Kuinka myydä ripple USD: lle tai Bitcoinille

Tässä annamme sinulle vinkkejä XRP: n myymiseen Yhdysvaltain dollareina tai muilla kryptovaluutoilla joko keskitetyn pörssin tai vertaisverkkojen kautta.

Huomaa: Jotta voit myydä XRP: n, sinun on tiedettävä, kuinka kolikot lähetetään niiden säilytyspaikasta (lompakko tai tili) vaihtoon. Mene vain lompakkoon tai tilille ja lähetä XRP-määrä, jonka haluat myydä, oikeaan osoitteeseen. Muista, että XRP voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin se näkyy vaihtotililläsi.

Kuinka myydä Rippleä USD: llä

Voit joko myydä XRP: n suoraan USD: llä pörssissä, joka hyväksyy XRP-talletukset ja USD-nostot, tai voit vaihtaa XRP: si ensin toiseen kryptovaluuttaan ja sitten vaihtaa kyseisen valuutan USD: ksi pörssissä, joka hyväksyy USD-nostot. Jälkimmäinen vaihtoehto antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja, mutta siihen sisältyy myös enemmän vaiheita.

Bitcoin ja Ripple Labs kiehuvat dollaria

Seuraavien pörssien avulla voit tallettaa XRP ja nostaa USD. Jokainen luettelossa oleva nimi linkittää pörssin ilmoittautumissivulle:

Vaiheet Ripplen myyntiin USD: llä

Jotta voit myydä XRP: tä millä tahansa näistä pörsseistä, sinun on noudatettava joitain yleisiä vaiheita:

 1. Rekisteröidy rekisteröityäksesi tilin luomiseen ja vahvista sähköpostitse.

 1. Vahvista tili. Jopa vaihdossa, jossa on valinnainen vahvistus, kyky nostaa fiat-valuutat edellyttää vähintään nimesi, maasi, kuvia henkilöllisyystodistuksistasi, kuten kansallinen henkilökortti tai passi, ja joskus todistuksen asuinpaikasta. Voit lukea tarkemman kuvauksen Bitstampin ja Krakenin rekisteröinti- ja vahvistusprosesseista täältä.

 1. Talleta XRP tilin lompakkoon. Vain Gatehub ja Bitfinex perivät maksun tästä toiminnosta (katso alla oleva taulukko).

 1. Myy XRP ja osta USD.

 1. Nosta USD (katso nostomaksut ja menetelmät alla olevassa taulukossa).

Todentamisprosessit

Kaikki luettelossa mainitut pörssit edellyttävät todentamista, jotta käyttäjät voivat nostaa dollaria. Erityisvaatimukset ovat:

 • Bitfinex: täydellinen verkkolomake, puhelinnumero, sähköpostiosoite, kotiosoite, kaksi voimassa olevaa valtion myöntämää henkilöllisyystodistusta kuvalla (passi, kansallinen henkilökortti, ajokortti, oleskelukortti, työlupakortti jne.), Pankkitili, jossa korostetaan nimi tilinhaltijana (ensimmäisen talletuksesi Bitfinexille tulee olla tältä tililtä) ja todistus asuinpaikastasi (selvitys, joka ei ole vanhempi kuin 3 kuukautta sähkö-, palveluyritykseltä, lisensoidulta yritykseltä tai valtion viranomaiselta)

 • Bitstamp: nimi, osoite, postinumero, syntymäaika, maa, kaupunki, henkilöllisyystodistus ja todistus asuinpaikasta (pankkitiliote, yleishyödyllinen lasku, valtion myöntämä asiakirja, kuten veroilmoitus, asuinpaikkatodistus jne.) .).

 • Exmo: joko kansallinen passi, kansainvälinen passi tai henkilökohtainen henkilökortti (molemmat puolet); todistus asuinpaikasta (pankkitili, kunnallislasku, veroasiakirjat tai paikallisen viranomaisen myöntämä todistus asuinpaikasta), painettu ja allekirjoitettu käyttösopimus ja selfie käyttäjän kanssa, jolla on henkilötodistus EXMO-tilinsä ollessa auki taustalla.

 • Gatehub: puhelin, profiilikuva, profiilitiedot, henkilötodistus (passi, kansallinen henkilökortti tai ajokortti) ja todistus asuinpaikasta.

