A-lister strømmer for at lancere ikke-svampelige tokens gennem den bedste markedsplads

En platform, der kaldes sig selv “Kongen af ​​NFT’er”, siger, at det nu er markedsplads nr. 1 på DApp Radar – med flere brugere end resten af ​​top 10 sammen.

WAX (også kendt som Worldwide Asset eXchange) leverer en sikker, bekvem måde at oprette, købe, sælge og handle med ikke-fungible tokens. En eftertragtet samlerobjekt, der for nylig blev solgt for en kølig $ 60.000 – og ledere siger, at den gennemsnitlige daglige salgsmængde er steget siden 2021 begyndte.

Nogle af verdens mest kendte navne har lanceret NFT-salg gennem WAX, herunder den elektroniske musiklegende Deadmau5, Star Trek-skuespilleren William Shatner og spilgiganten Atari. Topps – en af ​​verdens mest kendte producenter af temahandelskort – har også omfavnet digitaliseringen af ​​denne ældgamle hobby ved at frigive tokeniserede skraldespandbørnekort gennem platformen.

Digitale samleobjekter frigivet af A-listers har vist sig at være meget populære på platformen, med nogle NFT-pakker, der er udsolgt på så lidt som ni minutter. Shatners handelskort var særligt ønskelige, ikke mindst fordi de indeholdt billeder, der aldrig blev set før fra hans personlige liv og karriere. Serien pralede også med flere specielle funktioner, herunder muligheden for at indløse bestemte kort til fysiske memorabilia personligt autograferet af Shatner.

WAX overgik for nylig 600.000 konti – og da interessen omkring NFT’er vokser, steg antallet af daglige aktive tegnebøger på platformen med 145,9% i januar alene.

Ledere siger, at salget af NFT’er på sekundære markeder blomstrer – hvilket genererer millioner af dollars i fortjeneste for kryptoentusiaster, der viser efterspurgte samleobjekter. Nye partnerskaber dukker op hele tiden, hvor WAX er klar til at frigive eksklusive tokens med karakterer fra Capcoms Street Fighter-serie.

Så er spillet i gang

VOKS tillader også udviklere at bygge deres egne blockchain-baserede spil, og nogle af disse titler har vist sig at være meget populære. En af dem er Alien Worlds, som nu har toppet DApp Radars spilrangering. Beskrevet som en oplevelse, der leverer “DAO’er og DeFi i rummet”, fokuserer titlen på at tjene penge på NFT’er i spillet for spillere – og giver spillere mulighed for at kæmpe mod andre opdagelsesrejsende. Tokens er oprettet til at repræsentere avatarer, jord, værktøjer, håndlangere og våben – med kun 3.343 land-NFT’er eksisteret.

I januar lancerede WAX ​​også en ny tokenomisk model, der “gifter sig med den eksplosive vækst af NFT’er med DeFi’s overlegne indtægtsfunktioner” – med belønninger i form af ETH og WAX Governance-tokens.

Blive involveret

Via WAX kan enhver oprette NFT’er – og platformen siger, at det skaber “spændende indtægtsmuligheder for mærker og samlere” på grund af, hvordan disse digitale aktiver er beviseligt autentiske. Blockchain-teknologi betyder, at det er let at se den fulde ejerskabsrekord og handelshistorik for tokens.

Flere indsigter fra WAX her

Udvikling af en NFT kan også være en befriende oplevelse for kunstnere, der kan nyde fuld kontrol over deres kreationer og modtage rimelig kompensation for deres arbejde. Ud over at modtage indtægter, når tokens gennemgår deres primære salg, modtager kunstnere også mindst 6% fra hver efterfølgende transaktion, der finder sted på sekundære markeder.

Ligesom traditionelle handelskort indebærer et afgørende skridt i at arrangere et vellykket NFT-salg at sikre, at de sjældneste tokens er knappe nok til at være i høj efterspørgsel blandt købere. Typisk kan kryptoentusiaster, der køber en standardpakke kort, kun have en 0,2% chance for at modtage super sjældne tokens med specielle animationer.

NFT’er leverer også innovation i handelskortsektoren. William Shatners salg introducerede konceptet med skår, hvor kort er opdelt i tre separate stykker. Samlere skal derefter handle med hinanden for at samle alle de skår, der kræves for at danne et komplet kort.

Lær mere om VOKS

Ansvarsfraskrivelse. Cointelegraph godkender ikke noget indhold eller produkt på denne side. Mens vi sigter mod at give dig alle vigtige oplysninger, som vi kunne få, bør læsere foretage deres egen forskning, inden de tager handlinger relateret til virksomheden og bærer det fulde ansvar for deres beslutninger, og heller ikke denne artikel kan betragtes som en investeringsrådgivning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map