Bitcoin-hintaralli vuoteen 2021 mennessä näyttää todennäköisesti viideltä perustekijältä

Bitcoinin (BTC) hinta on pomppinut 8600 ja 10 000 dollarin välillä kahden viime kuukauden aikana. BTC on osoittanut vähäistä volatiliteettia toukokuusta lähtien, kun kriittinen hylkäys on 10 440 dollaria. Viisi suurta perustekijää viittaavat kuitenkin edelleen pitkittyneeseen nousutrendiin vuoteen 2021 mennessä.

Skew-tietojen mukaan Bitcoinin 10 päivän toteutunut volatiliteetti laski vuoden alimmalle tasolle 24. kesäkuuta. Tämä saattaa viitata siihen, että kauppiaat ovat varovaisia, koska BTC on ratkaisevassa hintapisteessä. BTC: n kehitys seuraavien viikkojen aikana voi viitata sen hintakehitykseen vuoden loppupuolella.

Toteutunut Bitcoinin volatiliteetti laski vuotuisen matalan 24. kesäkuuta

Yleensä kryptovaluuttakauppiaiden mielipiteet Bitcoinin keskipitkän aikavälin näkymistä ovat edelleen positiiviset. Lyhyellä aikavälillä analyytikot näkevät BTC: n ja muiden johtavien kryptovaluuttojen heikkouden ulkoisten muuttujien, kuten COVID-19-pandemian, vuoksi.

Pitkällä aikavälillä vahvat makrotekijät viittaavat siihen, että BTC on etenemässä vakaata elpymistä varten. Merkittävin tieto, joka tukee positiivisen kehityksen ennusteita, on “HODLing” -aktiivisuuden kasvu sijoittajien keskuudessa.

Bitcoinin voimakas kertyminen

Glassnoden teknisen johtajan Rafael Schultze-Kraftin mukaan erilaiset HODLing-tiedot osoittavat sijoittajien luottamuksen nousun. Ensinnäkin Bitcoinin tarjonta, joka ei ole liikkunut yli vuoden ajan, on noussut kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, 61%. Se osoittaa halukkuutta myydä BTC: tä nykyisellä hintatasolla. Shultze-Kraft sanoi:

“Ensinnäkin ilmeinen: 61% (!) Bitcoin-tarjonnasta, joka ei ole siirtynyt yli vuoden – se on kaikkien aikojen korkein. Lisäksi 44% ei ole muuttanut yli 2 vuotta (lähestyy ATH: ta) ja melkein 30% ei ole muuttanut yli 3 vuotta. Paljon hodlausta täällä. ”

Bitcoin-toimitustoiminta

Shultze-Kraft korosti edelleen, että “HODLer Net Position Change” -niminen mittari osoittaa sijoittajien kertyvän Bitcoinin voimakkaasti vuonna 2020. Tiedot kuvaavat useiden yksityissijoittajien haluttomuutta myydä BTC: tä., huomaa että: “Tämän vuoden alusta on kulunut vain 16 päivää, jolloin BTC Hodler Net Position Change on ollut negatiivinen.”

Jos BTC HODLerin nettoposition muutos pysyy positiivisena, se tarkoittaa, että sijoittajat eivät siirrä varoja henkilökohtaisista lompakoista pörsseihin myydä. Maaliskuussa 2020 Bitcoinin hinta laski alle 3600 dollarin useissa suurissa futuuripörsseissä.

Altana Digital Currency Fundin sijoitusjohtaja Alistair Milne ehdotti, että jos tämä pudotus ei pystyisi ravistelemaan sijoittajien luottamusta, ei tulevaisuudessa ole paljon tekijöitä. Milne totesi: “Samankaltaiset HODL-arvot nähtiin viimeksi kolmen kuukauden konsolidoinnin aikana noin 400 dollarilla ennen kahden vuoden härkätaistelun aloittamista […] Arvaatko, että tämä sykli huipentuu noin 70 prosenttiin?”

Historiallisesti härkäajot kryptovaluuttamarkkinoilla osuivat samaan aikaan HODL-toiminnan lisääntymisen kanssa. Esimerkiksi vuoden 2018 alussa Bitcoinin “HODL Wave” alkoi elpyä. Tuon vuoden maaliskuusta heinäkuuhun BTC nousi noin 4000 dollarista 14 000 dollariin.

Bitcoin HODL Wave- ja BTC-hintakorrelaatio

Sellaisena Philip Swift, cryptocurrency -markkinatietojärjestelmän luoja lookintobitcoin.com, totesi: “HODLingin korkea taso on ollut läsnä aiempien Bitcoin-härkäajojen alussa.”

Institutionaaliset sijoittajat sijoittavat jatkuvasti Bitcoiniin

Maaliskuusta 2020 Grayscale Bitcoin Trustin hallinnoimat varat nousivat 1,577 miljardista dollarista 3,541 miljardiin dollariin. AUM: n voimakas kasvu viittaa institutionaalisten sijoittajien vastaavasti kiihtyvään kysyntään.

Tarkemmin sanottuna Yhdysvaltain laitoksilla on kapea valikoima sijoitusvälineitä, joita voidaan käyttää altistumisen saamiseksi Bitcoinille. Ilman pörssissä käyvää rahastoa Grayscale Bitcoin Trust todennäköisesti pysyy institutionaalisten sijoittajien valintana.

