ICO-rahakkeiden ostaminen: Aloittelijan opas

Vaikka olisit sellainen henkilö, joka viettää vain muutaman minuutin päivässä verkossa lukemalla uutisartikkeleita, olet todennäköisesti kuullut ICO: sta. He ovat uusi Internet-villitys, ja aivan kuten kaikki muu, mihin ihmiset menevät hulluksi, ICO: t lupaavat suuria ja helppoja voittoja.

Kirjoitushetkellä, coinmarketcap.com listasi 1530 kryptovaluutta. Sisään Tämä 3. syyskuuta 2017 julkaistussa artikkelissa luku oli 848. Keskimäärin viisi uutta kolikkoa ilmestyy joka päivä.

Sijoittajat ovat todella hemmoteltu valinnanvaraa. Monet vakavat ICO: t keräävät varoja tärkeisiin ja hyödyllisiin projekteihin. Samaan aikaan monet startupit yrittävät saada sijoittajien huomion melko epätavanomaisilla menetelmillä, kuten valitsemalla Shiba Inun maskotiksi ja soittamalla tunnukseksi Dogecoin. Ne, jotka haluavat sijoittaa ja tehdä poliittisen lausunnon samanaikaisesti, saattavat houkutella jotain sellaista Putincoin tai Trumpcoin. On jopa Hyödytön Ethereum-tunnus (kyllä, se on sen todellinen nimi), joka kritisoi ICO: n käsitettä verkkosivustollaan. Ja kyllä, he ovat keränneet melko vähän rahaa.

Menestyvät ICO: t, joilla on valtava tuotto varhaisille sijoittajille

Kuten alla olevasta kuvasta näet, jotkut menestyneimmistä ICO: ista pystyvät tuomaan valtavia tuottoja varhaisille sijoittajille.

Erityisesti ne tuovat vielä suurempia osinkoja yrityksille, startup-yrityksille ja niitä järjestäville henkilöille. Mukaan Tämä WSJ: n tuoreessa raportissa kerättyjen varojen kokonaismäärä ympäri maailmaa on ylittänyt 4 miljardia dollaria. Suurin osa siitä nostettiin vuonna 2017, koska vuoden 2016 lopussa luku oli vain 225 miljoonaa dollaria.

Kuinka ostaa rahakkeita ICO: n aikana

1. Rekisteröidy ICO: han projektin verkkosivuston kautta

Jokaisella laillisella hankkeella, joka hankkii varoja ICO: n kautta, on verkkosivusto, jossa he määrittelevät, mistä projektissa on kyse, sen tavoitteet, tarvittavan rahamäärän, kuinka kauan rahoituskampanja jatkuu ja niin edelleen. Tällä verkkosivustolla voit rekisteröityä ICO: lle.

Varo ICO-kampanjoita, jotka eivät vaadi mitään rekisteröintiä. Tietenkin on vielä mahdollista, että se on täysin laillinen toiminta, mutta viime aikoina luotetuimmat ja korkean profiilin ICO: t vaativat sijoittajia rekisteröitymään.

Vanha mies yrittää ymmärtää blockchain-tekniikkaa

2. Hanki Bitcoin tai Ether

Kyllä, tarvitset toisen hallussasi olevista kahdesta suurimmasta kryptovaluutasta voidaksesi osallistua ICO: hon. Katso omat oppaamme Bitcoinin ja Eetterin ostamisesta.

Bitcoin, joka on edelleen hallitseva ainoa salausvaluutta, hyväksytään melkein kaikkialla salausmaailmassa. Koska Ethereum tarjoaa kuitenkin vakaan ja kätevän Blockchain-alustan kehittäjille projektien perustamiseen, siitä tuli ICO: n valintaalusta. Joten Ether, joka on Ethereum-alustan natiivi merkki, käytetään laajalti rahakkeiden ostamiseen ICO: n aikana.