 • Bitsane: Henkilötodistus (henkilötodistus tai passi), todistus asuinpaikasta (pankkitili, veroennakko tai yleishyödyllisten yritysten laskut) ja mahdollisesti valokuva käyttäjästä, jolla on henkilöllisyystodistus kädessään.

 • Kraken: nimi, syntymäaika, maa, puhelinnumero, todistus asuinpaikasta (kuten yleishyödyllinen lasku. Enintään 3 kuukauden ikäinen), valtion myöntämä henkilötodistus ja sosiaaliturvatunnus (vain Yhdysvallat). Saksan tai Japanin asukkaiden tai käyttäjien, jotka rahoittavat saksalaista tai japanilaista pankkitiliä tai käyttävät kotimaista USD-rahoitusta, on myös toimitettava henkilöllisyystodistus.

Palkkiot ja USD-nostotavat

Vaihto

Toiminta

Bittileima

Kraken

Gatehub

Bitfinex

Bitsane

Exmo

XRP-talletus

Ilmainen

Ilmainen

0,2 prosentin maksu

Ʀ 0,02 maksu

Ilmainen

Ilmainen

Käteisnosto

(USD)

3,45 dollarin maksu

Ei hyväksy

Ei hyväksy

Ei hyväksy

Ei hyväksy

Ei hyväksy

Maksukortin nostaminen

(USD)

Kiinteä maksu 10 dollaria summille, jotka ovat enintään 1000 dollaria; 2 prosentin maksu tämän määrän yläpuolella.

Ei hyväksy

Ei hyväksy

Ei hyväksy

Ei hyväksy

Ei hyväksy

Pankkisiirto (USD)

0,09 prosentin maksu (minimaksu 15,00 USD / EUR)

Kotimaan 5 dollarin maksu. SWIFT nostaa 60 dollarin maksun. Ei hyväksy ACH: ta.

0,1 prosentin maksu, vähimmäismaksu 15 dollaria ja enimmäismaksu 130 dollaria

0.100 prosentin maksu (min. 20 USD / Euro)

Tilapäisesti poistettu käytöstä

20 dollarin maksu

Advcash-kotiutus (USD)

Ei hyväksy

Ei hyväksy

Ei hyväksy

Ei hyväksy

5 prosentin maksu

Ilmainen

Kaupankäynti XRP: llä toiseen kryptovaluuttaan

Näytämme sinulle askel askeleelta esimerkin siitä, miten tämä tehdään Binance, mutta voit tehdä sen myös GDAX: n tai minkä tahansa muun kautta muu iso vaihto.

ryptovaluuttamarkkinat kalasäiliönä

Kaupankäynnin Ripple toiseen kryptovaluuttaan Binancessa

1. Rekisteröi tili tässä. Avaa sitten vahvistusviestisi ja kirjaudu sisään napsauttamalla oheista linkkiä. Tässä vaiheessa sinua pyydetään määrittämään kaksivaiheinen todennus (2FA), jonka suosittelemme tekemään.

2. Jos haluat käydä kauppaa yli 2 BTC: n arvoa päivittäin, sinun on päivitettävä tasolle 2 tai 3. Klikkaus "Lähetä vahvistusasiakirjat" näytön oikeassa reunassa. Sinulla on oltava asennettuna 2FA tätä varten.

Valinnainen vahvistus Binancessa:

Voit valita vahvistuksen henkilökohtaisilla tiedoilla tai yritystiedoilla. Ensimmäinen vaatii koko nimesi, sukupuolesi, maasi ja passitunnuksesi sekä JPEG-kuvan passistasi, kansallisesta henkilökortistasi tai ajokortistasi. Jälkimmäisen osalta sinun on lähetettävä yrityksen nimi ja osoite ja täytettävä sitten Google-lomake, jossa on tarkempia tietoja.

3. Vie hiiri "Rahastot" mustaan ​​yläpalkkiin (näytön oikea puoli) ja valitse "Tallettaa". Napsauta sitten "Valitse Talletuskolikko" ja valitse avattavasta valikosta XRP. Näet saldosi ja tehdyt tilaukset.

