Blockchain-baseret økosystem til decentralisering af banktjenester globalt

Et nyt blockchain-baseret betalingssystem sigter mod at skabe infrastruktur, der digitaliserer bankvirksomhed som aldrig før – samler banker, regulatorer og forbrugere.

Cryptoenter siger, at dets mål er at sløre linierne mellem fiat og crypto. Platformen vil levere tjenester, der tager inspiration fra DeFi, alt imens de leverer niveauer af pålidelighed, som traditionelle banker er blevet kendt for.

Økosystemet har været under udvikling i de sidste to og et halvt år. Det er bygget af Smart Block Laboratory, som blev en registreret forretningspartner med IBM tilbage i 2017. Et år senere blev virksomheden anerkendt som sølvmedlem i Linux Foundation – og det er også blevet accepteret af Hyperledger som et generelt medlem.

Cryptoenter siges at være den første interbank betalingstjeneste, der er baseret på Hyperledger Fabric i verden.

I øjeblikket i beta håber man, at platformen vil låse op for ”et nyt niveau af interaktion mellem brugere og banker – såvel som mellem brugere direkte.” Alle markedsdeltagere får også adgang til nye finansielle instrumenter, hvilket effektivt baner vejen for forbrugere og virksomheder til hurtigt at lancere deres egne digitale mønter, hvis de ønsker det eller deltager i møntindsatsen.

Et dybt dyk ind i økosystemet

Cryptoenters betalingstjeneste sigter mod at sammenligne gunstigt med interbankafregninger gennemført via SWIFT og SEPA samt detailbetalinger via Visa, Mastercard og American Express. Det vil også tilbyde tjenester, der minder om elektroniske betalingssystemer som PayPal og Amazon Pay, for ikke at nævne mobiltelefonbaserede pengeoverførselstjenester som M-Pesa.

Samlet set er Cryptoenter designet til at blive en “fuldt udviklet, grænseoverskridende betalingsplatform for banker og slutbrugere” – der leverer funktioner, der er “i øjeblikket i høj efterspørgsel” på tværs af de globale finansielle markeder..

I januar 2020 blev Smart Block Laboratory tildelt $ 120.000 i gratis IBM Cloud-kreditter, så det kunne fortsætte med den hurtige lancering af Cryptoenter.

Flere indsigter fra Cryptoenter her

På det tidspunkt sagde virksomhedens direktør Pavel Lvov: ”Takket være IBM vil disse gratis kreditter hjælpe med at lancere Cryptoenter blockchain-platformen til digital bankvirksomhed og gøre den tilgængelig for brugere – såvel som decentralisere forholdet mellem forbrugere og banker rundt om i verden. Hyperledger Fabric-teknologi og den kraftfulde IBM Cloud giver unikke transformative fordele for de finansielle markeder med stor effektivitet, høj transaktionshastighed og lave omkostninger. Cryptoenter transformerer banksektoren, ligesom opfindelsen af ​​den tovejs telefon ændrede verden i radioens æra. ”

Funktionerne, der tilbydes

Gennem Cryptoenters blockchain-infrastruktur kan brugerne få adgang til et socialt netværk for investorer såvel som en decentral crowdfunding-platform. Daglige forbrugere kan handle direkte med hinanden på peer-to-peer-basis med grænseoverskridende betalinger, der udføres hurtigt og med ringe omkostninger. Butikker kan også modernisere den måde, de modtager detailbetalinger på.

Økosystemet vil også tilbyde kryptovaluta-udlån og tillader, at der udstedes stablecoins for at rejse likviditet – alt imens det giver den underliggende teknologi til oprettelse af en virtuel kryptobank..

Ser vi fremad, siger Cryptoenter, at det nu er ved at afslutte integrationen i IBMs markedsplads – og det er håbet, at dette vil give en salgskanal til decentralisering af banktjenester over hele kloden. Teknikgiganten medarbejdere vil blive fortalt om oprettelsen af ​​Smart Block Laboratory på et kommende seminar.

Virksomhedens blockchain-infrastruktur til digital bank var planlagt til at starte i oktober 2020 – med Cryptoenter-børsen, der skulle debutere i november eller december. Betalingsagenter begynder at blive forbundet i januar 2021, og i første kvartal 2021 har projektet ambition om at udvide til Japan, USA og Afrika.

Platformen er lanceret og har allerede tiltrukket 15.000 registrerede brugere. For at fremme Cryptoenters globale ekspansion planlægger Smart Block Laboratory at starte et åbent token-salg i november 2020.

Cryptoenters finansielle produkter er planlagt til at følge i sommeren 2021 – hvilket giver brugerne adgang til lån sikret med kryptokurver.

Lær mere om Cryptoenter

Ansvarsfraskrivelse. Cointelegraph godkender ikke noget indhold eller produkt på denne side. Mens vi sigter mod at give dig alle vigtige oplysninger, som vi kunne få, bør læsere foretage deres egen forskning, inden de tager handlinger relateret til virksomheden og bærer det fulde ansvar for deres beslutninger, og heller ikke denne artikel kan betragtes som en investeringsrådgivning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map