Harmaasävyisen Bitcoin Trustin AUM, joka on kaikkien aikojen korkein, kun taas Bitcoinin hinta on laskenut yli 50% sen ennätyskorkeudesta, on positiivinen mittari. Tämä osoittaa, että laitokset luottavat BTC: n pitkän aikavälin kehitykseen ja enemmän kuin kolme vuotta sitten.

Mutta Messarin tutkijan Ryan Watkinsin mukaan raportit harmaasävyistä, jotka ostavat suurimman osan juuri louhitusta Bitcoinista, voidaan lisätä. Watkins selitti että Harmaasävy osti vain 31% uusista louhituista Bitcoinista 11. toukokuuta puolittamisen jälkeen:

“Harmaasävy ostaa bitcoinia vähemmän kuin monet luulevat. Luonnonmukaisissa ostoissa harmaasävy on ostanut vain 31% kaikista uusista louhituista bitcoineista puolittamisen jälkeen, paljon vähemmän kuin 150% + monet ovat ilmoittaneet. Tämä on vain yksi harvoista käsityksistä Grayscalen luottamuksista. “

Analyytikot huomauttavat, että on kriittistä harkita lukuja, jotka voisivat lisätä luottamuksen todellisia lukuja, mutta 31%: n louhittujen bitcoinien kertyminen on edelleen huomattavan suuri määrä.

Optimistinen tekninen rakenne

Salausvaluuttakauppias Nunya Bizniz sanoi, että Bitcoinin kuuden kuukauden kaavio on asetettu näyttämään vihreää 1 tai G1-kynttilää Tom Demark Sequential Indicator -järjestelmän alla. Joka kerta, kun G1-kynttilä ilmestyi, Bitcoin näki pitkittyneen nousun useita vuosia. Kauppias myös sanoi: “Vihreä 1-kynttilä ilmaisee nousutrendin alkua. Kuuden kuukauden kynttilä sulkeutuu tänään G1: nä. Härkä juosta eteenpäin? “

Bitcoinin kuuden kuukauden hintakaavio

Useiden suotuisien teknisten rakenteiden ja makroindikaattorien lisäksi futuuritiedot osoittavat myös, että markkinoita ei ole ostettu liikaa. Tyypillisesti, kun Bitcoinin hinta näkee suuren korjauksen, sen laukaisee ylivivutettujen ostajien antautuminen. Future-pörsseissä, kuten BitMEX, ostajat lainaa usein pääomaa jopa 100-kertaisella vipuvaikutuksella pitkäaikaisen sopimuksen tekemiseksi Bitcoinille. Jos BTC putoaa, se voi aiheuttaa selvitystilojen kaskadin ja äkillisen hinnanlaskun.

Bysantin kenraalina tunnettu tekninen analyytikko sanoi, että BitMEXin ikuisen swap-sopimuksen rahoitusosuus ja avoin korko osoittavat, että BTC: tä ei ole vielä ostettu liikaa. Ne sanoi: ”Helmikuun viimeisen rallin huipulla oli paljon hyvin selkeitä merkkejä siitä, että markkinat olivat ylivivutettuja ja ostettuja. Mutta tällä hetkellä meillä ei oikeastaan ​​ole sitä. “

Mahdollisesti Bitcoinin optimistisen keskipitkän aikavälin trendin takia korkean nettovarallisuuden omaavien sijoittajien määrä on kasvanut viime kuukausina..

Valaiden määrä Bitcoin-markkinoilla on ylittänyt 1 800 Glassnoden tietojen perusteella. Mutta ottaen huomioon, että valaiden hallussa oleva BTC: n määrä ei lisääntynyt, se viittaa siihen, että BTC: n markkinat keskittyivät vähemmän uusien tulokkaiden kanssa.

Nouseva hashrate tuo kaikki makrotekijät yhteen

Kun 11. toukokuuta tapahtuvan palkkion puolittuminen tapahtui, analyytikot ennakoivat Bitcoin-lohkoketjuverkoston hashratin laskevan voimakkaasti, koska tapahtuma aiheutti louhittujen BTC-määrien laskun puoleen, mikä vähensi useimpien kaivostyöläisten tuloja jopa 50% yön yli.

Blockchain.com-sivuston tiedot osoittavat kuitenkin, että Bitcoinin hashrate on palautunut lähellä puolittamista edeltävää tasoa. Kaivosteollisuus pysyy terveenä puolittumisesta huolimatta, mikä saattaa entistä kirkastaa Bitcoinin yleistä ilmapiiriä.

Kiinan Sichuanissa sijaitsevat suuret kaivoskeskukset ovat edelleen suurelta osin kannattavia. Sadekausi aiheutti sähkön hinnan laskun, mikä alensi BTC: n kaivoskustannuksia. Siksi kaivostyöläisillä on vähemmän kannustimia myydä suuria määriä BTC: tä lähitulevaisuudessa kustannusten kattamiseksi. Tyypillisesti ylivivutettuja kaivostyöläisiä painostetaan myymään halvintojen jälkeen Bitcoin-piikkien louhinnan kustannuksina. Tällä kertaa lohkopalkkion puolittaminen tapahtui suhteellisen alhaisella myyntipaineella.

Siksi kaivostyöläisten alhaisen myyntipaineen, suotuisan pitkän aikavälin teknisen rakenteen, lisääntyvän HODLing-toiminnan, kasvavan valaiden määrän ja lisääntyvän institutionaalisen hyväksynnän yhtymäkohta lisää uuden löydön todennäköisyyttä vuoteen 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map