Changelly og Indacoin fejrer partnerskab ved at tilbyde store rabatter

Changelly, en førsteklasses kryptokursudveksling, der erobrede markedet siden 2015, og den førende fiat-udbyder Indacoin fejrer fjerde årsdagen for deres succesrige partnerskab. Siden de først oprettede forbindelse i 2016, har begge brancheforløbere udviklet en sømløs og pålidelig fiat-til-kryptoport, som i øjeblikket bruges af over 2 millioner Changelly-klienter..

Fejringskampagnen starter den 31. august og fortsætter indtil den 11. september og slutter med en stor fælles AMA-session. Changellys side vil blive repræsenteret af sin administrerende direktør, Eric Benz. Gebyrerne for kryptokøb gennem Indacoins mulighed for Changellys markedsplads reduceres med 30% i løbet af hele festperioden. Men det er kun begyndelsen.

Når kampagnen begynder, vil Changelly og Indacoin samt andre supportpartnere, såsom Elrond, Aidos Kuneen, Komodo og HEX, afholde fire tre-dages token-giveaway-sessioner. Enhver, der ønsker at deltage, har en chance for at vinde en præmie i form af en af ​​de fire førnævnte aktiver. For flere detaljer, se Changellys og Indacoins sociale medier.

Partnerskabet mellem Changelly og Indacoin er bygget på en langvarig historie med at give brugerne pålidelige og ubesværede indkøbsløsninger. Indacoin var ombord på Changelly som den første eksklusive fiat-til-krypto-udbyder i 2016. Tidligere i 2020 blev det præsenteret som en af ​​beboerne på Changellys fiat-til-kryptomarked.

Indacoin-teamet gjorde opmærksom på, hvordan dette samarbejde har haft en positiv indflydelse på udviklingen af ​​begge fremhævede mærker, og at projektet i øjeblikket har udviklet sig i en innovativ betalingsgateway, der giver Visa- og Mastercard-indkøbsmuligheder på både business-to-business og business-to -kundeområder over hele verden. Besøg dens blog for at opdage en dybtgående historie om Indacoin og Changelly’s vellykket rejse.

Changellys Benz tog et øjeblik på at beskrive, hvor værdifuldt partnerskabet er for virksomheden, idet han sagde: 

”Indacoin er en af ​​de længste fiat-til-krypto-udbydere, og Changelly har haft fornøjelsen af ​​at være partnere i de sidste fire år. For at fejre dette partnerskab kører vi nogle meget spændende kampagner og kampagner. Jeg er meget begejstret for de fremtidige funktioner og tjenester, Indacoin vil levere, og jeg er sikker på, at vores kunder og partnere også har det. ”

Guilherme Jovanović, chef for forretningsudvikling for Indacoin, var også optimistisk med hensyn til nye muligheder, der kunne yderligere samarbejde mellem Changelly og Indacoin. Han sagde:

”Vores team er begejstret for at fejre det fireårige partnerskab med Changelly. Vi er stolte af vores fælles rejse; den utrolige vækst, vi skabte, giver os styrken og inspiration til at opnå meget mere. Sammen skabte vi en hurtig, brugervenlig grænseflade til at købe og udveksle kryptovaluta, der åbner døren til kryptomarkedet uanset tidligere viden og erfaring. Vi har stadig meget mere at bidrage med, og vi er helt sikre på, at dette samarbejde vil bringe mange innovationer og spændende funktioner til fintech-branchen. ”

Om Indacoin

Indacoin er en betalingsgateway og pioner inden for fiat-til-krypto-behandling med Visa og Mastercard over hele verden. Det er fortsat en af ​​de største aktører i levering af øjeblikkelige og risikofrie transaktioner til mere end 100 handlende globalt, inklusive børser, tegnebøger, token-tilbudsprojekter, mediekanaler og andre. Indacoins hovedfokus ligger på forfining af dets software til bekæmpelse af svig, der arbejder med AI-teknologi og har gjort det muligt for millioner af brugere at købe kryptokurver sikkert med en brugervenlig grænseflade.

Virksomheden er blevet etableret i henhold til lovgivningen i Storbritannien siden begyndelsen af ​​2014, og holdet er spredt over Storbritannien, Holland, Tyskland, Tyrkiet, Estland og Rusland.

Om Changelly

Changelly giver et økosystem af produkter og tjenester, der gør det muligt for kunder at have en one-stop-shop-oplevelse, når de interagerer med krypto. Siden 2015 har Changelly fungeret som en mellemmand mellem krypto-udvekslinger og brugere, der tilbyder adgang til 160+ kryptokurver, der let kan byttes inden for 10 minutter på desktop eller on-the-go via Changelly-mobilappen..


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map