Crypto-regler har usete fordele for handlende, hævder exchange

Ved første øjekast kan Know Your Customer checks og anti-hvidvaskning af penge virke utroligt besværlige for kryptoentusiaster. Men se dybere, og vigtigheden af ​​sådanne regler bliver utrolig klar.

EXMO, en kryptobørs, der er baseret i Storbritannien, siger, at forbrugerne ikke ofte er opmærksomme på, hvad der foregår bag kulisserne på en handelsplatform – og hævder, at det er i en erhvervsdrivendes bedste interesse at vælge en virksomhed, der følger reglerne til punkt og prikke.

Virksomheden påpegede, hvordan 70% af virksomhederne i virtuel valuta i Estland, der længe har været betragtet som et af de mest kryptovennlige lande i EU, har fået deres licens til at fungere tilbagekaldt i løbet af 2020.

Ifølge EXMO er risikoen for, at ikke-kompatible børser lukkes brat, “i stigende grad” – og i nogle tilfælde kan berørte brugere have en lang ventetid, før de får deres digitale aktiver tilbage … eller slet ikke, hvis de ikke har fuldført verifikationsprocedurer.

I de senere år har børsen registreret sig i U.S.A., og har udtænkt KYC og AML-politikker, der er designet til at overholde lovgivningsmæssige krav i snesevis af lande. UK’s Financial Conduct Authority satte også for nylig EXMO på listen til midlertidig registrering.

Fordelene ved regulering

EXMO – som kan prale af 181 valutapar, et dedikeret over-the-counter desk til store handler og support til cross-platform trading bots – siger, at der er en række fordele ved overholdelse af lovgivningen, som kryptokurrency ejere måske ikke tidligere har overvejet.

I betragtning af hvordan der kun findes 21 millioner BTC, kan der være en risiko for, at lovlydige forhandlere ender med at erhverve krypto, der tidligere blev brugt til kriminelle formål. På uregulerede børser kan dette resultere i, at brugerpunge bliver slået med en højrisikoscore uden deres viden – og det kan gøre det sværere at trække aktiver i det lange løb.

Regulering og overvågning af transaktioner kan også hjælpe med at stoppe dristige hacks i deres spor og sikre, at stjålne midler returneres til deres retmæssige ejere. Ifølge EXMO begyndte dets AML-screeningsforanstaltninger at handle, da 662.000 EOS, der blev stjålet i Bithumb-hacket i 2019, blev overført til dets tegnebøger. Kryptoen blev med succes overført tilbage til ofrene, hvor virksomheden tilføjede: “Uden nogen regulering ville stjålet EOS til en værdi af 2 millioner dollars have været trukket tilbage.”

Flere indsigter fra EXMO her

Over tid kan dette hjælpe med at forhindre en reprise af Mt. Gox-skandale, hvor i alt 850.000 BTC blev stjålet i 2014. Et udkast til rehabiliteringsplan viser, at kun 140.000 BTC distribueres til ofrene – næsten syv år efter det berygtede angreb. EXMO mener, at regulering langt mere end forhindrer hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme – det beskytter ærlige handlende fra fidusaktiviteter.

Hvorfor er handlende bange for KYC?

I betragtning af hvordan digitale aktiver omsider behandles seriøst af finansielle virksomheder og Wall Street, hævder EXMO, at regulering er et afgørende skridt i at hjælpe kryptosektoren med at opnå lighed med traditionelle finansielle institutioner.

Børsen hævder, at det så en væsentlig stigning i tilbagetrækninger kort før KYC- og AML-foranstaltninger blev trådt i kraft, hvilket fik selskabet til at foretage en undersøgelse blandt 1.529 forhandlere for at spørge, hvad der bekymrede dem mest om disse screeningprocedurer..

EXMOs afstemning antydede, at 76% af respondenterne var bange for, at deres dokumenter ville ende i de forkerte hænder, 91% sagde, at de føler sig ubehagelige, når de kontaktes på vegne af en udveksling og bedt om at bevise oprindelsen af ​​deres midler, og 11% sagde de kunne simpelthen ikke lide, hvor tidskrævende disse procedurer ofte er. Virksomheden siger, at det er flyttet til at afbøde sikkerhedshensyn ved vandmærke dokumenter, så de er umulige at genbruge i fremtiden.

Med diskussioner om regulering, der skal opvarmes i de kommende måneder, håber platformen, at kryptosamfundet vil begynde at se disse foranstaltninger som positive snarere end negative..

Lær mere om EXMO

Ansvarsfraskrivelse. Cointelegraph godkender ikke noget indhold eller produkt på denne side. Mens vi sigter mod at give dig alle vigtige oplysninger, som vi kunne få, bør læsere foretage deres egen forskning, inden de tager handlinger relateret til virksomheden og bærer det fulde ansvar for deres beslutninger, og heller ikke denne artikel kan betragtes som en investeringsråd.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map