Laskin ja altcoins


Pienin summa, jonka voit sijoittaa riippuu tietystä ICO: sta. Se voi olla välillä $ 10 – $ 100 tai 0,02 ETH – 1 ETH. Pienin investointimäärä ilmoitetaan yleensä projektissa valkoinen paperi, joka löytyy sen verkkosivuilta.

3. Siirrä Bitcoins tai Ether hallitsemallesi lompakkoon

Olemme sanoneet tämän jo lukemattomia kertoja: pidättäydy salaamasta valuuttasi lompakossa, jonka sinulle tarjoaa vaihto. Se vaarantaa varojesi turvallisuuden, koska et ole itse asiassa hallitseva kyseistä lompakkoa. Siirrä sen sijaan rahakkeet ohjelmistolompakkoon, joka pitää salasanasi valitsemallasi laitteella. Vaihtoehtoisesti voit sijoittaa laitteiston lompakkoon turvallisuuden lisäämiseksi. Voit lukea lisää Bitcoin- ja Ethereum-lompakoista omistetuista oppaistamme.

Rikki salattu lompakko

Lompakon vaihtoehtoja on paljon, mutta yksi ominaisuus, joka sinun on ehdottomasti pidettävä mielessä lompakkoa valittaessa, on se, että se tukee ERC20 token-standardi.

Se on tähän mennessä laajimmin käytetty tunnussarja. Lisäksi se on virallinen standardi Ethereum verkkoon. Näin ollen käytännössä kaikki Etheriä tukevat lompakot ovat ERC20-yhteensopivia.

4. Osta ICO-rahakkeita

Kun olet rekisteröitynyt ICO: hon ja rahasi ovat käytettävissä ja valmiina, sinun tarvitsee vain lähettää kryptovaluuttasi kampanjan osoitteeseen.

5. Osallistu ICO: han lähettämällä salaus heidän osoitteeseensa

Jokaisen ICO-kampanjan ensisijainen tavoite on saada rahasi. Tästä syystä he yrittävät tehdä prosessista mahdollisimman triviaalin. Suurimman osan ajasta projektin verkkosivusto tarjoaa sinulle perusteelliset ohjeet sijoittamiseen.

Mutta sinun on oltava erittäin varovainen, kun lähetät varoja.

Ensinnäkin, tarkista verkkosivuston osoite niin monta kertaa kuin tarvitset. Google-hakutulosten yläpuolella saattaa olla väärennettyjä ICO-verkkosivustoja, jotka on lueteltu mainoksina. Ne näyttävät identtisiltä todellisilta verkkosivustoilta, ja yksi tai kaksi osoitemerkkiä ovat hieman erilaiset.

Bitcoin ja lonkerot

Toiseksi, tarkista projektin lompakon osoite niin monta kertaa kuin mahdollista. Petoksia ja tietojenkalastajia lähettää väärennettyjä osoitteita verkossa, joten sinun on oltava erittäin varovainen, ettet lopulta lähetä rahaa väärään paikkaan. Jos näin tapahtuu, et voi koskaan saada sitä takaisin.

Joissakin suosituimmista ja houkuttelevimmista ICO: ista tuhannet ja tuhannet ihmiset lähettävät eetteriä kaikki samanaikaisesti, mikä voi johtaa verkon tukkeutumiseen, mikä tarkoittaa, että tapahtumasi voi kestää jonkin aikaa. Voit aina tarkistaa tapahtumasi tilan tässä yksinkertaisesti asettamalla lompakkosi osoite hakupalkkiin.

Lopuksi varmista, että sisällytät tapahtumaan hieman ylimääräistä eetteriä. Tämä ylimääräinen eetteri jatkuukaasu,”Joka mahdollistaa tapahtumat Ethereum-verkossa. Pohjimmiltaan tässä nimenomaisessa tapauksessa kaasu toimii kauppamaksuna. Tarvittava määrä kaasua ilmoitetaan yleensä projektin verkkosivustolla.

