Kuinka myydä Bitcoin Cashia? Aloittelijan opas

Vaikka Bitcoin Cash (BCH) on ollut käytössä vasta elokuun 2017 jälkeen, se on nyt neljänneksi suurin kryptovaluutta alkuperäisen Bitcoinin, Ethereumin ja Ripplen takana markkina-arvoltaan ja toiseksi korkein Bitcoinin takana sen hinnalla. Kirjoitushetkellä Bitcoin Cashin markkina-arvo on 27 619 560 691 USD, kun taas yhden BCH: n hinta on 1 631,30 USD.

Jos olet jo ostanut osuutesi BCH: sta, saatat harkita tapoja myydä se. Tämä opas antaa sinulle yksityiskohtaiset ohjeet siihen.

Bitcoin-kolikko haarukalla

Myy se Bitcoinille tai altcoineille

Koska Bitcoin Cash on suhteellisen uusi kryptovaluutta, sitä tukevia suuria kansainvälisiä pörssejä on hyvin rajoitettu määrä, varsinkin kun on kyse sen myymisestä fiat-valuutoille. On ehkä helpompaa käydä kauppaa Bitcoin Cash -merkkeilläsi muilla kryptovaluutoilla.

Useita maailmanlaajuisesti toimivia pörssejä, kuten Poloniex ja Bittrex (missä Bitcoin Cash on listattu BCC: ksi), anna käyttäjien käydä kauppaa Bitcoin Cashilla joko Bitcoinille, Ethereumille tai Tetherille. Jos aiot myydä Bitcoin Cashia, on todennäköistä, että tiedät jo tietäsi vaihdoista ja lompakoista. Jos olet kuitenkin uusi, voit aina tutustua ‘Kuinka ostaa Bitcoin Cashiin’ -oppaaseen.

Jos et yleensä vaihda faneja tai haluat välttää pankkitilisi linkittämistä ja henkilöllisyyden vahvistamista (mikä voi kestää useita päiviä), voit aina käyttää palveluja, kuten Changelly ja MuotoVaihto, jotka tarjoavat välitöntä vaihtoa lukuisten kryptovaluuttojen välillä. Molemmat näistä alustoista tukevat Bitcoin Cashia.

Bitcoin Cash -hinta-analyysi kaavioilla

Myy se käteisellä

Tällä hetkellä on kolme suurta maailmanlaajuisesti toimivaa pörssiä, joissa voit myydä Bitcoin Cashia fiat-valuutoille: Kolikkopohja, Kraken ja Cex.io. Coinbase sallii Bitcoin Cashin myymisen vain Yhdysvaltain dollareille. Kraken tukee myös euroja, kun taas Cex.io tukee Yhdysvaltain dollareita, euroja ja Ison-Britannian punta.

Coinbase-, Cex.io- ja Kraken-logot

Muista, että jos haluat vaihtaa BCH-tunnuksesi käteiseksi, sinun on sekä linkitettävä pankkitilisi valuutanvaihtoon että käytävä läpi pitkä menettely henkilöllisyyden vahvistamiseksi. Kun olet tehnyt kaiken, voit nostaa rahasi käteisellä.

Suurin osa valuutanvaihdoista sallii nostot vain linkitetylle pankkitilille. Tämä voidaan tehdä pankkisiirrolla, SEPA eurooppalaisille asiakkaille, SWIFT asiakkaille lähes kaikista maailman maista sekä joitain muita vaihtoehtoja. Lisäksi Cex.io sallii nostamisen suoraan VISA- tai MasterCard-korteille USD, EUR tai Venäjän ruplaa.

Riippuen sijainnistasi maailmassa ja valitsemastasi nostotavasta, varojen näkyminen tililläsi voi kestää yhdestä työpäivästä viikkoon. Rahan nostamisesta pörssistä peritään myös maksuja, jotka vaihtelevat vaihdon mukaan.

Esimerkiksi jotkut alustat, kuten Kraken, veloittavat 0,09 eurosta SEPA-nostoista 60 euroon SWIFT-nostoista. Muut, kuten Coinbase, laskevat automaattisesti maksut jokaisesta erityisestä nostosta.

