Ero Bitcoinin ja Bitcoin Cashin välillä

Ei niin kauan sitten galaksissa, joka ei ole niin kaukana, jotkut älykkäät ihmiset keksivät Bitcoinin. Alussa vain harvat harrastajat olivat innoissaan uudesta valuutasta, mutta hyvin pian ihmiset alkoivat ymmärtää potentiaalia. Joten kaivostyöläisten ja bitcoineja pitävien ja siitä maksavien ihmisten määrä kasvoi räjähdysmäisesti.

Se on kaiken kaikkiaan hieno asia, lukuun ottamatta yhtä räikeää asiaa: Bitcoinin tapahtumien nopeus on hyvin hidas, noin 7 tapahtumaa sekunnissa. Vertailun vuoksi Visa suorittaa noin 24 000 tapahtumaa sekunnissa. Vuonna 2017 oli selvää, että liiketapahtumia on jo liikaa käsiteltävissä ja joitain uudistuksia tarvitaan, jotta Bitcoin voi skaalata edelleen.

Bitcoin juoksupyörässä

Joten miksi tapahtumien määrää ei voida vain lisätä?

Se on hieno kysymys. Alun perin Bitcoinin Blocksize-raja oli 1 Mt (tänään 2 Mt). Joten miksi he eivät voi tehdä siitä suurempaa määrää, esimerkiksi 820 100 MB?

Vastaus tähän voidaan selittää raskaan liikenteen metaforalla. Oletetaan esimerkiksi, että meillä on raskas liikenneongelma, joten päätämme muuttaa nopeusrajoitukseksi 200 mailia tunnissa. Mitä tapahtuu? Ensinnäkin tulee olemaan turvallisuuskysymys, koska tällä nopeudella kaatumisten ja loukkaantumisten mahdollisuudet kasvavat. Mahdollisesti suurempi ongelma on kuitenkin se, että nyt vanhat ja pienet ajoneuvot eivät ole kelvollisia moottoriteille, koska ne eivät voi liikkua tarpeeksi nopeasti. Joten valtatie on täynnä isoja ihmisiä, joilla on isot ja vahvat autot, ja tavallinen kuljettaja pysyy kotona tai ottaa hitaampia teitä päästäkseen sinne, missä he haluavat olla.

Juuri näin tapahtuu rajaa nostettaessa. Lisää lohkoja = enemmän tietoja käsiteltäväksi jokaiselle tapahtumalle. Joten pienet solmut eivät pysty käsittelemään tätä lisääntynyttä dataa ja hajauttamisesta tulee väistämätöntä.

Bitcoin Cash kasvaa Bitcoinissa

Mutta silti tarvitaan lisää tapahtumia – mikä on ratkaisu?

Kauppaongelma on jakanut Bitcoin-yhteisön kahteen ryhmään. Yksi ryhmä väittää, että Bitcoinia ei ole koskaan suunniteltu “kupin kahviksi” maksuratkaisuksi, toinen sanoo, että sen on skaalattava. Koska kumpikaan ryhmä ei ollut valmis luopumaan, elokuussa 2017 Bitcoin jaettiin periaatteessa “Hard Fork” -nimisen prosessin avulla, joka loi uuden version Bitcoinista nimeltä Bitcoin Cash. Bitcoin Cash käyttää samaa kooditietokantaa, mutta sen Blocksize-raja on 8 Mt. Tämä korotettu raja mahdollistaa noin kahden miljoonan päivässä käsiteltävän tapahtuman suorittamisen.

Voit ostaa kupin kahvia Bitcoinilla

Bitcoin ja Bitcoin Cash lompakossasi

Ok, pari on eronnut, mutta kuka pitää lapset?

Mitä tapahtui ihmisille, joilla oli Bitcoineja ennen haarukkaa? Helpoin tapa ratkaista asia oli kloonata lompakot. Viimeinen louhittu lohko ennen haarukkaa oli 478558. Joten jos sinulla oli ennen kyseistä lohkoa Bitcoineja, haarukan jälkeen sinulla on sama määrä Bitcoin Cashissa. Helppo, eikö olekin? Toivon, että voisimme tehdä saman lasten kanssa. (hauskaa, se on kammottavaa!). Kuvittele, että sinulla on yhtäkkiä 4 lasta 2 sijasta. Et ole varma, kuka on alkuperäinen poikasi. Entä koulu, ystävät, perhe? Kuulostaa painajaiselta. Bitcoin-maailmassa tämä painajainen toteutui ns. ”Replay Attack” -nimellä.

