vi behovet for en juridisk ramme for ARK-projektet. Det var ikke kun nødvendigt for ARKs fremskridt og fremtidige vision som en levedygtig blockchain-løsning for masserne, men også for fremtidige partnerskaber. Vi vidste også, at oprettelsen af ​​en respektabel juridisk struktur var afhængig af en vellykket lancering af ARK-netværket.

På jagt efter de bedste juridiske rammer …

ARK-besætningen, under ledelse af François-Xavier Thoorens, Mike Doty, Lars Rensing, Scott McPherson og Rok Černec, undersøgte mange muligheder for at oprette en juridisk enhed, som blev grundigt diskuteret. Vi vidste, at den schweiziske fond var blevet en meget populær juridisk løsning for de fleste eksisterende blockchain-projekter, og på tidspunktet for efterforskningen virkede denne veletablerede vej til inkorporering som en levedygtig løsning. Andre muligheder, herunder mange offshore-selskaber, blev også undersøgt. Fordele og ulemper ved hver blev gennemgået, hvor offshore-optioner blev afvist på grund af bekymringer om legitimitet i verdens øjne.

Den schweiziske nonprofitorganisation var mest begunstiget, men ARK-besætningen havde intuitionen om, at det ikke var den optimale løsning. Det var faktisk ikke kun et spørgsmål om at følge besætningen og kopiere andre projekter, men at finde de rigtige juridiske rammer for ARK’s økosystemvision.

Under konsultationer med juridiske rådgivere fik flere objektive begreber ARK Crew til at indse, at den schweiziske fond muligvis ikke passer bedst:

ARK-token er ikke rigtig i overensstemmelse med ånden i en nonprofitorganisation. Tilsynsmyndigheder kan potentielt bestemme, at det ikke er i overensstemmelse med formålet med en fond.

Fonden ville blive finansieret ved salg af kryptokurrency, og at antyde, at kryptokurver ikke er finansielle aktiver, øger risikoen for manglende overholdelse og misbrug af instituttets status.

Desuden gælder den non-profit Foundation-status ikke nødvendigvis for efterfølgende gevinster i markedsværdi relateret til kryptovalutaer.

Det blev tydeligt, at der var behov for en anden løsning. Der ville være pålagt mange begrænsninger under oprettelsen af ​​en schweizisk fond – og bundlinjen er – Et blockchain-teknologiprojekt er IKKE non-profit.


Vælger at undersøge Frankrig …

Dernæst analyserede ARK Crew andre traditionelle former for virksomheder, der giver mulighed for:

Styringen af ​​ARK, baseret på en bestyrelse og ARK-samfundsinddragelse. ARK-besætningens største bekymring er at undgå en gaffel i hovedkæden, og hvis en gaffel forekommer, vil vi have et stort flertal af samfundet enige.

En veldefineret struktur uden juridiske uklarheder relateret til kapitalgevinster og beskatning. Der kan ikke være fremtidige fortolkninger, der kan kompromittere de økonomiske ressourcer i ARK-projektet.

Efter den indledende undersøgelse foreslog François som fransk statsborger at fokusere på de associerende strukturer, der findes i Frankrig. Efter samtaler og undersøgelse af dette søgte vi juridisk analyse fra den franske advokat Arnaud Grunthaler, en partner hos Fieldfisher Paris.

Fieldfisher er et europæisk advokatfirma med markedsledende praksis i mange af verdens mest dynamiske sektorer. De er en spændende, fremadrettet organisation med særligt fokus på teknologi, økonomi og finansielle tjenester. De er et multinationalt advokatfirma med omkring 400 advokater på tværs af kontorer i Amsterdam, Beijing, Birmingham, Bruxelles, Düsseldorf, Hamborg, London, Manchester, Milano, München, Paris, Rom, Shanghai, Torino, Venedig og Silicon Valley.

Arnaud er også medlem af “France Stratégie”, tænketanken i den franske premierministers kabinet, og bidrager til planlægningen af ​​de politikker, der er vedtaget af de offentlige agenturer. Dette politikinstitut udfører forskning og fortalervirksomhed og hjælper den franske regering med at bestemme de vigtigste retninger for nationens fremtid sammen med de mellemlang og langsigtede mål for dens økonomiske, sociale, kulturelle og miljømæssige udvikling. Inden for denne tænketank arbejder Arnaud på at finde lovlige midler til at gøre Frankrig attraktivt for blockchain-udvikling.

SCIC – Société Coopérative d’Intérêt Collectif

I lyset af de juridiske løsninger, der er tilgængelige i Frankrig, så det ud til, at en kooperativ juridisk form for inkorporering opfyldte næsten alle vores krav: “Société Coopérative d’Intérêt Collectif” eller kort sagt SCIC, også kendt som “Cooperative Society of Collective Interest”.

SCIC er det franske akronym for “kooperativer af almindelig interesse”. Det er et nyt privat kooperativ af fælles interesse, som giver enhver – medarbejdere, brugere, frivillige, offentlige organer, virksomheder, foreninger – mulighed for at handle sammen i en juridisk ramme for at styre en enhed.