6. Saat ICO-tunnukset osoitteeseesi

Sinun pitäisi saada äskettäin ostamasi rahakkeet lompakkosi osoitteeseen. Jos näin ei tapahdu heti – älä huoli ja ole kärsivällinen. Tietystä kampanjasta riippuen tunnuksesi voivat saapua välittömästi, mutta joskus se voi kestää viikkoja, kuukausia tai jopa pidempään. Lisäksi kiireisen ICO: n aikana monet asiat voivat viivästyä, joitain määräaikoja voidaan siirtää niin edelleen. Joten varmista, että pysyt ajan tasalla ja harkitse kommunikointia muiden sijoittajien kanssa erityisillä alustoilla ja foorumeilla.

Rahan vaihtaminen salaukseksi

Joskus, kun saat rahakkeet, et ehkä voi vaihtaa niitä heti. Tämä riippuu tietyn ICO: n säännöistä. Nämä tiedot sekä aika, jonka sinun on odotettava ennen rahakkeiden vastaanottamista, esitetään yleensä projektin verkkosivustolla.

7. Kun sinulla on ICO-tunnuksesi, selvitä, miten ne tallennetaan

Jälleen kerran, varmista aina, että varat ovat turvassa.

Useimmat suuret ICO: t ryhtyvät tarvittaviin toimiin, jotta päällikkö tukee tunnustaan lompakkopalvelut, erityisesti Ethereumin virallinen lompakon palvelu MyEtherWallet. Vaikka se ei vielä tue tiettyä tunnusta, palvelu mahdollistaa voit lisätä mukautetun ERC20-tunnuksen.

Jos käytät a laitteiston lompakko, kaikki ERC20-tunnukset voidaan siirtää laitteelle ja hallita MyEtherWallet-palvelun kautta. Lisäksi laitteiston lompakon valmistajat päivittävät jatkuvasti tuettujen kryptovaluuttojen luetteloitaan. Jos sijoittamasi tunnus saa tuen, sinun tarvitsee vain ladata ja asentaa virallisen valmistajan laiteohjelmiston uusin versio.

Tallelokero bitcoineilla

Kuinka ostaa rahakkeita ICO: n jälkeen

Kun ICO-jakso on ohi, ja jos se onnistui riittävän hyvin, merkki lopulta listataan pörssiin. Mikä vaihto riippuu projektista. Jos haluat selvittää, mikä vaihto luetteloi tunnuksen, voit joko seurata ilmoituksia itse projektista tai tarkistaa Bitcoin Forumin Altcoin-osio, ja etsi aihe tietystä tunnuksesta. Vaihtoehtoisesti, KolikkoMarketCap listaa useimmat olemassa olevat kryptovaluutat sekä pörssit, joissa niillä voidaan käydä kauppaa.

Kun tunnus lisätään pörssiin, se käy suurimman osan ajasta kauppaa Bitcoinia ja Etheriä vastaan. Meillä on kattavat oppaat sekä Bitcoinin että Etherin myymiseen, jotka sisältävät osia pörssikaupasta.

Olen ostanut ensimmäiset rahakkeet, mitä nyt?

No, tähän kysymykseen ei ole suoraa vastausta. Se on sijoitus, joten kun olet hankkinut rahakkeesi, sinulla on periaatteessa kaksi vaihtoehtoa: pitää ja vastaanottaa osinkoja tai vaihtaa rahakkeita.

Tee osinkoja

Siellä on paljon onnistuneita ja kannattavia ICO: ita. Kun yritys menee menestyksekkäästi ICO-vaiheen ohi, sen arvon pitäisi alkaa nousta, kun yrityksestä itsestään tulee entistä luotettavampi ja vakiintuneempi markkinoilla. Samanaikaisesti merkin arvo nousee, mikä antaa sijoittajille mahdollisuuden saada suurempia voittoja.

Lisäksi rahakkeet tarjoavat yleensä sijoittajille tulevaisuuden pääsyn tuotteeseen tai palveluun sekä tiettyihin etuihin. Tältä osin ICO: t ovat hyvin samanlaisia ​​kuin perinteiset joukkorahoitusmenetelmät, joissa osallistujat saavat palkkioita sijoittamisesta.