Jokaisella jakautumisen jälkeen on sama bitcoin samalla yksityisellä avaimella kahdessa lompakossa. Tämä tarkoittaa sitä, että kun teet tapahtuman, ihmiset voivat käyttää yksityistä avainta tapahtumaan toisessa valuutassa. Sen sijaan, että maksat vain yhdestä lompakosta, sama summa vähennetään myös toisesta.

Kuten jos sinulla on kaksi huoneistoa ja joku tulee sisään ja ottaa kannettavan yhdessä niistä, hän pystyy myös ottamaan saman kannettavan toisesta huoneistosta. Tämä ei kuulosta niin hyvältä?

Joten kaikilla ihmisillä on nyt kaksi kertaa enemmän? Kuulostaa hyvältä!

Ei oikeastaan, kun summa on kasvanut, se laskee automaattisesti valuutan kokonaisarvoa, joten kukaan ei ole itse asiassa rikkaampi haarukasta.

Bitcoin-kaksoset käytävällä

Toinen suosittu kysymys: ovatko nämä kaksi vaihdettavissa? Vastaus on: ei. Ne ovat nyt täysin erillään ja pystyvät toimimaan toisistaan ​​riippumatta – toivotan ehdottomasti onnea molemmille.

Lue, miten voit lunastaa Bitcoin Cashin täältä.

Erot

Joten voit sanoa, että se ei ollut tarpeeksi hämmentävää aiemmin, kun meidän piti valita Bitcoin, Ripple, Ethereum ja muut – nyt meidän on valittava kahdesta bitcoinista. Kumpi on parempi, kysyt? Itse asiassa ne ovat vain erilaisia, jokaisella valuutalla on hyvät ja huonot puolensa. Tutkitaan joitain näistä alla.

Naamio bitcoineilla

1. Uusi nimi

Tietysti itse nimi. Sana käteinen siinä ei ole vahingossa – tekijät aikovat, että valuutan tulevaisuudesta tulee uusi käteismuoto.

2. Etu / haitta

+ Suurempi Blocksize-raja (8 Mt). Tämän seurauksena – useampia tapahtumia voidaan käsitellä halvemmalla.

– Bitcoinilla on paljon kaivosaltaita, joten kukaan ei ole tarpeeksi vahva ja tilanne, jossa yhdellä kaivostyöläisellä on enemmistö 51% hallita kaikkia, on melko mahdotonta.

Bitcoin Cash on päinvastoin hyvin keskitetty. Tällä hetkellä meillä on jo 3 kaivosaltaaa, jotka tekevät yhdessä yli 51%. Tämä voi olla vaarallinen tilanne, koska valuutan tulevaisuus tulee liian riippuvaiseksi näistä kolmesta.

3. Tekninen ero

Bitcoin Cash on tietoinen heikkouksistaan ​​ja lisäsuojaussäätöistään näiden aukkojen poistamiseksi ja uuden valuutan turvallisemman käyttämiseksi kaikille.

Ominaisuus

Kuvaus

Uudelleentoisto- ja pyyhkimissuojaus

Bitcoin Cash käyttää eri hash-algoritmia kuin se, jota Bitcoin käyttää. Joten toisto kahden ketjun välillä ei ole enää mahdollista.

Ketjun skaalautuvuus

Bitcoin Cashin tekniikka sallii lohkojen määrän kasvun. Tällä hetkellä se on 8 Mt ja lisäkorotukset ovat mahdollisia.

Uudet tapahtuman allekirjoitukset

Bitcoin Cashilla on erilainen transaktioallekirjoitus sen erottamiseksi Bitcoinista.

Hätävaikeuksien säätö (EDA)

Uusi algoritmi, joka varmistaa normaalin ketjutyön, jos kaivostyöläisten lukumäärä muuttuu dramaattisesti.Tämä lisää vakautta koko valuutalle.

