Kiinan rikkaimpien joukossa Bitmain-, Binance- ja muiden kryptoihin liittyvien liikemiesten johtajat

Lohkoketjuteknologian ja kryptovaluuttojen nousu on tehnyt monista ihmisistä rikkaita, mutta maailman älykkäimmät yrittäjät avaruudessa ovat alkaneet lyödä aaltoja maailman rikkaimpien perinteisten liike-elinten keskuudessa.

Hurunin tutkimuslaitos julkaisi vuosittaisen julkaisun Kiina Rich List 10. lokakuuta. Tähän 1 893 henkilön luetteloon kuuluu 14 ihmistä, jotka ovat saaneet omaisuutensa kryptovaluutasta ja blockchainiin liittyvistä liiketoiminnoista.

Mukaan Hurun-luettelo, blockchain-avaruuden luettelossa olevat 14 uutta nimeä tekevät teollisuudesta nopeimmin kasvavan tietyn toimialan edustajien suhteen.

Kiinalaiset Hurun Rich -luettelossa

Bitmain hallitsee

Ei ole yllättävää, että maailmanlaajuinen salauksen kaivosjätti Bitmain ja sen johtajat johtavat pakettia teollisuudellaan, kun otetaan huomioon kiinalaisen yrityksen meteorinen arvon nousu. Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 2013 yritys on vakiinnuttanut asemansa maailman suurimpana kryptovaluuttakaivoslaitteiden valmistajana.

Salausyrittäjien luettelon lisääminen on Micree Zhan Ketuan, Bitmainin perustaja, arviolta 29,5 miljardia yuania (4,3 miljardia dollaria). Hän on ainoa krypto-miljardööri Hurun Rich -luettelon 100 parhaan joukossa.

Hänen seuraaminen on kaveri Bitmainin perustaja Wu Jihan joka on arvoltaan 16,5 miljardia yuania (2,4 miljardia dollaria) ja on 204 listalla. Kolmas Bitmain-perustaja Zhaofeng Zhao, yhtä hyvin kuin Bitmainin varatoimitusjohtaja Yuesheng Ge, ja osakkeenomistaja Yishuo Hu ovat myös esillä luettelossa.

Yrityksen menestys viime vuosina on ollut hämmästyttävää, mutta se on ollut myös jonkin verran pelottavaa laajemmalta kryptovaluuttayhteisöltä.

Bitmainia on kritisoitu sen tukahduttamisesta Bitcoin-kaivosalueelle sekä aggressiivisesta taktiikasta uuden ASIC-kaivoslaitteiston käynnistämisessä. Siacoinin ja Moneron kaltaiset ovat ryhtyneet aktiivisiin toimiin saadakseen kaivosprotokollansa ASIC-vastustuskykyisiksi.

Se ei ole estänyt yritystä etenemästä eteenpäin erittäin tuottoisassa yrityksessä. Vuoden 2018 ensimmäisellä vuosineljänneksellä Bitmain kertoi voittaneensa yli miljardi dollaria. Heinäkuussa 2018 yrityksen arvo oli virallisesti 12 miljardia dollaria B-sarjan rahoituskierroksen jälkeen.

Vuoden 2018 suurin keskustelupiste, joka keskittyi Bitmainiin, olivat kesäkuussa raportit suunnitellun ensimmäisen julkisen osakeannin (IPO) mahdollisesta käynnistämisestä Hongkongin pörssissä, joka on tarkoitus järjestää syyskuussa. Tämä tuli lähinnä Wun kommenteista, jotka olivat vihjanneet listautumismahdollisuuteen. Sijoitusanalyytikot spekuloivat, että yritys voisi kerätä minne tahansa välillä 3-18 miljardia dollaria.

Suunnitellessaan julkisen listautumisen julkista julkistamista joukko yrityksiä, mukaan lukien Softbank, Temasek, Tencent ja DST Global, jotka liittyivät listautumiseen, etääntyivät liikkeestä..

Siitä huolimatta Bitmain jätti syyskuun lopulla luonnoksen hakemukseksi listautumiseksi Hongkongin pörssiin ja toi listautumisannin lähemmäksi elämää.

Vaikka Bitmainista on tullut yleinen nimi salauksen kaivosmaailmassa, miehet, jotka perustivat sen kilpailijat Canaan Creative ja Ebang International Holdings, kuuluvat myös Kiinan rikkaimpiin, nimittäin Kanaanin perustaja Zhang Nangeng ja Ebangin Hu Dong.