Lopuksi vaihdoissa asetetaan yleensä päivittäiset ja kuukausittaiset rajoitukset nostolle, mutta täysin vahvistetuille käyttäjille tai yritystileille ei ole asetettu näitä rajoituksia.

Jos haluat tietää lisätietoja nostotavoista, maksuista ja rajoituksista valitsemallesi vaihdolle, selaa verkkosivustoa ja etsi Tietoja- tai F.A.Q.-osio.

Löydät täydellisen luettelon pörsseistä, mukaan lukien kasvava luettelo Bitcoin Cashia tukevista Aasian markkinoiden paikallisista pörsseistä tässä.

Myy peer-to-peer

Jos haluat välttää kaiken pörssiin kaupankäynnin ja siitä vetäytymisen, voit myydä sinulle Bitcoin Cashin suoraan toiselle henkilölle. On palvelu nimeltä PaikallinenBitcoinCash, mikä helpottaa suoria kauppoja käyttäjän välillä. Sinun tarvitsee vain lähettää tarjous tai vaihtoehtoisesti vastata jo olemassa olevaan jonkun muun lähettämään tarjoukseen.

LocalBitcoinCash tarjoaa talletuspalvelun, ja maksutapahtumat ovat välittömiä, kunhan molempien osapuolten tilillä on riittävästi varoja. Lisäksi foorumi antaa sinulle myös mahdollisuuden ottaa suoraan yhteyttä toiseen osapuoleen kasvotusten tapahtuman offline-tilassa.

Huomaa: Onko LocalBitcoinCash luotettava alusta, ei ole vielä nähtävissä.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää Meetup.com löytää paikalliset Bitcoin Cashiin liittyvät tapaamiset, joissa voit tavata muita BCH-harrastajia ja käydä kauppaa heidän kanssaan turvallisessa ympäristössä.

Mies, joka myy salakirjoja basaarilla

Turvallisuus vinkkejä

Muista pitää varosi turvassa. Mikä tärkeintä, älä koskaan pidä liikaa rahaa lompakossa, jonka sinulle tarjoaa vaihto. Salaushistoria on täynnä tapauksia, joissa pörssejä hakkeroidaan ja suljetaan ilman korvausta asiakkailleen.

Lisäksi, jos käytät pörssin lompakkoa, luovut käytännössä yksityisten avainten ja laajemmin varojen hallinnasta kolmannelle osapuolelle. Pidä aina suurin osa varoista omassa lompakossa, joka tallentaa yksityiset avaimesi offline-tilassa, tai harkitse sijoittamista turvallisimpaan vaihtoehtoon – laitteistolompakkoon. Lisätietoja Bitcoin Cash -lompakoista on erillisessä oppaassamme.

Muista myös, että kaikki Bitcoin Cash -tapahtumat ovat peruuttamattomia, joten tarkista lähettämäsi summa sekä sinun ja vastaanottajan osoitteet uudelleen.

Suojaa tilisi vaihdossa vahvojen salasanojen avulla. Erilaisten salasanojen käyttäminen erilaisille kryptovaluuttakauppaan liittyville verkkosivustoille ja palveluille on myös erittäin hyvä idea.

Lopuksi, jos olet määrittänyt henkilöiden välisen tapaamisen offline-tilassa, muista tavata julkisissa paikoissa, kuten kahvilassa tai vilkkaassa puistossa. Älä koskaan mene myyjän taloon, varsinkin jos kauppa, jota aiot suorittaa, on suuri. Lisäksi tarvitset aktiivisen Internet-yhteyden, jotta voit kirjautua tapahtumaan ja tarkistaa nykyisen valuuttakurssin.

Lompakko kahdella lukolla

Pitäisikö minun myydä Bitcoin Cash?

Valitettavasti tähän kysymykseen ei ole suoraa vastausta. Salausvaluuttamarkkinat ovat edelleen suurelta osin arvaamattomia ja erittäin epävakaita. Viiden vuoden kuluttua yhden BCH: n arvo voi olla missä tahansa välillä 0 dollaria ja käytännössä mikä tahansa kuviteltavissa oleva luku.

Bitcoin Cash on kriittisten valuuttojen joukossa sekä arvon että markkina-arvon suhteen, ja se on noussut tasaisesti. Jokaiseen kaupankäyntiin liittyy kuitenkin riski, sinun tulee tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map