Mitkä tekijät vaikuttavat BCH: n hintaan ja miksi se nousi marraskuussa?

Bitcoin Cash ilmoitettiin elokuussa 2017. Mutta rakettihyppy tapahtui saman vuoden marraskuussa. 12. marraskuuta hinta nousi kahdesti yhdessä päivässä ja Bitcoin Cash otti virallisesti toisen sijan Bitcoinin takana.

Bitcoin Cash -kurssi nousi kahdesti marraskuussa

Bitcoin Cash Price Index

Joten, mitkä tekijät aiheuttama tämä piikki?

  1. Bitcoinilla oli todella huono viikonloppu. Alentuneen hajautusvoiman vuoksi verkossa oli noin 10000 odottavaa tapahtumaa. Tämän seurauksena ostajat muuttivat ostamaan Bitcoin Cashia.
  2. Bitcoin Cash tuli ratkaisuna tunnettuihin nopeusongelmiin, joista Bitcoin kärsi, ja tarjosi paremman ratkaisun kuin Bitcoinin SegWit2X. Nykyään se on ainoa tekniikka, joka tarjoaa skaalausratkaisun – joka on tappajaominaisuus.
  3. Toinen ominaisuus, jota alkuperäisellä Bitcoinilla ei ole, on EDA-algoritmi – mikä tekee verkosta vakaamman korkeiden hintojen aikana.

Mitä älykkäät ihmiset sanovat Bitcoin Cashista?

Optimistinen mielipide

Dan Nathan, Risk Reversal Advisors -yrityksen perustaja, sanoi: "Olen ostanut Bitcoin Cashia ja Ethereumia. Nämä kaksi näyttävät siltä, ​​että niillä on tilaa mennä tänne, kun taas bitcoinilla näyttää olevan joitain teknisiä ongelmia. “

Roger Ver, yksi tunnetuimmista Bitcoin-enkeli-sijoittajista ja evankelisteista, uskoo “Bitcoin Cash on todellinen Bitcoin, ja sillä on tulevaisuudessa suurempi markkina-arvo, kauppavolyymi ja käyttäjäkunta.”

Sanomalehti Roger Verin muotokuvalla

Tohtori Garrick Hileman, taloustieteilijä Cambridgen yliopistossa, sanoo “Taloudellisten voittojen lisäksi Bitcoinin haltijat voivat ymmärtää Bitcoin Cashin tulon myötä myös mahdollisia teknisiä etuja, kuten tarkkailla, kuinka BCH toimii 8 Mt: n lohkoilla ja millaiseen käyttöön se houkuttelee.”

Ken Shishido, Bitcoin Cash -evankelistaja, on varma: “Kun BCH saa enemmän adoptoitua ja ihmiset näkevät, että voit todella käyttää sitä tavaroiden ja palveluiden ostamiseen, hinta nousee.”

Pessimistinen mielipide

Adam Back on brittiläinen kryptografi sanoo: “Bitcoinilla on etu Bitcoin Сashiin nähden pitkäaikaisessa skaalauksessa, koska Bitcoinin käteisellä ei ole infrastruktuuria toisen kerroksen skaalauksen tukemiseksi.”

Adam Back ja Bitcoin

Adam Back

Michael Graham sanoo Alkuperäisellä bitcoinilla voi olla yksinkertaisesti liikaa lyijyä ohitettavaksi. “Vaikka jotkut ovat menneet niin pitkälle, että julistavat, että Bitcoin Cash ohittaa lopulta Bitcoinin” bitcoinina “, yleinen yksimielisyys näyttää olevan, että BTC ei todennäköisesti anna nousee paikalleen # 1-salausasettina milloin tahansa. “

Neutraali mielipide

Brian Kelly toimitusjohtaja & Perustaja BKCM LLC ajattelee: ”Minusta sekä Bitcoin että Bitcoin Cash ovat hieno veto. Bitcoin on kuin rahapohja ja Bitcoin Cash on tapahtumavaluutta, joka on samanlainen kuin globaali M1. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map