Hvor smarte penge der investeres

Med en strøm af fornyet interesse for kryptoaktiver og flere nye muligheder for at tjene penge kan langt størstedelen af ​​os ikke lade være med at forsøge at lytte til den stemme, der hvisker i vores øre: husk 2018. Tyren løber igennem 2017 endte i tårer for mange , som i begyndelsen af ​​2018 så markedet ind i en brat og langvarig bjørnecyklus, der varede den bedre del af tre år. “Denne tid er dog anderledes”, som vi har hørt fra mange af branchens fagfolk, og ja, denne gang er forskellig fra et grundlæggende perspektiv. Hvad der stort set var detailspekulation, der kørte priserne i 2017, er blevet suppleret med mere bæredygtig, langsigtet institutionel opkøb. Elon Musk, Michael Saylor og Paul Tudor Jones har offentligt givet udtryk for deres støtte til aktivklassen, og globale kapitalforvaltere kan nu sikkert (og lovligt) allokere en del af deres porteføljer til det nye digitale guld.

Det, der ikke er anderledes denne gang, er imidlertid den høje risiko, som uerfarne handlende påtager sig. Der er et helt akademisk felt kendt som adfærdsmæssig finansiering, der afgrænser de forskellige kognitive og følelsesmæssige bias, som vi som mennesker er modtagelige for, når det kommer til at styre vores egne investeringer. I betragtning af den ekstreme volatilitet på kryptomarkeder bliver adfærdsmæssige skævheder endnu tydeligere, da frygt og grådighed i os forstørres af de potentielle gevinster og tab.

Markedet for kryptoaktiver, hovedsageligt på grund af dets relative barndom og den høje andel detailhandlende, er ofte tilbøjelige til spekulative bobler og nedbrud, da investorens følelser driver priser væk fra deres egenværdi.

Overtillid er en almindelig bias udstillet i et markedsrally sammen med overtrading, undervurdering af risici og afvisning af modstridende oplysninger. Handlende vil ofte søge information, der bekræfter deres eksisterende tro. Et grundlæggende eksempel ville være en erhvervsdrivende Googling “Hvor høj vil Bitcoin gå i denne uge?” i stedet for “Årsager til, at Bitcoin kan skyldes en korrektion.” Hvis du har en bullish bias på markedet, er det utroligt fristende at søge information, der bekræfter din egen tro og derved retfærdiggøre din position.

Når et markedsrally korrigeres, kan der være en underreaktion, der kan være forårsaget af en bias kendt som forankring. Dette sker, når investorer ikke opdaterer deres tro over for nye markedsoplysninger og tilskriver data, der er stødt på for meget, for meget. De tidlige stadier af en markedskorrektion kan involvere kognitiv dissonans blandt investorer ved at ignorere tab og forsøge at rationalisere mangelfulde beslutninger. Efterhånden som markedet afvikler, kan investorer oprindeligt være uvillige til at acceptere tab. I nedbrud, den disposition effekt opfordrer investorer til at holde fast i tabere og udsætte beklagelse. Dette svar kan oprindeligt forårsage en underreaktion på dårlige nyheder, men en senere kapitulation og et (større) realiseret tab på investering. 

Jeg tror bestemt ikke, at vi får en boble og et efterfølgende nedbrud af næsten samme størrelse som vi har oplevet tidligere; det betyder dog ikke, at kryptomarkedet ikke vil have perioder med gennemsnitlig tilbageførsel. I betragtning af den enorme vækst, vi har set i mæglerapp-downloads, såsom Robinhood, er det blevet tydeligt, at detaildeltagere tager en aktiv tilgang til deres investeringer som aldrig før. Denne tilstrømning af deltagelse i detailhandelshandel (i modsætning til blot at købe og holde) kan medføre øget volatilitet på markederne, da menneskelige følelser optager en større del af handelsvolumen end før. En måde at fjerne vores egne følelser fra at hindre udførelsen af ​​vores portefølje er at afsætte kapital til professionelt styrede kryptofokuserede fonde, der har risikoreduktionsteknikker. Dette frigør dig fra stresset med at styre dine egne forstyrrelser dagligt og giver dig mulighed for komfortabelt at holde på lang sigt med ro i sindet.

Invictus Capital har et fantastisk udvalg af tokeniserede kryptofonde, der imødekommer hele spektret af investorrisikoprofiler. Globale investorer er i stand til at investere ved hjælp af Tether (USDT) eller en række andre kryptoaktiver uden et minimumsbeløb. Grundlagt i 2017 har virksomheden en fantastisk track record på tværs af sit udvalg af fonde med sin Crypto10 Hedged Fund, der tjener flere priser fra den velrenommerede Crypto Fund Research for sin præstation. 

Holdet hos Invictus Capital har for nylig lanceret sin nye investorportal, hvilket gør det lettere end nogensinde for nye investorer at tilmelde sig og administrere deres portefølje på deres eget instrumentbræt. Desuden er den InvictusCapital.com (ICAP) token er for nylig lanceret, hvilket belønner investor-samfundet for at have sat deres Invictus-fondsmønter i foruddefinerede perioder. Investorer er derfor i stand til at tjene yderligere afkast på deres investeringer ved simpelthen at holde på lang sigt. For at finde ud af mere, besøg Invictus Capital-websted og tilmeld dig en problemfri investeringsoplevelse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map