Kuinka ostaa Bitcoin Cash. Aloittelijan opas

Joten päätit sijoittaa Bitcoin Cashiin (BCH). Sinulla on muutama vaihtoehto, mutta sinun on ensin hankittava itsellesi lompakko, joka tukee Bitcoin Cashia. Saatavilla on monia erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka kaikki on käsitelty BCH-lompakko-oppaassamme.

Kuinka lunastaa Bitcoin Cash

Jos sinulla oli Bitcoineja hallussasi ennen 1. elokuuta 2017, jolloin tapahtui Bitcoin Cash -haarukka, voit lunastaa saman määrän rahakkeita Bitcoin Cash -sovelluksessa. Vaikka et ole vielä vaatinut Bitcoin Cash -tunnuksiasi, ne ovat turvallisia ja hyviä odottaessasi, että lunastat ne.

Menetelmät luvan saamiseksi vaihtelevat käyttämäsi lompakon mukaan.

Jos sinulla on täysi solmun lompakko (joka on lompakko, joka vaatii lataamaan koko Blockchainin), kuten Bitcoin-ydin tai Bitcoin-solmut, yksinkertaisesti varmuuskopioi lompakkosi siirtymällä valikkoon ja valitsemalla Varmuuskopioi lompakko. Tämä luo wallet.dat-tiedoston, jonka voit tuoda täyteen solmuun Bitcoin Cash-lompakkoon, kuten Bitcoin ABC, missä BCH-tunnuksesi ovat käytettävissäsi.

Mies nukkuu bitcoinien kanssa patjan alla

On erittäin tärkeää huomata, että jotkut täyden solmun lompakot voivat olla ristiriidassa keskenään. Esimerkiksi Bitcoin ABC: n oletustietohakemisto on sama kuin Bitcoin Core. Siksi Bitcoin ABC: n asentaminen voi johtaa siihen, että Bitcoin Core: n tiedot korvataan.

Jos et ole varmuuskopioinut yksityisiä avaimiasi, tämä voi johtaa siihen, että menetät sekä BTC- että BCH-tunnuksesi ikuisesti. Tämän välttämiseksi asenna Bitcoin ABC tai vastaava täysi solmu Bitcoin Cash -lompakko toiseen tietokoneeseen.

Jos käytät SPV (Simplified Payment Verification) -lompakkoa (joka ei vaadi koko tietokoneellesi ladattua Blockchainia toimiakseen), sinun on silti voitava lunastaa Bitcoin Cash -tunnuksesi.

Suurin osa näistä lompakoista käyttää palautussiementä, joka on lause, joka pitää Bitcoin-yksityiset avaimesi ja laajennuksena myös Bitcoin Cash -avaimesi. Siksi sinun pitäisi pystyä käyttämään BCH: ta yksinkertaisesti asettamalla tämä siemen omistettuun lompakkoon.

Menettely tämän tekemiseen voi kuitenkin vaihdella käytetyn lompakon tyypin mukaan. Joten ollaksesi turvallinen, etsi lompakon tarjoajan ilmoitusta, joka sisältää ohjeet varojen hakemiseen. Katsokaa tätä lähettää Redditissä erilaisille ilmoituslinkeille. Vaihtoehtoisesti voit aina ottaa yhteyttä lompakon tukitiimiin.

Jos sinulla ei ollut Bitcoineja jakamisen aikana, voit silti ostaa Bitcoin Cashia joissakin kryptovaluutan pörsseissä tai valita vertaisoperaation.

Pörssit ostaa Bitcoin Cash

Huolimatta siitä, että Bitcoin Cash on tällä hetkellä neljänneksi suurin kryptovaluutta Bitcoinin, Ethereumin ja Ripplen takana markkina-arvoltaan, sitä eivät tue kaikki suuret kryptovaluutanvaihdot. Täydellinen luettelo BCH: ta tukevista pörsseistä löytyy tässä.

Vaikka pörssin käyttöönotto lisääntyy, tällä hetkellä vain luettelossa olevista maailmanlaajuisesti toimivista pörsseistä GDAX, Kraken ja Cex.io voit ostaa Bitcoin Cashia fiat-valuutalla.

Jos käytät muita pörssejä, kuten Bittrex, voit saada vain Bitcoin Cashin vastineeksi Bitcoinista, Eetteristä tai Tetheristä. Jos haluat selvittää tarkat kaupankäyntiparit, joita pörssi tukee, voit joko katsoa pörssin verkkosivuston Tietoja-tai F.A.Q.-osiosta tai käyttää SalausKolikkokaaviot.

Bitcoin Cash -hintakaavio

Pidä mielessä, että salausvaluutan absoluuttinen enemmistö vaatii sinua käymään läpi melko pitkän ja joskus pelottavan henkilöllisyyden vahvistamisprosessin ennen kuin voit aloittaa kaupankäynnin.

