Bitcoin Cash Lompakot. Aloittelijan opas

Ennen kuin voit aloittaa Bitcoin Cashin kaupankäynnin tai louhinnan, tarvitset paikan sen säilyttämiseen, eli lompakon.

Lompakko koostuu kahdesta erittäin pitkästä satunnaislukujen ja kirjainten joukosta. Yksi niistä on lompakkosi julkinen osoite, jota muut käyttäjät lähettävät BCH sinulle.

Toinen on yksityinen avain, joka antaa sinulle pääsyn varoihisi ja jota käytetään kirjautumiseen tapahtumaan. Pidä aina yksityinen avain turvassa, ikään kuin menetät pääsyn siihen tai yksinkertaisesti unohdat sen, et voi käyttää löytösi. Vastaavasti, jos joku saa käsiinsä yksityisen avaimesi, kaikki lompakkosi varat varastetaan.

Bitcoin-lompakko suojattu lasereilla

Jos olet rekisteröitynyt kryptovaluutanvaihtoon, joka tukee Bitcoin Cashia, se tarjoaa sinulle automaattisesti lompakon. Tunnisteidesi turvallisuuden vuoksi on kuitenkin suositeltavaa tallentaa ne eri lompakkoon. Tämä johtuu siitä, että lompakkopalveluja tarjoavilla pörsseillä on lähinnä yksityiset avaimesi ja laajemmin varasi.

Lisäksi on ollut paljon tapauksia, joissa vaihto on hakkeroitu ja menettää asiakkaidensa varoja menettämättä takaisinmaksua, ja jopa yksinkertaisesti sulkenut ja karkoittanut käyttäjien rahat.

Ilmaiset Bitcoin Cash -kolikot (Kuinka lunastaa Bitcoin Cash)

Jos sinulla oli Bitcoin-rahakkeita ennen 1. elokuuta 2017, jolloin tapahtui Bitcoin Cash -haarukka, sinulla on oikeus saada sama määrä rahakkeita BTH: ssa. Ilmaisten Bitcoin Cash -merkkien lunastustavat vaihtelevat käyttämäsi lompakon tyypin mukaan.

Jos käytät koko solmun lompakkoa, joka on lompakko, joka vaatii lataamaan koko Blockchainin, sinun tarvitsee vain varmuuskopioida se wallet.dat-tiedostoon. Kun se on valmis, yksinkertaisesti tuo se täyteen solmuun Bitcoin Cash lompakko, kuten Bitcoin ABC, missä BCH-tunnukset ovat käytettävissäsi.

Aarre älypuhelimessa

Turvallisuuden puolesta on suositeltavaa asentaa koko solmu Bitcoin Cash -lompakko toiseen tietokoneeseen. Tämä johtuu siitä, että jotkut täyden solmun lompakot käyttävät samaa tietohakemistoa, joten uuden asentaminen voi johtaa edellisen tiedon ohittamiseen. Jos näin tapahtuu, saatat menettää sekä Bitcoins- että Bitcoin Cash -merkkejään ikuisesti.

Jos haluat mieluummin kevyemmän SPV (Simplified Payment Verification) -lompakon, joka on lompakko, joka ei vaadi koko Blockchainin lataamista, menettely on hieman helpompaa. Suurin osa näistä lompakoista käyttää palautussiementä, joka on lause, joka pitää Bitcoin-yksityiset avaimesi ja laajennuksena myös Bitcoin Cash -avaimesi. Joten sinun pitäisi pystyä käyttämään BCH: ta yksinkertaisesti asettamalla tämä siemen omistettuun lompakkoon.

Alla on luettelo lompakoista, jotka tukevat usean ketjun vahvistusta, ja linkit niihin liittyviin ilmoituksiin:

Bitcoins ja musta aukko

Paperilompakko

Pohjimmiltaan paperilompakko on vain julkinen ja yksityinen avain, jotka on painettu yhdessä, yleensä QR-muodossa käytön helpottamiseksi. Paperilompakko on eräänlainen kylmävarasto, joka on turvallisin tapa tallentaa salausvaroja, koska kirjaimellisesti ei ole yhteyttä Internetiin. Tämä tekee paperilompakoista täysin hakattavissa. Kun se on tulostettu – voit tehdä sen kanssa mitä haluat: laita se tallelokeroon, pidä se tyynyn alla tai hauta se jopa takapihallesi. Tällä tavalla varasi odottavat turvallisesti, kunnes päätät käyttää ne.

