Blockchain Cuties Universe fejrer adventen af ​​NEO Blockchain til spillet

Blockchain Cuties Universe spillere (aka Cutieners) har hilst den officielle integration af NEO-platformen i spillet. Tilføjelsen af ​​NEO var en længe forventet begivenhed og gør Blockchain Cuties Universe til det eneste spil af sin art, der understøtter 4 stærke og konkurrencedygtige blockchains – Ethereum, EOS, TRON og nu NEO.

NEO er et open source-projekt, der bruger blockchain-teknologi og digitale identiteter til at digitalisere aktiver og automatisere forvaltningen af ​​digitale aktiver ved hjælp af smarte kontrakter. Ved hjælp af et distribueret netværk sigter det mod at skabe en “Smart Economy”. Blockchain-spil er et af de aspekter, som det er værd at udforske med NEO. I november 2018 under webtopmødet i Lissabon udtrykte NEO-finansierer Da Hongfei sine tanker om Dapp-miljøet. I sin tale hævdede Hongfei, at NEO var blandt de stærkeste teknologier i kryptovalutaindustrien og havde en imponerende mængde udviklere, der arbejdede dedikeret til det. Den sikrede hovedbog, den giver, ser ud til at være et ideelt økosystem at bygge økonomier i spillet på. Senere tilføjede Zhao Chen, general manager for NEO Global Development: “Vi tror på, at digitale aktiver i fremtiden vil dække så mange områder, som vi ikke engang kan forestille os.”

Det Blockchain Cuties Universe holdet ville gøre NEO-introduktionen bemærkelsesværdig, så de skabte en særlig forsalg af NEO Cuties – digitale aktiver formet som ægte og fantasivæsener, der går på eventyr, samler genstande og kæmper mod Raid Bosses. Fra og med denne uge har spillerne en eksklusiv mulighed for at købe Gen 0 Cuties, som ellers ikke genereres før slutningen af ​​forsalget. Gen 0 Cuties giver ejere en betydelig fordel via bonusser og unikke egenskaber, som hjælper dem med at få flere gevinster i eventyr.

Enestående NEO Cuties, der tilbydes i forsalg

NEO-forsalg er ikke den eneste Cuties-forkøb, der sker i øjeblikket. Der er også en Wars of Cutieland forsalg sker, hvilket er i forventning om den næste opdatering til spillet. Den kommende opdatering, kaldet “Wars of Cutieland”, er baseret på de 4 blockchains i spillet, der vil blive repræsenteret som 4 store, spilbare kongeriger. Spillere vil være i stand til at sidde med en af ​​dem og hjælpe den med at opnå økonomisk og militær dominans. Når du får dig en unik NEO Cutie, der kan sælges, kan du også overveje at købe NEO-jord for at fordybe dig i denne meget interaktive verden og tage kontrol over landene og deres naturressourcer.

Vedrørende NEO forsalg, alle Cuties i salget er opdelt i sektioner:

– Eksklusive NEO Cuties. Disse tegn har et fantastisk ry, og hvis du tør at eje en af ​​disse Cuties, vil du straks blive genkendt af næsten alle i spillet. Mød DA HONGFEI (grundlægger af NEO) og ERIK ZHANG (co-formand for NEO Foundation, og NEO-kerneudvikler) i Exclusive NEO Cuties forkøb afsnit.

– Pop-Culture Cuties. Digitale aktiver i Blockchain Cuties Universe kommer i alle former og størrelser. I spillet kan du for eksempel møde berømte filmskuespillere, historiske figurer, kryptokendte, sociale medier og andre. Denne mangfoldighed giver noget for enhver smag og giver alle chancen for at gøre deres søde digitale kæledyr personlige. I stedet for at forkæle noget her, kan du bare tjekke ud dette link til 3 popkultur Cuties til rådighed under forsalget, for at se hvad der sker.

– Legendariske og mytiske søde. Hver af disse Cuties har sin egen lange og detaljerede historie, da de alle blev inspireret af ægte kinesiske legender og myter. Der var lagt meget arbejde i hver karakter. Hvis du følger forbindelsen og se godt på deres personlige beskrivelser og indledende bonusser, du bemærker muligvis, at de færdigheder og magt, de får, svarer til deres mytiske baggrundshistorier.

Med de nye ændringer er den spiloplevelse, der tilbydes, virkelig bemærkelsesværdig. Du har nu muligheden for at transformere til den indre energi i ethvert levende væsen i spillet, hvis du vælger at spille for CHI FOX, for eksempel. Eller du kan udnytte de naturlige kræfter i Chiyou der er i stand til at besejre og overliste enhver modstander.

Blockchain Cuties Universe har denne forsalg i 1 måned. Gå ikke glip af din chance!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map