Menestynyt ICO poikasena

Esimerkiksi, jonkin verran projektit tarjoavat symbolisen bonuksen varhaisille sijoittajille, tässä tapauksessa 100-300 prosenttia. Toiset, kuten SCCEX, startup, joka toivoo rakentavansa skandinaavisen kryptovaluutanvaihdon, tarjoaa ilmaisen kaupankäynnin, rahatalletuksia ja nostoja sekä Aurora-maksukortin, jota voidaan käyttää maailmanlaajuisesti täysin ilmaiseksi ja joka on yksinomainen esine ICO-osallistujille.

Lopuksi, jos ICO pidettiin DAO: lla – hajautetulla itsenäisellä organisaatiolla, joka voidaan perustaa Ethereum-alustalle. Tunnuksen haltija saa myös äänioikeuden ehdotuksissa, jotka muokkaavat organisaatiota ja sen suuntaa.

Kaupan rahakkeet

Kun tunnus on listattu johonkin kryptovaluutan pörsseistä, voit vaihtaa sitä. Bitcoin ja Ether ovat ainoat kaupankäyntivaihtoehdot pitkään sen jälkeen, kun se on listattu, ja muita kaupankäyntipareja tuetaan myöhemmin, jos tunnus on kysyntää. Mutta pidä mielessä, että joitain tunnuksia ei koskaan saada luetteloon.

Mahdollisuudet ovat, sinun on istuttava investoinnissasi jonkin aikaa. Saatat joutua välittömästi kärsimään suuria tappioita tai et näe voittoja pitkään aikaan. Ja sitten voi tapahtua nopea ja massiivinen piikki, mikä voi joko tarkoittaa, että tunnuksen arvo kasvaa tasaisesti, tai se voi olla kertaluonteinen tapahtuma, jonka jälkeen arvo ei palaa käytännössä mihinkään.

Nämä piikit voivat tapahtua muutamassa minuutissa, ja sinun täytyy pystyä saamaan ne kiinni. Monissa pörsseissä on hälytyksiä tai “stop stop loss” -vaihtoehtoja, joten hyödynnä niitä täysin.

Mies menettää rahansa

Salausvaluuttakaupassa on paljon “jos” ja “mutta”, mutta jos pelaat korttisi oikein, se voi tuoda massiivista tuottoa. Paras esimerkki tästä olisi Ethereum, joka debytoi vuonna 2014 ICO-hinnalla noin 0,30 dollaria. Kirjoitushetkellä, alle neljä vuotta myöhemmin, se käy kauppaa 940 dollaria tunnusta kohden. Teet matematiikan.

Kuka voi osallistua ICO: hon?

Sinun ei tarvitse paljon sijoittaa ICO: hon. Pohjimmiltaan aloituspaketti sisältää aktiivisen Internet-yhteyden ja joitain Bitcoineja tai Eetteriä. Blockchain-tekniikka sallii investointien virrata käytännössä mistä päin maailmaa tahansa, pienillä maksuilla ja yleensä muutamassa minuutissa.

Mutta, ja tämä on erittäin tärkeä “mutta”, varmista, että se on laillista lainkäyttöalueellasi. ICO: t ovat todennäköisesti yksi kryptovaluuttojen osa, jota viranomaiset kaikkialla maailmassa pyrkivät säätelemään eniten. ICO: t on nimenomaisesti kielletty joissakin maissa, kuten Kiinassa ja Etelä-Koreassa, kun taas toiset ovat joko ottaneet käyttöön tiettyjä säännöksiä tai aikovat tehdä niin. Esimerkiksi Venäjän sääntelyelimet harkitsevat voimakkaasti kovakapselien käyttöönottoa sekä rahamäärälle, jonka projekti voi saada ICO: n kautta, että määrälle, jonka henkilö voi sijoittaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map