Helpoin tapa luoda paperilompakko on tallentaa wallet.dat-tiedosto lompakosta, joka pitää yksityiset avaimesi tietokoneessa, tulostaa ne ja poistaa alkuperäisen tietokoneeltasi myöhemmin.

Bitcoin-paperilompakko origaminosturina

Vaihtoehtoisesti voit käyttää yhtä monista verkkopalveluista, jotka voivat tehdä sen puolestasi. LompakkoGenerator ja BCC-osoite ovat suosituimpia tällaisista palveluista. Ne ovat avoimen lähdekoodin satunnaisavainten ja osoitteiden generaattoreita, ja mikä tärkeintä, he käyttävät selaimesi JavaScript-moottoria lompakon luomiseen, mikä tarkoittaa, että avaimia ei lähetetä sinulle Internetin kautta.

On olemassa lukuisia muita vastaavia palveluja, kuten BitcoinPaperWallet, joka luo värikkään muotoisen Bitcoin Cash -paperi-lompakon ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa väärennöksiä osoittavia tarroja ja Rihmasto joka tarjoaa USB-laitteen, joka liitetään yksinkertaisesti tulostimeen välttäen tietokoneita kokonaan.

Ohjelmisto Bitcoin Cash lompakot

Ohjelmistolompakot on asennettu tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, ja toisin kuin pörssin tarjoamat lompakot, suurin osa niistä tallentaa yksityiset avaimesi offline-tilassa laitteeseen, johon ne on asennettu. Sinun tarvitsee vain luoda asiakas itsellesi lataamalla asiakas laitteellesi ja noudattamalla ohjeita. Monet ohjelmistolompakkoasiakkaat tukevat useita kryptovaluuttoja ja mahdollistavat useiden lompakoiden luomisen. Lisäksi tarjoaa kuten Exodus ja Jaxx omistaa MuotoVaihto integroitu niihin, mikä mahdollistaa välittömän vaihdon asiakkaan sisällä olevien tärkeimpien kryptovaluuttojen välillä.

Lompakko

Alustat

Electron Cash

MacOS, Windows, Linux, Android

Bitcoin.com

MacOS, Windows, Linux, iOS, Android

Yksikkö

iOS, Android

BTC.com

Verkossa, iOS, Android

Mobi

iOS, Android

Bitpay

MacOS, Windows, Linux, iOS, Android

Jemma

Android

VahvaCoin

MacOS, Windows, Linux, iOS, Android

Coinomi

Android, (iOS tulossa pian)

Jaxx

MacOS, Windows, Linux, iOS, Android, Chrome-laajennus

Exodus

MacOS, Windows, Linux

Siirrettävä krypto-lompakko ja ketju

Laitteistoiset Bitcoin Cash -lompakot

Salausmaailmassa laitteistolompakot ovat yhtä turvallisia kuin varastointi. Ne näyttävät paljolti tavanomaisilta kannettavilta kiintolevyiltä, ​​mutta on suunniteltu erityisesti käytettäväksi krypto-valuuttojen tallentamiseen. Ne tuottavat tapahtumia offline-tilassa ja tien päällä, mikä tarkoittaa, että voit liittää ne mihin tahansa tietokoneeseen tapahtuman suorittamiseksi.

Bitcoin-lompakot: Trezor, KeepKey ja Ledger

Aivan kuten paperilompakot, laitteistolompakot ovat immuuneja verkkohyökkäyksille ja hakkeroinnille, koska ne eivät ole yhteydessä Internetiin. Nykyaikaisissa laitteistolompakkoissa on varmuuskopiointivaihtoehdot, ja ne voidaan vielä suojata kaksivaiheisella todennuksella tai PIN-salasanalla. Nykyään kaikki tärkeimmät laitteistolompakot on varustettu myös näytöllä, joten voit kirjautua tapahtumiin itse laitteella.

Ne ovat kuitenkin ainoat olemassa olevat lompakot, joista joudut maksamaan. Mutta ne ovat hintansa arvoisia, varsinkin jos varastoit huomattavan määrän Bitcoin Cashia. Lopuksi, kun tarkoitukseen valmistettuja laitteita vapautetaan rajoitettuina määrinä, niihin voi joskus olla vaikea päästä käsiksi.

Lompakko

Arvioitu hinta

Näyttö

Ledger Nano S

79 € / 99 $

Joo

TREZOR

99 dollaria

Joo

Pidä avainta

99 dollaria

Joo

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map