Lisäksi, jotta voit tallettaa tai vaihtaa varoja pörssiin, sinun on liitettävä pankkitilisi pörssin nostojärjestelmään. Henkilöllisyyden vahvistaminen ja pankkitilin linkittäminen vievät todennäköisesti useita arkipäiviä.

Turvallisuussyistä suurin osa pörsseistä hyväksyy vain talletukset ja nostot pankkisiirrolla, jonka suorittaminen voi kestää jopa kolme arkipäivää. Jotkut alustat sallivat luotto- / maksukorttimaksut ja joissakin tapauksissa jopa PayPalin, mutta useimmiten tämä vaihtoehto on käytettävissä vain Bitcoin-tapahtumiin.

Eri pörssit vaativat myös erilaisia ​​maksuja eri toiminnoista. Jotkut käyttöympäristöt veloittavat kiinteän summan, kun taas toiset laskevat jokaisen operaation maksut automaattisesti. Jokainen vaihto tarjoaa palkkioiden alenemisen verkkosivustonsa Tietoja- tai F.A.Q.-osiosta.

Mies maalaa sanan ”Bitcoin” päälle

Tapahtuma-ajat vaihtelevat myös vaihdon mukaan. Kuten aiemmin mainittiin, suurin osa Fiat-varojen tallettamisesta pörssiin ja nostamisesta voi kestää jopa kolme työpäivää. Suurin osa kryptovaluuttaoperaatioista, varsinkin kun kyseessä on Bitcoin Cash, ovat melkein välittömiä.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on jo Bitcoineja tai muita tärkeitä kryptovaluuttoja, voit käyttää palveluja, kuten Shapeshift ja Changelly käydä heti kauppaa kryptovaluuttojen, mukaan lukien Bitcoin Cash, välillä. Lisäksi Changelly antaa sinun ostaa suurimman osan tuetuista kryptovaluutoistaan ​​USD: llä Visa- tai MasterCard-kortilla.

Lopuksi, varmista aina, että varat ja maksutapahtumat ovat turvassa. Käy kauppaa vain hyvämaineisissa pörsseissä, lue käyttäjien arvostelut ja palaute ja tarkista aina uudelleen osoitteet, joihin lähetät varoja.

Vaihto BCH-fiat-kauppaparit BCH-Crypto-kauppaparit
Kolikkopohja BCH / USD BCH / BTC
Bittrex (BCH tunnetaan nimellä BCC Bittrexissä) / BCC / BTC, BCC / USDT, BCC / ETH
Kraken BCH / USD, BCH / EUR BCH / BTC
Cex.io BCH / USD, BCH / EUR, BCH / GBP BCH / BTC
Poloniex / BCH / BTC, BCH / USDT, BCH / ETH

Peer-to-peer-kauppa

Vaihtoehtoisesti voit valita vertaisverkon. LocalBitcoinCash on esimerkki palvelusta, joka tukee tätä Bitcoin Cashille, kuten LocalBitcoins tekee alkuperäiselle Bitcoinille. LocalBitcoinCash tarjoaa alustan, jossa käyttäjät voivat vaihtaa BCH: ta fiat-valuuttoihin suoraan keskenään. Käyttäjät voivat joko tehdä tilauksia ja odottaa, että joku vastaa tai täyttää muiden ihmisten tilaukset, ja foorumi itse tarjoaa escrow-palvelun. Voidaan kuitenkin odottaa, voidaanko tähän alustaan ​​luottaa.

Jos päätät käyttää alustaa, muista, että olet tekemisissä yksityishenkilöiden kanssa arvostettujen yritysten sijaan. Tämä tarkoittaa, että petollisen käyttäytymisen mahdollisuus on huomattavasti suurempi.

Kun käydään kauppaa vertaisverkolla, tarkista aina, että tarkistat sekä oman että vastaanottajan lompakon määrät, nykyisen valuuttakurssin ja osoitteet. Lopuksi, ja tämän pitäisi olla ilmeistä – älä koskaan missään olosuhteissa luovuta yksityisiä avaimiasi kenellekään.

On myös mahdollisuus perustaa henkilökohtainen tapaaminen. Tämä voidaan tehdä erillisillä Bitcoin Cash -foorumeilla, LocalBitcoinCashilla ja voit aina tarkistaa Meetup.com löytää BCH-tapahtuma läheltäsi.

Salausanarkisti

Kun ostat Bitcoin Cashia offline-tilassa, muista aina tavata julkisilla paikoilla. Ystävän tuominen mukaasi voi myös olla hyvä idea (ilmoita asiasta myyjälle etukäteen). Tarvitset myös toimivan Internet-yhteyden tarkistaaksesi uusimman valuuttakurssin ja kirjautuaksesi tapahtumaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map