4. Tarvitset talletusosoitteen ja talletustunnuksen XRP: n tallettamiseksi Binancelle. Tässä sivusto muistuttaa sinua kahdesta tärkeästä asiasta: "lähetä vain XRP tähän talletusosoitteeseen. Minkä tahansa muun valuutan lähettäminen tähän osoitteeseen voi johtaa talletuksesi menetykseen" ja "Ripplen tallettaminen Binancelle vaatii molemmat talletusosoitteen ja talletustunnuksen. Jos et lisää tunnisteita talletukseesi, varat menetetään lopullisesti."

Kaupankäynnin Ripple Binancella

5. Kopioi huolellisesti näytetty valuutan talletusosoite. Siirry paikkaan (lompakko tai tili), johon XRP on tallennettu, ja pyydä nostoa tai siirtoa kopioimallesi osoitteeseen. XRP talletetaan heti yhden verkkovahvistuksen jälkeen, ja voit seurata edistymistä historiasivulla tässä (tai siirry rahastoihin>Tapahtumahistoria).

6. Kun talletus on vahvistettu, siirry osoitteeseen "Vaihto" ruudun vasemmassa yläkulmassa ja valitse "Perus".

Binanssivaihto

Löydät hakupalkin oikeassa yläkulmassa. Kirjoita XRP siihen ja napsauta joko BTC- tai ETH-painiketta, jonka löydät heti oikealta, riippuen siitä, mihin haluat vaihtaa XRP: n. Napsauta sitten näytettyä kaupankäyntiparia.

XRP / BTC-kauppa Binancella

7. Näet valitsemasi parin kaupankäyntinäkymän. Katso alla oleva ruutu sanomalla "Myy XRP". Kirjoita haluamasi määrä ja hinta ja napsauta sitten vaaleanpunaista "Myy XRP-painike" pohjalla.

XRP / BTC-kauppa Binancella

8. Tilauksesi on tehty! Siirry oikeaan yläkulmaan "Tilaukset" ja napsauta "Kaupan historia" tarkistaa, kuinka paljon olet myynyt.

Ripple ja kuppi kahvia

Seuraavissa taulukoissa verrataan XRP-talletuksia ottavien ja muille vaihtavien pörssien palkkioita kryptovaluutat.

XRP / BTC-pari

Vaihto

Bittileima

Kraken

Cointal (P2P)

Bittrex

Bitfinex

Poloniex

OKEx

Huobi

HitBTC

Coinegg

Exmo

XRP-talletus

Vapaa

Vapaa

Vapaa

Vapaa

Vapaa

Ei tietoa talletusmaksuista

Ei tietoa talletusmaksuista

Valinnainen maksu talletuksen nopeuttamiseksi

Maksu näytetään talletusosoitteen alla

Vapaa

0,2 prosentin maksu kaupasta

Palvelumaksu

Volyymipohjainen

Maker-taker-määrään perustuvat tasot

Myynti vie yhden prosentin maksun

25 prosenttia kaupan voitoista

Maker-taker-palkkiot

Maker-taker-määrään perustuvat tasot

Volyymipohjainen valmistaja-ottaja

0,2 prosenttia valmistaja ja ottaja

Takaaja: 0,1 prosentin maksu

Maker: ilmainen

0,1 prosenttia

Ei tietoja transaktiomaksuista

XRP / ETH

Vaihto

Binance

OKEx

Bittrex

Gatehub

HitBTC

XRP-talletus

Vapaa

Ei tietoa talletusmaksuista

Vapaa

0,2 prosenttia

Maksu näytetään alla talletusosoite

Palvelumaksu

0,1 prosenttia

Volyymipohjainen valmistaja-ottaja

25 prosenttia kaupan voitoista

Ei tietoja transaktiomaksuista

Takaaja: 0,1 prosentin maksu

Maker: ilmainen

XRP / LTC

Vaihto

Bitsane

XRP-talletus

Vapaa

Palvelumaksu

Valmistaja 0,15 prosenttia

Takaaja 0,25 prosenttia

XRP / XLM

Vaihto

RippleFox

Stellarport

XRP-talletus

Ei tietoa talletusmaksuista

Ei tietoa talletusmaksuista

Palvelumaksu

0,20 prosenttia

Maker ilmaiseksi

Takaaja 0,15 prosenttia

XRP / DASH

Vaihto

Bitsane

XRP-talletus

Vapaa

Palvelumaksu

Valmistaja 0,15 prosenttia

Takaaja 0,25 prosenttia

Kuinka myydä Rippleä vertaisverkkojen kautta

Tämä osa kuulostaa tutulta, jos luet artikkelin XRP: n ostamisesta. Mainitsimme, että ainoa mahdollisuus ostaa tai myydä Ripple peer-to-peer (P2P) on tällä hetkellä Cointal-nimisen pörssin kautta.

