Blockchain-virksomheden sigter mod at hjælpe små virksomheder med at blomstre

Et fintech-selskab siger, at det er fast besluttet på at tilbyde decentraliserede finanstjenester, der er “regulerede, ansvarlige, pålidelige og innovative.”

Nexxos fokus er at tilbyde kommercielle banktjenester og støtte mindre underordnede små virksomheder, der ikke er store nok til at sikre finansiering fra traditionelle banker.

Forskning citeret af virksomheden antyder også, at mere end 260 millioner små virksomheder kæmper for at få adgang til kommercielle banktjenester og økonomisk støtte, der kan hjælpe deres virksomheder med at blomstre og vokse.

Ifølge netværket nægtes 44% af små virksomheder kredit, fordi de ikke har nogen sikkerhedsaktiver. Yderligere 19% afvises på baggrund af, at deres ventures udgør for stor risiko for for lidt afkast. Manglende kredithistorik er den udfordring, som 17% af iværksættere står over for, hvilket illustrerer en “kylling og æg” -situation, hvor de ikke kan opbygge et ry, før en bankmand giver dem en chance. Andre almindelige scenarier inkluderer virksomheder, der mangler betydelige indskud, som de kan spare i en bank (12%) eller revideret økonomi (7%).

Hjælp til små virksomheder og iværksættere

Nexxos mission er at levere samfundsdrevne finansielle tjenester, som små virksomheder overalt i verden kan drage fordel af. Dette opnås ved at samarbejde med lokale og centralbanker for at betjene de delmarkeder, som traditionelle finansielle institutioner ikke er i stand til eller uvillige til at hjælpe.

Gruppen består af mærker på tværs af nogle af verdens største og mest livlige økonomier – herunder Indien, Qatar, De Forenede Arabiske Emirater, Pakistan og Vietnam.

Nebil Ben Aissa, administrerende direktør og grundlægger af Nexxo, sagde: ”Så længe der er politi, offentlig uddannelse, offentlige veje, vand og elektricitet, så er det sandsynligt, at forsøg på at drive finansielle tjenester uden licens eller overholdelse af lokale myndigheders regler og forskrifter er i modstrid med sådan regeringens suverænitet. Jeg tror på fuld gennemsigtighed og samarbejde med lokale centralbanker. Vi ønsker at være de troværdige, ansvarlige og ansvarlige fyre i det decentrale finansieringsrum. ”

Flere indsigter fra NEXXO her

Han afviser også påstande om, at regeringsmyndigheder har bremset branchen – og sagde, at “tricksters, svindlere og tyve” er dem, der holder sektoren tilbage.

At give regulerede finansielle tjenester til små virksomheder via DeFi

Nexxo har lanceret et hjælpeprogram, som det siger, følger reglerne og reguleringerne fra Monetary Authority of Singapore.

Ifølge teamet vil Nexxo-token blive brugt til at tilbyde “regulerede, kompatible og gennemsigtige finansielle serviceløsninger”, der er målrettet mod små virksomheder via DeFi-løsninger implementeret på Ethereum-platformen. Forbrugere vil også være i stand til at bruge Nexxo-platformen til at få adgang til finansielle produkter og tjenester, samtidig med at de sikrer “fuld overholdelse af de retningslinjer, der er fastlagt af centralbanker.” Nexxo tilføjer, at dets brugere også har sikkerhed for, at de vil følge strenge kend din kunde og anti-hvidvaskning af penge.

Assia siger, at han bruger årtiers erfaring inden for fintech og lancerer startups til at skabe en ny vej og tilføjer: ”Vi mener, at regulerede decentrale finansieringsprojekter, såsom dem, der adresserer internationale pengeoverførsler, viser, at regulering og krypto kan eksistere, og at reguleret krypto kan levere social værdi og succeshistorier. ”

Ifølge administrerende direktør har Nexxo formået at opbygge flere partnerskaber ud over centralbanker, herunder store betalingsbehandlingsfirmaer såsom Visa, Mastercard, American Express og andre lokale og internationale regulerede finansielle ordninger..

Nexxo siger, at det i øjeblikket tilbyder en komplet serie af fiat-løsninger, der hjælper mindre virksomheder med at vokse. I mellemtiden er virksomheden i færd med at bygge bro og konvertere alle sine tjenester til DeFi til Ethereum blockchain. Karakteristiske elementer i Nexxos planlagte DeFi-projekter inkluderer lønkort, salgssteder for købmænd, mobile top-ups, forsikring, e-handel, QR-betalinger og bankkonti.

Virksomheden har kontorer over hele verden og er nu operationel i ni lande. Ifølge Nexxo-webstedet har det mere end 312.000 forbrugere og understøtter nu over 24.000 virksomheder.

Lær mere om Nexxo

Ansvarsfraskrivelse. Cointelegraph godkender ikke noget indhold eller produkt på denne side. Mens vi sigter mod at give dig alle vigtige oplysninger, som vi kunne få, bør læsere foretage deres egen forskning, inden de tager handlinger relateret til virksomheden og bærer det fulde ansvar for deres beslutninger, og heller ikke denne artikel kan betragtes som en investeringsråd.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map