Nämä yritykset etenevät myös suunnitelluilla listautumisannilla vuoden 2018 loppuun mennessä.

Tunnustettu maailman suurimman pörssin perustaja

Binancen menestys, josta on tullut suurin salausvaluutanvaihto kaupankäyntimäärittäin sen olemassaolon kahden vuoden aikana, on tehnyt Changpeng ‘CZ’ Zhaosta kolmanneksi rikkaimman salausyhteisön arviolta 15 miljardilla yuanilla (2,1 miljardilla dollarilla)..

Hänen yrityksensä menestys on hämmästyttävä, kun otetaan huomioon, että se aloitti toimintansa heinäkuussa 2017, 15 miljoonan dollarin keräilykohteen ansiosta. Alustan avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa kryptovaluutoilla erilaisilla altcoineilla sekä alustojen alkuperäisellä BNB-kolikolla.

Yhtiö on myös perustanut pankkitilin Maltalle toivoen sallivansa fiat-valuuttatalletukset, nostot ja kaupankäynnin Binancella tulevaisuudessa.

Muut merkittävät sulkeumat

CZ: tä seuraavat muut salausvaihdon perustajat Xu Mingxing (1,4 miljardia dollaria), joka aloitti OKCoinin ja Li Lin (miljardi dollaria), mies, joka on vastuussa Huobin laukaisemisesta.

Tunnettu Bitcoin-sijoittaja Li Xiaolai on myös luettelossa, jonka henkilökohtainen omaisuus on arviolta 7 miljardia yuania (miljardi dollaria).

Yrittäjä on saattanut tehdä omaisuuden investoimalla blockchain-pohjaisiin projekteihin ja ICO: iin, mutta hän on nyt irtautunut toimialasta.

Lokakuun alussa Li ilmoitti, ettei hän enää investoi blockchain-projekteihin lähitulevaisuudessa. Tärkein syy hänen päätökselleen on lukemattomat projektit, jotka ovat väittäneet saavansa tukea neuvonantajana tai sijoittajana.

Aikooko lista kasvaa?

Kahden viime vuoden aikana olemme nähneet useita lohkoketjun ja salausmaailman suurimpia mieliä sijoittuvan liike-, teknologia- ja finanssimaailman eliitin joukkoon..

Forbes, joka tunnetaan vuosittaisesta rikkaasta luettelostaan, on jopa laatinut salaukseen keskittyvän luettelon alan rikkaimmista.

Lisäksi Fortune 40-vuotiailla alle 40-vuotiailla on neljä salauksen kirkkainta mieltä, joilla on ollut merkittäviä vaikutuksia lohkoketjuteknologian ja kryptovaluuttojen kehitykseen. Forbesin jalanjäljillä Fortunella on myös 40 alle 40-vuotiaita salaus.

Hurun-luettelo, johon kuuluu joukko ihmisiä lohkoketjusta ja salaustilasta, on viimeisin todiste alan vaikutuksista ympäri maailmaa.

Kiinan rikas luettelo edellyttää, että yksilöiden nettovarallisuus on vähintään 290 miljoonaa dollaria, mikä asettaa merkittävän lähtökohdan yksilöille luettelon tekemiseen.

Kun otetaan huomioon lyhyt aika Bitcoinin perustamisesta ja uuden tekniikan jatkuvasta kehityksestä avaruudessa, salausalueen ihmisten saavutukset ja heidän tunnustuksensa toimialojen globaalien johtajien keskuudessa lupaavat salauksen tulevaisuutta.

Kuten Anthony Pompliano ehdotti Off The Chain -uutiskirjeessään, lohkoketjun ja salausalueen innovaattorit voisivat näkyä näkyvämmin näissä luetteloissa, kuten tapahtui Internetin kaupallistamisen ajankohtana:

”Maailman rikkaimmat ihmiset rakensivat omaisuutensa Internetin taakse. Ei olisi yllättävää, jos huomisen rikkaimmat ihmiset rakentaisivat omaisuutensa salauksen takaosaan. Palkinto arvon luomisesta hajautetussa, globaalissa maailmassa on suurempi, nopeampi ja siihen liittyy enemmän vastuuta kuin koskaan ennen. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map