Miksi haluat myydä P2P: tä? Vaikka vaihtoehtoja saattaa olla rajoitetusti, P2P: n myymisellä on etuja keskitettyihin pörsseihin verrattuna. P2P-vaihtoa hoitaa ohjelmisto; myyjät ja ostajat yhdistetään automaattisesti ilman ihmisen väliintuloa (lisätietoja on artikkelissamme täällä). Tämä tarkoittaa, että vahvistusta ei vaadita, joten voit pitää henkilökohtaiset tietosi yksityisinä.

Ripple-kolikko frisbeenä

Voit luoda Cointal-tilin tässä, tai vain selaa tarjouksiaan täältä.

Jos teet niin, näet sivun, jolla voit valita myydä tai ostaa (valitse tässä tapauksessa myydä) ja luettelon valuutoista (valitse Ripple-kuvake). Voit myös muokata hakua kirjoittamalla summan, valuutan, jolla myyt (USD), ja maksutavan. Alla näet luettelon avoimista tarjouksista.

Nimimaksut

Cointal vahingoittaa automaattisesti pientä palvelumaksu lompakostasi. Talletukset ja ostot ovat ilmaisia. Nostoista ja myynnistä peritään 1 prosentin maksu.

Turvallisuusvinkkejä P2P-kaupankäyntiin

Koska P2P-pörssit vain yhdistävät sinut toiseen käyttäjään ostamaan tai myymään, kolmannen osapuolen viranomaiset eivät suojaa sinua huijauksen yhteydessä. Joten miten ihmiset riskisivät sitä ollenkaan?

Cointal tarjoaa kaksi suojaa petoksilta. Yhtäältä he tarjoavat korvauksen huijausuhreille. Toisaalta heillä on yhteisöpohjainen luottamusluokitusjärjestelmä. Joka kerta, kun käyttäjä on menestyksekkäästi tekemisissä toisen käyttäjän kanssa, hän voi luokitella hänet luotettavaksi myyjäksi. Kun käydään kauppaa Cointalissa, sinun tulee aina tarkistaa jokaisen myyjän käyttäjänimen vieressä vasemmalla olevasta “luotettavan myyjän” -tunnisteesta. Muista tehdä osasi ja arvioida myös ihmisiä!

Cointal voimakkaasti suosittelee olla antamatta muille käyttäjille henkilökohtaisia ​​tietoja. Sivusto ei pyydä mitään tietoja, kuten sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa. Jos toinen käyttäjä pyytää sinua toimittamaan nämä tiedot, ilmoita asiasta välittömästi Cointalin tukitiimille.

Pitäisikö minun myydä Ripple?

Kirjaimellisesti jokaisen salausvaluutan kanssa on se, että on todella vaikea ennustaa tarkalleen, miten se käyttäytyy markkinoilla, joiden tiedetään vaihtelevan niin paljon.

Ripple on kuitenkin jo vakiinnuttanut asemansa yhtenä vakaimmista olemassa olevista valuutoista. Kirjoitushetkellä se istuu mukavasti kolmannella sijalla markkina-arvon suhteen, vain Bitcoin ja Ethereum edessä.

Lisäksi Ripplen lohkoketju on yksi edistyneimmistä. Heidän verkkosivustonsa mukaan se käsittelee jo jatkuvasti noin 1500 tapahtumaa sekunnissa, mikä tekee Bitcoinin nykyisestä maksimista 7 häpeään.

Lopuksi, Ripplen laaja kumppanuusverkosto (mukaan lukien Apple, Santander, Western Union ja lukemattomat muut pankit, instituutiot ja organisaatiot) lisää varmasti XPR: n potentiaalista kasvua.

Objektiivisesti nykyisessä tilanteessa Ripple on yksi älykkäimmistä ja turvallisimmista sijoitusmahdollisuuksista kryptovaluuttamarkkinoilla. Cointelegraph tarjoaa erittäin kätevän analyysin markkinoista, jotka on suunniteltu auttamaan sinua tekemään tärkeitä kaupankäynnin päätöksiä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map