Alle SCIC-medlemmer er aktionærer og vil tilhøre en af ​​de lovbestemte kategorier: Grundlæggere, rådgivere eller medarbejdere.

Afstemningsprincippet er: 1 aktionær = 1 stemme.

ARK-besætningen, der er de første aktionærer, vælger direktionen for den juridiske enhed, som tillader ARK at fortsætte den nuværende bestyrelsesstruktur.

Yderligere aktionærer undtagen stiftere kan navngives af medlemmer af bestyrelsen. De kan udnævnes til bestyrelsen i henhold til chartret. Charteret kan ændres så ofte som nødvendigt. I fransk lov tillader SCIC-formatet også offentlige institutioner at blive aktionærer, hvis bestyrelsen finder det passende.

Som et selskab med fælles interesse skal en SCIC beholde mindst 52,5% af virksomhedens overskud som juridiske reserver. I tilfælde af Ark er der ingen plan om at foretage nogen fordeling af overskud til aktionærerne, så det vil indeholde 100% af overskuddet til brug i udvikling, markedsføring og drift.

ARK vælger Frankrig og en SCIC

ARK har været tænkt som et økosystem helt fra starten. De 26 grundlæggere, fra over et dusin nationaliteter, tror på decentraliseret blockchain-teknologi – der arbejder mod et globalt og inkluderende samfund. Det er kun passende, at vores juridiske enhed stræber efter de samme visioner. Inkludering af alle involverede er det ultimative mål: virksomheder, brugere, tokenholdere, delegerede fra DPoS-netværket, teknisk personale, akademiske rådgivere, medarbejdere samt offentlige institutioner.

SCIC er en samarbejdsform for inkorporering, der løser dette mål. Denne type juridisk enhed tilbyder strukturelle rammer for at nå ARKs innovative mål som et open source softwareprojekt. Den kooperative struktur vil naturligvis fremskynde udviklingen og vedtagelsen af ​​teknologien og styrke værdien af ​​ARK Token.

Dette økosystem vil fokusere på blockchain-applikationer fra IoT til logistik, digital identitet og enhver brugssag, der vil drage fordel af at bruge blockchain-teknologi. Dette vil bidrage til udviklingen af ​​ARK-projektet og den europæiske blockchain-industri.

Denne etablering af en SCIC i Frankrig er ikke kun den første af sin art, men det vil også styrke kryptokurrencyens troværdighed i Frankrig, Den Europæiske Union og resten af ​​verden.

Udsigten til ARK og dets SCIC-dannelse har tiltrukket nogle reguleringsinstitutioners interesse og entusiasme. Under denne proces blev ARK inviteret af Autorité des Marchés Financiers (AMF) – det franske regulerende organ for finansielle markeder – og Banque de France (Frankrikes nationalbank) til at præsentere ARK-projektet og forklare betingelserne for ARK TEC. Diskussionen var dybtgående og opmuntrende. At tale med AMF om, hvordan man bedst overholder franske love, resulterede i en positiv tovejssamtale med den franske regering.

Vi er stolte af at spille en rolle i, at Frankrig bliver et kryptovennligt miljø og stolt over at være førende i dette enorme skridt fremad inden for adoption af kryptokurrency.

Afslut …

Med færdiggørelsen af ​​SCIC vil ARK Ecosystem nu være i stand til at udvide og fremme blockchain-teknologi, hvilket giver muligheder for alle. Velkommen ombord på ARK, når vi forbereder verden på fremtiden for decentralisering.

Resumé:

  • ARK er nu indarbejdet i Frankrig som et kooperativt samfund (SCIC), ARK ECOSYSTEM, registreret under nr. 833 439 300, en struktur, der matcher vores open source blockchain-organisation. Det er den første af sin art i kryptoverdenen og en af ​​de første blockchain-projekter, der skal integreres i EU.
  • Som aktionærer i virksomheden kan vi indgå i enhver form for forretningsenhed – virksomheder, eksperter, offentlige agenturer – til at tage strategiske beslutninger for ARKs fremtid. Ledelsesstrukturen er opdelt i “Medarbejdere”, “Grundlæggere” og “Rådgivere”.
  • Denne struktur giver fordelene ved at være en non-profit, så længe indtjeningen ikke fordeles til aktionærerne, der dækker kryptokurrencyfonde, som ARK har.
  • Vi rådes af Fieldfisher advokatfirma Arnaud Grunthaler, der er medlem af den franske premierministers tænketank, “France-Stratégie”.
  • I oktober mødtes vi med Autorité des Marchés Financiers, eller mere enkelt, AMF. AMF er det franske regeringsreguleringsorgan for finansielle markeder, og vi har nu et tæt forhold til dem for fremtidig overholdelse af lovgivningen.
  • Vi planlægger et indledende møde om de første medlemmer af ledelsen i de kommende måneder.

Se inkorporeringen her.

Firmanavn: ARK

Virksomhedens websted: https://ark.io

Virksomhedskontakter: Travis Walker

E-mail: [email protected]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map